Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
tacno ovo sve pokazuje koliko su nasi politicari nestabilni i nespremni,samo ih interesuje njihova guzica.
Umjesto da sav ovaj gnjev svijeta protiv Rusije iskoristimo i smjestimo ove cetnike sto obiljezavaju pocetak genocida negdje preko Drine,ovdje sve suprotno,oni sve vise inata tjeraju a nemaju poledjine nista a ovi nasi samo sute,pi*de
Umjesto da sav ovaj gnjev svijeta protiv Rusije iskoristimo i smjestimo ove cetnike sto obiljezavaju pocetak genocida negdje preko Drine,ovdje sve suprotno,oni sve vise inata tjeraju a nemaju poledjine nista a ovi nasi samo sute,pi*de
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- JosephNongeBoende
osoba sam koja ne voli generalizaciju i predrasude, misljenja sam da su ljudi u velikoj vecini dobronamjerni i posteni, a da su oni losiji medju nama ustvari samo glasniji i, nazalost, kao takvi drze poluge odlucivanja, vlasti, definiranja novih trendova, i sl
sa druge strane, isto tako sam siguran, pa i poucen iskustvima, da vecina (>65%) Srba nisu normalni ljudi, da su puni mrznje i kompleksa vise vrijednosti, o mitomaniji i izvrtanju (historijskih) cinjenica da ne govorimo, mozgovi su im isprani gore nego sjevernokorejcima, samo sto ovi nazalost imaju pristup internetu pa ih moras trpit
evo, opet je l-train zasrao temu, trebalo ga je sinoc vec banovat
sa druge strane, isto tako sam siguran, pa i poucen iskustvima, da vecina (>65%) Srba nisu normalni ljudi, da su puni mrznje i kompleksa vise vrijednosti, o mitomaniji i izvrtanju (historijskih) cinjenica da ne govorimo, mozgovi su im isprani gore nego sjevernokorejcima, samo sto ovi nazalost imaju pristup internetu pa ih moras trpit
evo, opet je l-train zasrao temu, trebalo ga je sinoc vec banovat

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Musk je uspio ukanaliti i twitter.

Sa srećom.Na osnovu podataka Agencije za statistiku BiH, u posljednjih pet godina u RS-u ugašene su 23 osnovne škole, uglavnom područne, a broj učenika manji je za 5.837.
U bh. entitetu Republika Srpska evidentira se i znatno manji broj osnovaca, s obzirom da je u godini za nama bilo 85.533 osnovca, što je pad za jedan i po procenat u odnosu na 2021.
Također, smanjuje se i broj srednjoškolaca pa je tako na početku školske 2021/2022 upisano 35.615 učenika, odnosno više od dva posto manje nego godinu prije toga.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kjucni faktor neizgradjene demokratije jeste preveliko postivanje autoriteta vladajucih. Posljedica toga je nekriticko slijedjenje establismenta, sto je podloga za nacionalisticku mobilizaciju masa. Ovo je otprilike opis stanja srpskog drustva koje je zatrovano kroz tamosnje sisteme informisanja te vecim dijelom kroz sluzbenu literaturu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Mom sestriću se jedan "kolega" hvalio da je četnik, da su klali i da će opet klati, slao slike Arkanovaca, pisao NŽS itd... e sad fazon je što obojica idu u OSNOVNU školu u NJEMAČKOJ i roditelji su im u ranim 30im, znači u ratu bili djeca ali opet su zadojeni mržnjom da truju mlađe generacije tim i uče ih da se ponose četništvom i klanjem i drugim ratnim zločinimaJosephNongeBoende je napisao/la: ↑09 jan 2023, 12:40osoba sam koja ne voli generalizaciju i predrasude, misljenja sam da su ljudi u velikoj vecini dobronamjerni i posteni, a da su oni losiji medju nama ustvari samo glasniji i, nazalost, kao takvi drze poluge odlucivanja, vlasti, definiranja novih trendova, i sl
evo, opet je l-train zasrao temu, trebalo ga je sinoc vec banovat![]()

100% sportski i krajnje opušten potpis
- bavariapivo
- Kontakt:
koji ste vi bolidi....
Mater cetnicku.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
S.erem ti se na dan i republike i majčine smrti.jedanjeborac je napisao/la: ↑09 jan 2023, 13:06Svim forumašima iz Republike Srpske srećan 9. januar - Dan Republike.
Svim drugim ugodan dan.
- feniksptica
- Kontakt:
Treba postavit Beriininu sliiku. Admin tad odmah reaguje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Al dobra ima zaje.bancija, slave dan na koji je bukvalno All Star postava ratnih zlocinaca proglasila neku paradrzavu i onda se bune kad ih neko nazove ljubiteljima ratnih zlocinaca. Kolektivna sizofrenija.
Kakve koristi kad se Evropa pravi slijepa. Nijedna osuda ni od jednog ambasadora, EU suti, Amerika suti, a oni rade sta hoce.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bas ohrabrujuće za freelancere u BiH.
Dobar je Amir, ali bori se s vjetrenjačama.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zanimljivo ce biti vidjeti programersku pismenost za 20 godina. za 50-60 godina ce svaki drugi lik moci sjesti i dopuniti, prepraviti neki kod na aplikaciji.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 jan 2023, 22:30Kodiraj dok ti je zanimljivo. Čim kreneš raditi u nekoj firmi neće ti više biti zanimljivo.![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Isto tako kakve koristi kad mi nemamo nikoga sposobnog od lidera da to sve jasno, glasno i diplomatski izrazi u javnost. Sve što znaju reći je da oštro osuđuju i to preko je.benog twittera. Serem im se više u usta mutava. Stranci, kakvi god da su, reaguju onoliko koliko smo mi glasni i odlučni. A mi smo jbg odlučni samo kad treba podijeliti fotelje i vlastitu guzicu. Ništa više od toga.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Amazon [Bot], Giuseppe1, Google [Bot], L-Train, VensanKasel, VivaLaStella i 42 gosta.