Sve što kroči u ovaj klub unazad 10 godina je sumnjivo, od domara do vlasnika.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jan 2023, 13:16Sumnjivi igrači Oliveira, Kyeremeh, Duraković, možda i Ziljkić? Ne slažem se. Možda i ne budu ovi, ali uglavnom jako dobri igrači za naše lige se spominju. Ja baš mislim da on ima ogromnu želju da napravi nešto, bez zlih namjera, ali da se u početku s pogrešnim ljudima udružio i da mu prikazuju pogrešnu sliku.
Zar nije mogao Kapetanović sjesti sa njim i reći mu samo da sasluša momke? Evo možda griješim pa je on probao, ovaj odbio pa dao otkaz.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Svi spominju u fazonu "moglo se na drugi nacin", a niko da navede taj drugi nacin. Tri sastanka covjek odbija, znaci nece da dodje. Da ga sutra neko gepekira i dovuce svezanog na sastanak, bilo bi "jeste klosari". Da mu upadnes u kancelariju, opet bi bilo "klosari".
Sjecam se kad je tek krenulo ovo cirkuzanje s klubom, pola foruma je pisalo "gdje su te Horde, sto nesta ne urade". Sad ljudi uradili, opet ne valja. Ma najjaca nacija na Dunjaluku Gospodina mi. I jesmo za Torabija.
Sjecam se kad je tek krenulo ovo cirkuzanje s klubom, pola foruma je pisalo "gdje su te Horde, sto nesta ne urade". Sad ljudi uradili, opet ne valja. Ma najjaca nacija na Dunjaluku Gospodina mi. I jesmo za Torabija.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ima li igdje ikakva informacija o prozivci ??
Ko god ima bolju ideju zna gdje su prostorije navijaca bujrum dodjite foteljasi pa predlozite. Najlakse pisati po forumu i izigravati navijace. Navijacka skupina Horde Zla je u bojkotu i pozivamo i ostale navijace da isto urade, a sad ko ne zeli njegova stvar.
nikakvih inf o prozivci, clanskim. raspad
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Upravo to, čovjek te piša i ja se treba njega da poštujem što plaća račune kluba čijeg je vlasnik? Nek mi neko objasni šta mi dobijamo tačno sa tim odlascima na utakmice molim vas? Ja ću prvi napunit auto i pravac Koševo. Ayla, Emir i Ismir se šprdaju sa navijačima i u facu im govore da su nebitni a na forumu pišu da ne podržavaju bojkot hahahahaha. Svakim potezom pokazuju da nemaju ni 1% respekta prema navijačima i vi govorite da su Horde lude halooooo probudite se.napoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 13:39Svi spominju u fazonu "moglo se na drugi nacin", a niko da navede taj drugi nacin. Tri sastanka covjek odbija, znaci nece da dodje. Da ga sutra neko gepekira i dovuce svezanog na sastanak, bilo bi "jeste klosari". Da mu upadnes u kancelariju, opet bi bilo "klosari".
Ako ste za hajmo da Ismir privatizuje klub i da se igra pred zatvorenim tribinama, nek se zove FK Ismir & Aylah.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa po meni možda i ovo natjera Mirvića na sastanak. Ja sam ubijeđen da njemu nije u cilju da bude malo navijača na Koševu. Prvo što će igračima biti teže igrati, a drugo i on ima svoju računicu da na osnovu karti bar organizaciju utakmice pokriješ. I eventualno ako bude nekih kazni da se plati od karti. Uglavnom da budeš otprilike na nekoj nuli.napoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 13:39Svi spominju u fazonu "moglo se na drugi nacin", a niko da navede taj drugi nacin. Tri sastanka covjek odbija, znaci nece da dodje. Da ga sutra neko gepekira i dovuce svezanog na sastanak, bilo bi "jeste klosari". Da mu upadnes u kancelariju, opet bi bilo "klosari".
Vidjet ćemo, ja sam nešto baš siguran da dok dođe da će Mirvić sjesti s momcima i probati naći zajednički dogovor.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Zna li iko kakav je Bijelonja ima li kvaliteta za prvi tim?
-
- Kontakt:
Većina ljudi koja je imala kontakt sa Ismirom (a da nemaju koristi od njega), kažu da je prepotentan, seljak i ono što svi vidimo - da je iskompleksiran. On očito sebi dokazuje da vrijedi preko ovih slikanja sa nekim javnim ličnostima i pravljenjem brenda od samog sebe.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- Shategabri
- Kontakt:
Zamisli samo derbi sa praznim tribinama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jan 2023, 13:55Pa po meni možda i ovo natjera Mirvića na sastanak. Ja sam ubijeđen da njemu nije u cilju da bude malo navijača na Koševu. Prvo što će igračima biti teže igrati, a drugo i on ima svoju računicu da na osnovu karti bar organizaciju utakmice pokriješ. I eventualno ako bude nekih kazni da se plati od karti. Uglavnom da budeš otprilike na nekoj nuli.napoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 13:39Svi spominju u fazonu "moglo se na drugi nacin", a niko da navede taj drugi nacin. Tri sastanka covjek odbija, znaci nece da dodje. Da ga sutra neko gepekira i dovuce svezanog na sastanak, bilo bi "jeste klosari". Da mu upadnes u kancelariju, opet bi bilo "klosari".
Vidjet ćemo, ja sam nešto baš siguran da dok dođe da će Mirvić sjesti s momcima i probati naći zajednički dogovor.
Ako mu to ne bi bilo za alarma, onda stvarno ne znam!
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Rekao bi suprotno stvarno čovjek ima dobre namjere. Problem je u tome što pravi greške sa odabirom ljudi.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 13:57Većina ljudi koja je imala kontakt sa Ismirom (a da nemaju koristi od njega), kažu da je prepotentan, seljak i ono što svi vidimo - da je iskompleksiran. On očito sebi dokazuje da vrijedi preko ovih slikanja sa nekim javnim ličnostima i pravljenjem brenda od samog sebe.
Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 21 jul 2023, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja ga nisam upoznao ali neki moji prijatelhi jesu i kazu da je gospodin pravi. Govorili su da je smijesno za jednog takvog covjeka kako je spreman svima izaci u susret i koliko mu je stalo do svakog. Ocito se to promijenilo jer sad ne moze ili nece da izadje na obicni razgovor s navijacima. Vise ne znam sta da mislim. Dao bih sve da se kako vratiti na onaj pocetak sezone kada je vladalo zajednistvo i pozitiva. Jedva se cekala svaka utakmica i ostavljale se sve obaveze zbog Sarajevaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 13:57Većina ljudi koja je imala kontakt sa Ismirom (a da nemaju koristi od njega), kažu da je prepotentan, seljak i ono što svi vidimo - da je iskompleksiran. On očito sebi dokazuje da vrijedi preko ovih slikanja sa nekim javnim ličnostima i pravljenjem brenda od samog sebe.
- Shategabri
- Kontakt:
Zanimljiv je obrat u odnosu sa navijačima koji je u početku bio izuzetno bitan i prisan da bi došli do potpunog ignorisanja.
Ko je uticao na to?
Ko je uticao na to?
Koševo Zapad
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na pocetku je npr. cak stizao i imao volje da dodje na promociju novog FKS grafita negdje u Ilijasu a sad nece i ne moze da dodje na sastanak sa jezgrom grupe u sred SarajevaShategabri je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:17Zanimljiv je obrat u odnosu sa navijačima koji je u početku bio izuzetno bitan i prisan da bi došli do potpunog ignorisanja.
Ko je uticao na to?
- napoleon72
- Kontakt:
Najjace bi bilo, a vrlo je moguce da je tako, da razne runde, danci i slicna bagra savjetuje Mirvica da ne pusta navijace ni blizu i da sam donosi odluke, da mahala ne uzme klub. Glupi Ismir ne konta da su mu najblizi saradnici bas ona mahala koje se svi i boje. Kakvi trojanci sunce ti.Shategabri je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:17Zanimljiv je obrat u odnosu sa navijačima koji je u početku bio izuzetno bitan i prisan da bi došli do potpunog ignorisanja.
Ko je uticao na to?
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Šta ti treba, postavljanjem Mirze na klupu su poslali poruku navijačima.
Njima ne trebaju članske.
Ne treba im ništa.
Oni su sami sebi dovoljni.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Evo fino stoji u saopštenju HZ, navijači se ne miješaju u izbor uprave niti šefa stručnog štaba, al posljednim potezima jasno se stavlja do znanja da njima navijači ne trebaju, da je zapravo klub u njihovim rukama samo njihov instrument za ostvarenje njihovih ciljeva.napoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:26Najjace bi bilo, a vrlo je moguce da je tako, da razne runde, danci i slicna bagra savjetuje Mirvica da ne pusta navijace ni blizu i da sam donosi odluke, da mahala ne uzme klub. Glupi Ismir ne konta da su mu najblizi saradnici bas ona mahala koje se svi i boje. Kakvi trojanci sunce ti.Shategabri je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:17Zanimljiv je obrat u odnosu sa navijačima koji je u početku bio izuzetno bitan i prisan da bi došli do potpunog ignorisanja.
Ko je uticao na to?
To ne smijemi niti hoćemo da podržimo.
Onaj ko misli da treba nek ide, niko mu ne brani.
Za mene su ovi u klubu neprijatelji mog FKS!
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Jel bila prozivka?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!