English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
GGMU
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
ne postoji klub u engleskoj da nije oštećen od strane totenshita i luzerpula , jedan zbog kejna drugi zato što štakorima iz tog kraja vlada britanska mora podariti neku sreću u životu , pa je odlučeno da hin raduju kroz fudbal isplativije nego da him dižu ekonomski standard a glupani sa 3 zuba u glavi koji žive u luzerpulu to ne kontaju. ono što treba istaći jeste da luzeri iz totenshita nikada to nisu iskoristili i sad kad him kejn ode ili u nited ili u rejal (još se tiješe daće ostati ćitavu karijeru tu
) padaju u zaborav i opet sljede grčevite borbe za ostanak
tu treba luzerpul pohvaliti , oni su iskoristili koronu na krajne podmukli način da uzmu titulu uz rajnje nastarnu protekciju fa i pl ali za krezave štakorčine i njihove zubate ikone tu nema prepreka pa su se ozlatili i još pri tome ponosno spominju tu "titulu" ali njima na obraz

tu treba luzerpul pohvaliti , oni su iskoristili koronu na krajne podmukli način da uzmu titulu uz rajnje nastarnu protekciju fa i pl ali za krezave štakorčine i njihove zubate ikone tu nema prepreka pa su se ozlatili i još pri tome ponosno spominju tu "titulu" ali njima na obraz
Samo Sloboda | COYG
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Maguire ima bolju ocjenu od Fofane, a isto je ocijenjen kao i Saliba i Gabriel recimo, jel to znači da je navedeni igračkim kvalitetom bolji od Fofane, a ima jednaki kvalitet kao Saliba i Gabriel?
Ili recimo Matip ima za 2-3 veću ocjenu od Gvardiola
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I found freedom. Losing all hope was freedom.
U utakmicama ovakvog tipa, uvijek se navija za X. Ne znam zašto bi nama ostalima odgovarala bili čija pobjeda. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Kontakt:
Pa taman onda ako ostajete na -2 od trećeg mjesta, u tom slučaju može.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jan 2023, 13:28Već sam napisao. City dolazi na -2, a mi ostajemo na -2 od trećeg mjesta.
Kakva uspavanka Sitija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Koliko je pao City nevjerovatno je. Gledao sam kup gledam ovu utakmicu oni sansu ne mogu kreirati nikome. Tempo nula bodova. Vucanje lopte lijevo desno bez ikakve ideje to jest ako KDB uradi nesto uradili i jesu. Uzet ce ovo United na kontricu neku.
City uzasan, letargicna ekipa, odavno nisu ovoliko gresaka napravili.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta koji qurac Silva radi, jel pokazuje da se zna okrenuti oko svoje ose
Dias i Stones out, Ake i Akanji na terenu a Laporte na klupi strašna širina na poziciji štopera 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Manje više Silva, nego Haland na 20 metara od Edersona.

Kud ga ne uvališe Barseloni za De Jonga...
Odličan igrač al u ovoj ekipi punoj peglatora lopte skroz nepotreban
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Nazvati ovakvu utakmicu derbijem je sramota. 30 minuta fudbala bez sanse, bez tempa, bez icega. Isto da gledamo neku friendly utakmicu spanskih drugoligasa....
Ooooooooo dal si realan
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Rasha cesto gurne lijevo, pa nakon odredjenog vremena prebaci desno, da bi onda tu tekmu zavrsio kao spic.
City je i dalje barem za klasu bolja ekipa i taj jaz sigurno nije ispario za par mjeseci. Ono sto se moglo poboljsati i ucvrstiti jeste takticka struktura.
Treba ovdje jedan cm, jer je Erisken dobar za nekih 60ak minuta, te jedna od dvije goruce pozicije, tacnije desni bek.
City je i dalje barem za klasu bolja ekipa i taj jaz sigurno nije ispario za par mjeseci. Ono sto se moglo poboljsati i ucvrstiti jeste takticka struktura.
Treba ovdje jedan cm, jer je Erisken dobar za nekih 60ak minuta, te jedna od dvije goruce pozicije, tacnije desni bek.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Glup i gluplji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.