FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 20 feb 2011, 19:36

the maniacs 87 je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Danas Žujo bio gost na RSG, i između ostalog kaže da je optimista i gotovo ubijeđen u izgradnju stadiona
(kao neki mix između "Stožica" i stadiona Xamaxa iz Švicarske).
Ostatak priče čuva za "plavu veče". 8-)
moje misljenje u vezi stadiona, ako ce se praviti i za igranje reprezentativnih utakmica da kapacitet ne bi trebao biti manji od 25.000 sjedecih mjesta (minimalno 22.000)
Ama neka naprave sa 18.000 ja bi bio prezadovoljan. S obzirom da ce nama na tekmama biti negdje oko 10.000 sa novim stadionom, a onda kasnije neka nadograduju ako bude potrebe!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 feb 2011, 19:36

Ovo je stadion Xamaxa. :D

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Stade ... e_2008.JPG

Nemojte klikat,već samo kopirajte adresu u adresbar,jer ovako neće da otvori!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 feb 2011, 19:37

opusteno ljudi niko nam nista nece napravit, pustite se projekata, dok novi ne osvane ovo je sve supljiranje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 20 feb 2011, 19:47

slika

Šampionska! 8-)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 feb 2011, 20:04

Zanima me, hoće li važiti godišnje za kup, znam da polugodišnje hoće?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 feb 2011, 20:22

braco je napisao/la:Ovo je stadion Xamaxa. :D

Mi nemamo more da nam Grbavica tako izgleda :lol:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 20 feb 2011, 20:23

Capt_Billy je napisao/la:
ScooTeR je napisao/la:-------------------------------------------------------------sehic---------------------------------------------------------------

--------markovic---------------mesic-------------------------vasilic-------------------------------------radovanovic

----------------------------------------svraka-----------------------------stanceski------------------------------------------

-------beslija-------------------------------------------zeba------------------------------------------visca-----------------

------------------------------------------------------e.colic---------------------------------------------------------------------
E ovo je vec neki sastav!!! Ma pravi sastav, lazar je prespor i ne zabija nikako, samo se gradi.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 20 feb 2011, 20:26

AmanijakzO je napisao/la:slika

Šampionska! 8-)
hmm... mislim da visca dosad pokazanim definitivno zasluzuje biti u prvih 11...

Il Capitano
Kontakt:

Post Postao/la Il Capitano » 20 feb 2011, 20:57

Hamo je napisao/la:

Nema ni svicarska more :D

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 feb 2011, 21:18

Bezveze trazis dlaku u jajetu :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

hapa
Kontakt:

Post Postao/la hapa » 20 feb 2011, 21:21

pozzz...svima...pratim forum od pocetka ali sam se tek nedavno prijavio... :arrow: za ZELJU na grbavici navijam sa sjevera i redovan sam na svim utakmicama na Grbavici i na gostovanjim(koliko mi posao dozvoli-ove sezone travnik, zrinjski,siroki,borac,olimpic heh)... :arrow: realan,strpljiv i uvijek optimista sa svim vezano za Zelju... 8-) ...zazelio sam se tekmi i jedva cekam pocetak proljetnog dijela sezone i po meni nekako utakmica koja bi mogla dosta odrediti nastavak prvenstva bar sto se nas tice je u drugom kolu nastavka prvenstva :!: ako gradacac prodjemo neporazeni mislim da nas nemoze niko zaustaviti u osvajanju titule s obzirom koja bi tada euforija(navijacka,rezultatska)zavladala iako je vec prisutna...ja se vec radujem svemu tome...
A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 20 feb 2011, 21:26

hapa je napisao/la:pozzz...svima...pratim forum od pocetka ali sam se tek nedavno prijavio... :arrow: za ZELJU na grbavici navijam sa sjevera i redovan sam na svim utakmicama na Grbavici i na gostovanjim(koliko mi posao dozvoli-ove sezone travnik, zrinjski,siroki,borac,olimpic heh)... :arrow: realan,strpljiv i uvijek optimista sa svim vezano za Zelju... 8-) ...zazelio sam se tekmi i jedva cekam pocetak proljetnog dijela sezone i po meni nekako utakmica koja bi mogla dosta odrediti nastavak prvenstva bar sto se nas tice je u drugom kolu nastavka prvenstva :!: ako gradacac prodjemo neporazeni mislim da nas nemoze niko zaustaviti u osvajanju titule s obzirom koja bi tada euforija(navijacka,rezultatska)zavladala iako je vec prisutna...ja se vec radujem svemu tome...
Dobrodosao drug. I bas mi je drago da imamo jos jednog optimistu :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 20 feb 2011, 21:38

Luca.Toni je napisao/la:
hapa je napisao/la:pozzz...svima...pratim forum od pocetka ali sam se tek nedavno prijavio... :arrow: za ZELJU na grbavici navijam sa sjevera i redovan sam na svim utakmicama na Grbavici i na gostovanjim(koliko mi posao dozvoli-ove sezone travnik, zrinjski,siroki,borac,olimpic heh)... :arrow: realan,strpljiv i uvijek optimista sa svim vezano za Zelju... 8-) ...zazelio sam se tekmi i jedva cekam pocetak proljetnog dijela sezone i po meni nekako utakmica koja bi mogla dosta odrediti nastavak prvenstva bar sto se nas tice je u drugom kolu nastavka prvenstva :!: ako gradacac prodjemo neporazeni mislim da nas nemoze niko zaustaviti u osvajanju titule s obzirom koja bi tada euforija(navijacka,rezultatska)zavladala iako je vec prisutna...ja se vec radujem svemu tome...
Pametan momak !
G R B A V I C A 2

hapa
Kontakt:

Post Postao/la hapa » 20 feb 2011, 21:42

Dobrodosao drug. I bas mi je drago da imamo jos jednog optimistu :mrgreen:[/quote]
hvala druze...ja Zelju pratim aktivno vec 15 godina tj.polovicu svog zivota...s obzirom na sve sto se desavalo u zadnjih 6 godina ne ukljucujuci zadnju sezonu moramo biti zadovoljni i optimisticni...rezultati su tu a doci ce na red i druge stvari koje trenutno jedva funkcionisu iako mozda vec sada ima prostora za napredak...kod mene je samo lagano i opusteno...
ljubav jedinaaaa.

hapa
Kontakt:

Post Postao/la hapa » 20 feb 2011, 21:44

Baby je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:
Pametan momak !
zivot me je naucio da budem takav... :D
ljubav jedinaaaa.

beckham

Post Postao/la beckham » 20 feb 2011, 21:55

sjecal se ko sanjina radonje
one only david beckham

hapa
Kontakt:

Post Postao/la hapa » 20 feb 2011, 22:09

beckham je napisao/la:sjecal se ko sanjina radonje
prosjek kao igrac...sjecam se protiv njukastla na kosevu spiker najavljuje Saaaanjiiiin....mi svi u glas Raaadonjaaaa..kad ono Amar stavio Mesica... :)
ljubav jedinaaaa.

hapa
Kontakt:

Post Postao/la hapa » 20 feb 2011, 22:27

sada ti Radonja igra mali fudbal u Ligi veterana.....ima tu jos igraca iz sampionske generacije 2002/2003..
Favoriti Lige veterana ekipe Picerije Dino i Džekosa i nakon višemjesečne pauze nastavili su sa pobjedama. Vodeća Picerija Dino igrala je utakmicu protiv Esmeralde, koja se u prelaznom roku pojačala, te slavila rezultatom 4:2.
Briljirao je Sanjin Radonja, koji je postigao tri pogotka, dok je jedan dodao Fadil Žerić. Sa druge strane, Jusufbegović i Mulaosmanović pogodili su za Esmeraldu, koja se sada nalazi na dnu tabele... :?:
ljubav jedinaaaa.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 feb 2011, 22:28

Il Capitano je napisao/la:
Hamo je napisao/la:

Nema ni svicarska more :D
Halali ja otišo na Xerez(Španija) :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 feb 2011, 22:51

http://img838.imageshack.us/f/fkzeljezn ... evoma.jpg/

slika
Raspored tekmi do kraja prvenstva!!! :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.