FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesmo koplicirani ahhahaha
Teorije zavjera na forumu oko novih transfera.
Teorije zavjera na forumu oko novih transfera.
Atlantida na bordo način

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Članstvo:
2021
Prvi dan - 78
Drugi dan - 214
Treći dan - 316
Četvrti dan - 511
2022
Prvi dan - 52
Drugi dan - 174
Treći dan - 250
Četvrti dan - 255
2023
Prvi dan - 119
Drugi dan - 247
Treći dan - 344
Četvrti dan - 477
2021
Prvi dan - 78
Drugi dan - 214
Treći dan - 316
Četvrti dan - 511
2022
Prvi dan - 52
Drugi dan - 174
Treći dan - 250
Četvrti dan - 255
2023
Prvi dan - 119
Drugi dan - 247
Treći dan - 344
Četvrti dan - 477
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treba napraviti uncharted film o nasim transferima.(potraga za pravim transferom za fk Sarajevo)ili nemoguca misija sa tom kruzom koji trazi igrače perfektne za nas
Kako koji igrač dolazi imam osjećaj da Mirza neće imati puno posla, ovi će sami igrati u pm 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jeste li komentarisali ovo? Jel se ovo odnosi samo na plus clanstvo ili i na basic? Da ne ostanemo bez pripremnih utakmica
Članstvo donosi sljedeće benefite:
- Popust na cijene ulaznica za derbi i evropske utakmice na osnovu posebne odluke
- Popust na sve kupovine u Fan shopu 10%
- Popust na artikle tehničkog sponzora 15%
- Besplatne ulaznice za dvije domaće utakmice po želji (ne uključuje gradski derbi)
- Pravo prvenstva pri kupovini
- Besplatno gledanje pripremnih utakmica FK Sarajevo
- Prisustvo treninzima
- Prisustvo pripremnim utakmicama
- Nagradne igre samo za članove
- Popust na cijene ulaznica za derbi i evropske utakmice na osnovu posebne odluke
- Besplatne ulaznice za dvije domaće utakmice po želji (ne uključuje gradski derbi)
- Prisustvo treninzima
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nekako mi logicno zbog njih da basic nema pravo.Sacu vidjeti
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I mene zanima. Jer nije mi realistično da dovijamo besplatne dvije ulaznice i tako toJavierBosnia je napisao/la: ↑14 jan 2023, 00:33Jeste li komentarisali ovo? Jel se ovo odnosi samo na plus clanstvo ili i na basic? Da ne ostanemo bez pripremnih utakmica
- Prisustvo treninzima

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
viewtopic.php?f=98&t=15555&start=1020
Imate temu sprat ispod.
Taman da Ayla ovlazi kada bude citala, vas par koji cete se uclaniti. Eto vas dole.
Imate temu sprat ispod.
Taman da Ayla ovlazi kada bude citala, vas par koji cete se uclaniti. Eto vas dole.
- FKS -
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pise clanstvo, ne pise koje, vjerovatno svako. Godisnju svakako imam nije mi to bitno, nego za pripremne me zanima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2023, 00:41I mene zanima. Jer nije mi realistično da dovijamo besplatne dvije ulaznice i tako to![]()
A i odvojeno je od rih kategorija tako da 99% se odnosi na sve, valjda time dodatno privlace i navlace broj clanova
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nadam se
Samo da nema Dala u rosteru, svaka kombinacija bi bila lakše zamisliva.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma realno i mi previse dizemo hajku na Dala kao da se momak ne zna sastaviti sa loptom. Okej ide i meni na kur.ac kad hoce sve sam da uradi, kad ima slobodnog saigraca a on opali po golu, kad neprati igraca u odbranu i slično.
Ali isto tako momak za 17 utakmica ove sezone ima 4 gola i 1 asistenciju. Nije zanemariva statistika. Treba biti realan i priznati, da zbog njega nije na klupi sta ja znam Odegard ili De Bruyne, vec Avramovski koji je vecinu vremena bio povredjen. Ostali koji su igrali tu poziciju nisu fakticki nista bolji bili od Dala.
No isto tako kontam, da ce ga Mirza nekad namjerno ostaviti na klupi, da udari kontru nama navijačima i "dokaze" da on ne gura malca.
Meni je svejedno koje ime ce igrati, samo želim, da igra najboljih 11 u danom trenutku, a ne da igraju oni koje gura trener, menadzeri i ostali.
Ali isto tako momak za 17 utakmica ove sezone ima 4 gola i 1 asistenciju. Nije zanemariva statistika. Treba biti realan i priznati, da zbog njega nije na klupi sta ja znam Odegard ili De Bruyne, vec Avramovski koji je vecinu vremena bio povredjen. Ostali koji su igrali tu poziciju nisu fakticki nista bolji bili od Dala.
No isto tako kontam, da ce ga Mirza nekad namjerno ostaviti na klupi, da udari kontru nama navijačima i "dokaze" da on ne gura malca.
Meni je svejedno koje ime ce igrati, samo želim, da igra najboljih 11 u danom trenutku, a ne da igraju oni koje gura trener, menadzeri i ostali.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako dodje ovaj Kyeremeh, to onda znaci da mozda Ikic ide? Ne vidim logiku, da imaš na istoj poziciji 2 stranca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Jbt koliko smo mi pehovi ja ne vjerujem zamislite da smo bilo kojeg drugog trenera doveli vjerovatno ne bi bilo bojkota. Treba realno govoriti 2,3 imena su jaka bila al kad se s njima nije moglo dogovorit Mirza nije ni bio u planu, a i slabo koje bi bolje ime doslo sad u ovom trenutku u Sa kad je uzarena i narusena atmosfera veliki pritisak...steta bilo ko drugi da je doveden ne bi bilo bojkota uz ovakva pojacanja na novom travnjaku na kosevu moglo bi biti bas puno raje bas steta... Isto tako rekao bi koliko mi imamo dobre uslove za nasu ligu i koliko imamo dobre igrače kad vidiš ti imena igrača i mi opet bez titula bez Europe nerealno izgleda jbt... Pa pogledajte kakvu cemo klupu sad imati pa skoro jaca od svake ekipe u pl. Catakovic, Avdija, Avramovski vjerovatno, Dzafic, Mustafić, Suljic itd itd kako jbt treba biti realan zadnji prelazni rokovi dovodimo extra pojacanja valjda ce i nas sreca krenut i ocepit. aBd da izborimo Europu pa da se sjedne fino i rijesi problem jer svi hocemo neko novo Sarajevo da osvaja titule igra Europe grupnu fazu aBd!!!!
Pitanje, sto se ne traži i odlazak Mirvica, iz razloga jer se bojkotovani trio nije sam postavio? Odnosno, postavljeni su od strane Mirvica, sto implicira da je on najodgovorniji. Malo nelogično.
Trenutno korisnika/ca: keli, NazorUso, Proximic, rimljanin90, Vanja8 i 44 gosta.