Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Jah, pa da čitamo kako je gorivo bilo jeftinije pod Trumpom 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta je uradio?
Bas tokmak moras biti da pri preblagoj kaznenoj politici koju njeguju nasi sudovi zavrsis u zatvoru.
- Marsal
- Kontakt:
Dan četnikovanja i prkosa, a sutra idu tražit salamu u tržnim marketima na popustu. Nek slave vala.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
On otpocetka misli da je ovo just another youtube drama. Konta sranjem po klipovima i statusima neko ce iz sudstva povuc tuzbu

Trazi drzava retroaktivnu uplatu za porez, a onda se i biro za zaposljavanje upetljao i trazi da im se vrati novac uplati na ime zdravstvenog osiguranja koje su uplacivali jer se ovaj vodio kod njih kao nezaposleni u to vrijeme

I umjesto da nadje dobrog advokata on naso nekog lika iz gracanice, poslo neke zalbe i nije na sudu rijeci reko

naprijed rejal
Nerealno glup lik, sa državom i porezom se ne ne možeš zajebavati taman u tunguziji živio. To ćete uvijek na kraju stići, osim ako ne pobjegneš iz države.
E čuj četnici i njihov dan republike tema dana u Hjustonu.
Izađi malo, prošetaj. Pogledaj okolo i budi sretan što te nikakvi mimohodi u Lukavici ne tangiraju ni na koji način. Koji si klinac tamo išao ako će ti mozak ostati na relaciji Tešanj - Teslić.
Ovdje na forumu (bila tema dana), i ti pogresno tumacis. Setam evo na poslu samadmin je napisao/la: ↑09 jan 2023, 17:31E čuj četnici i njihov dan republike tema dana u Hjustonu.
Izađi malo, prošetaj. Pogledaj okolo i budi sretan što te nikakvi mimohodi u Lukavici ne tangiraju ni na koji način. Koji si klinac tamo išao ako će ti mozak ostati na relaciji Tešanj - Teslić.
Samo se mora biti u kuci da bi se moglo pisati na forumu? Pa nije 2004a. Svi imamo internet na telefonu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Al baš glup lik, šuti i ako možeš probaj da to riješiš da što bolje izađeš ali on preko yt još provocira. Krenuo se bosti sa rogatim, ne ide to, nije niko uspio da se bori protiv države nigdje. Ali to je ono klasično naše, šta će oni, oni će meni nešto govoriti ja sam najpametniji.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
samo smrt i porezna su neizbježne stvari u životu sve ostalo mozes isfolirati, pomjeriti al to dvoje nikako

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Tražio belaja, dobio ga. Rijetko glup lik.
Totalno razumijem tog Amira ako ne placa dazbine koje su nametnute freelancerima.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
evo sad najavljuje da ce radit dokumentarac o sudiji koji ga je osudioUnofficialpage je napisao/la: ↑09 jan 2023, 17:42Al baš glup lik, šuti i ako možeš probaj da to riješiš da što bolje izađeš ali on preko yt još provocira. Krenuo se bosti sa rogatim, ne ide to, nije niko uspio da se bori protiv države nigdje. Ali to je ono klasično naše, šta će oni, oni će meni nešto govoriti ja sam najpametniji.

Ovo je ekvivalent kad sam ja pisao diss trackove na nastavnika likovnog jer mi je dao 3

naprijed rejal
U pocetku je imao dobru poentu i trazio novi zakon za freelancere, onda se negdje u pola pogubio i mislio da je on sam jaci od kriminalne hobotnice i drzave.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Debil ima porez 10% i izbjegava da ga plati.
Dok ja na uvoz robe placam 32% + vaganja, parkinge, dvije spedicije.
Hapsi stoku.
Dok ja na uvoz robe placam 32% + vaganja, parkinge, dvije spedicije.
Hapsi stoku.
Nisam u tim vodama, ali kako sam skontao, ovdje u nas u drzavi su freelanceri bas na udaru kao rijetko gdje. I covjek se bori da se to promijeni, javno istupa s tim stavovima. Patriota je i vjerujem da je 100x mogao otici iz BiH (pricao je dosta puta o tome), ali bori se kao sto sam rekao sa vjetrenjacama.Unofficialpage je napisao/la: ↑09 jan 2023, 17:42Al baš glup lik, šuti i ako možeš probaj da to riješiš da što bolje izađeš ali on preko yt još provocira. Krenuo se bosti sa rogatim, ne ide to, nije niko uspio da se bori protiv države nigdje. Ali to je ono klasično naše, šta će oni, oni će meni nešto govoriti ja sam najpametniji.
Pa citam neki dan temu na redditu gdje neka djevojka freelancer zeli da se preseli u Srbiju jer ih ovdje tretiraju kao zivotinje, i to nije kako kaze Srpkinja.
Eto kud ces dalje i dokle te dovede da se razmisljas preseliti u fuckin' Srbiju.

Ako ima freelancera na forumu neka nam to podrobnije objasne.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Freelanceri placaju porez koji ide u zajednicku kasu za opste troskove. Uplacuju nesto od cega nemaju nikakve koristi. UIO uopste ne odvaja taj novac da bi jednog dana i oni mogli imati zdravstveno ili penzijsko. Efektivno kradu od ljudi i to javno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 21 gost.