English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakav fail Edu-a i ekipe zadužene za transfere Arsenala ako je istina da ce ispusti igrača s kojim su otvoreno koketirali zbog pet miliona u transferu gdje vec nude 95 mil eura. 

Raduje sto Boehly hoce ulagat u klub.
Problem je sto nemamo sportskög direktora da stim cijenama malo regulise situaciju. Previse para pada u vodu.
Uz sportskog direktors, spominje se edwards mogla bi buducnost biti svijetla
Problem je sto nemamo sportskög direktora da stim cijenama malo regulise situaciju. Previse para pada u vodu.
Uz sportskog direktors, spominje se edwards mogla bi buducnost biti svijetla
Ma 95M i 108M je u principu velika razlika zbog načina na koji mi želimo isplatiti te pare.
Jasno je da Šahtar želi uzeti što više para odjednom upravo zbog situacije u kojoj im se nalazi država
Jasno je da Šahtar želi uzeti što više para odjednom upravo zbog situacije u kojoj im se nalazi država
- wadethegreat
- Kontakt:
Jel istina da mudryk dolazi za 60-70 miliona?

Chelsea se momacki popisa po FFPu. Ovaj mali djeluje stvarno dobro na klipovima, trebali bi dobiti dobro pojacanje.
A sto se tice trzista ono je ionako davno otislo u qrc, ako imas pare trosi ih kako hoces a onaj ko ne moze nek kuka i ljuti se do mile volje. Mislim da je ovaj voz odavno izasao tamo gdje ga se vise ne moze zaustaviti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Kažu u Šahtaru ne mogu da vjeruju šta je Chelsea ponudio. Ima navodno Srnina izjava, smije se.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Samo da mali ne postane novi Hazard

Realno gledano ovdje je Ukrajinac pokazao karakter al s obzirom da je s druge strane Chelsea ne bih se iznenadio ni nekom bas velikom platom a znamo da u Arsenalu su vjerovatno i tu vodili računa da ne naprave neko nezadovoljstvo u svlačionici.
JAH konacno ova saga oko Ukr završena kako god mislim da ce širina klupe i manjak ozljeda biti kljucna u ovoj borbi za titulu...
Koliko ce presuditi na kraju januarska transfer politika Arsenala cemo da vidimo

#šteta
Koliko ce presuditi na kraju januarska transfer politika Arsenala cemo da vidimo

#šteta
Arsenal All The Way !
Ma koja bi budala odbila ugovor na 7 godina ivjerovatno ogromna primanja.
De ba, u Januaru davat 100 miliona za momka iz Ukrajine i psovat upravu jer se nisu nadmetali sa debilom Boehlijem kojem krilo i ne treba uopste
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
FFP je kreiran tako da sprijeci ulaganja koja bi odvela klub u bankrot a ne da sprijeci ove trosace da se rasipaju koliko im volja.Rooney88 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 19:18![]()
Chelsea se momacki popisa po FFPu. Ovaj mali djeluje stvarno dobro na klipovima, trebali bi dobiti dobro pojacanje.
A sto se tice trzista ono je ionako davno otislo u qrc, ako imas pare trosi ih kako hoces a onaj ko ne moze nek kuka i ljuti se do mile volje. Mislim da je ovaj voz odavno izasao tamo gdje ga se vise ne moze zaustaviti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Cekamo ssba vijest kako su se smijali ponudi pa onda trazili jos 20mil.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Marsal
- Kontakt:
Ništa, Chelsea nas je dobro sjebo ovaj transfer rok. Treba bit realan i priznat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- wadethegreat
- Kontakt:
Arsenal ima bolja krila svakako, nek traze veznjaka jednog slicnom Parteyu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel ovo Casemiro i u raspali United donijeo nur sa brda svjetlosti?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- baboedindzeko09
- Kontakt: