NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Da li je Tarik Filipović bio član kluba prosle godine, po bilo kojoj kategoriji ili možda učesnik u akciji 12 .igrač/vjerni navijač
-
- Kontakt:
Dolazio je na stadion, slikao se, uvijek spominje Čelik ne znam.da li je clan
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
To svakako jest, al ga ne vidim na spisku članova. Možda se kamufliraodinodino2019 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 12:09Dolazio je na stadion, slikao se, uvijek spominje Čelik ne znam.da li je clan
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Post sa drugog foruma. Molio bih samo da se malo uozbiljimo oko ovakvih stvari. Ako radi od 9-5 onda nek radi ili nek bude obavijest da ne radi, posebno ovo oko zakljucavanja i da svako moze hodati stadionom kako zeli. Eventualno prilagoditi radno vrijeme pa raditi od 9-12 i od 2-5 ili nesto tako. Nemojte da padamo na glupostima, a ovamo neke druge stvari odlicno radimo.Danas odem u fun shop oko 10, tamo nikog nema...
Popnem se na sprat, obišao sve prostorije (doduše zaključane) nigdje nikog...Pehari svi na izvolite...
Sišao opet dole, nikog nema...
Kad još neki lik dođe, reko sve je otvoreno al nema nikog...
Vratim se nakon 2 sata, opet nikog nema, otvoreno al nigdje žive duše...
Pošaljem poruku na stranici, kaže shop radi od 09 do 17h.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Neozbiljnost. I ja sam isto tako doživio, u fanshopu. Par puta sam se vracao jer je zakljucano. Ne znam kako je dopusteno da se hoda okolo u toku radnog vremena.
Ovo se ne smije desavati, skroz neozbiljnoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 jan 2023, 17:31Post sa drugog foruma. Molio bih samo da se malo uozbiljimo oko ovakvih stvari. Ako radi od 9-5 onda nek radi ili nek bude obavijest da ne radi, posebno ovo oko zakljucavanja i da svako moze hodati stadionom kako zeli. Eventualno prilagoditi radno vrijeme pa raditi od 9-12 i od 2-5 ili nesto tako. Nemojte da padamo na glupostima, a ovamo neke druge stvari odlicno radimo.Danas odem u fun shop oko 10, tamo nikog nema...
Popnem se na sprat, obišao sve prostorije (doduše zaključane) nigdje nikog...Pehari svi na izvolite...
Sišao opet dole, nikog nema...
Kad još neki lik dođe, reko sve je otvoreno al nema nikog...
Vratim se nakon 2 sata, opet nikog nema, otvoreno al nigdje žive duše...
Pošaljem poruku na stranici, kaže shop radi od 09 do 17h.
-
- Kontakt:
Zna li ko na kojem se stadionu igra utakmica Gak Čelik
Weinzödldinodino2019 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:05Zna li ko na kojem se stadionu igra utakmica Gak Čelik
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Znaci igramo u ovom trening kampu, ja ne znam hocemo li moci svi stati ovdje i koliki je kapacitet ove jedne tribine, a siguran sam da ce biti 500+ Robijasa iz Zeni e, Austrije,Njemacke,Slovenije,Hrvatske...redbull93 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:24Weinzödldinodino2019 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:05Zna li ko na kojem se stadionu igra utakmica Gak Čelik
Kapacitet 2.500 (750 natkrivenih mjesta, 1.500 mjesta za stajanje)dinodino2019 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 08:48Znaci igramo u ovom trening kampu, ja ne znam hocemo li moci svi stati ovdje i koliki je kapacitet ove jedne tribine, a siguran sam da ce biti 500+ Robijasa iz Zeni e, Austrije,Njemacke,Slovenije,Hrvatske...redbull93 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:24Weinzödldinodino2019 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:05Zna li ko na kojem se stadionu igra utakmica Gak Čelik
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ne bi se iznenadio da nas bude vise, nego njihovih.dinodino2019 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 08:48Znaci igramo u ovom trening kampu, ja ne znam hocemo li moci svi stati ovdje i koliki je kapacitet ove jedne tribine, a siguran sam da ce biti 500+ Robijasa iz Zeni e, Austrije,Njemacke,Slovenije,Hrvatske...redbull93 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:24Weinzödldinodino2019 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:05Zna li ko na kojem se stadionu igra utakmica Gak Čelik
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nek tu dobijemo 200 novih clanova, prijateljska bi bila pun pogodak 

-
- Kontakt:
Ako prima 2500 onda je to dovoljno samo da sve bude oknda se nasi normalno ponasaju i da im se skrene paznja da su prijateljaki odnosi klubova i navijaca
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
BROJ ČLANOVA (31.03.2022)
371

Ako se po jutru dan poznaje, ide preko 1000 ove godine

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.