Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Faruk Hadžibegić
Mogao bi nadmasiti Susica i Bazdarevica po provalama. Kad se sjetim samo one cuvene od Bazdarevica, "formacija je samo sifra na papiru" 

debilcina raspala kao i serator vahid… samo sto vahid zna posao… ovaj supak jugoslavenski je fudbalska neznalica.. tjerati sve ove metuzaleme osim edina i dati djeci da igra… ali ovom debilu ce igrati oni sa debelim kovertama koje ovaj morz husara aka wanderson daje… obojici se serem usta..
Ovaj je vec sad obojcu premasio, a nije ni treninga odradioGoalgetter je napisao/la: ↑10 jan 2023, 10:35Mogao bi nadmasiti Susica i Bazdarevica po provalama. Kad se sjetim samo one cuvene od Bazdarevica, "formacija je samo sifra na papiru"![]()
Da mi je samo znat koliko niske standarde ove medijske kuce imaju kad zaposljavaju bezlicnjake poput delica. Yebem ti novinare ovakve uvlakacke
naprijed rejal
Pomiril se ti kad s rodjakom insajderomboatenkk je napisao/la: ↑10 jan 2023, 10:45debilcina raspala kao i serator vahid… samo sto vahid zna posao… ovaj supak jugoslavenski je fudbalska neznalica.. tjerati sve ove metuzaleme osim edina i dati djeci da igra… ali ovom debilu ce igrati oni sa debelim kovertama koje ovaj morz husara aka wanderson daje… obojici se serem usta..
naprijed rejal
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mozda je covjek senilan i ne zna se izraziti, medijski nepismen i izgubljen.
Vidjet cemo sta ce djela pokazati, ali ukoliko se desi neka katastrofa a to je ispod 4 poena u martu, treba ga momentalno skidat, dok nije jos zapišao kvalifikacije.
Vidjet cemo sta ce djela pokazati, ali ukoliko se desi neka katastrofa a to je ispod 4 poena u martu, treba ga momentalno skidat, dok nije jos zapišao kvalifikacije.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovo se sigurno nece desit. Sto su losiji rezultati, Vico ce biti sretnijiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jan 2023, 11:34Mozda je covjek senilan i ne zna se izraziti, medijski nepismen i izgubljen.

Kad use.re kvalifikacije, savez ce izaci pred novinare i reci, dobri su rezultati bili, nismo imali srece
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sahinovic
Ahmedhodžić Hadžikadunić Kolasinac
Dedic Huseinbasic Tahirovic Pjanic Demirovic
Krunic
Dzeko

Ahmedhodžić Hadžikadunić Kolasinac
Dedic Huseinbasic Tahirovic Pjanic Demirovic
Krunic
Dzeko

-
- Kontakt:
sretno našem novom-starom selektoru, nek nas nekad pomazi sreća iako sam i ja kao mnogi od vas ovdje skeptičan, ali da vidimo il si bos ili hadžija
Ako ga već napadate napadajte ga sa onim što je čovjek izjavio i napravio. Ništa što se pisalo na zadnje 2-3 stranice čovjek nije rekao. Bezveze vam je igra.
-
- Kontakt:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Dobit ce poziv kad daju novac ovoj ublehi i ViciImajednabrigada je napisao/la: ↑10 jan 2023, 12:50Izgleda u momentu kada odustanu od nas da ce dobiti poziv konjino jugobalijska.
![]()

Mater im yebem sugavu
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pogledao sam, sa zakasnjenjem, Pressing sa Hadzibegicem i moram priznati da me u vise navrata pozitivno iznenadio. Pogotovo kada se voditelj Zukic u drugom dijelu emisije odlucio da pita pitanje koja jesu relevantna za jednog selektora.
Ne znam koliko taj covjek prati fudbal i slicno ali prvih 30 minuta bukvalno sva pitanja su bila savez ovo, savez ono, Vico, bivsi fudbaleri ovo ono. Sta covjek kao selektor moze da ti odgovori na takva pitanja. To nisu pitanja za njega. Razumijem da hoce Zukic da iskoristi priliku koja je ukazana i to da Vico se ne zeli da odazove na poziv u emisiju, ali ipak. Tesko je bilo slusati/gledati prvi dio.
Onaj dio koje me pogotovo raduje (a to je u vise medija izjavio) je taj za potencijalne fudbalere. Da se nesto radi, da kontakti postoje i da ce on prvom prilikom uputiti pozive Huseinbasicu, Tahirovicu, Hamulicu... Takodjer svidja mi da se ne pokusava izmisliti toplu vodu i da je realan u kakvu situaciju dolazi. Po mom misljenju, dosta ozbiljno se prihvatio posla i ocigledno nece biti samo posmatrac. Barem ako je vjerovati njegovim rijecima. Pa sad, vidjetcemo. Na kraju krajeva. Sudit cemo mu po rezultatima..

Ne znam koliko taj covjek prati fudbal i slicno ali prvih 30 minuta bukvalno sva pitanja su bila savez ovo, savez ono, Vico, bivsi fudbaleri ovo ono. Sta covjek kao selektor moze da ti odgovori na takva pitanja. To nisu pitanja za njega. Razumijem da hoce Zukic da iskoristi priliku koja je ukazana i to da Vico se ne zeli da odazove na poziv u emisiju, ali ipak. Tesko je bilo slusati/gledati prvi dio.
Onaj dio koje me pogotovo raduje (a to je u vise medija izjavio) je taj za potencijalne fudbalere. Da se nesto radi, da kontakti postoje i da ce on prvom prilikom uputiti pozive Huseinbasicu, Tahirovicu, Hamulicu... Takodjer svidja mi da se ne pokusava izmisliti toplu vodu i da je realan u kakvu situaciju dolazi. Po mom misljenju, dosta ozbiljno se prihvatio posla i ocigledno nece biti samo posmatrac. Barem ako je vjerovati njegovim rijecima. Pa sad, vidjetcemo. Na kraju krajeva. Sudit cemo mu po rezultatima..

@igrajlopte 🐦
Mozda sam ja totalno prolupao ali ne kontam problem tog citata/izjave...DamirT je napisao/la: ↑10 jan 2023, 12:54Dobit ce poziv kad daju novac ovoj ublehi i ViciImajednabrigada je napisao/la: ↑10 jan 2023, 12:50Izgleda u momentu kada odustanu od nas da ce dobiti poziv konjino jugobalijska.
![]()
![]()
Mater im yebem sugavu

Sa Tahirovicem su se stvari pokrenule. Izjavio je Hadzibegic da ce cim proces bude gotov uslijediti poziv. S druge strane, Hamulic takodjer mora promjeniti sportsko drzavljanstvo. Proces koji traje.
Huseinbasic je aktivni reprezentativac mlade selekcije BiH. On nece dobiti poziv BiH u martu, to da znate! Decko je fokusiran na svabe trenutno. Inace se ne bih odazvao prosle godine.
Suma sumarum, "vidjet cemo u kojem ce momentu dobiti poziv."
Can't see the problem.

@igrajlopte 🐦
Sta ce drugo raditi? Utakmica je tek 23 Marta...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jan 2023, 10:30Meni samo nije jasno zašto ide hodat po emisijama?

Probava svakom odgovoriti, udovoljiti..
Odnosno prodati se novinarima. Dodvoriti. Kupiti kredita, vremena.denza je napisao/la: ↑10 jan 2023, 13:13Sta ce drugo raditi? Utakmica je tek 23 Marta...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jan 2023, 10:30Meni samo nije jasno zašto ide hodat po emisijama?![]()
Probava svakom odgovoriti, udovoljiti..
Sto se tice potencijalnih, jedina uzdanica je Misimovic..da ce ih on gurati kod selektora...kao sto je onda kritikovao Bajevica jer je ignorisao Demirovica.
Faruk je izuzetno namazan covjek prije svega, prvo to treba da shvatite. Drugo, lik je tipicni Yugos koji Bosnjake naziva muslimanima jer on jos uvijek zivi u tom vremenu i njemu je petokraka na glavi. Kao takav je podoban jer nece komplikovati kad bude trebalo gurati Vicine pulene iz raznih pripizd.ina. Obzirom da je vec davno naucio vaznost medija, odmah na pocetku se razletio na sve strane da dobije njihovu podrsku. Njegove izjave su sve iste, u biti samo ponavlja i govori ono sto novinari zele da cuju. Da mu novinar kaze da je sad trend da selektor stoji bos pored terena, on bi rekao da je to dobra stvar i da ce se i on izuti, takav je to lik. Zato ce sve sto budu trazili od njega izvrsavati, sve sto bude pogresno on ce svaliti na druge i nikad nece prihvatiti odgovornost. Svaki moguci trenutak ce iskoristiti da kuka kako je on u teskoj situaciji, sve utakmice ce predstavljati kao "nemoguce misije" jer na drugoj strani ce biti giganti tipa Luksemburg. To radi planski jer ce nakon svakog loseg rezulatata ili kiksa javno reci da je upozoravao ali da ga drugi nisu slusali, tako ce skidati odgovornot sa sebe unaprijed. Narcis koji zeli biti selektor samo zbog toga da se sepuri gradom da mu se moze sitna krezuba raja ulizivati po carsiji i slikati sa njim. Vrhunski fudbaler, nula od trenera.
-
- Kontakt:

I ja sam ga hvalio poslije pressinga gledao prije 5 ili 6 dana pravo mi se bilo svidjelo i cinilo se da zna sta zeli i kako treba.ReX je napisao/la: ↑10 jan 2023, 12:58Pogledao sam, sa zakasnjenjem, Pressing sa Hadzibegicem i moram priznati da me u vise navrata pozitivno iznenadio. Pogotovo kada se voditelj Zukic u drugom dijelu emisije odlucio da pita pitanje koja jesu relevantna za jednog selektora.
![]()
Medjutim pratis li uopste sta lupa ovih zadnjih dana kakve izjave daje, npr jucer ja Al Jazera ili danas za Sinana posebno za ove pptencijalne.
Covjek prica kako ne bi bilo fer sad nekog izbaciti od ovih sto su igrali kod Peteva kao da smo osvojili EP a ne sirotinjsku luzersku ligu nacija pa su nedodirljivi i da ne moze sve odjednom pozvat te momke kao da se radi o11 novih igraca a ne o 3 ili 4 momka pa to toliki problem....i to nije problem????
Onda ta palamudjenja o patriotizmu velikoj casti voditi repku...ma.daj molim te postedi me te price.za narodne mase ..dosao si ti da radis bilo staa nit kakve samouvjerenosti sve neke kukavicke izjave...pa sta si dosao ako ne vjerujes ni sam da idemo na Euro.
Totalno me razocarao zadnjim izjavma i jedina pozitivna stvar s njim.je sto je dobio ugovor samo na godinu tek sad vidim.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
+1retromoos je napisao/la: ↑10 jan 2023, 13:28Faruk je izuzetno namazan covjek prije svega, prvo to treba da shvatite. Drugo, lik je tipicni Yugos koji Bosnjake naziva muslimanima jer on jos uvijek zivi u tom vremenu i njemu je petokraka na glavi. Kao takav je podoban jer nece komplikovati kad bude trebalo gurati Vicine pulene iz raznih pripizd.ina. Obzirom da je vec davno naucio vaznost medija, odmah na pocetku se razletio na sve strane da dobije njihovu podrsku. Njegove izjave su sve iste, u biti samo ponavlja i govori ono sto novinari zele da cuju. Da mu novinar kaze da je sad trend da selektor stoji bos pored terena, on bi rekao da je to dobra stvar i da ce se i on izuti, takav je to lik. Zato ce sve sto budu trazili od njega izvrsavati, sve sto bude pogresno on ce svaliti na druge i nikad nece prihvatiti odgovornost. Svaki moguci trenutak ce iskoristiti da kuka kako je on u teskoj situaciji, sve utakmice ce predstavljati kao "nemoguce misije" jer na drugoj strani ce biti giganti tipa Luksemburg. To radi planski jer ce nakon svakog loseg rezulatata ili kiksa javno reci da je upozoravao ali da ga drugi nisu slusali, tako ce skidati odgovornot sa sebe unaprijed. Narcis koji zeli biti selektor samo zbog toga da se sepuri gradom da mu se moze sitna krezuba raja ulizivati po carsiji i slikati sa njim. Vrhunski fudbaler, nula od trenera.
Ne mogu ga ocima vidit ovih zadnjih godina jer je djubre koje se svima dodvorava ne bi li bio selektor. I eto uspjelo mu je

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 jan 2023, 13:350
I ja sam ga hvalio poslije pressinga gledao prije 5 ili 6 dana pravo mi se bilo svidjelo i cinilo se da zna sta zeli i kako treba.ReX je napisao/la: ↑10 jan 2023, 12:58Pogledao sam, sa zakasnjenjem, Pressing sa Hadzibegicem i moram priznati da me u vise navrata pozitivno iznenadio. Pogotovo kada se voditelj Zukic u drugom dijelu emisije odlucio da pita pitanje koja jesu relevantna za jednog selektora.
![]()
Medjutim pratis li uopste sta lupa ovih zadnjih dana kakve izjave daje, npr jucer ja Al Jazera ili danas za Sinana posebno za ove pptencijalne.
Covjek prica kako ne bi bilo fer sad nekog izbaciti od ovih sto su igrali kod Peteva kao da smo osvojili EP a ne sirotinjsku luzersku ligu nacija pa su nedodirljivi i da ne moze sve odjednom pozvat te momke kao da se radi o11 novih igraca a ne o 3 ili 4 momka pa to toliki problem....i to nije problem????
Onda ta palamudjenja o patriotizmu velikoj casti voditi repku...ma.daj molim te postedi me te price.za narodne mase ..dosao si ti da radis bilo staa nit kakve samouvjerenosti sve neke kukavicke izjave...pa sta si dosao ako ne vjerujes ni sam da idemo na Euro.
Totalno me razocarao zadnjim izjavma i jedina pozitivna stvar s njim.je sto je dobio ugovor samo na godinu tek sad vidim.
Da su ti igraci dobri i da su igrali dobro ne bi Petev dobio otkaz!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
P.s..što ce ti Hamulic mijemnjati sportsko drzavljanstvo kad covjek uopste nije igrao ni za jednu drugu drzavu a isto tako i Tahirovic isto tako i Huseinbasic posto se radilo o prijateljskoj utakmici dakle nezvanicna utakmica. Jedino sto treba sacekat mozda je registracija da mogu za nas igrati i to traje mnogo krace vrijeme.
A sva trojica imaju naše pasose to vec znamo odavno.
I sta sad se tu ima palamuditi pricat o nekom pravom momentu za poziv, zbog cega.
Iskrwno se nadam da jedno prica a da ce drugo raditi.
Trebamo biti realni prije svega a ne uvijek ono nasa mahalski haj nemoj se zamjerit, bice to dobro, haj samo neka prodje, trebamo svi biti skupa ....te luzersko seljacke fraze su nas i dovele do ovdje.
Nece bit dobro i zamjerit cemo see dok god se bude ulizivalo i trpalo pod tepih svo smeće koje prati naš nogimet godinama.
A sva trojica imaju naše pasose to vec znamo odavno.
I sta sad se tu ima palamuditi pricat o nekom pravom momentu za poziv, zbog cega.
Iskrwno se nadam da jedno prica a da ce drugo raditi.
Trebamo biti realni prije svega a ne uvijek ono nasa mahalski haj nemoj se zamjerit, bice to dobro, haj samo neka prodje, trebamo svi biti skupa ....te luzersko seljacke fraze su nas i dovele do ovdje.
Nece bit dobro i zamjerit cemo see dok god se bude ulizivalo i trpalo pod tepih svo smeće koje prati naš nogimet godinama.
Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, denza, Dinhooo, Google [Bot], Hardzavi, KarlMarx, nebeskasila, ovisnik, tuzlak94 i 62 gosta.