FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje ima pogledati tu izjavu?
- ElCartel11
- Kontakt:
Mirza i datumi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Na nos...

Ne vjerujem u njegove dobre namjere. Mislim da će guzicom zatvoriti vrata ko klasična p*čka. Ako bih morao da uložim pare, a čisto bazirajući mišljenje na osnovu s kim se druži u Sa, s kim se slika, koga sponzorira, čak bih rekao da će se ispostaviti da je igrač od nekog, pa bolje da ne kažem čega. Naravno ovo je samo moje mišljenje, prije nego neki skoče da idem u tužilaštvo i iznosim dokaze, ako je tako.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jan 2023, 16:43Evo sto brate tako misljenje imas? Sto bi zavrsio epizodu. Vjerujem u njegove dobre namjere. Nije lako kolektiv odrzati a ne napraviti. Nekako tukne na onu nasu balijsku nek komsiji crkne krava

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Veci animozitet imam prem Mirzi nego prema Sablji ili Osimu.
-
- Kontakt:
Moze li neko ko se razumije objasniti kakva je situacija sa terenom na Kosevu, hoce li biti spreman za prvu utakmicu?
Idi guzite malo , kakvih sve bolesnika
Ostalo je jos da se odradi prosivanje hibrida. Navodno se to treba odraditi na proljece kada budu bolji vremenski uslovi.Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 19:25Moze li neko ko se razumije objasniti kakva je situacija sa terenom na Kosevu, hoce li biti spreman za prvu utakmicu?
Obzirom da je proljece kalendarski krajem marta (ljepse vrijeme) a da sezona pocinje krajem februara, upitno je da li ce se moci igrati.
E sad jedino ako se moze igrati bez tog prosivanja onda je to druga stvar.
Mada niko ne garantuje da ce u martu biti lijepo vrijeme, mogu zasuti padavine i snijeg, sve se izokrenulo, evo lijepo vrijeme je bilo sve do dan danas i ugodne temperature, moglo se komotno to prosivanje odraditi.
90!
E upravo tako brate, samo vidim odmah se ide na nož, potraga, Wanted, prijetnje i sl...MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jan 2023, 12:15Pazi, možda čovjek nije ništa ružno mislio. Hajrudin je iz ekipe koja je dovela Tana, tako da je mislio da dovede nove investitore pošto od ovih nemamo hajra.
Meni se takvim učinio post.
Ne stigoh ranije pa da malo pojasnimo.
Jbe me sa i za Mirzu, Ajlu, Hadžića, Ismira i Tana. Investitori ne znaju gdje će od keša, ostali imaju platu 15 puta veću nego većina nas i šta...
KLUBU, KLUBU u drugom djelu sezone treba podrška i ja ću je dati. Šta treba da se okupi 15.000 neokupanih i da na Koševu igraju domaću utakmicu, koji vam je ****?!?!? Ili hajmo zapaliti sve i krenuti od kantonalne bez investitora...
Hajru sam stavio iz razloga jer bio u prvim danima kada se klub trebao ugasiti, jedan od prvoboraca i to niko ne spori, hvala mu na dobrim stvarima.
Ipak, isto tako je barem, po meni, vidio i sporan ugovor sa Porsche Leasingom kada je u pitanju sponzorski ugovor sa Seat-m, svi znamo kakva je ovo prevara bila i koliko je klub oštećen, nešto se ne sjećam da je tada digao glas.
Jel bilo još takvih i sličnih ugovora ne znam, ali on je u klubu jako dugo i svega se nagledao tako da nije amnestiran od loših rezultata kluba u proteklom periodu bez obzira što se priča da je radio probono u klubu. Neka iskreno kaže zašto mu se Ismir zahvalio, a s njim je od prvog dana od kako je došao u Sarajevo.
Kako god, idemo dalje...
Andrej ima veće listove nego Grealish, ili je do kamermana
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Šta ima veze što je srpkinja, sami neka dobro kuha.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jan 2023, 17:20E volio bih tebe da vidim kako bi ti pričao da sjediš na njegovom mjestu.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 17:13Da Aylah nema ego, riješila bi se ovog što muca i sebe spasila. Ali očito joj ego ne da da prizna da je pogriješila, a i nije prvi put da pokaže da je izuzetno neinteligentna. Ista stvar važi za Mirvića i tjeranje Aylah.

-
- Kontakt:
Gotov Renan 

-
- Kontakt:
Evo gaaaaaa

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko da gledam sad ce ubosti pojacanja a na klupi mirza...ko nas je kleo nije dangubio
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Nije isključeno da u narednih 48 sati na Koševo stigne i povremeni reprezentativac BiH Almedn Ziljkić, za čiji potpis se Sarajevo već dugo vremena bori i ljubljanska Olimpija navodno je odlučila da ga pusti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brat Visoko uništi temu
Dobro nam došao Renane

Dobro nam došao Renane

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
gdje piše?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jan 2023, 22:00Nije isključeno da u narednih 48 sati na Koševo stigne i povremeni reprezentativac BiH Almedn Ziljkić, za čiji potpis se Sarajevo već dugo vremena bori i ljubljanska Olimpija navodno je odlučila da ga pusti.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Dobro je nema magle moze se avion spustit.
ide Samba
ide Samba

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.