Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
fkt, kako si uspio da ti 4 POST requesta okine?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja mislio meni se nesto sjebalo pa mi 4 puta prikazuje

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Duljevino brat obrisa hiljadu svojih postova, tema se sjeba od ove dvojice 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- unitarista
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHHAHA! Fakat ne znam o čemu je riječ, al' ko ga hebe sad
HAHAHAHAHA

nisam čiko sa avatara.
Večeras na klupi
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Bove opet dobio priliku od prve minute, jbg realno nije Tahirovic iskoristio one minute sto mu je Mou dao, nadam se da nece odustati od njega jos, ali poprilicno nesiguran je bio svaki put dosad.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nadao sam se da ce večeras startati ali s obzirom da je derbi, bilo je nerealno očekivati takvo što. Rekoh da ga pogledam napokon.
Do sada tek par minuta ga gledao, tj. ništa.
Do sada tek par minuta ga gledao, tj. ništa.

Ma vala ni taj Bove se nije nešto aman pokazao ali mu mjesto rođenja ide u prilog.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mlad je on tek 19g a da igra u Romi u prvih 11 mislim to je bas nerealno samo polako ima neki x faktor dok uopste je dobio priliku
Sad ocekujem da ce dobit priliku uz Matica, red je da Mou cuva prednost sa jedno 4-5 defanzivnih veznih. 

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Evo ga 20ak minuta
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- RollingPaper
- Kontakt:
Evo Benje sina bosanskog
Utakmica bi se mogla nazvati "Čekajući Tahira".
Ovo što je odigrao bilo je dobro, bez grešaka. Važne minute za samopozdanje.

Ovo što je odigrao bilo je dobro, bez grešaka. Važne minute za samopozdanje.

Ma vala nije se imalo sta ni vidjeti. Igrao 20 minuta i ostvario 5 dodavanja, svih 5 haman u jednoj minuti kada se dodavao na 30m od svog gola...te ona povratna kada je izborio korner.
Fiorentina nemoćna s igračem manje.
Ali najvažnije da skuplja minute. Valjda ubrzo dobije opet makar poluvrijeme pa da ga vidimo.
Fiorentina nemoćna s igračem manje.
Ali najvažnije da skuplja minute. Valjda ubrzo dobije opet makar poluvrijeme pa da ga vidimo.
-
- Kontakt:
Taman kada pomislim napokon dobivamo igraca sa petljom i samopouzdanjem i cvrstim karakterom ne treba puno da se vratimo u realnost i shvatimo da ni Tahir nije taj po svemu sudeci.
Otkako je počeo igrati konstantno u grču nekom, nesiguran neodlučan, blag u duelu, nema ga u driblingu, nema ga na ključnim dodavanjimaa... ali hajde sve to kontam vremenom će nadoći sa iskustvom...ali ovo veceras traženje igranja rukom onako agresivno iako ni govora o igranju rukom, kazuje da nema samopouzdanje i cvrst karakter...i ispada kao traženje alibija za propalu akciju da bi sebe opravdao.
Onda onako da te jedan dedica kao Bonaventura otrese.kod izvođenja kornera i tako bitnog dodavanja a imas tek 19 godina i 1.92m visinu zasigurno ne ohrabruje zasad.
Otkako je počeo igrati konstantno u grču nekom, nesiguran neodlučan, blag u duelu, nema ga u driblingu, nema ga na ključnim dodavanjimaa... ali hajde sve to kontam vremenom će nadoći sa iskustvom...ali ovo veceras traženje igranja rukom onako agresivno iako ni govora o igranju rukom, kazuje da nema samopouzdanje i cvrst karakter...i ispada kao traženje alibija za propalu akciju da bi sebe opravdao.
Onda onako da te jedan dedica kao Bonaventura otrese.kod izvođenja kornera i tako bitnog dodavanja a imas tek 19 godina i 1.92m visinu zasigurno ne ohrabruje zasad.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ti si izgleda previse ocekivao, pa on da ima neku zapazenu ulogu sad na terenu vrijedio bi 30 miliona.Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 jan 2023, 23:05Taman kada pomislim napokon dobivamo igraca sa petljom i samopouzdanjem i cvrstim karakterom ne treba puno da se vratimo u realnost i shvatimo da ni Tahir nije taj po svemu sudeci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Momak nije Bellingham polako, ako bude standardan igrač u bilo kojem klubu u Serie A za nas je to zlato, čim je rotacioni igrač Rome znači da ima mjesto u ligama petice, a to je ono što nama treba
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
A i ne bi nas takav igrac zapao sigurnoharden je napisao/la: ↑15 jan 2023, 23:13Ti si izgleda previse ocekivao, pa on da ima neku zapazenu ulogu sad na terenu vrijedio bi 30 miliona.Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 jan 2023, 23:05Taman kada pomislim napokon dobivamo igraca sa petljom i samopouzdanjem i cvrstim karakterom ne treba puno da se vratimo u realnost i shvatimo da ni Tahir nije taj po svemu sudeci.

Nek se kroz karijeru vrti u ligama petice, i ja zadovoljan. Tesko da ce igrat u Realu npr, ali ako ga jedan Mourinho gura sa 19 godina, sigurno da vidi neki kvalitet i potencijal u njemu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U svijetu takvi veznjaci sa 19-20 igraju u Realu.Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 jan 2023, 23:05Taman kada pomislim napokon dobivamo igraca sa petljom i samopouzdanjem i cvrstim karakterom ne treba puno da se vratimo u realnost i shvatimo da ni Tahir nije taj po svemu sudeci.
Nema puno mladih veznjaka u gornjem dijelu ekipa lige 5.
Do kraja polusezone ako nastavi igrati po 20-30 minuta u jednoj Romi, to je elham.
⚜️~⚜️~⚜️
Nije baš da se nije imalo šta vidjeti. Zavisi šta se očekivalo.
Dodavanja su mu bila precizna, što je za njegovu poziciju krucijalno.
Sjajno pozicioniranje kod kontre/polukontre Fiorentine gdje je on spriječio ozbiljniji napad.
Presing-odlično oduzeta lopta gdje je Roma mogla krenuti u dobar napad.
Kod izvođenja kornera gdje mu je saigrač poslao kratku loptu pokazalo se da nije slučajno sa prvim timom i da se radi o snažnom igraču.
Poznavajući stil igre Mourinha mislim da je večeras odradio ono što se od njega i očekivalo.
E čuj igra sa grčom. Pa šta se očekuje od igrača od 19 godina, da igra kao Xabi Alonso u prajmu?! A baš nije djelovalo da je uplašen.
Dodavanja su mu bila precizna, što je za njegovu poziciju krucijalno.
Sjajno pozicioniranje kod kontre/polukontre Fiorentine gdje je on spriječio ozbiljniji napad.
Presing-odlično oduzeta lopta gdje je Roma mogla krenuti u dobar napad.
Kod izvođenja kornera gdje mu je saigrač poslao kratku loptu pokazalo se da nije slučajno sa prvim timom i da se radi o snažnom igraču.
Poznavajući stil igre Mourinha mislim da je večeras odradio ono što se od njega i očekivalo.

E čuj igra sa grčom. Pa šta se očekuje od igrača od 19 godina, da igra kao Xabi Alonso u prajmu?! A baš nije djelovalo da je uplašen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.