Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cirjak ili Avram. Ikic bi meni zadnji bio na toj listi.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 jan 2023, 19:52A ako se moraš baš odreći stranaca, teška odluka bi bila kome se zahvaliti. Avramovski je zasigurno najveći znalac u cijelom timu i ako ga povrede zaobiđu tek bi ga trebali vidjeti na djelu. Muse se ne bih odrekao ni po cijenu života.
Ima i toga ali govorim o trenutno slobodnim bh veznjacima. Svakako da je dobar Cirjak ovo se pokrenula tema jer od klasicnih cmf imamo samo njega u paru sa defanzivnijim Andrejom. Ja bih licno volio kada bi se Crepulja vratio al eto i on bi bio povratnik ali je igrao odlicno za nas a i u Rumuniji standardan evo 4 godine.ajdohordas je napisao/la: ↑14 jan 2023, 19:48Po mom mišljenju promašaj, ali eto.
Prvo, već polako ulazi u godine, druga stvar klepio je lovu vani ovdje će doći bez ikakve ambicije. Nit se više može prodati nit može doći do repke. Nikad Čirjaka ne bih dao za Sarića. Ali eto vidjet ćemo..
Sarić je kod nas bio odličan ali ko kod je ponovo došao, bio je loš. Ja ga ne bih vraćao.napoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 20:50Saric je i u prvom.mandatu kod nas bio los. Od tih klasicnih veznjaka imamo jos i Mustafica, i Alisaha. Kad ne bi yebeni Mirza vodio ekipu i gurao yebeno mladuce i kad bi neko vise skontao da formacija ne mora bit yebena 4231 nego da se moze igrat i 433, dobio bi bruku potencijalno dobrih "osmica" i maksimalno iskoristio Hamzu. Al jok, guraj isto od 1998. do danas.
Zapeo je onog dana kad je Kepčija otišao iz kluba