Ili pacijenti iz famozne bolnice Srbija koji se premještaju na KCUS.FoSte95 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 15:39Al ovo je meni fascinantno, dođe čovjek iz Banja Luke ( ne zavisi on lično sekunde ni od Federacije ni od Bošnjaka), nalaje se ovdje, ovi levati izađu na ulice kao dive se nečemu, idu slike ide napon te nacionalne ljubavi. Taj čovjek će još večeras otići odavde, vratiti se svojoj kući a vas koji ste ga podržali u njegovim riječima će ovdje ostaviti da sutra idete u Sarajevo na posao ili da se liječite. Od sve ove proslave vama će ostati samo da ponavljate "sve je to politika", "ma ja boga mi kući bio" i te fraze.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jan 2023, 15:23Ma ko im yebe nanu. Nego nek si ti proslavio i uživao u svom prazniku. I još dugo ih dočekao u zdravlju i veselju.
Ljudi nisu svjesni da će eventualnom nezavisnošću Srpske, Srbi sa ovih prostora zauvijek nestati, ne zato pto će ih "vehabije" pobiti već što neće moći u Sarajevo na posao dolaziti, a u Lukavici svakako već nemaju gdje raditi.........
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Upravo takoMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jan 2023, 15:56Ili pacijenti iz famozne bolnice Srbija koji se premještaju na KCUS.FoSte95 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 15:39Al ovo je meni fascinantno, dođe čovjek iz Banja Luke ( ne zavisi on lično sekunde ni od Federacije ni od Bošnjaka), nalaje se ovdje, ovi levati izađu na ulice kao dive se nečemu, idu slike ide napon te nacionalne ljubavi. Taj čovjek će još večeras otići odavde, vratiti se svojoj kući a vas koji ste ga podržali u njegovim riječima će ovdje ostaviti da sutra idete u Sarajevo na posao ili da se liječite. Od sve ove proslave vama će ostati samo da ponavljate "sve je to politika", "ma ja boga mi kući bio" i te fraze.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jan 2023, 15:23
Ma ko im yebe nanu. Nego nek si ti proslavio i uživao u svom prazniku. I još dugo ih dočekao u zdravlju i veselju.
Ljudi nisu svjesni da će eventualnom nezavisnošću Srpske, Srbi sa ovih prostora zauvijek nestati, ne zato pto će ih "vehabije" pobiti već što neće moći u Sarajevo na posao dolaziti, a u Lukavici svakako već nemaju gdje raditi.........![]()
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-j ... /230109087
Kako je moguce da ulaze u drzavu ako im je 2018.godine zabranjen ulazak? Pa yebes mi sve ako ima ocajnije drzave u Evropi od nase, pisa nas kako ko stigne.
Kako je moguce da ulaze u drzavu ako im je 2018.godine zabranjen ulazak? Pa yebes mi sve ako ima ocajnije drzave u Evropi od nase, pisa nas kako ko stigne.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nema bošnjaka ni na jednoj granici osim malo u cazinskoj krajini. Eto kakoenobarca je napisao/la: ↑09 jan 2023, 16:06https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-j ... /230109087
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- numanumaye22
- Kontakt:
Gdje prestaje logika pocinje BiH. Strasno je kakav su protektorat 1995 u amanet ostavili stranci. Mozda ipak i ciljano da uzmu stanovnistvo i lagano. Zbog toga je i jasno da nikad necemo u EU. Uzimaju fino stanovnike, koji ce im k drzava? Pa da Dodik ima pravo veta? Samo budala vjeruje u EU put.enobarca je napisao/la: ↑09 jan 2023, 16:06https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-j ... /230109087
Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 09 jan 2023, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
A da nesto izguglate?
Izguglas i vidis zabranjen dvojici clanova ulaz.
Glupi klix
Izguglas i vidis zabranjen dvojici clanova ulaz.
Glupi klix
Jos gore, eto jos jednog razloga zasto je drzava ocajna kao i oni koji je vode. Pa zabrani citavoj organizaciji ulaz a ne dvojici debila.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Smeće od kliksa naravno prednajči , samo vi čitajte smeće od kliksa baš vam mozak fino "pune" ...enobarca je napisao/la: ↑09 jan 2023, 16:06https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-j ... /230109087
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
koliko je ovima u Srbiji bitan deveti jaunar dovoljno govori podatak da ga se ni negujmo nije sjetio čestitati
Granice su samo u glavama ljudi! Treba izdignuti um iznad podjela.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 jan 2023, 16:07Nema bošnjaka ni na jednoj granici osim malo u cazinskoj krajini. Eto kakoenobarca je napisao/la: ↑09 jan 2023, 16:06https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-j ... /230109087
P.s. Gledo sam ti za ono, ništa od toga. "PijaĆar" je dozvoljen termin jer su tako rekle više istance.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Slusao sam pjesmu prije neki dan, ali nmgu da se sjetim nikako naziva... Duetska je strana pjesma m/z... nesto radnja oko zamjene aktovke, policija ih ispituje i traze tu aktovku, ali bez uspjeha na kraju oni uspiju da ih prevare i pobjegnu autom... haha ne sjecam se vise... Al pjesma je dobra 
Neko zna?
Neko zna?
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 09 jan 2023, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Primjer pravog bosanca i hercegovcaRigoletto je napisao/la: ↑09 jan 2023, 16:41Granice su samo u glavama ljudi! Treba izdignuti um iznad podjela.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 jan 2023, 16:07Nema bošnjaka ni na jednoj granici osim malo u cazinskoj krajini. Eto kakoenobarca je napisao/la: ↑09 jan 2023, 16:06https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-j ... /230109087
P.s. Gledo sam ti za ono, ništa od toga. "PijaĆar" je dozvoljen termin jer su tako rekle više istance.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Netacno.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 jan 2023, 16:07Nema bošnjaka ni na jednoj granici osim malo u cazinskoj krajini. Eto kakoenobarca je napisao/la: ↑09 jan 2023, 16:06https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-j ... /230109087
E jebga onaj mi se nagovori pa nece da odgovori. @b de mi reci da li smatras Srdjana Aleksica (onaj sto je u Trebinju glavu izgubio od "njegovih", spasavajuci Muslimana), insansom/postenim ratnikom ili gov.netom cetnickim?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pitaj Sidrana a ako mu vjeruješ, pitaj ljude iz Trebinja. Srđan Aleksić je jedan obični švercer kao i onaj kojeg je spasio. Btw obojica su bili pripadnici genocidne vojske.
Eh za to ne znam, to mi je novo.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jan 2023, 17:02Pitaj Sidrana a ako mu vjeruješ, pitaj ljude iz Trebinja. Srđan Aleksić je jedan obični švercer kao i onaj kojeg je spasio. Btw obojica su bili pripadnici genocidne vojske.
ne smarajte više sa četnicima i sličnim pričama.
vazda isto
Odeš u Ameriku i umjesto da razmišljaš o pivi i ženama, ti se nakačiš na bh. forum i sa likovima koji su rođeni '98. naglabaš o četnicima.
nikad to neću shvatiti.
vazda isto
Odeš u Ameriku i umjesto da razmišljaš o pivi i ženama, ti se nakačiš na bh. forum i sa likovima koji su rođeni '98. naglabaš o četnicima.
nikad to neću shvatiti.
E tu se čak i ja slažem.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
To je tema dana povodom datuma, samo se nadovezao. O zenama ozenjen, o pivi presto piti dojadila. Ima posla, pricajte o poslu pa cu se nadovezati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.