English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- feniksptica
- Kontakt:
Re: English Premier League
Sramota, al sve radi gledanosti i zanimljivosti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne bunim se za ovo, nego za ono sto ce sutra biti. Svirace Kejnu penal iako ce fauo biti na 20 metara od gola il tako neko njesrario_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:38Sta se bunis, ide vama u korist ova odluka, moraju vam vratiti za ono nedavno kad su vas pokrali![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nisi upućen izgleda, nekoliko sumnjivih sudijskih odluka na stranu Cityja je potencijalno uticalo da osvoje titule ispred Liverpoola, u obje sezone kad se krvilo do zadnjeg kola.
Hilti stemalica.Bruno Fernandes has now scored 39 premier League goals. Since his debut in February 2020, no Premier League midfielder has scored more.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Posudba sa obaveznim otkupom na ljeto. Najbolja opcija.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:36Ajmo braćo do titule![]()
Treba li vam Kane na posudbu do kraja sezone?

-
- Kontakt:
Ja još samo nisam siguran jel se ovo štima zbog Uniteda ili zbog Arsenala. Obzirom na suđenje u dosadašnjem dijelu sezone, 90% sam siguran da je zbog Arsenala, al vidjet ćemo u nadolazećim utakmicama Uniteda.
Dolaze eto hin
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja uopšte ne otpisujem United u borbi za titulu. Posebno jer će Arsenal, po meni, kad-tad pasti, bar na nekoliko kola. To je ta sezona kad miriše da će neko iskoristiti pad Cityja i Liverpoola.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:43Ja još samo nisam siguran jel se ovo štima zbog Uniteda ili zbog Arsenala. Obzirom na suđenje u dosadašnjem dijelu sezone, 90% sam siguran da je zbog Arsenala, al vidjet ćemo u nadolazećim utakmicama Uniteda.
United pokazao da je ekipa 6.-10. mjesta. Cim treba da iznesu loptu i naprave nesto sa glavom i repom gube loptu nakon 4 pasa.
4-IN-A-ROW
Ovo se ne svira ofsajd, ali ako je 2005. godina. 
Nerealno da neko iz VARa ove nije pozvao da pogledaju ponovo.

Nerealno da neko iz VARa ove nije pozvao da pogledaju ponovo.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo kažeš poslije onih kriminalnih radnji na štetu Arsenala protiv Newcastlea?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:43Ja još samo nisam siguran jel se ovo štima zbog Uniteda ili zbog Arsenala. Obzirom na suđenje u dosadašnjem dijelu sezone, 90% sam siguran da je zbog Arsenala, al vidjet ćemo u nadolazećim utakmicama Uniteda.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
ETH vrhunski, protiv manjih ekipa posjed, kreiranje napada, flow, protiv jačih plan B, kompaktnost, čvrstina, ubitačne kontre. Pravi trener 

-
- Kontakt:
Pa nisam siguran da će Arsenal puno pasti, išli su u goste već i Unitedu i Chelseaju i očito imaju odličan medicinski tim, rješavaju skoro sve protivnike. Naravno da će gubiti bodove do kraja sezone, al ne pretjerano više nego što su do sada. Treba ih sutra riješiti, a onda i United postaje svojevrstan contender.Finn je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:46Ja uopšte ne otpisujem United u borbi za titulu. Posebno jer će Arsenal, po meni, kad-tad pasti, bar na nekoliko kola. To je ta sezona kad miriše da će neko iskoristiti pad Cityja i Liverpoola.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:43Ja još samo nisam siguran jel se ovo štima zbog Uniteda ili zbog Arsenala. Obzirom na suđenje u dosadašnjem dijelu sezone, 90% sam siguran da je zbog Arsenala, al vidjet ćemo u nadolazećim utakmicama Uniteda.
Ma dijete baljezgababoedindzeko09 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:49Ovo kažeš poslije onih kriminalnih radnji na štetu Arsenala protiv Newcastlea?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:43Ja još samo nisam siguran jel se ovo štima zbog Uniteda ili zbog Arsenala. Obzirom na suđenje u dosadašnjem dijelu sezone, 90% sam siguran da je zbog Arsenala, al vidjet ćemo u nadolazećim utakmicama Uniteda.![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Zaboravio sam na to. Ne znam što da kažem. Nisam ljubitelj teorija zavjere, al ova odluka je nemoguće kriminalna, definitivno nije slučajna. Vidjet ćemo sutra šta će bit.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:49Ovo kažeš poslije onih kriminalnih radnji na štetu Arsenala protiv Newcastlea?![]()
Pep je grohno. Il se drogira ili mu treba terapeut.
Ps uzmite ovo sutra please pa u cetvrtak sta bude

4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.