FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
75 a bojkot 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stoja danas 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Sta bi tek bilo da nije bojkot?

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
200 hladnoIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑10 jan 2023, 15:26Sta bi tek bilo da nije bojkot?![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Uclanila ajla i nanu rahmetli 
- NisamInSajder
- Kontakt:
Njega je Zvezda dovela, samo eto u Spartak će jer su ovi sada puni. Ali uglavnom Mrkela i Terza su to odradili.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 11:58https://www.transfermarkt.com/edmund-ad ... ler/610637
Ne mogu da shvatim da Spartak iz Subotice može dovesti igrača koji je sa Sheriffom pobijedio Real Madrid u Ligi prvaka i koji je povremeni reprezentativac Gane, a mi nismo mogli dalje od Rashida koji nema ni video na Youtube-u.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kako su ofirni sa brojkom, šatro bum napravili sa članstvom a niko nece da se uclani hahah
Jos koji dan po pedesetak ljudi i to ce na kraju biti to, 700/800 clanova maksimalno. 

providno do bola
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
Mozda uclanuju golf 2 kao lani kone hahaha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- siroliver69
- Kontakt:
Yebo li vam Mirza mrtve!
Samo da ovog jada ne postavise sve bi bilo drugačije. Zenturaca se izvinula, SD se svakako traži, rekla je nedavno, celavu uš necemo gledati više...samo je zalizani problem najveći. Dok je njega na klupi moja noga na Kosevo nece.
Samo da ovog jada ne postavise sve bi bilo drugačije. Zenturaca se izvinula, SD se svakako traži, rekla je nedavno, celavu uš necemo gledati više...samo je zalizani problem najveći. Dok je njega na klupi moja noga na Kosevo nece.
Dobro mi ovo bojkotujemo
Nece ovo daleko, danas je to neki bum, ne znam ni odakle i samo ce stat kroz par dana na par stoja i tjt

Nece ovo daleko, danas je to neki bum, ne znam ni odakle i samo ce stat kroz par dana na par stoja i tjt
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- ElCartel11
- Kontakt:
Celava us je i dalje ns klupskoj sisi, ono izvinjenje Aylah je ko preko one stvari ocito se počela bojati za vlastitu sigurnost kad je vidjela koga je počela dirati, SD mislim da necemo imati bila je priča da ce igrace sad traziti Aylah i Mirvic.siroliver69 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 15:35Yebo li vam Mirza mrtve!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ako se ona mora bojati za svoju i sigurnost svoje porodice, šta to govori o navijačima ?ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 15:41Celava us je i dalje ns klupskoj sisi, ono izvinjenje Aylah je ko preko one stvari ocito se počela bojati za vlastitu sigurnost kad je vidjela koga je počela dirati, SD mislim da necemo imati bila je priča da ce igrace sad traziti Aylah i Mirvic.siroliver69 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 15:35Yebo li vam Mirza mrtve!
- ElCartel11
- Kontakt:
Da nisu sisice kao ti, da im moze sve pod kapu stati.fks74 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 15:43Ako se ona mora bojati za svoju i sigurnost svoje porodice, šta to govori o navijačima ?ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 15:41Celava us je i dalje ns klupskoj sisi, ono izvinjenje Aylah je ko preko one stvari ocito se počela bojati za vlastitu sigurnost kad je vidjela koga je počela dirati, SD mislim da necemo imati bila je priča da ce igrace sad traziti Aylah i Mirvic.siroliver69 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 15:35Yebo li vam Mirza mrtve!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.