English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovaj nerkolfc neki šaljivdžija. 

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Koja je poenta dat tolike pare da posudis igraca na 6 mjeseci bez opcije da ga na kraju i kupis a pri tome ti i ne treba jer ces svakako zavrsiti van top4.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
U ovom Chelseaju se nece znati ko sta igra ni na treningu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa da smo bogdu i aubu tako doveli.
Vjerujem ako felix procvjeta ovdje, a vjerovatno nece, da bi i on zatrazio transfer. Ako flopa lagano na ljeto ide nazad
Stvarno je nevjerojatno da klub dovede Felixa na 6 mjeseci bez da ga može kupiti ( ne bih dao za njega više od 50 mil ), preuzmeš na sebe njegovu plaću i uz to platiš AM-u 11 mil..
Nikad nisam gledao koliko i na koga Chelsea troši pare, niti me briga, ne plaćam ja, al ovo što se sve povezuje sa Chelseom (nije sve istina) je reflekt stanja na terenu, odnosno nema nikakvog plana u kupovini već samo da se kupi igrač i to je to, a nije bitno koje su pozicije deficitarne i što točno treba pojačati..
Nikad nisam gledao koliko i na koga Chelsea troši pare, niti me briga, ne plaćam ja, al ovo što se sve povezuje sa Chelseom (nije sve istina) je reflekt stanja na terenu, odnosno nema nikakvog plana u kupovini već samo da se kupi igrač i to je to, a nije bitno koje su pozicije deficitarne i što točno treba pojačati..
Puno se vi brinite i sirite lazne negativnosti za klub koji je aktuelni svjetski klupski i bivsi evropski klupski prvak 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
a di su oni dani kad se United brukao sa Oleom i Ronom? 

Leeds United dovodi Ruttera iz Hoffenheima za 40 miliona Eura. Francuz ima 20 godina i u 57 nastupa za super ofanzivni Njemački tim u super ofanzivnoj ligi nikad nije dao ni gol.
More ovakvih transfera u EPL zadnjih par godina, gdje timovi daju 30+ miliona Eura za igrače bez ikakvog osnova.
Engleska liga je daleko najbogatija na svijetu ali katastrofalna kupovna politika mnogih klubova znači da razlika na terenu sa drugim top ligama Europe nije velika ako uopšte postoji.
More ovakvih transfera u EPL zadnjih par godina, gdje timovi daju 30+ miliona Eura za igrače bez ikakvog osnova.
Engleska liga je daleko najbogatija na svijetu ali katastrofalna kupovna politika mnogih klubova znači da razlika na terenu sa drugim top ligama Europe nije velika ako uopšte postoji.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ko bi rekao da toliko melju navijaci kluba koji je bio preko 30 godina bez Premiershipa i navijaci kluba koji jos uvijek nema LP.

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Ima se, može se. Čuj nikad nije gol dao, kakve podatke ti gledaš.DRHAUSE je napisao/la: ↑10 jan 2023, 14:32Leeds United dovodi Ruttera iz Hoffenheima za 40 miliona Eura. Francuz ima 20 godina i u 57 nastupa za super ofanzivni Njemački tim u super ofanzivnoj ligi nikad nije dao ni gol.
Stručnjak naš.

- wadethegreat
- Kontakt:
Jel ovo Arsenal hoce Hazarda ili je patka?

Mi ga htjeli prije nekih 10-ak god al nam ga Chelsea maznuo mi se odlucili za Gervinha

Arsenal finalizira Mudryka buduceg super stara

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Evo gledam vise izvora objavilo. Propao je Edo ko kauc al eto..

Dojučerašnji evropski klupski prvak, moliću lijepo. Bivši su i Nottingham Forest i Celtic, ali nije to to.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ma nek trosi Chelsea. Fulat ce sa vecinom, al ce sa nekim i ubost. Bolje nego da nista ne rade. Kesa svakako imaju viska.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Saul vol.2
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 10 gostiju.