FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Anicic nam dogradio grivu
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Mirvic je kao covjek jedna obicna,nafurana i umazena supcina, ovo znam iz provjerrnih izvora.skullcrusher je napisao/la: ↑09 jan 2023, 13:06Mirvicu samo pristani na sastanak sve ce ti se samo reci gdje grijesis ... ne razumijem je li to toliko tesko ispostovati momke i saslusati
Znaci doveo se ovaj mali Ploco iz Zelje kod nas, pratio sam malo nije los malisa.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
On je vec bio kod nas od 2016 do 2019. u cometu i dalje slika u dresu Sarajeva stoji 

Ko je ovaj evelin pipo, cuj evelin, na zapadu je to zensko ime
-
- Kontakt:
Dobar pravo momak,mada ga sad vadi fizika vjerovatno za svoje godine je dosta korpulentan mislim da je preko 1.9 visok.
Dobar uglavnom,nek su ga doveli obecava.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Shategabri
- Kontakt:

Vidim u grbu je i bordo boja, pa kontam kako se to kvalifikuje, da li se gleda kao sukob interesa?
Koševo Zapad
Jaooo frka jer smo doveli dijete od 17 godina koji je bio najbolji junior kod kona, bravo 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma mi smo katastrofa. mada nam ne uzimam za zlo. Pukli smo po savovima svi od reda. Svi bi nesto preko noci.
Zao mi je samo sto tjeramo istu politiku jos od Kodre. Nikako da shvatimo da ne ide dok se hodjino ne samelje..
nek nam je Bog Allah na pomoci. Sretno bordo braco. Pa makar derbi bio Moscanica - Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Shategabri je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:54Jesi li ozbiljan?nokee je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:50Nikad od nas ozbiljnog kluba nece biti, nazalost.
Taman kad trebas da jurisas sad Evropu i da se ujedinis, da pokusas spasiti sezonu, kod nas nikad gora situacija na relaciji navijaci-uprava. Ovdje ne govorim o odluci o bojkotu, postujem stav grupe iako nisam saglasan, nego generalno jel moguce da smo toliko ograisali.? I u takvoj atmosferi napravices qitaru veliku, e onda ide i zbrajanje finansijskih gubitaka.. Ma top jedan veliki! Probudim se samo sa ovim mislima i citav dan qarina..
Čovjek bi rekao da smo bar 3. na tabeli i eto sad na proljeće treba da jurišamo.
Rekao bi da smo prošle sezone igrali playoff, pa ono ove idemo da bar uspijemo kako tako izboriti Evropu.
Rekao bi da nismo već tri sezone u qrcu.
Mi smo već down, a potezima koje vuče Ismir daje do znanja da ne namjerava neku veliku lovu ulagati u klub.
Postavljanje Mirze na klupu je također argumentovano finansijskim aspektom.
Mnogi im ne bi ništa zamjerili da se otvoreno išlo, međutim klub je odlučio biti Sjeverna Koreja prema navijačima.
To nije način!
Itekako je dostizno cak 2 ili 3 mjesto. Pogotovo sa imenima koja se spominju kao pojacanja, vracanjem na Kosevo itd. . Al to izgleda nije ni bitno, u ovakvoj atmosferi neces nista ostvariti sigurno. Nismo mi za investitora izgleda, vrati sve na fabricke postavke! Kakvo ba zavrtanje pipe fraer ode po Renana u Brazil, sigurno mu je dao platu 2.500KM
Postavljanje Mirze niko nije rekao da je zbog finansija, nadji, stavi ovdje pa cu se uvjeriti. Mozda je tipa Zekic rekao da odradi posao sa Slavenom pa na ljeto da preuzme, pa se onda nije htio skup trener sad postavljati, kazem, mogucnost! Al hajd nije ni bitno, nek ide sve u 3 lijepe, treba malo ohladiti dok nisam obolio..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Momak ima 10 golova u 13 utakmica, mislim da je njihov najbolji omladinac. Dobio je i dobio poziv od naše U-18 reprezentacije prije koji mjesec. Naravno da treba dovoditi takve igrače, sada se samo traži razlog više za dodatnu negativu - ne treba to raditi. Ja sam na prvu pomislio da smo doveli onog debilnog komentatora na neku poziciju a ne odličnog omladinca koji je već bio u Sarajevu godinama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Drago mi je što će biti i trenirati u Sarajevu prije odlaska u Međugorje ako je istina. Martinović bi isto trebao sutra.
Kone kmeče za Ploču, kažu da je najperspektivniji igrač u BIH. Ako je neko gledao malog da da mišljenje
- napoleon72
- Kontakt:
Jos je gore ako su to uradili realno, na pola godine si mogao postavit Dzenu, Calu, Hasancica... niko ovakav revolt ne bi izazvao. Cala bi pristao i mjesec dana da pomogne klubu pa da se vrati na tribinu. Dzeno je navikao bit vatrogasac, a za Mirzu je Kapelo. Postavljanje Mirze, makar i na 10 dana, je daleeeko najveca glupost koju su mogli uradit. Jos velika provokacija za navijace koja je, na kraju, i dovela do ovog rasula i bojkota.nokee je napisao/la: ↑09 jan 2023, 15:25Shategabri je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:54Jesi li ozbiljan?nokee je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:50Nikad od nas ozbiljnog kluba nece biti, nazalost.
Taman kad trebas da jurisas sad Evropu i da se ujedinis, da pokusas spasiti sezonu, kod nas nikad gora situacija na relaciji navijaci-uprava. Ovdje ne govorim o odluci o bojkotu, postujem stav grupe iako nisam saglasan, nego generalno jel moguce da smo toliko ograisali.? I u takvoj atmosferi napravices qitaru veliku, e onda ide i zbrajanje finansijskih gubitaka.. Ma top jedan veliki! Probudim se samo sa ovim mislima i citav dan qarina..
Čovjek bi rekao da smo bar 3. na tabeli i eto sad na proljeće treba da jurišamo.
Rekao bi da smo prošle sezone igrali playoff, pa ono ove idemo da bar uspijemo kako tako izboriti Evropu.
Rekao bi da nismo već tri sezone u qrcu.
Mi smo već down, a potezima koje vuče Ismir daje do znanja da ne namjerava neku veliku lovu ulagati u klub.
Postavljanje Mirze na klupu je također argumentovano finansijskim aspektom.
Mnogi im ne bi ništa zamjerili da se otvoreno išlo, međutim klub je odlučio biti Sjeverna Koreja prema navijačima.
To nije način!
Itekako je dostizno cak 2 ili 3 mjesto. Pogotovo sa imenima koja se spominju kao pojacanja, vracanjem na Kosevo itd. . Al to izgleda nije ni bitno, u ovakvoj atmosferi neces nista ostvariti sigurno. Nismo mi za investitora izgleda, vrati sve na fabricke postavke! Kakvo ba zavrtanje pipe fraer ode po Renana u Brazil, sigurno mu je dao platu 2.500KM
Postavljanje Mirze niko nije rekao da je zbog finansija, nadji, stavi ovdje pa cu se uvjeriti. Mozda je tipa Zekic rekao da odradi posao sa Slavenom pa na ljeto da preuzme, pa se onda nije htio skup trener sad postavljati, kazem, mogucnost! Al hajd nije ni bitno, nek ide sve u 3 lijepe, treba malo ohladiti dok nisam obolio..
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma nek gori hala. Kazu nije vlast kriva. Vlast je onakva kakav je narod. Pa izgleda da smo dobar narod pa je red da nas kifla treba predstavljati. Izvinjavam se na off topicu i pol konotaciju
- 1 9 4 6 -
A ko ti kaze da nije i dalje u dugovima ?? Ne moze se nista reci dok se ne vidi godisnji izvjestaj porezne. Koliko rata smo platili a skoro izvjesno je samo prvu.donDondon je napisao/la: ↑09 jan 2023, 08:46sine kakvo pljackanje kluba koji je bio u dugovanjima ,kakvo pljackanje kluba koji sebe ne bi mogao finansirati ni u federalnojAntikloc je napisao/la: ↑09 jan 2023, 08:31U klubu je totalni kokuzluk i besparica. Bjeda i jad. Nemamo ni za kifle,prosjaci se po ustanovama. A pojedinci pricaju o 'investitorima' i davanju para.
Mirvic je kloshar,on nikad nije dao marke u klub,niti ce dati,moze samo uzeti.
Zasto HZ nece da idu u sukob s njim,to je njihova stvar i ne zanima me.
No,naivno je i misliti da su ovi ljudi koje oni prozivaju : Mirza,Ajla,Celavi bez Mirvinog odobrenja i zelje tu gdje jesu, to je sve jedna te ista kriminalna skupina ,kojoj je cilj pljackanje FKS.
kakav god da je protiv Mirvica ne smijes progovoriti,barem dok ne budes imao 10 investitora da se otimaju za tebe
u ostalom Varesanovic da ima imalo srca bordo bijele boje dao bi sam ostavku i rekao ne zelim da budem problem
Klub je bio u dugovima,hrasnicki klosar ce ga ostaviti jos u vecim dugovima a razlika njemu u dzep.
Klasicna privatizacijska pljacka.
Vise je Mirvic uzeo sebi u dzep,nego sto je dao. Najbolji primjer 'ulagaca' ,milijonera,investitora' je bila prodaja Mujakica,jedinog stopera,usred sezone. Sad su se pojele pare od Mujakica,sad je jad ,bijeda i kokuzluk. Nadali su se parama i od Vladana,pa da ih rastale,no nije im se ostvarilo. No,sacekace te pare i od prodaje Dala ,da se rastale s Varesanovicem a onda ce 'popustiti pritisku' . Ispaliti se i ostaviti klub u dubiozi.
Realno nasa jedina nada je Tan,da kao vlasnik,obuzda i smiri svog potrcka Mirvica.
A kad ti je nada dokazani mafijas,poput Tana,onda si svjestan u kojim si hovnima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt: