Dostižno jeste, ali smo u ozbiljnom deficitu.nokee je napisao/la: ↑09 jan 2023, 15:25Shategabri je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:54Jesi li ozbiljan?nokee je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:50Nikad od nas ozbiljnog kluba nece biti, nazalost.
Taman kad trebas da jurisas sad Evropu i da se ujedinis, da pokusas spasiti sezonu, kod nas nikad gora situacija na relaciji navijaci-uprava. Ovdje ne govorim o odluci o bojkotu, postujem stav grupe iako nisam saglasan, nego generalno jel moguce da smo toliko ograisali.? I u takvoj atmosferi napravices qitaru veliku, e onda ide i zbrajanje finansijskih gubitaka.. Ma top jedan veliki! Probudim se samo sa ovim mislima i citav dan qarina..
Čovjek bi rekao da smo bar 3. na tabeli i eto sad na proljeće treba da jurišamo.
Rekao bi da smo prošle sezone igrali playoff, pa ono ove idemo da bar uspijemo kako tako izboriti Evropu.
Rekao bi da nismo već tri sezone u qrcu.
Mi smo već down, a potezima koje vuče Ismir daje do znanja da ne namjerava neku veliku lovu ulagati u klub.
Postavljanje Mirze na klupu je također argumentovano finansijskim aspektom.
Mnogi im ne bi ništa zamjerili da se otvoreno išlo, međutim klub je odlučio biti Sjeverna Koreja prema navijačima.
To nije način!
Itekako je dostizno cak 2 ili 3 mjesto. Pogotovo sa imenima koja se spominju kao pojacanja, vracanjem na Kosevo itd. . Al to izgleda nije ni bitno, u ovakvoj atmosferi neces nista ostvariti sigurno. Nismo mi za investitora izgleda, vrati sve na fabricke postavke! Kakvo ba zavrtanje pipe fraer ode po Renana u Brazil, sigurno mu je dao platu 2.500KM
Postavljanje Mirze niko nije rekao da je zbog finansija, nadji, stavi ovdje pa cu se uvjeriti. Mozda je tipa Zekic rekao da odradi posao sa Slavenom pa na ljeto da preuzme, pa se onda nije htio skup trener sad postavljati, kazem, mogucnost! Al hajd nije ni bitno, nek ide sve u 3 lijepe, treba malo ohladiti dok nisam obolio..
Pominje se, tačno, a koga smo doveli?
Ma da, unaprijed se ima alibi ako ne uspije. Atmosfera, navijači.
Inače bi bile velike šanse jel tako?
Ja tog Renana vidio jedino na njegovom profilu.
Jel predstavljen u klubu? NIje. Zašto nije?
Idealno je bilo sad postaviti nekog ko bi radio na duže staze.
Da vidi šta valja, šta ne valja, da posloži ekipu za narednu sezonu.
Eto Mirza će biti do kraja sezone, a onda dok se mi smislimo, dovedemo nekog, sezona počinje i hajde sve ponovo.