Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hansestadt
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Hansestadt » 09 jan 2023, 19:54

Horoz je napisao/la:
09 jan 2023, 19:50
Hansestadt je napisao/la:
09 jan 2023, 19:46
Koliko si ga puta gledao?
Zato i kažem - po ovome ispade. Nisam ga gledao od Rusije, a tamo je bio prosječan i oscilirao.
Jel misliš da ima kvalitet?
Igra za klub koji npr ima jednog od boljih reprezentativaca Tunisa, Issam ****(https://www.transfermarkt.com/issam-jeb ... ler/122635). Sasvim dovoljna liga i klub za njegov razvoj. Pogotovo sto su mu dali dosta prostora za igru na bitnoj poziciji. Mislim da ima potencijal da zavrsi u boljoj ligi, ali na kraju krajeva, ne mogu da razumijem njegovu odluku sto nije prihvatio poziv BiH, bolje bi prosao u svakom smislu, a nije niko kriv osim njega ili ko za njega odlucuje.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 09 jan 2023, 19:56, ukupno mijenjano 2 puta.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 09 jan 2023, 19:55

Zukanovic je napisao/la:
09 jan 2023, 09:59
Jest neko pratio Danijela Loncara iz Osijeka? vidim da ima prema TM nas pasos i Besiktas hoce ga. nije nikad igrao za HRV.naravno jos jedan stoper :D
Stoper nogometnog kluba Osijek iz Hrvatske Danijel Lončar otvorio je nove horizonte u karijeri.

Naime, ovih dana postao je državljanin Bosne i Hercegovine, a bude li igrao u formi kakvu je pokazivao protekle dvije sezone, možda se može nadati i pozivu u reprezentaciju BiH.

"BiH je moja druga domovina, s obzirom na to da su tamo rođeni moji roditelji. Taj proces dobivanja državljanstva traje već određeno vrijeme, a sada sam ga završio. Ako budem igrao u dobroj formi, naravno da se nadam i pozivu za BiH reprezentaciju, ali u ovom trenutku to mi nije prioritet.

Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati. Moj je fokus trenutačno samo na NK Osijek i njegovu izlasku iz krize, a za eventualni poziv u reprezentaciju BiH uvijek ima vremena. Njega treba zaslužiti", rekao je Danijel Lončar

Znaci Bešiktaš? Odlicno. Citao sam neki dan da je Osijek prihvatio ponudu. Opcija na stoperu jos jedna

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 09 jan 2023, 19:59

Horoz je napisao/la:
09 jan 2023, 12:29
Na stoperu smo najtanji (ako pokupimo Tahirovića, Huseinbašića, Hamulića).
Samo je Anel kvaltet liga 5. Ovi mladi jal šta bude , jal ne bude. Eno Muharemovića
doslovno najjaci na poziciji stopera, samo nisi upućen

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 09 jan 2023, 20:04

09 jan 2023, 19:54
Igra za klub koji npr ima jednog od boljih reprezentativaca Tunisa, Issam ****(https://www.transfermarkt.com/issam-jeb ... ler/122635). Sasvim dovoljna liga i klub za njegov razvoj. Pogotovo sto su mu dali dosta prostora za igru na bitnoj poziciji. Mislim da ima potencijal da zavrsi u boljoj ligi, ali na kraju krajeva, ne mogu da razumijem njegovu odluku sto nije prihvatio poziv BiH, bolje bi prosao u svakom smislu, a nije niko kriv osim njega ili ko za njega odlucuje.
Evo rezerva je igračima '03. i '04. godište, na poziciji CM. Nije to baš neki dobar znak.
Nešto ne vidim ni da ga traže ekipe, al hajde vidjećemo. Bolje mu je da se odazove nama.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 09 jan 2023, 20:06

Varg je napisao/la:
09 jan 2023, 19:59
Horoz je napisao/la:
Samo je Anel kvaltet liga 5. Ovi mladi jal šta bude , jal ne bude. Eno Muharemovića
Može bit, al ne znam koja je to konkurencija?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 jan 2023, 20:18

Horoz je napisao/la:
09 jan 2023, 20:04
Evo rezerva je igračima '03. i '04. godište, na poziciji CM. Nije to baš neki dobar znak.
Nešto ne vidim ni da ga traže ekipe, al hajde vidjećemo. Bolje mu je da se odazove nama.
Ne vjerujem da ce ga vise pozivat nasi, osim ako ne napravi ozbiljan korak u karijeri, u sto cisto sumnjam
naprijed rejal

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 09 jan 2023, 20:56

Horoz je napisao/la:
09 jan 2023, 20:06
Varg je napisao/la:
09 jan 2023, 19:59
Horoz je napisao/la:
Može bit, al ne znam koja je to konkurencija?
anel i dennis (koji je isto liga 5 level), zatim barišić kojeg moramo hitno kaparisat (bio blizu Fiorentine, sada fener), zolotic, zašto ne i ovaj lončar kojeg spominjemo, a rado bih isto bičakčića opet vidio poceo je igrati. To je 6 koji u ovom momentu mogu napraviti razliku, a talenata i potencijala će još biti u vidu Smajića, Muharemovica i koga jos ukrademo i ko nikne.

Onda imas ove poput Radeljića, Mujakića, Saničanina i ostalih

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 09 jan 2023, 21:11

Varg je napisao/la:
09 jan 2023, 20:56
anel i dennis (koji je isto liga 5 level), zatim barišić kojeg moramo hitno kaparisat (bio blizu Fiorentine, sada fener), zolotic, zašto ne i ovaj lončar kojeg spominjemo, a rado bih isto bičakčića opet vidio poceo je igrati. To je 6 koji u ovom momentu mogu napraviti razliku, a talenata i potencijala će još biti u vidu Smajića, Muharemovica i koga jos ukrademo i ko nikne.

Onda imas ove poput Radeljića, Mujakića, Saničanina i ostalih
Imamo Ahmethodžića. Za Hadžikadunića mi mislimo da je liga 5 level, al još uvijek Rostov.
Saničanin rezerva u Partizanu, Kovačević rezerva u Ferencu, Jovičić iz Gorice, Miličević, Šerbečić...to je baš tanko.
Evo sad tridesetogodišnjeg Zolotića veličamo, nakon 5-6 dobrih tekmi u Casa Piu.
Ne vidim ja tu kvalitet čak ni u odnosu na ostatak reprezentacije.
Barišić, Muharemović, Smajić tek trebaju da zaigraju pošteno.

Pogledaj vezni red Pjanić, Krunić, Prcić, Hadžiahmetović, Cimirot, Gojak, pa i Bešić, uglavnom ozbiljnije lige i igrači od stopera. Još ako dođu Tahirović i Huseinbašić.
Kukamo da nemamo krila, a Demirović igra krilo i to na najvišem levelu. Pa eto i Stevanović, Menalo, Hotić. Nije to ništa lošije od stopera. A da je nešto, nije brate.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 10 jan 2023, 07:33

Baš Haris i njegov šticenik dozivise veliko ponizenje, ni sa klupe da udje u konkurenciji one djece.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 jan 2023, 14:11

Lijepo je čuti da se radi na tome. Nadam se da će uspjeti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 10 jan 2023, 14:16

Arvid je napisao/la:
10 jan 2023, 14:11
Bas tako. Sigurno se nece svi ti igraci dobiti ali kad vi mogli uzeti barem pola od njih. To bi bio ekstra posao.

Nadam se da je Bajraktarevic jedan od njih. :pray:
@igrajlopte 🐦

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 10 jan 2023, 14:27

Sveti je napisao/la:
09 jan 2023, 20:18
Horoz je napisao/la:
09 jan 2023, 20:04
Ne vjerujem da ce ga vise pozivat nasi, osim ako ne napravi ozbiljan korak u karijeri, u sto cisto sumnjam
Ovakav Gigović neće biti interesantan ni BiH ubrzo, o tome bi trebali brinuti i Gigović i menadžeri. Jedva da bi mogao među 10 na CM i DM seniora Švedske.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 jan 2023, 15:05

ReX je napisao/la:
10 jan 2023, 13:53
https://****/status/1612794482474319875?s=20&t=LqREGX5Jn1rQ12865aPGrw
Makar nesto da se radi po pitanju tih igraca :thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 jan 2023, 18:06

ReX je napisao/la:
10 jan 2023, 14:16
Arvid je napisao/la:
Bas tako. Sigurno se nece svi ti igraci dobiti ali kad vi mogli uzeti barem pola od njih. To bi bio ekstra posao.

Brz, dobar na lopti. Interesantan igrac, bas cu ga pratit ovdje u Americi. Meni se cini da je otisao negdje u Europu

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 10 jan 2023, 18:17

:wave:
soko je napisao/la:
10 jan 2023, 18:06
ReX je napisao/la:
10 jan 2023, 14:16
Arvid je napisao/la:

Brz, dobar na lopti. Interesantan igrac, bas cu ga pratit ovdje u Americi. Meni se cini da je otisao negdje u Europu
Zvijerka. Skim god se cujem iz Amerike, njega spomenu kao igraca za pratiti..

Tako je, na probnom radu je u AZ Alkmaaru.

ESPN ga je mescini svrstao u ekipu potencijalnih igraca za SP 2026.
@igrajlopte 🐦

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 10 jan 2023, 19:41

Ne čitam puno, ali kakve su šanse sada da se Višća vrati u repku?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 10 jan 2023, 19:53

S obzirom koliko u USA prebacuju fokus na "soccer" teško je očekivati da ce bilo koji igrač koji bude imao dilemu između USA i druge repke, izabrati nekoga drugog.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 10 jan 2023, 19:54

Benju Kikanovica zeza trenutni klub. On silno zeli u AEK, ali SJE zeli vise novca.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 10 jan 2023, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 10 jan 2023, 20:03

Nešto tu ne štima kod ovog Bajraktarevica ima mali "vic" ali ocito mu nesto fali. Nema mi logikee da je na probi 20 dana jos za juniorsku selekciju niti ga ima tamo gdje na mapi koliko znam.
Možda neko ima više info
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Semrush [Bot] i 14 gostiju.