English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
two retards fighting 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav kloc.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Fudbal kao ovakav sada je osudjen nazalost u narednim godinama na propast. Sa pojavom esporta i sl novim generacijama nece biti zanimljivo gledati 0-0 tekme bez ikakvog desavanja na utakmici.
Al si ti naporan, procitao sam ti 3 posta i odumrla mi svaka celija. Ko da prije nije bilo dosadnih utakmicakladionicar30 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 14:08Fudbal kao ovakav sada je osudjen nazalost u narednim godinama na propast. Sa pojavom esporta i sl novim generacijama nece biti zanimljivo gledati 0-0 tekme bez ikakvog desavanja na utakmici.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
3+ akladionicar30 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 14:08Fudbal kao ovakav sada je osudjen nazalost u narednim godinama na propast. Sa pojavom esporta i sl novim generacijama nece biti zanimljivo gledati 0-0 tekme bez ikakvog desavanja na utakmici.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A u realnosti fudbal sve gledanijikladionicar30 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 14:08Fudbal kao ovakav sada je osudjen nazalost u narednim godinama na propast. Sa pojavom esporta i sl novim generacijama nece biti zanimljivo gledati 0-0 tekme bez ikakvog desavanja na utakmici.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Što?
Pa City je puno konkretniji i opasniji sa Gundoganom na ovoj poziciji koju Bernardo sada igra. Silva daje tu nekakvu stabilnost kroz posjed i trku na šta ćelavi baca drkicu pa ga zbog toga i gotivi, al je kebabdžija baš dosta kreativniji i direktniji i s njim ekipa mnogo lakše ulazi u šanse i zabija golove.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Jel ono u 80% utakmica u kojima je City prosuo bodove ove sezone startala veza Gundogan-Rodri-KDB?bodi123 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 14:11Što?
Pa City je puno konkretniji i opasniji sa Gundoganom na ovoj poziciji koju Bernardo sada igra. Silva daje tu nekakvu stabilnost kroz posjed i trku na šta ćelavi baca drkicu pa ga zbog toga i gotivi, al je kebabdžija baš dosta kreativniji i direktniji i s njim ekipa mnogo lakše ulazi u šanse i zabija golove.
City ubrzo ubacuje u brzinu vise.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kladioničar odigrao 3+, vidi se iz aviona. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Perfektno prvo poluvrijeme, ja sam uživao. 

Na sta ode 45 minuta zivota..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Tesko City probija ove male ekipe sa parkiranim autobusom u zadnje vrijeme. Valjda Pep nesto smisli.
4-IN-A-ROW
I kazu nije Oleball
Treba ovdje Grealish da malo razmrda ekipu.
U ovom periodu Zehmerije, United otkljucao ekipe donje etaze te prilozio kvalitetno poluvrijeme protiv top protivnika.
Dosta, step by step.
Dosta, step by step.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Utd dosta zrelije i odgovornije danas. I dalje je daleko od igre koju Ten Hag želi vidjeti u derbijima. Ne može se u prvoj sezoni parirati posjedom ekipi koja se uigrava 5-6 godina, ali na momente Utd fino izađe iz presinga i one situacije je Rashford morao iskoristiti. City ima neku kontrolu, ali za mene je ovo dosta jalovo i daleko od gola za njihove standarde.
Veliki.hendikep bi bio povreda Rashforda. Ako to bude nešto gore, onda Utdova sezona pada u vodu za neke veće ciljeve. Nažalost.
Veliki.hendikep bi bio povreda Rashforda. Ako to bude nešto gore, onda Utdova sezona pada u vodu za neke veće ciljeve. Nažalost.
Izgleda haubica će ti morati na veliki servis, jesi li zabrinut?
Utone li Rasho u zimski san, moj zanos za ovu sezonu je gotov.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ne znam ne pratim te egzotične statistike, al dovoljno je pogledati 3 utakmice Citya da se skonta koliko je Gundogan produktivniji od Silve na ovoj poziciji u vezi. Silva je na krilu dosta bolji i tu već ima mjesta sa Mahrezom da se rotira, ovo u vezi nije to to, utuši i sebe i drugeCipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jan 2023, 14:15Jel ono u 80% utakmica u kojima je City prosuo bodove ove sezone startala veza Gundogan-Rodri-KDB?bodi123 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 14:11Što?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.