51 član dosad

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gospodin
Iskreno iznenadjen sam sa tom informacijom sa obzirom da sam na vagi i da sam jedno 30% da cu obnoviti clanarinu a 70% da necu. Sva ova protekla desavanja i sve ovo sto se desava mi se jednostavno gadi !
Jes' ozbiljno
Napisao sam da necu odgovarati jer možemo ovako do sutra. Ti guras svoje misljenje, ja svoje, ti si za bojkot, ja nisam..Glupo je zbog ostalih, kontas?Shategabri je napisao/la: ↑10 jan 2023, 13:11Jesi li tako pričao i za Nama?nokee je napisao/la: ↑10 jan 2023, 12:49Pitat cu ja tebe kroz godinu dana kad se ovaj povuce, ne moras ici tako daleko..Shategabri je napisao/la: ↑10 jan 2023, 12:27
Sjeti se prije početka ove sezone.
Prvi Ismir, euforija, ovo ono, a kad podvukosmo refu na jesenji dio, ušutio se.
Kad se trebalo hvaliti, svugdje je bio.
Kad je trebalo preuzeti odgovornost, odlučio je povući se kao miš.
Zašto ignoriše navijače, to je pravo pitanje?!
Gdje sam ja napisao nešto takvo? Trpaš mi neke riječi koje uopšte nisam napisao.
Al ako hoćeš da budeš isključivi klimač glavom zarad Ismirovih para, bujrum.
Ja neću, ja sam navijač Sarajeva nisam Ismirov.
Ma ja, dobro je nek ne puca. Vidi komšija haha, dobri smo mi.
Pitaću te kroz još 3 sezone jesmo li dobri ako se ovo nastavi ovako.
Ti si ocito iz ove struje nek se otjera Mirvic pa vidjecemo sta cemo dalje ili ima neko da to otkupi od njega? Evo otimaju se..
Zamisli price ja nisam ismirov navijac... A jesi Ajlin i Mirzin? Pa ces u bojkot zbog njih i neces gledati klub za koji navijas? Znaci kontradiktornost automatski!
Necu ti odgovarati vise, bezveze silujes ljude, ja imam svoje misljenje ti svoje i furaj.. Imas pp ako vec hoces diskusije
Hoćeš li tako navijati i za Ismirovog nasljednika?
Samo ti navijaj za vlasnike upravljačkih prava, niko ti to ne brani.
Mi ćemo za FKS![]()
Nisam navijač nikog ko je uposlenik kluba ponaosob.
Ako vidim da ne radi u interesu kluba, naravno da ću ga kritikovati.
Ne znam što ikom odgovaraš.
Nijedan navijač FKS se s tobom neće složiti.
Ako ti to smeta, eto ne moraš prvom meni odgovarati.
Al onda je suvišno da uopšte učestvuješ u diskusiji.
Ovo je tema o FKS, nije o Mirviću.
Ma obzirom da su 3 zuta tekma suspenzije i da se malo mall neko povrijedi...i nece biti pretrpano
Izet Hajrovic ?
Moraju se nekoga rijesiti to je sigurno sad.Sa Francisom to je 7 stranaca a vjerovatno ce biti jos neko.Avram bi bilo najbezbolnije sigurno pa onda Frane
Kako Frane kad u sredini nema nikoga osim Andreja i MustaficaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2023, 14:13Moraju se nekoga rijesiti to je sigurno sad.Sa Francisom to je 7 stranaca a vjerovatno ce biti jos neko.Avram bi bilo najbezbolnije sigurno pa onda Franebordobijelisampion je napisao/la: ↑10 jan 2023, 14:04Avram bi realno bio jedini kojeg se moguce rijesiti...
60 clanova za 2-3 sata![]()
Fuad Kasumović, dobro je nije stranac.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Haksss, InatSilniBosanski, Lavcina, napoleon72, r3m1 i 60 gostiju.