FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
76
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 217

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 14 jan 2023, 14:48

NisamInSajder je napisao/la:
14 jan 2023, 14:28
napoleon72 je napisao/la:
14 jan 2023, 13:54
Nama je to "porodican covjek" postala glavna referenca za procjenu igraca. :rol: Trako fin, Pidro musliman, Sabanovic, Kurdic, Mesanovic onda...
Čitam i ne vjerujem. Poredi se Dženan Bureković koji već godinama vrlo uspješno igra vani, sa čovjekom koji nije dalje makao.od Bijeljine i Mostara.

A dobro kad se može za Renana reći da je pojačanje što je Brazilac i zato što je u Litvaniji zabio 20tak golova, a ostalih 5-6 godina aktivne karijere bio većinom 3/4 izbor u Malti i Ukrajini. Srećno mu i da zabije 50 u narednoj godini. Ziljkić bi bio pojačanje da nemaš Suljića (koji je jasno za sve trenere u ligi u top 3 krila trenutno u ligi i daleko im je konkurencija, daleko), a pored Suljića imaš i Džafića, pa i Ikića, a sve trojica su tu negdje u par deka (Ikić je bolji od obojice). Dakle imaš 4 lijeva krila, niti jedno klasično desno krilo.

Martinović kao treba biti pojačanje, kvalitet nivo dvojca Saša Novakovića i Saša Balića (ovaj je možda i kvalitetniji od njega. A otjeran štoper koji je bio sezonu prije najbolji štopera Bugarske lige, koja ulazi u top 25 liga na svijetu. Poređenja radi naša liga nije u top 70, a ova litvanska i uzbekistnska liga nisu ni blizu top 100.
Prijavi se da budeš sportski direktor i ne peglaj ovdje više, k'o kakav papagaj samo ponavljaš isto.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jan 2023, 14:49

Radovic je dobar bek za ove lige,mislim ona mu u jest plafon na kraju krajeva.Sad u ovom omjeru kad imamo jednog beka koji je imao losu polusezonu(a to su na kraju svi imali),za rotacije i konkurencije sa Tomaševicem dobar izbor,ima neke prednosti a i mane u odnosu na ovog prvog,npr ima puno mekšu lijevu nogu i jako je dobar sa te strane,prekidi isto za pohvalu,i da kažem dosta je srcaniji ,a ja sam nekako slab na te igrace zato sam se i Zilkicu obradovao ponajviše,zbog tog "srca".

Uglavnom Tomaševic/Radovic dobar izbor za lijevu stranu,mislim pricamo o okvirima ove lige,vjerujem da ce ce i oni sad jedan drugog pritiskat jel kažem ima i ovaj prednosti neke ima i ovaj drugi,da ce to dobra borba biti kroz treninge.

Što se tice bekova pogotovo tog lijevog meni je i dan danas žao sto onda Alica iz Mladosti nismo doveli.U Domžalama je manje više standardan od kako je otišao iz ove lige.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 jan 2023, 14:52

Tatamata1946 je napisao/la:
14 jan 2023, 14:37
Torino je napisao/la:
14 jan 2023, 12:30
14 jan 2023, 12:19
Mene samo zanima ako nas iznenade pa zborimo evropu ili osvojimo titulu prekida li se bojkot?
Ne prekida, taman konferencija ligu osvojili. Dok trojac ne ode. Ne povijamo se mi kako vjetar puše.
Ne treba biti tvrdoglav. Treba biti pametan. Ako pokazu minimum razumijevanja za navijace treba prekinuti bojkot uz uslov da moraju izboriti evropu ili da se u suprotnom svi pokupe. A da osvoje titulu i da svi ne slavimo pred vjeconom bilo bi presmijesno. Naravno to ni najveci optimisti ne vjeruju da ce se desiti.
Pa nisu rezultati razlog bojkota, da osvoje LP s ovom garniturom ljudi, bojkot se nece prekidat.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 14 jan 2023, 14:56

Radovic je oke, prosjek, nije ni neka pljacka vala sumnjam da moze biti gori od Tomasevica, u Velezu mi je bio sasvim okej, ima dobru lijevu nogu i dobro prekide izvodi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 14 jan 2023, 15:00

Nisu nepoznate situacije da u istom timu igraju dva brata, rođaka i sl. Međutim, situacija otac na klupi - sin u igri, jednako je pogubno za obojicu, a u konačnici najviše za klub.
Činjenica jest, ma koliko se drukčije pisalo o tome, ili pak šutilo o istom, da ni Mirza, a bogami niti mladi Dal, nisu aman neki stručnjaci, e da bi se taj nepotizam mogao kompenzirati. Ovako, ne valja kad igra, jer ga babo gura, ne valja kad ne igra, jer ni babi ne valja. Ništa ljepše za psihu igrača. Sad... ako je Mirza doveden isključivo da dovrši projekat "Dal Varešanović", onda ne treba ništa očekivati od ove sezone, osim borbe za sredinu tabele. Također, ako se pojačanja dovode da bi se popravila statistika mladog Dala, onda je Sarajevo rob Mirvića i iluzorne su tvrdnje o navodnoj krivici Ajle, Mirze i inih, a amnestija samog Mirvića, jer su oni samo posljedica njegovih odluka.
U najmanju ruku, naivno je, da ne kažem podaničko razmišljanje o navodnim Mirvićevim dobrim namjerama, a fokusiranje na krivicu ostalih. To me neodoljivo podsjeća na Tiiitu i titiće, Aliju i alijiće. Duše drage naivne... Oni su dobri, ali ovi oko njih ne valjaju. Zar je toliki strah od tog hebenog gazde da mu se ne mogu, ili ne smiju spočitnuti očigledne greške, nego se fokus usmjerava na gazdinu kliku, a sve u cilju politike nezamjeranja.
Ako egzistira krivica, onda je ona prevashodno Mirvićeva, a ne Ajlina i Mirzina, mada očevidna Mirvićeva podrška ne amnestira pomenuti dvojac, ili trojac od vlastitog neznanja i gorepomenute krivice.
Neznalica i bezobraznika bilo je i biće. No, nije njihova krivica ako su postavljeni na pozicije u kojima dolazi do izražaja njihovo neznanje i bezobrazluk.
S tim u vezi, odluka o bojkotu je nelogična, odnosno, nejasni su pravac i ciljevi istog. S druge strane, saopštenja tzv. legendi kluba su na nivou petog razreda osnovne, a k tome što oni nisu nikakve legende i njihova saopštenja su primjerenija kafanskom sijelu i istoj takvoj relevantnosti.
S treće strane, po mome skromnom mišljenju, dobro je da postoje frakcije, ali se one ne posmatraju kao takve, nego kao zauzimanje strana i ootuživanje za neko tobožnje neprijateljstvo prema klubu, što je nonsens i dodatno govori o, prije svega, Mirvićevoj nesposobnosti i nesnađenosti.
Mirvić, kao uslovno rečeno, gazda kluba, može dati prednost jednoj frakciji, u ovom slučaju, nazovimo je Ajlinoj. Ajlina frakcija smatra da su Mirza, Hadžija, Repuh i co. najbolje trenutno rješenje. OK. Vlasnik im dadne određeni period i zacrta ciljeve za taj period. Ako se ne ispune ti ciljevi, ta frakcija se smijenjuje, ili otpušta i dovodi sljedeća, recimo Navijačka, koja opet misli da su njena rješenja najbolja. Naravno, ona frakcija koja postiže uspjehe, ta će najduže obnašati izabrane funkcije. Tako bi se stvarala zdrava konkurencija između frakcija koje bi se trudile da ojačaju i vlastitim kvalitetom pokušavale da uvjere vlasnika da imaju najbolje rješenje za klub.
Sa bojkotom, saopštenjima, pljuvanjem itd. najviše se nanosi šteta samom klubu, a koji bi trebao biti zajednički interes i njegov prosperitet opšti cilj.
Na ovaj način sve frakcije neodoljivo podsjećaju na uvrijeđene tetke koje i dalje misle da njihova trajna najbolja frizura na svijetu. Tako se klubu ne čini dobro..Sve je u redu ako se ne slažeš sa nekim, ili nečim, ali nazivati nekog plaćenikom, botom i slično samo zato što se ne slažeš sa tim i takvim stavovima, pokazuje da ni ti nisi baš sposoban za nešto za šta druge optužuješ za nesposobnost. Tu leži Mirvićebs prevashodna uloga. On mora orkestrirati frakcijama i tu leži njegova, kako već rekoh, nesnalažljivost i bojim se, nedoraslost situaciji.
Naravno, poštujem odluku Hordi, udruženja, legendi i ostalih, ali se ne moram složiti sa njima, niti se oni moraju slagati samnom, ali je moraju poštovati i smatrati je jednako relevantnom kao što je i njihova.
Zato predlažem da svako želi i misli da može, napravi svoj program i plan i javno ga prezentira preko dostupnih medija. Javno hrakanje nigdje ne vodi osim u inat.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 14 jan 2023, 15:03

sanco2200 je napisao/la:
14 jan 2023, 13:56
Renan/Hamza

Suljic/Ziljkic Dal/Avram IKIC/DZAFIC

Dokan/Mustafic Cirjak/Francis

Radovic/Tom. Trako/Poj. Ilija/Anicic Musa/Avdija

Šahinovic

Jak sastav, po dva kvalitetna na svakoj poziciji
Prejak.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jan 2023, 15:08

nokee je napisao/la:
14 jan 2023, 14:13

Naravno da nije preduzece i nikada nece biti. Ajli zamjeram izmedju ostalog i to, usla je u klub i ophodi se prema njemu kao prema firmama koje je predhodno vodila. Leglo bi da ima malo vise osjecaja. Al opet kao takva odgovara Mirvicu koji je tu postavio.
Vidi, razlikujemo se sto ja na stvari gledam cinjenicno, tj ono sto vidim tako i formiram misljenje. Ne bavim se time jel se mozda Mirvic bavi mocartom i namjestanjem rezultata jer za to nemam apsolutno nikakvog dokaza ni nesto zbog cega bi posumljao u takvo nesto. Vjerujem sto vidim, a cinjenica je da se dalo dosta para i pokusava napraviti nesto. Ako to neko ne vidi i misli da se oci zamazuju onda nemam sta pricati. Mozda s vremenom ne budem tako mislio ali za to mi treba nesto da se uvjerim lose namjere ili zakulisne radnje..
Samo ovo oko Mirvica nije zasnovano na cinjenicama, nego su neke moje pretpostavke za koje ce vrijeme reci svoje. Ono sto je stvorilo nezadovoljstvo i bojkot, a vezano je za Aylah, Mirzah i Hadziju, to su sve cinjenice koje Mirvah ignorise zivotom. Sto? To on zna...
Bahati, bahati Željkan!
1946

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 14 jan 2023, 15:11

GangEvil je napisao/la:
14 jan 2023, 15:03
sanco2200 je napisao/la:
Renan/Hamza

Šahinovic

Prejak.
Real Madrid se trese

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 jan 2023, 15:11

Hajdeee je napisao/la:
14 jan 2023, 11:48
Nebitno je to sve. Dosla tri pojacanja, zaboravljaju se zadnje dvije sezone totalno.
Zaboravlja se 567 zarotiranih igraca i fula transfera, a i namjernih fula u transferima. Zaboravlja se samovolja i javasluk direktorice.

Sve dobri, ubogi i mizerni bosnjo zaboravi, cim mu zamazes oci bilo cim.

Istorijski dokaziva cinjenica u ponasanju ovoga puka.

Teren, rezultati, trofeji, pobjede, organizacija kluba su jedino mjerilo. A ne svako malo najavljivane kule i gradovi, ili pobjede i titule... a nigdje nicega od toga. Ili transferi i najave da cemo za 2godine biti najorganizivaniji i najbolji klub na Balkanu...i dokle smo sa tim?

Ubogi bosnjo vjeruje svemu. Samo mu malo zamazi oci, i sve se zaboravlja.
Bosnjo sto moze izvrtat pricu i pricat pricu od sredine recenice stiva to niko nemoze..

HZ nek bojkotuju al nek bude bojkot onakav kako su najavili a to je KAKO SAM JA RAZUMIO NE DOLAZAK NA DOMACE UTAKMICE (nisam siguran za gostujuce)

Ubjedhen sam da ce bit vica posjeta nego sto je bila u zadnjih 10 godina.

Bojkotujes mirzu ajlu kazes ona rekla ovo mirza rekao ono kad je vidio olimpik.. MIRZINOM DJETETU SE PSOVALO U 70% samo radi mirze.. MIRZA JE IGRAO VEOMA DOBRO U FK SARAJEVU A DALOV DEDO JE LEGENDA KLUBA, pa majkumu bar raditoga nemoj psovat zvizdi urlici ak nemoj psovat..

Kazu Ayla Mirza problem a nije problem MIRVIC koji ih je zaposlio i koji je vec hz rekao ljudi ja zelim ove ljude da rade zamene zasto vi mislite da cu ja slusat vas, ako sam u krivu izgubicu svoj novac. Naucite vise jednom da je kapitalizam nije titino doba i socijalizam.

Mirvic dosao

Nam bankrotirao, covjek prije nego je i postao zvanicni vlasnik kluba klub pogurao cinimi se sa 1m €

Dok su se prava i papiri prebacili na njega cinimi se to je bilo kraj septembra gdje vec bilo 10-12 kola zavrseno od prilike 33% citave sezone.. Dosao do finala kupa izgubio na penale bodovno takodje nismo daleko bili od evrope..

Covjek doveo trenera koji je u tom trenutku dobro kotirao (2xizborio evropu uzo kup i dobro igra u euro takmicenju))

Pocistio ekipu 20 igraca otislo doslo oko 10 igraca, realno receno ovo nije bio nimalo jeftina igracka posebno ako se zna da nismo igrali evropu i da kod nas igraci veoma dobro zaradjuju.

Igraci takodje koji su dosli njih (10) su sigurno naj jaci prelazni rok od bilo koje ekipe u bh u tom prelaznim roku..

Igra je kad se sve sabere uzme u obzir. Novi trener novi tim igranje u zenici pehove koje smo imali protiv slobode sb zelje i nije bila losa.. ispadanje od celika sef podnio ostavku ostavka prihvacena

-8 bodova za borcem uz utakmicu manje

Medju vremenu kupili su ogromnu kucu vilu (rentali) gdje ce akademci zivit Mensur Dogan dosao, sve selekcije u akademi igraju dobro..

Dovedeni

Mirza i ss prije prozivke

Pojacanja sva dosla prije prvog treninga

Renee matinovic ziljkic radovic pojacanja sasvim ok posebno kad se uzme da su kobiljar dribarov ahmetovic i jos par nebitni igraca kojim i neznam imena..

Travnjak postavljen e sad dali ce bit prosiven i spreman do svinjskog neznam al nsbh kaze da hoce..

Dug dozvole za igranje euro tekmi i pl bh odkako je tan tu nismo imali problem satim..

Btw; vlada rs borcu dala free 2 m km,,nije lahko se orotiv toga borit

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jan 2023, 15:30

14 jan 2023, 14:52
Torino je napisao/la:

Ne prekida, taman konferencija ligu osvojili. Dok trojac ne ode. Ne povijamo se mi kako vjetar puše.
Ne treba biti tvrdoglav. Treba biti pametan. Ako pokazu minimum razumijevanja za navijace treba prekinuti bojkot uz uslov da moraju izboriti evropu ili da se u suprotnom svi pokupe. A da osvoje titulu i da svi ne slavimo pred vjeconom bilo bi presmijesno. Naravno to ni najveci optimisti ne vjeruju da ce se desiti.
Pa nisu rezultati razlog bojkota, da osvoje LP s ovom garniturom ljudi, bojkot se nece prekidat.
Prica za malu djecu realno,ti baš mislis da smo mi prošle godine izašli u Evropu i sad da smo u top 2/3 da bi neko tjerao nekoga,al realan budi? Ok vjerovatno da smo imali rezultat nebi ni imali priliku Mirzu da dovedemo pa samim tim nebi nista drugo bilo.

Imali smo na kraju krajeva skoro pa preslikanu situaciju u komšiluku sa Misimovicem gdje se radi Osima smjenila citava ta uprava,pazi gdje su oni te sezone osvojili cini mi se kup i bili drugi cini mi se,gdje su navijaci rekli "kup nas ne zanima" :crazy: ,pa i drugo mjesto nam nije dovoljno.Ok istrajali su navijaci,ljudi im otišli,prošlo neko vrijeme situacija se razbistrila oni tog Osima izviždali za sve pare.I na kraju sta su dobili,dobili su to da moraju isti ti navijaci zvati nekakve humanitarne brojeve,a realno u tom periodu te iste uprave bilo med i mlijeko sve i nikad organizacijski jaci nisu bili,cinjenica,dovodili kakve su htjeli igrace,helem dosta mi dodira ima situacija

Mi 10 godina nešto tjeramo i okrecemo,otjeraš jednog dodje drugi,otjeras drugog dodje treci,od kad je nastala ona pjesma "mi smo tu" konstantno se to za nekog pjeva. Evo kunem se Bogom pratit cemo situaciju otice i Ayla i Emir,Mirza,za dvije godine tjerat ce se neko novi,zašto zato sto u tom trenutku nemaš rezultat,i Sabrina je bila zlatna dok je imala rezultat,povela pjesmu na proslavi titule,u zvijezde se ukivala,stali rezultati ma mrš ku.rvo nevaljas nista,i tako u u krug,hocu ti reci zakljucak da u našem slucaju rezultat diktira sve.A eto volio bi samo da nam se ne desi ovo kao komšijama,nek nam oni budu primjer kako nekad tribina nije ni najpametnija,nekažem za ovaj slucaj naš vec generalno.

Da se razumijemo ja prvi vruce glave j.ebem od do svima,i mislim ustvari siguran sam da i ove godine nisam nikog poštedio od cistacice do Mirvica u trenutku kad izgubimo pa to ono niko nevalja,vjerovatno mi se i ovdje moze izvuc takvih postova za svakog po na osob,a uživo sam gori to bolje sto ne ostaje zapisamo :mrgreen:

Ali kad se ohladiš,opet shvatis ok to je jedna tekma npr,ima iduca,klub ce nastaviti da postoji,kolko god u odredjenom trenutku mrzio sve,opet na kraju staviš da ti je ipak najvaznije ono što piše na kraju na semaforu tj da želis da tvoj klub pobjedi sve ostalo dodje i prodje.Rezultat je nekad dobar nekad nije jbg zato je valjda fudbal i zanimljiv toliko.

Sad sam otišao na široko standardno moje sto nema direktno ni veze sa tvojim postom pa nemoras ni odgovarat na sve :) ,ali ono nekako dosta me situacija podsjeca na ovo ovamo vec vidjeno,a nebi volio da završimo i mi na tim humanitarnim brojevima.Nekako volio bi iz toga primjera nešto da naucimo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 jan 2023, 15:48

miky_hz je napisao/la:
14 jan 2023, 15:30

Prica za malu djecu realno,ti baš mislis da smo mi prošle godine izašli u Evropu i sad da smo u top 2/3 da bi neko tjerao nekoga,al realan budi? Ok vjerovatno da smo imali rezultat nebi ni imali priliku Mirzu da dovedemo pa samim tim nebi nista drugo bilo.

Imali smo na kraju krajeva skoro pa preslikanu situaciju u komšiluku sa Misimovicem gdje se radi Osima smjenila citava ta uprava,pazi gdje su oni te sezone osvojili cini mi se kup i bili drugi cini mi se,gdje su navijaci rekli "kup nas ne zanima" :crazy: ,pa i drugo mjesto nam nije dovoljno.Ok istrajali su navijaci,ljudi im otišli,prošlo neko vrijeme situacija se razbistrila oni tog Osima izviždali za sve pare.I na kraju sta su dobili,dobili su to da moraju isti ti navijaci zvati nekakve humanitarne brojeve,a realno u tom periodu te iste uprave bilo med i mlijeko sve i nikad organizacijski jaci nisu bili,cinjenica,dovodili kakve su htjeli igrace,helem dosta mi dodira ima situacija

Mi 10 godina nešto tjeramo i okrecemo,otjeraš jednog dodje drugi,otjeras drugog dodje treci,od kad je nastala ona pjesma "mi smo tu" konstantno se to za nekog pjeva. Evo kunem se Bogom pratit cemo situaciju otice i Ayla i Emir,Mirza,za dvije godine tjerat ce se neko novi,zašto zato sto u tom trenutku nemaš rezultat,i Sabrina je bila zlatna dok je imala rezultat,povela pjesmu na proslavi titule,u zvijezde se ukivala,stali rezultati ma mrš ku.rvo nevaljas nista,i tako u u krug,hocu ti reci zakljucak da u našem slucaju rezultat diktira sve.A eto volio bi samo da nam se ne desi ovo kao komšijama,nek nam oni budu primjer kako nekad tribina nije ni najpametnija,nekažem za ovaj slucaj naš vec generalno.

Da se razumijemo ja prvi vruce glave j.ebem od do svima,i mislim ustvari siguran sam da i ove godine nisam nikog poštedio od cistacice do Mirvica u trenutku kad izgubimo pa to ono niko nevalja,vjerovatno mi se i ovdje moze izvuc takvih postova za svakog po na osob,a uživo sam gori to bolje sto ne ostaje zapisamo :mrgreen:

Ali kad se ohladiš,opet shvatis ok to je jedna tekma npr,ima iduca,klub ce nastaviti da postoji,kolko god u odredjenom trenutku mrzio sve,opet na kraju staviš da ti je ipak najvaznije ono što piše na kraju na semaforu tj da želis da tvoj klub pobjedi sve ostalo dodje i prodje.Rezultat je nekad dobar nekad nije jbg zato je valjda fudbal i zanimljiv toliko.

Sad sam otišao na široko standardno moje sto nema direktno ni veze sa tvojim postom pa nemoras ni odgovarat na sve :) ,ali ono nekako dosta me situacija podsjeca na ovo ovamo vec vidjeno,a nebi volio da završimo i mi na tim humanitarnim brojevima.Nekako volio bi iz toga primjera nešto da naucimo.
Rezultat je samo posljedica njihovog nerada. Mi ocajne rezultate imamo jos od januara 2021. godine. Tu sezonu izgubimo titulu na onakav nacin, otjeramo Vinka. Dodje Sablic, ekipa ocajna, navijaci opet tu, i kod kuce i na strani. Ode Sablic, dodje Vasoski, top pojacanja, opet na proljece dobra posjeta, izgubimo Evropu i finale kupa....navijaci tu. Dolazi Dudic, dobra pojacanja, navuku nas na sezonske pa nas bez najave prebace u Zenicu, navijaci opet dolaze, vise nego ikad prije.

I onda, u takvoj situaciji, okrece se sve. Aylah proziva navijace i zove na neke fajtove, uvaljuju se u klub bivsi uposlenici i deklarisani navijaci Zelje, i slag na torti, trener koji se opasno zamjerio navijacima.prije 10 godina i koji nikog ne vodi vec 4, plus sve sto je vodio poslije nas je bilo uglavnom uzasno. Kao da Liverpul sad u ovoj krizi otjera Kloppa i dovede Stiv Brusa. Opravdanje da nema para za boljeg trenera. A onda se placaju obestecenja i kupuju skupi igraci. Kako, ako su treneri bili skupi? To dovodjenje Mirze je kap koja je prelila casu. Sto kazes, da smo mi drugi ili treci, ne bi se ovo ni desilo, mi bismo nastavili dolazit na tekme, Fedja bi bio trener i stali bismo iza njega kao sto smo i stajali i pored onih sramota od 1:5 i poraza od Igmana itd. Uvijek su dobijali pjesmu i aplauze.

A to da uvijek tjeramo nesta, pa brate gdje ih neces tjerat, kad ne mogu s medom radit a prste ne umocit. Samo sto oni ne umoce prste nego ruke do ramena, jos i kante donesu. Jbt imas prvo Tana, pa dobijes Nama, Mirvica, a u ligi peti, sezona bez Evrope, vjerovatno i druga u nizu. Navaljali u klub milion onih SFK lezbaca, vidio si one snimke, to se smije i kleberi u klubu, boli njih qrac za rezultatima. Ko gore radi zapravo ista? Imamo milion onih "Head of...", sta ti silni hedovi rade?
I ne mozes nijednu upravu nac da se nije dobro obogatila na racun kluba, a nisu nam ni ponudili rezultate da zamazu oci. Pa Sabrina i Jahic su se tjerali i kad smo dvije titule u nizu uzimali, radi onih seata. Dino imao podrsku dok nije i on kljun umocio u kasu, on, Kusta, Ibrak i Kantardzic ojadili Tana do te mjere da je covjek mudro zavrnuo pipu i postavio svoje ljude na sve kljucne pozicije. Daj ba jednom da se skupe sposobni ljudi koji nece toliko krast. Kradu svi, ovo je Bosna, al de nemoj ofirno i nemoj da klub ispasta. Nego oni kradu a mi se brukamo. Isto situacija u drzavi, da je Malinar dobio neki sumnjiv tender u normalnoj situaciji, provuklo bi se to ispod radara nekako, nego on se sepuri sa respiratorima a narod umire. Nemoj to kralju.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 jan 2023, 15:48

Prema saznanjima portala SportSport.ba, sve je dogovoreno sa Slavišom Radovićem, koji u ponedjeljak stiže na ljekarski pregled i potpisuje ugovor sa FK Sarajevo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 14 jan 2023, 15:51

Dobrodošli
Francis i Radović

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 14 jan 2023, 16:05

Torino je napisao/la:

Ma kakve garniture ljudi, da se nije doveo Mirza niko nista nebi rekao. Pogotovo poslije pojacanja a da ne govorim ako bi se dobar rez napravio... Pa kad se vec on doveo onda je grupa odlucila da tjera sve.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 14 jan 2023, 16:08

nokee je napisao/la:
14 jan 2023, 16:05

Ma kakve garniture ljudi, da se nije doveo Mirza niko nista nebi rekao. Pogotovo poslije pojacanja a da ne govorim ako bi se dobar rez napravio... Pa kad se vec on doveo onda je grupa odlucila da tjera sve.
100% :clap:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 jan 2023, 16:12

Postujem hz al nije ni jasno zasto bojkot. I ne vidim sta ce se postici. Po meni jaca bi poruka bila da se na sjeveru skupi svaku temu 3-4 000 ljudi da se tako pokaze snaga navijaca koji žele bolje FKS. Recimo Mirvic ostavi Mirzu na klupi i iduce sezone sta onda, kazem moze raditi ko šta zeli al mislim da bojkot ne donosi nista.

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 14 jan 2023, 16:16

sanco2200 je napisao/la:
Renan/Hamza

Šahinovic

Husref u prajmu ne bi stavio Francisa na zadnjeg veznog

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 jan 2023, 16:16

Pa eto vidjet cemo ko ce duze izdrzat, navijaci ili Mirza i Aylaah. Pred nama je.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 14 jan 2023, 16:24

Ima li kakvog stopera na vidiku? Sta je sa anicicem, moze li on ubrzo zaigrati

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 jan 2023, 16:25

14 jan 2023, 16:16
Pa eto vidjet cemo ko ce duze izdrzat, navijaci ili Mirza i Aylaah. Pred nama je.
Ma tjeralo se i prije i Selmovica, Hadziju, Sabrinu tako isto i trenere pa nije se nesto previse promjenilo nekad bude bolje a zna biti da neko ode a dodje još gori. Ode Mirza a dodje Alaim ili Turkovic i ne bojkotuju vise a ono gore nego sto je bilo. Kako god pogledaš bojkot nije neko rijesenje i ne donosi ništa dobro za FKS

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.