English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Drugo poluvrijeme je bila lekcija fudbala. Sudija je sumnjiv jer nije ni pogledao situaciju nego samo izvrsio pritisak na pomocnika i iskoristio situaciju.
Ali to ne opravdava drugi go. To ide City-u na dusu. Ko amateri se pogubili. Kad uzmes u obzir da je stoperski par Akanji-Ake opet su se dobro i drzali.
Ali to ne opravdava drugi go. To ide City-u na dusu. Ko amateri se pogubili. Kad uzmes u obzir da je stoperski par Akanji-Ake opet su se dobro i drzali.
4-IN-A-ROW
Pa Arsenalu su vec ponistili cist gol protiv Uniteda, FA zvanicno priznao.Poligon10 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:04Nedo bog da dobijemo sumnjiv faul u zoni šuta protiv njih za 2 kola. Bilo bi ozbiljnih problema ovdje na forumu.Belmin6 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:02Zamisli da su ovakav gol dali protiv Arsenala.Rooney88 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:54Udjes nakon godinu na temu i vidis da je sve ostalo isto. Topnici kukaju i Spanci gluposti lupaju.
Sudija procijenio da nije bilo uticaja na igru i to je to, ja bih svirao ofsajd ali vidim zasto i nije.
City imao loptu, United bolje prilike. Doduse City mimo gola nije ni imao sut prema De Gei.
Sve upucuje za sada na to da je Ten Hag preporodio United. Ko bi rekao da je moguce...![]()
![]()
![]()
Nista novo kad se igra protiv najkriminalnijeg tima u EPL
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Sigurno ce ovom igrom uzeti LP, saberi se brateCipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:10Ma ispadne li iz utrke ovdje, ide sa 100% na LP. Ispada Real/Liverpool i Bayern/PSG u osmini i ostaju mu samo 2 prava protivnika. Ne mislim da neće baš ništa uzeti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- wadethegreat
- Kontakt:
Pep inace u LP dobro prolazi bez Messija Inieste i Xavija
.
Iskreno ne bi lose bilo da uruci otkaz da ga dovedemo da bude asistent Harry Potteru

Iskreno ne bi lose bilo da uruci otkaz da ga dovedemo da bude asistent Harry Potteru

Postavi nam xG Brokula 

Mitoma će biti zvijer, strašno kako je lagan.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Caicedo vrijedi svaku funtu. Blago se Chelseaju izgleda.
Sljedeći vikend ćemo prisustvovati historiji na utakmici Liverpool - Chelsea, gledaćemo meč na kojem će obje ekipe izgubiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zvacu ti Apolona ako nastaviswadethegreat je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:17Pep inace u LP dobro prolazi bez Messija Inieste i Xavija.
Iskreno ne bi lose bilo da uruci otkaz da ga dovedemo da bude asistent Harry Potteru![]()

4-IN-A-ROW
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Zovem ga ja vec duzi period nikako da kafu popijemo usutio seemir_ je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:24Zvacu ti Apolona ako nastaviswadethegreat je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:17Pep inace u LP dobro prolazi bez Messija Inieste i Xavija.
Iskreno ne bi lose bilo da uruci otkaz da ga dovedemo da bude asistent Harry Potteru![]()
![]()

Ja ti fino govorim poslije tekme protiv Celzija u ligi niste ista ekipa.
Nema one pas igre nepovezano dosta.
Bice bolje bitno je da je Bayern prvi

- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahaha evo svirase ofsajd arnoldu za istu stvar sto rashfordu nisu 

-
- Kontakt:
Ofsajd
A nije ni faul bio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jest Salah grohno
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa nije budala više ni on da igra za trojicu. Napad Liverpoola ove sezone nema nikakve podrške, udari trojku iz veze na Thiaga i gotovo. Fabinha i Hendersona ne mora više niko ni markirati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Puko Pep
Kako je Liverpool loš
Trenutno korisnika/ca: JackW, kakarut, Muumii, rio_Ferdy88, sarajevskiMarlboro i 14 gostiju.