Nikakve!
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nadam se da je ovo stvarni razlog odlaska Hadzibegica i Misimovica u Portugal.

@igrajlopte 🐦
Da je novi Tonali, nije. Ali reci da je bespotreban imajuci u vidu ko su nam neki od CMa u A reprezentaciji je bas pretjeravanje. A tek je 20 godina napunio.
A to da ne zeli igrati za BiH jednostavno nije istina. I dalje sve otvoreno. Osim ako ti naravno nemas neke bas pouzdane informacije, pa onda slobodno proslijedi ovdje. Ili na PP ako hoces.
Cuj ponizavanje...
Znas sta je najgore, taj mentalitet nazalost ima velika vecina i u NFSBIH.
A to da ne zeli igrati za BiH jednostavno nije istina. I dalje sve otvoreno. Osim ako ti naravno nemas neke bas pouzdane informacije, pa onda slobodno proslijedi ovdje. Ili na PP ako hoces.
Cuj ponizavanje...

@igrajlopte 🐦
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bi li on stvarno igrao sutra za Švedsku ako već ima želju da igra za Bosnu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi nismo u situaciji da bilo koga prekrižimo i treba ga pridobiti. Ali Gigović je još uvijek potencijal, ne pojačanje
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Pa, bili Dennis? Anel? Medunjanin? Misimovic? Ovaj onaj, itd itd. Imas hrpu takvih primjera ne samo kod nas vec u svakoj reprezentaciji. Eto prije neki dan Aouar ili kako se vec zove iz Lyona kaze odo u Alzir, u Francuskoj mi nece da daju priliku.
Poenta je u tome da ti moras pokazati interesovanje I boriti se za X igraca. A ne cekat pet do 12 i glumiti nekog baju "ma necemo mi ici nikom na noge, mi smo ponosan narod, to je ponizavanje".

Druga je stvar sto ti mozda neces dobiti tog igraca a la Seferovic, Omeragic i slicno. Ali barem si u radio sve sto je u tvojoj moci i to je za mene barem dovoljno. Ali kosto kaze @horoz, nismo mi u situaciju da se tako lahko odricemo bilo koga pa makar i onoga kojem smo malo interesantni. Sve dok postoji sansa treba se boriti. Pa kud puklo puklo.
@igrajlopte 🐦
Najgore je kad se na neki ponos pozivamo mi, koji smo na svakom koraku isponižavani. Eto umalo da s Rusijom igramo prijateljsku, a vamo neki ponos na Gigoviću, Huseinbašiću.ReX je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:27Pa, bili Dennis? Anel? Medunjanin? Misimovic? Ovaj onaj, itd itd. Imas hrpu takvih primjera ne samo kod nas vec u svakoj reprezentaciji. Eto prije neki dan Aouar ili kako se vec zove iz Lyona kaze odo u Alzir, u Francuskoj mi nece da daju priliku.
Poenta je u tome da ti moras pokazati interesovanje I boriti se za X igraca. A ne cekat pet do 12 i glumiti nekog baju "ma necemo mi ici nikom na noge, mi smo ponosan narod, to je ponizavanje".![]()
Druga je stvar sto ti mozda neces dobiti tog igraca a la Seferovic, Omeragic i slicno. Ali barem si u radio sve sto je u tvojoj moci i to je za mene barem dovoljno. Ali kosto kaze @horoz, nismo mi u situaciju da se tako lahko odricemo bilo koga pa makar i onoga kojem smo malo interesantni. Sve dok postoji sansa treba se boriti. Pa kud puklo puklo.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U pravu si 100% ali znamo da je Misimović njega nagovarao mjesecima, na noge mu je išao. Isto je radio za par tih igrača koje si nabrojao pa su došli što će reći da je radio ok posao koliko god ja bio razočaran što se njega tiče u nekim stvarima. Mislim sutra igraš za Švedsku a za mjesec i po očekuješ poziv Bosne, možda je do mene ali ne vidim tu poentu. Treba se svakako boriti do kraja ali bojim se da ne odustane čim vidi da ga guraju u prvu ekipu, bez obzira što je prijateljska.
Ja sam to pisao ima neko vrijeme. Mi trebamo uraditi sve sa naše strane te čupati i rukama i nogama za apsolutno svakog potencijala koji se vani pojavi. Nemamo mi olimpijski bazen pun igrača iz kojeg ćemo birati koga hoćemo koga nećemo. Kod nas je mala kada, gdje se pružaš koliko si dug.
Sa naše strane uraditi sve, druga strana ako nema interesovanja, nikoga nazor ne možeš natjerati ni na šta, ali bar znaš da si pokušao i dao sve od sebe.
Sa naše strane uraditi sve, druga strana ako nema interesovanja, nikoga nazor ne možeš natjerati ni na šta, ali bar znaš da si pokušao i dao sve od sebe.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Od Radonje sam mislio da ce bit igracina, steta da je imao taj neki los period… nadam se da ce zaigrat konstantno da imamo fin BackUp za Dedica u Repki
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- ElCartel11
- Kontakt:
Za Dedica vec imaš lijep backup. Gazibegovic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Momcina zna lopte!!
Treba se po njega odmah u akciju, selektor U21 ga odmah treba zvati!
Treba se po njega odmah u akciju, selektor U21 ga odmah treba zvati!
Nije ni mlad, u februaru puni 19. 
Dzeko će to riješiti.

Dzeko će to riješiti.
Treba sačekat da se pojavi na klupi prvog tima Intera, pa onda nadić paniku
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Fin igrac, ball retention jako dobar. I jako dobro nosi loptu. Kada bi prenio na seniorskom nivou, imalo bi se materijala tu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.