FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Upitno je ko uopste kontrolise taj "brojac", i kako se on navintava.
Ja ne znam ni jednog navijaca Sarajeva koji ce produziti clansku.
Ja ne znam ni jednog navijaca Sarajeva koji ce produziti clansku.
- FKS -
E šteta.Zukanovic je napisao/la: ↑10 jan 2023, 16:20Reprezentativac Crne Gore, Marko Vešović, potpisao je novi ugovor sa Qarabagom, prema kojem će u ekipi iz Azerbejdžana ostati do 2025. godine.
Marko Vešović se ove zime pominjao kao moguće pojačanje Sarajeva, ali sada je jasno da od tog posla neće biti ništa.

Vidi se po komentarima na zvanicnoj od kojih vise od pola nisu raja sa Sjevera i u okruzenju, evo nas takodjer 5 sa zapada niko nece da se uclani niti ce ikoga svog uclaniti.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 10 jan 2023, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Kakve gazde dječače, ja sam od skora penzioner i sam sam svoj gazda. A ja nikome ne prijetim samo kažem da sam prije imao dosta dodira sa takvim osobama i vjeruj nisu frajeri kada dođe 5 do 12.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 16:06Nisam u toj udarnoj grupi HZ, ali znam da ima dosta "ludih" glava kao u svakoj navijackoj grupi i sa takvima se ne ide bas zamjerati, a jos manje da se im prijeti.
A ti nastavi braniti svoje gazde i stavljati smajlice da ti bude lakse.
-
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:08Kakve gazde dječače, ja sam od skora penzioner i sam sam svoj gazda. A ja nikome ne prijetim samo kažem da sam prije imao dosta dodira sa takvim osobama i vjeruj nisu frajeri kada dođe 5 do 12.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 16:06Nisam u toj udarnoj grupi HZ, ali znam da ima dosta "ludih" glava kao u svakoj navijackoj grupi i sa takvima se ne ide bas zamjerati, a jos manje da se im prijeti.
A ti nastavi braniti svoje gazde i stavljati smajlice da ti bude lakse.

...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.
Zašto se treba ovdje raji puniti glava i vršiti pritisak za članarine ? Ko hoće produžiti člansku , on će produžiti i gotova priča. Od mene ide i to ne jedna, kao i svake godine i tako do smrti. Ja članarinu plaćam zbog kluba a ne zbog Mirze, Husrefa ili nekog trećeg.
E komentari na zvanicnoj su bitni ko i komentari ovdje na forumu.. Bili kako bilo svi gubimo sa ovakvom situacijom, i ko bojkotuje i ko ne..
-
- Kontakt:
Pa ne mora biti sve teorija zavjere. Da su htjeli da navintavaju, zar stvarno mislis da bi bilo 90, a ne 490. I na kraju krajeva, brojka ide postepeno kroz citav dan. A i svakako nece prebaciti hiljadu do prekida bojkota.

Degenerici su, ali nisu bas toliki, da za jedan dan nakucaju "490", i da ne ide postepeno.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:14Pa ne mora biti sve teorija zavjere. Da su htjeli da navintavaju, zar stvarno mislis da bi bilo 90, a ne 490. I na kraju krajeva, brojka ide postepeno kroz citav dan. A i svakako nece prebaciti hiljadu do prekida bojkota.![]()
- FKS -
- JavierBosnia
- Kontakt:
FK Sarajevo nije forum, nije portal, nije zvanicna. Ima ljudi kao sto komentari prikazuju. Neko hoce bojkotovati, neko nece. Koga je vise nije ni bitno

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Automatski ide kada uplatiš online a u fan shopu ide tako što se upišu tvoji podaci nakon uplate i onda brojač odradi svoje. Poprilično transparentan proces koji će stajati u finansijskom izvještaju. Isto tako većina osoba koju ja poznajem je rekla da će produžiti pa sad..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma jok morto, namjestaju. Joj da nas nema trebalo bi nas izmislitiMortemHz je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:17Automatski ide kada uplatiš online a u fan shopu ide tako što se upišu tvoji podaci nakon uplate i onda brojač odradi svoje. Poprilično transparentan proces koji će stajati u finansijskom izvještaju. Isto tako većina osoba koju ja poznajem je rekla da će produžiti pa sad..

Bitni su kad vidis ko ih pise, a ono danas vidim pisu vecinom raja koja su bas redovna na utakmicama. Naravno da gubimo, ja volim Sarajevo vise od zivota ali ovo trenutno to nije moje Sarajevo i sta treba da im ja pare dajem i da ih drzim na pozicijama, kad ode Ajla i njen pajdo isti dan cu 5 clanskih obnoviti.nokee je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:12E komentari na zvanicnoj su bitni ko i komentari ovdje na forumu.. Bili kako bilo svi gubimo sa ovakvom situacijom, i ko bojkotuje i ko ne..
-
- Kontakt:
Pa bas zato sto nisu toliki degenerici, je li stvarno mislis da sad neko sjedi kuci i navije alarm i svako 10-15 minuta udje da doda 1-2-3 nova clana. Ti, a i ostali clanovi grupe morate biti svjesni da nece svako ispostovati ono sto se dogovorilo.Hajdeee je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:15Degenerici su, ali nisu bas toliki, da za jedan dan nakucaju "490", i da ne ide postepeno.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:14Pa ne mora biti sve teorija zavjere. Da su htjeli da navintavaju, zar stvarno mislis da bi bilo 90, a ne 490. I na kraju krajeva, brojka ide postepeno kroz citav dan. A i svakako nece prebaciti hiljadu do prekida bojkota.![]()
Ok, dosta transparentno je onda.MortemHz je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:17Automatski ide kada uplatiš online a u fan shopu ide tako što se upišu tvoji podaci nakon uplate i onda brojač odradi svoje. Poprilično transparentan proces koji će stajati u finansijskom izvještaju. Isto tako većina osoba koju ja poznajem je rekla da će produžiti pa sad..
Mada ja "ovima" nista ne vjerujem. Bukvalno nista.
- FKS -
Pisaj po glupom bosnji
Ajla alimanovic i emir hadzic ti ponizavaju, potkradaju klub i jos ti dovedu mirzu za trenera koji ti je ismijavo navijace i nije bio trener zadnjih 7 godina al bosnjo pustio sve, jos ce se uclanit
Ajla alimanovic i emir hadzic ti ponizavaju, potkradaju klub i jos ti dovedu mirzu za trenera koji ti je ismijavo navijace i nije bio trener zadnjih 7 godina al bosnjo pustio sve, jos ce se uclanit
Bosnjo će nakon dvije vezane pobjede i aplaudirat na Kosevu zalizanom narkomanu
-
- Kontakt:
Nemamo 10 Sarajeva ovo je moje Sarajevo bilo i ostalo,ublehe tipa zalizanog,celavog i Aylah su prolazni majku im klosataku nikad ljubav nece moci ubiti mada sam prvi put u zivotu posta flegma kad su rezultati u pitanjuguadalupe je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:19Bitni su kad vidis ko ih pise, a ono danas vidim pisu vecinom raja koja su bas redovna na utakmicama. Naravno da gubimo, ja volim Sarajevo vise od zivota ali ovo trenutno to nije moje Sarajevo i sta treba da im ja pare dajem i da ih drzim na pozicijama, kad ode Ajla i njen pajdo isti dan cu 5 clanskih obnoviti.
Samo ove pametnice što će ic na stadion su pravi navijači, jer oni navijaju za Sarajevo a ne za uprave, trenere. Mi što bojkotujemo jer nam ajla alimanovic emir hadzic i mirza narkoman unistavaju klub, nemamo pojma sta je FK Sarajevo i kako se voli klub
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amcho1, Amidzaa, Bordo10, Burberry46, Djulboni, DzemoSmjecanin, HyperOS, Lavcina, mire971, nedimmmm1337, Posejdon, tovusa84, Venom, Vrhbosnian i 172 gosta.