Velika je razlika o ovom sto Horoz pise i sto ti pises. On pise da nikad nisu bila krila. Pa i Vedu je Bazdarevic stavljao da glumi Misimovica al to ne znaci da je Vedo desetka.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 17:19No hard feelings, ali je stičem dojam da ti i ne pratiš baš reprezentaciju. Gojak i Krunić nisu igrali krila? Onako na prvu što mi pada na pamet je Gojak protiv Poljske na krilu, Krunić protiv Finske i td.
Ti možda hoćeš da kažeš da oni ne igraju krila u svojim klubovima, što je upravo i moja poenta bila.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Do mene,mislio sam na Pasalicah1a2s3o4 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 17:40Pa Perišić je krilo.![]()
Ne znam šta igra u Tottenhamu, ne pratim, ali u Interu je igrao krilo i to jako dobro. Tačnije, igrao je krilo dok nije došao Conte i promijenio na 3-5-2, tad se nije uklopio, pa je malo išao na pozajmicu u Bayern, da bi kasnije počeo igrati wing-backa i to također jako dobro. Čovjek je brz i može trčati koliko ti volja.
Gledao sam ga na San Siru uživo u Derby della Madonnina i vjeruj mi da je čovjek krilo.![]()

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ja imam osjecaj da je Krunic vise igrao krilo nego u sredinih1a2s3o4 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 17:19No hard feelings, ali je stičem dojam da ti i ne pratiš baš reprezentaciju. Gojak i Krunić nisu igrali krila? Onako na prvu što mi pada na pamet je Gojak protiv Poljske na krilu, Krunić protiv Finske i td.
Ti možda hoćeš da kažeš da oni ne igraju krila u svojim klubovima, što je upravo i moja poenta bila.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne mogu tvrditi ali ono što sam imao priliku par puta upratiti Kikanovica, on sve jeste ali krilo nije. Tako da ne vidim zbog čega se on spominje kao rješenje za krilnu poziciju. Da, moze on igrati tu kao i Demirovic na krilu ali to nije to.
Krunic nije krilo a u Empoliju je uglavnom igrao desnog veznog u tzv.rombu. Da se ne lažemo, nije on ni za 10-ke.
Perisic jeste krilo.
Kako je odigrao Gigovic, jel Hadzibegic imao sta vidjeti što će ga natjerati da odmah razgovara s dotičnim i privoli ga na što bržu proceduru...?!
Krunic nije krilo a u Empoliju je uglavnom igrao desnog veznog u tzv.rombu. Da se ne lažemo, nije on ni za 10-ke.
Perisic jeste krilo.
Kako je odigrao Gigovic, jel Hadzibegic imao sta vidjeti što će ga natjerati da odmah razgovara s dotičnim i privoli ga na što bržu proceduru...?!
Pa i Vedo je kod nas igrao krilo.

Dešava se.

O tome se i radi. Kod nas može svakako samo normalno i logično ne može.
A koja bi to po tebi mogla biti rješenja?

Ti preveriraš Gojaka na krilu? Ipak on ima staža u reprezentaciji.

Niko nije rekao, a pogotovo ne ja, da je Kikanović WC krilo ili da je novi Ribery, nego jednostavno da je najbolja opcija od svih koje imamo. Tačnije on i Demirović, a ja lično mislim da je on bolje krilo tj. ima bolje karakteristike za krilo od Demirovića. Dok je za poziciju drugog napadača, kada igramo sa 2, već druga priča i Demirović bi tu trebao imati skoro pa sigurno mjesto.
A između ostalog i Hamulić može igrati lijevo krilo, pitanje je samo kako ga se želi korisiti.
Kako čitam nije se baš Gigović proslavio večeras.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma ja sam onako preletio postove..nisam detaljno pa ne znam cijelu pricu, diskusiju...uletio sam kao padobranac.
Vise sam se referirao na neke postove od ranije jer sam vise puta znao pročitati da treba da pozovemo Kikanovica i tako na duže staze riješimo pitanje lijevog krila. A zapravo se on meni uopće ne doima kao krilo, a može tu igratibas kao i Demirovic.
Ja sam za 352.
A ako ce preferirati 433 onda svakako Demirovic ili Hamulic ili Kikanovic, nebitno, formaciji na krilu ali puno više u 16-ercu, petercu i oko 16 kao ispomoc Dzeki.
Gojak i Krunic na krilu, nikad. Radije i Duljevica prije njih dvojice.

Vise sam se referirao na neke postove od ranije jer sam vise puta znao pročitati da treba da pozovemo Kikanovica i tako na duže staze riješimo pitanje lijevog krila. A zapravo se on meni uopće ne doima kao krilo, a može tu igratibas kao i Demirovic.
Ja sam za 352.
A ako ce preferirati 433 onda svakako Demirovic ili Hamulic ili Kikanovic, nebitno, formaciji na krilu ali puno više u 16-ercu, petercu i oko 16 kao ispomoc Dzeki.
Iz nekog razloga Duljević je meni jako drag igrač, od njega možeš očekivati da će uraditi nešto prema naprijed. Samo što prema nazad ne može Pukija bez lopte da stignehurem je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:14Ma ja sam onako preletio postove..nisam detaljno pa ne znam cijelu pricu, diskusiju...uletio sam kao padobranac.![]()
Ja sam za 352.

I ja sam naravno za 3-5-2. To kod nas treba biti stalna formacija, a mijenjati samo ako se mora. Zato je dobro imati opcije za razne formacije.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najgore ocijenjeni igrač na sofascore
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Naucno dokazano da ti karijera ide uzlaznom putanjom izborom BiH kao reprezentacije.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
vracaj hadzija medunjanina, grebes huseinbasica koji se misli:-)
trebaju nam samo ovakvi kojima smo jedini izbor i koji igraju srcem:-)
trebaju nam samo ovakvi kojima smo jedini izbor i koji igraju srcem:-)
Zolotic na Nova BiH
Javite Faruku
Javite Faruku
koliko si imao godina kad sam ja pocetkom ovog vijeka gledao medunjaninove golove u holandiji i prozivljavao ovo sto sada prozivljavamo sa denisom:-)
vidis da je zayebancija bolan:-)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Medunjanin je sa 36 godina bolji od 90 % danasnjih veznjaka u reprezentaciji. Tuzno ali istinito. Ali jbg, covjek je klasa. 

@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bolji je kad bi se igralo 5 na 5.
⚜️~⚜️~⚜️