Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la alemsa » 09 jan 2023, 14:04

Epidaurus je napisao/la:
09 jan 2023, 13:38
Al dobra ima zaje.bancija, slave dan na koji je bukvalno All Star postava ratnih zlocinaca proglasila neku paradrzavu i onda se bune kad ih neko nazove ljubiteljima ratnih zlocinaca. Kolektivna sizofrenija.
Svi ratni zlocinci su psihopate bez obzira na naciju, i od takvih se trebaju svi normalni ljudi ograditi. Protiv postenog ratnika iz reda Srpskog naroda nemam apsolutno nista, bez obzira sto je bio u vojsci VRS. Apsolutno svatam terminologiju "svaka ptica svome jatu leti", ja prvi (hipoteticki) nikad ne bi pucao na Bosnjake da ne znam ti sta je u pitanju.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 09 jan 2023, 14:07

alemsa je napisao/la:
09 jan 2023, 14:04
Epidaurus je napisao/la:
Al dobra ima zaje.bancija, slave dan na koji je bukvalno All Star postava ratnih zlocinaca proglasila neku paradrzavu i onda se bune kad ih neko nazove ljubiteljima ratnih zlocinaca. Kolektivna sizofrenija.
Svi ratni zlocinci su psihopate bez obzira na naciju, i od takvih se trebaju svi normalni ljudi ograditi. Protiv postenog ratnika iz reda Srpskog naroda nemam apsolutno nista, bez obzira sto je bio u vojsci VRS. Apsolutno svatam terminologiju "svaka ptica svome jatu leti", ja prvi (hipoteticki) nikad ne bi pucao na Bosnjake da ne znam ti sta je u pitanju.
Kakav posten ratnik koji je napao nezavisnu drzavu? Oksimoron
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 09 jan 2023, 14:09

Srećan dan Republike svima a pogotovo stanivnicima Lukavice i Pala koji će danas na posao u Sarajevo gotovo sigurno doživjeti određene neugodne situacije i moliti Boga da što prije prođe radno vrijeme.
Nema gore stvari no kada te neka budala koju boli qrac za tebe uvali u probleme......

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jan 2023, 14:10

Brokula je napisao/la:
09 jan 2023, 14:07
alemsa je napisao/la:
09 jan 2023, 14:04
Epidaurus je napisao/la:
Kakav posten ratnik koji je napao nezavisnu drzavu? Oksimoron
Posten ratnik koji nije silovavo, ubijao civele, malterito ljude itd. Nemam apsolutno nista, bez obzira sto je protivnik. Evo ti Slavko Aleksica (admin bolje zna), lik je cetnicki vojvoda nijedan zlocin pocinio nije, cak je tjero Srbe sa Grbavice koji su cinili zlocine, protiv njeg neam nista bez obzira sto je cetnicki vojvoda

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 09 jan 2023, 14:15

alemsa je napisao/la:
09 jan 2023, 14:10

Posten ratnik koji nije silovavo, ubijao civele, malterito ljude itd. Nemam apsolutno nista, bez obzira sto je protivnik. Evo ti Slavko Aleksica (admin bolje zna), lik je cetnicki vojvoda nijedan zlocin pocinio nije, cak je tjero Srbe sa Grbavice koji su cinili zlocine, protiv njeg neam nista bez obzira sto je cetnicki vojvoda
Da, sve je tako kako je rekao na onom video-u :mrgreen: Spreman se predati njemu ili nam onako sereš iz AmeriKe? Tu ti ide jednostavna rečenica - sa kim si takav si. Tip je okorjeli član SDS-a i to onog ratnog SDS-a a na njihovim sastancima 90tih sigurno nisu pričali tu spiku - ne radi zločine.

Jbt dokle smo došli da čujem nekog tipa da brani četničkog vojvodu :mrgreen: Mada ništa me ne čudi jer po Federaciji četnikuša Svetlana Cenic ekonomski organizator genocide je boginja i majka FGR uhljupa.
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 09 jan 2023, 14:18, ukupno mijenjano 2 puta.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 09 jan 2023, 14:16

Brokula je napisao/la:
09 jan 2023, 13:42
Epidaurus je napisao/la:
Kakve koristi kad se Evropa pravi slijepa. Nijedna osuda ni od jednog ambasadora, EU suti, Amerika suti, a oni rade sta hoce.
Trebao si dodati i “a da mi _____, odmah bi se citav svijet digao”, pa da patetika bude kompletna.
Sta imate vi od tih diplomatskih osuda?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jan 2023, 14:17

thulkazal je napisao/la:
09 jan 2023, 14:15
alemsa je napisao/la:

Da, sve je tako kako je rekao na onom video-u :mrgreen: Spreman se predati njemu ili nam onako sereš iz AmeriKe? Tu ti ide jednostavna rečenica - sa kim si takav si. Tip je okorjeli član SDS-a i to onog ratnog SDS-a a na njihovim sastancima 90tih sigurno nisu pričali tu spiku - ne radi zločine.
Boga mi za njeg se zna, da je nekom opalio samar nepravilno u ratu, za ovih 27 godina, imo bi barem jednu optiznicu. Koliko znam da nema nijednu. A cetnik, cetnik, sta cu mu ja. Da su svi ratovali kao on, manje bi zrtava bilo

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 09 jan 2023, 14:22

alemsa je napisao/la:
09 jan 2023, 14:17

Boga mi za njeg se zna, da je nekom opalio samar nepravilno u ratu, za ovih 27 godina, imo bi barem jednu optiznicu. Koliko znam da nema nijednu. A cetnik, cetnik, sta cu mu ja
Na to ti mogu samo odgovoriti - Bošnjaci i optužnice... Koliko ulažeš para i koliko se organizujes toliko i dobiješ ali SDP-u i SDA-u to nije bitno. Bitno je uhljebiti ministre i bacati spiku o građanstvu i islamstvu.

Govorio je i Jovan Divljak ne pucaj i stajao doslovno između vatre - sve snimano a onda ga hapsili po Evropi jer je Srbija raspisala potjernicu.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 09 jan 2023, 14:30

FoSte95 je napisao/la:
09 jan 2023, 14:09
Srećan dan Republike svima a pogotovo stanivnicima Lukavice i Pala koji će danas na posao u Sarajevo gotovo sigurno doživjeti određene neugodne situacije i moliti Boga da što prije prođe radno vrijeme.
Nema gore stvari no kada te neka budala koju boli qrac za tebe uvali u probleme......
E buraz zahvaljujući tebi, spoznalo se pravo lice onog ćetalja koji nam je "u miru" znao upasti na pdf i divaniti o pojedinim igračima.
Možda je tebi bilo malo neugodno, ali te mogu povući za hašima.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jan 2023, 14:31

thulkazal je napisao/la:
09 jan 2023, 14:22
alemsa je napisao/la:
09 jan 2023, 14:17

Boga mi za njeg se zna, da je nekom opalio samar nepravilno u ratu, za ovih 27 godina, imo bi barem jednu optiznicu. Koliko znam da nema nijednu. A cetnik, cetnik, sta cu mu ja
Na to ti mogu samo odgovoriti - Bošnjaci i optužnice... Koliko ulažeš para i koliko se organizujes toliko i dobiješ ali SDP-u i SDA-u to nije bitno. Bitno je uhljebiti ministre i bacati spiku o građanstvu i islamstvu.

Govorio je i Jovan Divljak ne pucaj i stajao doslovno između vatre - sve snimano a onda ga hapsili po Evropi jer je Srbija raspisala potjernicu.
Ok ne ulazim u kako sta ide, taj covjek je na glasu odnosno zna se ko je itd. Nije bio obicni covjek jel, tako da su imali nesto vjerovatno bi do sad bila barem jedna optuznica protiv njeg. Opet ok mozda bolje poznajes kako sta hoda, ja idem samo logicki. Isto kao sto se znalo za onog monstruma sa Grbavice pa ga ufatise u Spaniji 15 godina kasnije, kako se zvao Batko cini mi se, ili onaj Sasa Baricanin, kad je nestalo Muslimana i Hrvata on je poceo i Srbe malterirati, kazu da ga je Slavko ranio i otjero sa Grbavice. To ti je onaj iz onog filma na youtube "susret na granici"

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 09 jan 2023, 14:48

MaroonBjelave je napisao/la:
09 jan 2023, 14:30
FoSte95 je napisao/la:
E buraz zahvaljujući tebi, spoznalo se pravo lice onog ćetalja koji nam je "u miru" znao upasti na pdf i divaniti o pojedinim igračima.
Ma nzm brate ja sam prošla dva dana samo jeo, pio, zezao se tako da nisam sve ni upratio pravo da ti kažem hahah

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jan 2023, 14:58

thulkazal je napisao/la:
09 jan 2023, 14:15
alemsa je napisao/la:

Jbt dokle smo došli da čujem nekog tipa da brani četničkog vojvodu :mrgreen: Mada ništa me ne čudi jer po Federaciji četnikuša Svetlana Cenic ekonomski organizator genocide je boginja i majka FGR uhljupa.
Ovo si editovao, nije ti fino u normalnoj konverzaciji da mi trpas rijeci u usta. Ne branim nikog, rat se desio, to je cinjenica. Da su Bogdom svi bili "posteni" ratnici (kad su vec zapucali), ne bi se sigurno desila ni Srebrenica ni masu ostalih zlocina.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 jan 2023, 15:19

Eh, kad bi Bosna pružila podršku Sandžaku...
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 09 jan 2023, 15:23

FoSte95 je napisao/la:
09 jan 2023, 14:48
FoSte95 je napisao/la:
Ma nzm brate ja sam prošla dva dana samo jeo, pio, zezao se tako da nisam sve ni upratio pravo da ti kažem hahah
Ma ko im yebe nanu. Nego nek si ti proslavio i uživao u svom prazniku. I još dugo ih dočekao u zdravlju i veselju.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 09 jan 2023, 15:28

Derdiyok je napisao/la:
09 jan 2023, 15:19
I kad bi Bosna imala političara kao što ga Sandžak ima. Imamović se preziva, samo ne mogu se sjetiti je li Emir ili Enis.

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 09 jan 2023, 15:31

Bolje jos jedna RS nego Sandzak. :yawn:

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 09 jan 2023, 15:37

americka izbjeglica hladno rece da nema nista protiv postenog vojnika iz cetnicke vojske.. pa sine sto onda nisi ostao s njima a ne pobjegao da lizes muda trampu i bajdenu..

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 09 jan 2023, 15:39

09 jan 2023, 15:23
FoSte95 je napisao/la:
09 jan 2023, 14:48

Ma ko im yebe nanu. Nego nek si ti proslavio i uživao u svom prazniku. I još dugo ih dočekao u zdravlju i veselju.
Al ovo je meni fascinantno, dođe čovjek iz Banja Luke ( ne zavisi on lično sekunde ni od Federacije ni od Bošnjaka), nalaje se ovdje, ovi levati izađu na ulice kao dive se nečemu, idu slike ide napon te nacionalne ljubavi. Taj čovjek će još večeras otići odavde, vratiti se svojoj kući a vas koji ste ga podržali u njegovim riječima će ovdje ostaviti da sutra idete u Sarajevo na posao ili da se liječite. Od sve ove proslave vama će ostati samo da ponavljate "sve je to politika", "ma ja boga mi kući bio" i te fraze.
Ljudi nisu svjesni da će eventualnom nezavisnošću Srpske, Srbi sa ovih prostora zauvijek nestati, ne zato pto će ih "vehabije" pobiti već što neće moći u Sarajevo na posao dolaziti, a u Lukavici svakako već nemaju gdje raditi.........

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 09 jan 2023, 15:40

Derdiyok je napisao/la:
09 jan 2023, 15:19
nek ih vucic i sultan podrzavaju.. ionako vise vole tursku nego bih..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jan 2023, 15:51

boatenkk je napisao/la:
09 jan 2023, 15:37
americka izbjeglica hladno rece da nema nista protiv postenog vojnika iz cetnicke vojske.. pa sine sto onda nisi ostao s njima a ne pobjegao da lizes muda trampu i bajdenu..
Polako, moj niko nije pobjegao van granica BiH kad se to desavalo. Bili smo u Sarajevu cijeli rat, otac mi je bio pripadnik ABiH prvo kod Envera Sehovica pa kod Dragana Vikica. Otisli smo 2002e, to je daleko poslje rata, to je isto da kazes sad nekom sto je pobjegao u Njemacku ali dobro nebitno (iz ekonomskih razloga logicno). Objasni mi zasto ti je to (posten ratnik) zasmetalo pa cu ti dati odgovor. Moze se sve polako, ne moras srljati.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.