Odgovor je više puta napisan i ponovljen samo se očito oglušite na to. Vjeruje se u Isimirove dobre namjere u vezi kluba, samo se okružio pogrešnim ljudima.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Za Ismira jos ima nade, veliki je kiks napravio u startu kad je poceo skupljat ove kvazilegende i veterane oko sebe. 90% njih je hrakalo po klubu kad su njihove namjere provaljene i kad su udaljeni od kluba. Sad se sjatili ko muhe na gov.no.
Ismir ovako baca pare u bunar, realno sanse da izborimo Evropu su male s ovakvim strucnim stabom. Druga sezona uzastopno bez Evrope bi bila pogubna i s finansijske strane a i za koeficijent.
Ismir ovako baca pare u bunar, realno sanse da izborimo Evropu su male s ovakvim strucnim stabom. Druga sezona uzastopno bez Evrope bi bila pogubna i s finansijske strane a i za koeficijent.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Imam neki osjecaj da su braca Mamic idoli Mirvica i da je susret sa njima sve promijenio. Ocito misli da je njihov rat sa navijacima donio uspjeh Dinamu, pa i on pokusava slicnim putem. U zadnje vrijeme pokusava povuci poteze koje su i oni povlacili. Jos samo fali da i javno u medijima udje u rat.
Pritom je i Ajla tu, a ne sumnjam da ga je ona dodatno nahajcala na to... Njene svakodnevne provokacije mi govore da je ona mozda preuzela tu ulogu javnog konflikta sa navijacima.
Pritom je i Ajla tu, a ne sumnjam da ga je ona dodatno nahajcala na to... Njene svakodnevne provokacije mi govore da je ona mozda preuzela tu ulogu javnog konflikta sa navijacima.
Kad’ jednom prodje sve...
- belosevic23
- Kontakt:
Šahinović
Musa-Martinović-Pojačanje-Pojačanje
Čirjak-Djokanović
Ikić-Avramovski-Ziljkić
Oliveira
Nije to tako loše sa još 2 pojačanja
Čirjak-Djokanović
Ikić-Avramovski-Ziljkić
Oliveira
Sta mislite o Zvonimiru Kozulju? Ja bih ga vrlo rado volio vidjeti u ekipi...
Okej internacionalno iskustvo, nije prestar, nije stranac, jedino sto je prosle godine imao duzu pauzu zbog povrede
Okej internacionalno iskustvo, nije prestar, nije stranac, jedino sto je prosle godine imao duzu pauzu zbog povrede
Kad’ jednom prodje sve...
Ma vjerujem da ovo rade dušmani kluba sa druge strane Miljacke, kao kada su postavili sliku Lj. Petrovića sa Arkanom (bili se us rali što dovedosmo najboljeg trenera na Balkanu) a kasnije se ispostavi da je foto šop.
Valjace ovo sve uklopitibelosevic23 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 08:35Šahinović
Čirjak-Djokanović
Ikić-Avramovski-Ziljkić
Oliveira
Imas na klupi Dala, Dzafica, Suljica
plus ako dodje Francis
-
- Kontakt:
Ako dode Pavlovic ovo je 10/10 prelazni rok
- napoleon72
- Kontakt:
Onaj prosle zime je bio jos bolji po meni. Dosli Hamza, Mujakic, Suljic, Avramovski, Secerovic. Sve top i provjerena imena. Pa znamo kakav je ishod bio. Sad dolaze Renan i navodno taj Francis koji su za mene macak u vreci jer dolaze iz mnogo gore lige nego Hamza npr, ista stvar Martinovic (mnogo gora liga nego Nihad), o Avramovskom ne vrijedi ni pricat, nijedno dosadasnje pojacanje nije na tom levelu. Suljic je takodje po mnogim bolji igrac od Ziljkica.
Na kraju smo vidjeli ishod, i sta znaci trener u ekipi. Na ljeto ista prica, 90% provjerena i jaka imena, mnogo sigurnija nego neki Renan ili Francis jer smo te igrace (Dzafic, Ikic, Musa, Nardin, Tomasevic) svi manje-vise gledali, i dosli su iz boljih liga nego sto je litvanska. A te dvije polusezone najgore u historiji kluba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kod stranaca je bitno šta oni imaju u glavi kad dolaze u našu ligu. Ja vjerujem da mnogi kad dolaze vjeruju da su toliko dobri da ne moraju ni trenirati, bace dva-tri lažnjaka, budu najbolji i svi ih hvale. U tu zamku je po meni upao i Suljić i nisam siguran da li se on može pobrat nakon toga.
Isto tako važno je na šta ta pojačanja dolaze. Mi svako malo rasformiramo pa sastavljamo ekipu. Razlika je kad igrač dolazi na sastavljenu ekipu i kad dolazi da stvara ekipu. Nama je izazov naučiti da izbjegnemo stalne rekonstrukcije ekipe.
Isto tako važno je na šta ta pojačanja dolaze. Mi svako malo rasformiramo pa sastavljamo ekipu. Razlika je kad igrač dolazi na sastavljenu ekipu i kad dolazi da stvara ekipu. Nama je izazov naučiti da izbjegnemo stalne rekonstrukcije ekipe.
Mozemo dovesti i Mbapea ali je pitanje kako se ti igraci snaci na terenima tipa Trebinje, Konjic i slicna zdanja u BiH. Nama je definitivno utakmica protiv laznih prekretnica, oni bez Jankovica i Jakirovica nisu ista ekipa ali gledajuci stanje oko kluba pitanje je kako ce to izgledati bez navijaca. Sdruge strane msm da cemo Zeljanu rastaviti na proste faktore.
P.S za one koji su upuceni u bojkot, jel samo prekid bojkota znaci odlazak ove trojke ili ima prostora za dogovor sa Ismirom
P.S za one koji su upuceni u bojkot, jel samo prekid bojkota znaci odlazak ove trojke ili ima prostora za dogovor sa Ismirom
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
E zato je ovo licemjerstvo, bojkotuju se nečije odluke ali se donositelj odluka ne bojkotuje. Trebalo se fino sve bojkotovati a ne ovako, što mi se ne sviđa bojkotujem, asa druge strane ulaze pare dovodi igrace, pa onda ćemo naći opravdanje pa nećemo njega.
Ovo je licemjerno, pa čak i sumnjivo. Pa hajmo onda ne zamjerati sve ni ajli, ni mirzi, (emir je svakako bivsi) nego naći neko opravdanje. Ajli se zamjera i sto treba i sto ne, mirzi nekakve izjave od prije 10 godina. Pa hajmo isti stav isti, a ne dvostruke aršine.
Ima li slika sa stadiona, kakvo je stanje
Naravno da je bojkot ishitrena i nepromišljena odluka.
Vjerovatno bi sada drugačije postupili ali ne žele svoj ego sputati, iako bi trebali.
U konacnici, zašto zbog par pojedinaca da ispasta većina, svi igraci, komplet klub?
Druge metode su se morale pronaći. Metode koje bi se ticale tih pojedinaca.
Nadam se da ce Sarajevo uspjeti u ove preostale 4 utakmice uzeti bar 10 bodova i tako se vratiti u borbu za sami vrh.
Vjerovatno bi sada drugačije postupili ali ne žele svoj ego sputati, iako bi trebali.
U konacnici, zašto zbog par pojedinaca da ispasta većina, svi igraci, komplet klub?
Druge metode su se morale pronaći. Metode koje bi se ticale tih pojedinaca.
Nadam se da ce Sarajevo uspjeti u ove preostale 4 utakmice uzeti bar 10 bodova i tako se vratiti u borbu za sami vrh.
Dosao i Tatar macak u vreci bio pa razvalio.napoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 10:11Onaj prosle zime je bio jos bolji po meni. Dosli Hamza, Mujakic, Suljic, Avramovski, Secerovic. Sve top i provjerena imena. Pa znamo kakav je ishod bio. Sad dolaze Renan i navodno taj Francis koji su za mene macak u vreci jer dolaze iz mnogo gore lige nego Hamza npr, ista stvar Martinovic (mnogo gora liga nego Nihad), o Avramovskom ne vrijedi ni pricat, nijedno dosadasnje pojacanje nije na tom levelu. Suljic je takodje po mnogim bolji igrac od Ziljkica.
Na kraju smo vidjeli ishod, i sta znaci trener u ekipi. Na ljeto ista prica, 90% provjerena i jaka imena, mnogo sigurnija nego neki Renan ili Francis jer smo te igrace (Dzafic, Ikic, Musa, Nardin, Tomasevic) svi manje-vise gledali, i dosli su iz boljih liga nego sto je litvanska. A te dvije polusezone najgore u historiji kluba.
Dosao Rahman macak u vreci, promjenio klubova prije nas bruku, pa razvalio.
Jednostavno sa novim igracima nikad ne znas kako ce se pokazati, hiljadu je faktora koji uticu na to, al je cinjenica da svakog igraca od ljeta pa do sada sto smo doveli svaki klub u BiH bi volio da ga moze dovesti, e sad sto su kod nas pojedini ili vecina losi bili, pitanje je..
Prave pitari sastave, mastaju, a tu su jos uvijek Aylah, Mirvah, Mirzah i Mozzart. Bit ce kvota, bit ce hvatanja za glavu. Ali, ali imamo Renana i malog ekavicara, kako nas opet kvase ovi divlji timovi. Mirvah i Renan zaokružuju tamo keca, poklon kvota na ekipicu iz donjeg doma. Ili je mozda bilo dosta toga, sad se kao igra ozbiljno? Nece vise biti negativna gol razlika...
Ne bih se uclanio i marke dao u Mirvahovu ekipicu, kad bi na listi privilegija clanstva bilo da imas pravo Mirzi lupiti 3 samara bez ikakve krivicne/prekrsajne odgovornosti.
Ne bih se uclanio i marke dao u Mirvahovu ekipicu, kad bi na listi privilegija clanstva bilo da imas pravo Mirzi lupiti 3 samara bez ikakve krivicne/prekrsajne odgovornosti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ne treba se zalijetati
Sve brzo pitar dobri preposteni zaboravi. Nije sastav toliko los bio da te Celik iz kantona izbaci iz kupa, da te deru Igman, Sloboda, Sloga, Leotar, a svi su nas ovi divljaci oderali. Fulali se prazni golovi haman namjerno na nekim tekmama, ono Ikicevo cu pamtiti dozivotno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
nema haman namjerno, ili jeste ili nije, a znamo da nije.joker90 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 11:24Sve brzo pitar dobri preposteni zaboravi. Nije sastav toliko los bio da te Celik iz kantona izbaci iz kupa, da te deru Igman, Sloboda, Sloga, Leotar, a svi su nas ovi divljaci oderali. Fulali se prazni golovi haman namjerno na nekim tekmama, ono Ikicevo cu pamtiti dozivotno!