English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Dobro, pogresno sam se izrazio

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Predpostavljam da je frustrirajuce kad navijas za klub koji titulu prvaka vidi svakih 30 godina, gdje se dicis velicinom kluba, i nekim titulama a kad su se osvajale kad se nisi ni rodio, klub u kojem je najveca legenda Gerard kojem je vrhunac karijere amaterski prijem lopte koji je izbio timu titulu, navijas za tim koi slavi jer je izdubio finale LP i titulu u zadnjem kolu sa 500 000 navijaca mahajuci sa nekim mikimaus peharom (jer na zalost za 2 mjesto u EPL i za poraz u finalu LP se ne bobija ni drvena kita koja bi se navijacima mogla pokazati), ali zaista nema potrebe da vrijedjas ljude, sacekaj jos 20-30 godina do nove titule i nadaj se da tad nece biti korone ili neke bolesti da mora raja u karantenu, pa ako budemo zivi i na forumu fino nam se nasladjuj slikama sa parade.
Tako je kazi muSport90 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 11:58Predpostavljam da je frustrirajuce kad navijas za klub koji titulu prvaka vidi svakih 30 godina, gdje se dicis velicinom kluba, i nekim titulama a kad su se osvajale kad se nisi ni rodio, klub u kojem je najveca legenda Gerard kojem je vrhunac karijere amaterski prijem lopte koji je izbio timu titulu, navijas za tim koi slavi jer je izdubio finale LP i titulu u zadnjem kolu sa 500 000 navijaca mahajuci sa nekim mikimaus peharom (jer na zalost za 2 mjesto u EPL i za poraz u finalu LP se ne bobija ni drvena kita koja bi se navijacima mogla pokazati), ali zaista nema potrebe da vrijedjas ljude, sacekaj jos 20-30 godina do nove titule i nadaj se da tad nece biti korone ili neke bolesti da mora raja u karantenu, pa ako budemo zivi i na forumu fino nam se nasladjuj slikama sa parade.
Jel ti stara pomogla napisat ovaj post ?

- numanumaye22
- Kontakt:
Na stranu Guardiolina dominacija, koja je neupitna i koja ce se i nastaviti sljedecih godina u EPL, bilo bi zanimljivo i nesto novo da Arsenal uzme ligu i da ponovo bude stalan u LP.
- Shategabri
- Kontakt:
Haaland koliko je dobitak naprijed za City, toliko je i gubitak.
Guardiolina filozofija igre zahtjeva raznolikost u napadu, a sad se sve svelo gađaj Haalanda.
Kad to ne ide, onda jbg.
Guardiolina filozofija igre zahtjeva raznolikost u napadu, a sad se sve svelo gađaj Haalanda.
Kad to ne ide, onda jbg.
Koševo Zapad
Ma lik ima 45+, ne bi me cudilo da sam mu pflege radio nekad.Torres_9 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 12:00Tako je kazi muSport90 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 11:58Predpostavljam da je frustrirajuce kad navijas za klub koji titulu prvaka vidi svakih 30 godina, gdje se dicis velicinom kluba, i nekim titulama a kad su se osvajale kad se nisi ni rodio, klub u kojem je najveca legenda Gerard kojem je vrhunac karijere amaterski prijem lopte koji je izbio timu titulu, navijas za tim koi slavi jer je izdubio finale LP i titulu u zadnjem kolu sa 500 000 navijaca mahajuci sa nekim mikimaus peharom (jer na zalost za 2 mjesto u EPL i za poraz u finalu LP se ne bobija ni drvena kita koja bi se navijacima mogla pokazati), ali zaista nema potrebe da vrijedjas ljude, sacekaj jos 20-30 godina do nove titule i nadaj se da tad nece biti korone ili neke bolesti da mora raja u karantenu, pa ako budemo zivi i na forumu fino nam se nasladjuj slikama sa parade.
Jel ti stara pomogla napisat ovaj post ?![]()
![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
jeste ali ne bi sad da kazem cija.Torres_9 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 12:00Tako je kazi muSport90 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 11:58Predpostavljam da je frustrirajuce kad navijas za klub koji titulu prvaka vidi svakih 30 godina, gdje se dicis velicinom kluba, i nekim titulama a kad su se osvajale kad se nisi ni rodio, klub u kojem je najveca legenda Gerard kojem je vrhunac karijere amaterski prijem lopte koji je izbio timu titulu, navijas za tim koi slavi jer je izdubio finale LP i titulu u zadnjem kolu sa 500 000 navijaca mahajuci sa nekim mikimaus peharom (jer na zalost za 2 mjesto u EPL i za poraz u finalu LP se ne bobija ni drvena kita koja bi se navijacima mogla pokazati), ali zaista nema potrebe da vrijedjas ljude, sacekaj jos 20-30 godina do nove titule i nadaj se da tad nece biti korone ili neke bolesti da mora raja u karantenu, pa ako budemo zivi i na forumu fino nam se nasladjuj slikama sa parade.
Jel ti stara pomogla napisat ovaj post ?![]()
![]()
Mislim da je odavno vrijeme da EPL dobije bar 6 predstavnika u Ligi prvaka.numanumaye22 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 12:01Na stranu Guardiolina dominacija, koja je neupitna i koja ce se i nastaviti sljedecih godina u EPL, bilo bi zanimljivo i nesto novo da Arsenal uzme ligu i da ponovo bude stalan u LP.
"Big 6" sa Newcastleom postaju već Big 7, tako da je stvarno bezveze da Engleska liga ima isto predstavnika kao npr. Bundesliga.
Ili bar formula 4+2, da ona 2 idu u kvalifikacije za LP.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa treba bit više. Bar 4+1. Pogotovo kad krene ovaj novi sistem.
- Shategabri
- Kontakt:
Jer najviše para ulažu?
Ne vidim neki drugi argument zašto bi trebali imati više.
Ne vidim neki drugi argument zašto bi trebali imati više.
Koševo Zapad
Pa zato što recimo trenutno 5. i 6. Tottenham i Liverpool imaju puno relanije šanse da se plasiraju u samu završnicu LP nego recimo Freiburg ili Lens koji su drugoplasirani u svojim prvenstvima.
Ne kažem da treba ukinuti mjesta slabijim ligama, nisam uopšte pobornik toga, nego da bi neke lige trebale biti privilegovanije od drugih. Ili kad već povećavaju broj ekipa na Svjetskom prvenstvu na 48, neka povećaju i u Ligi prvaka.
Ionako imaju dva slobodna termina u februaru/martu u LP, taman da ubace šesnaestinu finala, kao u LE.
Ne kažem da treba ukinuti mjesta slabijim ligama, nisam uopšte pobornik toga, nego da bi neke lige trebale biti privilegovanije od drugih. Ili kad već povećavaju broj ekipa na Svjetskom prvenstvu na 48, neka povećaju i u Ligi prvaka.
Ionako imaju dva slobodna termina u februaru/martu u LP, taman da ubace šesnaestinu finala, kao u LE.
Ma 10 predstavnika im treba dati. Pa da svi redom primaju po 5,6,7 golova po utakmici od ovih najjacih. Tu mislim na Kokoske i Topnike kojima nije strano brukat se. 4 je sasvim dovoljno, s tim da bi City, United i Chelsea morali igrati svake godine, a za ovo jedno mjesto da se ostali kolju. Najpostenije i najrealnije.jose je napisao/la: ↑12 jan 2023, 13:50Mislim da je odavno vrijeme da EPL dobije bar 6 predstavnika u Ligi prvaka.numanumaye22 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 12:01Na stranu Guardiolina dominacija, koja je neupitna i koja ce se i nastaviti sljedecih godina u EPL, bilo bi zanimljivo i nesto novo da Arsenal uzme ligu i da ponovo bude stalan u LP.
"Big 6" sa Newcastleom postaju već Big 7, tako da je stvarno bezveze da Engleska liga ima isto predstavnika kao npr. Bundesliga.
Ili bar formula 4+2, da ona 2 idu u kvalifikacije za LP.

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Definitivno Englezima moraju dati vise predstavnika jer su oni jedini koji stoje na putu Superlige. A dobro covjek napisa, nema smisla da neki Farmerski klubovi igraju ispred kvalitetnih nba ekipa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pisete ovdje o predstavnicima EPL u LP kao da klub iz engleske PL svake godine osvaja tu LP - ti klubovi koji ne igraju u LP (od zeljenih 6 timova) igraju LE i redovno se brukaju, a eto u LP bi kao nesto bolji bili.
Ja mislim englezi su osvojili 2 ili 3 puta LP u zadnjih 10 godin, Evropa Ligu 1 mislim (a zadnjih 4-5 sezona redovno igraju klubovi koje vi nazivate top 6 United, Tot, Arsenal)
Prvo nek uspostave dominaciju kao najbolji - pa onda nek zahtjevaju prosirenje.
Ali recimo jedna nova liga gdje bi iz engleske bilo tih 5-6 timova u Ligaskom sistemu mislim da bi bio pravi potez i osvjezenje za fudbal.
Ja mislim englezi su osvojili 2 ili 3 puta LP u zadnjih 10 godin, Evropa Ligu 1 mislim (a zadnjih 4-5 sezona redovno igraju klubovi koje vi nazivate top 6 United, Tot, Arsenal)
Ali recimo jedna nova liga gdje bi iz engleske bilo tih 5-6 timova u Ligaskom sistemu mislim da bi bio pravi potez i osvjezenje za fudbal.
Evo zašto u nedjelju Arsenal ne može do pobjede, a kamoli nekog maštanja o tituli, ovo je apsurd i primjer da se na Arsenalu trenira strogoća.
Da malo provideam context, FA je opet kaznio Arsenal za conduct i ponašanje igrača kod ove situacije.
Pa ko je osim engleskih klubova osvajao LP zadnjih 10-12 godina: Real, Barcelona i Bayern. Dakle timovi koji dominiraju tim prvenstvima. Nema tu nikakve ozbiljne uloge za Lens ili Freiburg i to se zna odmah u septembru kad se krene s takmičenjem.Sport90 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:30Pisete ovdje o predstavnicima EPL u LP kao da klub iz engleske PL svake godine osvaja tu LP - ti klubovi koji ne igraju u LP (od zeljenih 6 timova) igraju LE i redovno se brukaju, a eto u LP bi kao nesto bolji bili.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zar nije bolje gledati City, Liverpool, Arsenal, Manchester Utd., Tottenham, Chelsea i Newcastle -- u svakoj od ovih ekipa igraju najbolji igrači planete, svaka ekipa igra dobar fudbal (osim naravno Tottenhama), svaka ekipa ima od knockout faze velike šanse za trofej --, nego ekipe poput Leverkusena kojeg buši ko stigne uvijek u LP, Freiburg
, Sevillu koja standardno uvijek treća završi ili Talijane koji se uglavnom brukaju po grupi?

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Brejking !!!
Joao od prve. #bitiblagnece
Uskladite obaveze i pogledajte nastup bivseg evropskog klupskog i aktuelnog svjetskog klupskog prvaka. #bitiblaginecemo

Joao od prve. #bitiblagnece
Uskladite obaveze i pogledajte nastup bivseg evropskog klupskog i aktuelnog svjetskog klupskog prvaka. #bitiblaginecemo

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈