Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Serie A
Allegriball je pročitan u Italiji, pogotovo sa ovim veznjacima koju su po meni smješni. Locateli, Rabiot.. sutra da odu iz Juventusa, ne vjerujem da bi ih trazio bilo koji top klub iz lige 5.
Pisalo se ovdje do skora kako je Max za klasu bolji od Carla, ali eto, valjda sad skontaju da nemaju pojma

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ima intelektualaca na forumz koji poslije svakog poraza Juventusa porede Maxa i Carla, valjda to rade mahinalno, podsvjesno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma kakvi mahinalno i podsvjesno, vec namjerno i s namjerom da podyebajemo. Jel' ti sad lakse 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa lakse mi je kad znam da na forumu ima vecih jadnika od nas kad izgubimo 5:1.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Gigi brate smiri se, nabaci 5 i sve ok 

Juve u zadnjih 9 utakmica ima 8 pobjeda a gol razlika im jedva u plusu. Allegribal 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Zaslužio je super ćelo jedan skudeto... Napoli ne mogu organski, ali mi je drago zbog ćele...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Apsolutno zasluzio, veliki gospodin i neko ko podučava fudbal. Pogotovo zaslužio zbog onih sezona u Romi kad su bili jedini rival Interu.
Covjek dominira ligom s 2 klase (obje u napoliu to postale ili će postati) i anonimusa koje je uklopio fenomenalno. Juventini, pojedini, pričaju kako Juventus nema igrače dok im čovjek trpa peticu s Kimom iz Turske lige, elmasom isto, rahmanijima, mariom ruiem itd.
Covjek dominira ligom s 2 klase (obje u napoliu to postale ili će postati) i anonimusa koje je uklopio fenomenalno. Juventini, pojedini, pričaju kako Juventus nema igrače dok im čovjek trpa peticu s Kimom iz Turske lige, elmasom isto, rahmanijima, mariom ruiem itd.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la: ↑14 jan 2023, 13:39Apsolutno zasluzio, veliki gospodin i neko ko podučava fudbal. Pogotovo zaslužio zbog onih sezona u Romi kad su bili jedini rival Interu.
Covjek dominira ligom s 2 klase (obje u napoliu to postale ili će postati) i anonimusa koje je uklopio fenomenalno. Juventini, pojedini, pričaju kako Juventus nema igrače dok im čovjek trpa peticu s Kimom iz Turske lige, elmasom isto, rahmanijima, mariom ruiem itd.![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
I ja sam mišljenja da je vrijeme sa Lucky Luciano digne Scudu.
Jbm li ga kad ovako osramotiš najomraženijeg i onog koji ti je vazda stajao na putu uspjeha, kad ih izgazaš momački i usput igraš ekstra dobro, i na kraju budeš gospodin vrijeme je.
Jbm li ga kad ovako osramotiš najomraženijeg i onog koji ti je vazda stajao na putu uspjeha, kad ih izgazaš momački i usput igraš ekstra dobro, i na kraju budeš gospodin vrijeme je.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Spaleti jeste veliki gospodin i zasluzio je titulu, covjek bas skroman pored klupe, nabili sinoc Juventus covjek se ponasa gospodski skromno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma ne mogu vala za napoli kad se sjetim sta je sve reziser radio, govorio....da ima hiljadu gospodskih trenera na klupi.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Joj, braco, sta nas je...
...navijaca Napolija...
...navijaca Napolija...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tek ako Napoli bude na prvom mjestu tamo oko 29-30 kola i bude imao ozbiljnu prednost, vjerovat ću da mogu do scudetta, a ovako ne. Naravno, poučen iskustvom iz zadnje decenije, kad su imali šansu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja mislim da ih niko ne stize do kraja, imaju sistem, nikakvih problema sa malim ekipama, a i derbije uglavnom dobiju, kuci im ne moze niko nista. Vidjet cemo, nisam od ovih sto vjeruju u pricu o "luzerima". Naravno, prije pocetka sezone sam prognozirao da ce i Roma biti ispred njih, ali ovo sto igraju je izvan svakih očekivanja. Ne vjerujem da su i najveći fanovi Napolia vjerovali u titulu pred pocetak, pogotovo kad su otišli Koulibaly, Mertens i sl.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.