Nije bitno jel dirao, uticao je na igru na više načina i zbog toga je ofsajd.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Da, VAR se uopšte nije aktivirao. Strašno.Brokula je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:27To je najmanje bitno. Pasivan ofsajd je postao standard u fudbalu barem deceniju. Ako si na bilo koji nacin uticao na protivnika iz ofsajd pozicije, ofsajd je. Rasho bukvalno gradio loptu iz kilometarskog ofsajda.
Sta je meni bizarnije jest ko je priznao gol? Ofsajd je sviran bio i gol nije sviran, i onda na inicijativu igraca Uniteda, sudija mijenja odluku? To je nezapamceno i nevidjeno
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta ce im se svirat kad ljudi zadnjih par sezona obaraju rekorde po broju bodova? Imaju po 100 bodova, prekucaju ligu. Osim one sezone kad su se s Liverpoolom do kraja borili
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da, ovaj jadni pomoćnik je odmah svirnuo offside i onda naredba iz var sobe i Atwell priznaše gol, veću krađu zadugo nisam vidioBrokula je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:27To je najmanje bitno. Pasivan ofsajd je postao standard u fudbalu barem deceniju. Ako si na bilo koji nacin uticao na protivnika iz ofsajd pozicije, ofsajd je. Rasho bukvalno gradio loptu iz kilometarskog ofsajda.
Sta je meni bizarnije jest ko je priznao gol? Ofsajd je sviran bio i gol nije sviran, i onda na inicijativu igraca Uniteda, sudija mijenja odluku? To je nezapamceno i nevidjeno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mozda penal za everton, prvo sto mi pada na pamet?
CPOJ
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Engleske sudije još jednom pokazuju da su najgori od svih u ligama petice. U vrijeme kada imaš mogućnost VAR-a priznati ovakav gol je ozbiljan skandal. Na kraju se ispostavilo da je to momenat koji je i odlučio pobjednika jer je City sasvim očekivano pao nakon toga.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ali props za ćelavog nizozemca, okrenuo naglavačke probušeni čamac za 6 mjeseci 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
sve pohvale za sudjenje
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Definitivno je EPL = NBA, ovakve kriminalne sudijske odluke se donose u NBA-u također, vrijeme je da se počnu sudije na terenu i ove u VAR sobi kažnjavati zbog ovih pljački.
Nadam se i da će neko portugalskom prodavaču narandži polomiti noge što prije, rijetko odvratnja njuška na zelenim terenima koja skače, vrišti i izigrava orangutana na svaku sudijsku odluku koja ne ide u njegovu korist, da ne ulazimo u to koliko mu se praštaju žuti i crveni kartoni.
Još jedna mi stvar nikako nije jasna, FA konstantno kažnjava i šalje opomene igračima Arsenala, Brightona i Liverpoola (ono što sam ja upratio) zbog protesta na terenu trenera i igrača pri nekim sudijskim odlukama, dok ova divlja skupina veznjaka iz crvenog Manchestera skaču u facu sudiji na svaku odluku, pa prolaze bez ikakvih kazni i opomena
Nadam se i da će neko portugalskom prodavaču narandži polomiti noge što prije, rijetko odvratnja njuška na zelenim terenima koja skače, vrišti i izigrava orangutana na svaku sudijsku odluku koja ne ide u njegovu korist, da ne ulazimo u to koliko mu se praštaju žuti i crveni kartoni.
Još jedna mi stvar nikako nije jasna, FA konstantno kažnjava i šalje opomene igračima Arsenala, Brightona i Liverpoola (ono što sam ja upratio) zbog protesta na terenu trenera i igrača pri nekim sudijskim odlukama, dok ova divlja skupina veznjaka iz crvenog Manchestera skaču u facu sudiji na svaku odluku, pa prolaze bez ikakvih kazni i opomena
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 14 jan 2023, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Engleske sudije ce unistiti vlastitu ligu, covjek gradi loptu iz ofsajda utice na kretanje golmana i odbrane. Da mi je zao citiya i nije oni su imali ovakvih situacija -pomoci na stotine.
Casemiro opet pokazao da je babuka za razne Rodrija ovog svijeta 

-
- Kontakt:
trebali su uvesti poluautomatski VAR, ali bojim se da će opet krasti i uz to
Obrisi profil,sevap ti je
Neočekivana pižđavina zbog manjeg kluba iz Manchestera ili je pak strah od ovog većeg u pitanju? 

-
- Kontakt:
Ne zna se ko je gori ovi sto kmece bezveze ili ovi sto se ponose kad sudije pokradu protivnika
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sta se bunis, ide vama u korist ova odluka, moraju vam vratiti za ono nedavno kad su vas pokrali

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..