FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajrudin Kapetanovic jedan je od nas. Veliki goapodin i jos veci mangup 

Oprasta li se Ajli sto je sama od sebe Mirzu stavila , mimo Upravnog odbora ili i to halal sto radi suprotno statutu kluba, samo da smo protiv Hordi ?
Halal im sve samo da smo kontra :cool
https://postimg.cc/F7qD68pD
Halal im sve samo da smo kontra :cool
https://postimg.cc/F7qD68pD
-
- Kontakt:
Ako su Ajla,zalizani smecari nijako Mirvica grobarom nazivat,rezultati jesu ocajni tj nikakvi niko nije zadovoljan kako sve funkcionise al ko ce danas dati pare da imas klub bez dugova? Dajte soluciju ja cu prvi tjerat i pljuvat medjutim kod nas kao i sve funkcionise nakaradnoSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jan 2023, 10:55
Vrijeme je da budemo svi kao jedan! Ne dajte da nas dijele već hajmo u totalni bojkot dok smećari ne odu iz kluba. Grobarima kluba je haram dati marku jer to ide u njihove džepove...
Pola ovih momaka su isli u osnovnu ili srednju skolu kad je grupa vodila rat sa Mirzom, nije mi jasan ovakav stav al eto nek furaju svoje 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
A sa mjesta odakle je ovo fotkano, bocna strana sanka u cosku. Ti si znaci onaj lik, ili jedan od njih, koji je postavio pitanje da li ce se ici do nivoa borbe i istrajnosti, cak i po cijenu tjeranja Mirvica. Neko pitanje u tom smislu.
Bas si pametan u pm.
Bas si pametan u pm.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 09 jan 2023, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Citajuci komentare po drustvim mrezama, anketama, vecina navijaca je protiv bojkota, dakle daleko od totalnog bojkota, na hajr.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jan 2023, 10:55
Vrijeme je da budemo svi kao jedan! Ne dajte da nas dijele već hajmo u totalni bojkot dok smećari ne odu iz kluba. Grobarima kluba je haram dati marku jer to ide u njihove džepove...
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 09 jan 2023, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pazi, možda čovjek nije ništa ružno mislio. Hajrudin je iz ekipe koja je dovela Tana, tako da je mislio da dovede nove investitore pošto od ovih nemamo hajra.
Meni se takvim učinio post.
Zato jer su glupi i neobrazovani, najgluplji narod na planeti, glupi ko khuracAduka87 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 12:12Citajuci komentare po drustvim mrezama, anketama, vecina navijaca je protiv bojkota, dakle daleko od totalnog bojkota, na hajr.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jan 2023, 10:55
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Razumio bih bojkot, da mi imamo 25/30 hiljada gledalaca po utakmici. Pa da se to bas osjeti, kako na finansijskom planu tako i na podršci, ali ovako samo će biti sjeverna tribina prazna, to je 300/400 ljudi i to je to. Ne vjerujem da će se sa time nesto efikasnije postići. Bojkot je baš baš zadnja opcija, mislim da nismo bas u tolikom qrcu da idemo na tu kartu.
Lično sam bio za dogovor i kompromis izmedju navijaca i Mirvića, razgovorom i sastankom mislim da se sve moglo riješiti. I okej, nije došao 2/3 puta isfurao nas, sve razumijem, ali trebao se naći adekvatan način i natjerati ga da dođe na sastanak da se popriča sa njim detaljno sve.
Mislim da ni Mirva neće još dugo trpiti ove bojkote, cirkuse, tjeranja, pritisak itd. Imam osjećaj da je čovjeku baš dopizdilo uveliko, ja svaki dan čekam vijest da se on povlači zajedno sa Tanom. E onda se definitivno i zvanično vraćamo u ovo totalno sivilo i blato najgore lige na svijetu. Ovako smo igrali ponekad bar taj playy off, osjetili pehare i trofeje, duple krune itd.
Lično sam bio za dogovor i kompromis izmedju navijaca i Mirvića, razgovorom i sastankom mislim da se sve moglo riješiti. I okej, nije došao 2/3 puta isfurao nas, sve razumijem, ali trebao se naći adekvatan način i natjerati ga da dođe na sastanak da se popriča sa njim detaljno sve.
Mislim da ni Mirva neće još dugo trpiti ove bojkote, cirkuse, tjeranja, pritisak itd. Imam osjećaj da je čovjeku baš dopizdilo uveliko, ja svaki dan čekam vijest da se on povlači zajedno sa Tanom. E onda se definitivno i zvanično vraćamo u ovo totalno sivilo i blato najgore lige na svijetu. Ovako smo igrali ponekad bar taj playy off, osjetili pehare i trofeje, duple krune itd.
ajdohordas je napisao/la: ↑09 jan 2023, 12:34Razumio bih bojkot, da mi imamo 25/30 hiljada gledalaca po utakmici. Pa da se to bas osjeti, kako na finansijskom planu tako i na podršci, ali ovako samo će biti sjeverna tribina prazna, to je 300/400 ljudi i to je to. Ne vjerujem da će se sa time nesto efikasnije postići. Bojkot je baš baš zadnja opcija, mislim da nismo bas u tolikom qrcu da idemo na tu kartu.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ajdohordas je napisao/la: ↑09 jan 2023, 12:34Razumio bih bojkot, da mi imamo 25/30 hiljada gledalaca po utakmici. Pa da se to bas osjeti, kako na finansijskom planu tako i na podršci, ali ovako samo će biti sjeverna tribina prazna, to je 300/400 ljudi i to je to. Ne vjerujem da će se sa time nesto efikasnije postići. Bojkot je baš baš zadnja opcija, mislim da nismo bas u tolikom qrcu da idemo na tu kartu.

Pogodio si u srž sa prvim djelom, a drugi si napisao kako je se moralo uraditi ali džaba mi samo na teži da ne kažem gluplji način radimo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Koji je adekvatan nacin da se Mirvic natjera da dođe na sastanak, ako on nece i ako izrađuje vise puta?ajdohordas je napisao/la: ↑09 jan 2023, 12:34Razumio bih bojkot, da mi imamo 25/30 hiljada gledalaca po utakmici. Pa da se to bas osjeti, kako na finansijskom planu tako i na podršci, ali ovako samo će biti sjeverna tribina prazna, to je 300/400 ljudi i to je to. Ne vjerujem da će se sa time nesto efikasnije postići. Bojkot je baš baš zadnja opcija, mislim da nismo bas u tolikom qrcu da idemo na tu kartu.
Njemu je dopizdilo uveliko kazes, pa dopizdilo je i navijacima da ovo njegovo novo Sarajevo tambura ko stigne i da imamo negativnu gol razliku kao da smo Leotar. Svasta je nesto i navijacima dopizdilo, a imaju vise prava da budu ljuti, nego Mirvic koji upravlja svime.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- skullcrusher
- Kontakt:
Mirvicu samo pristani na sastanak sve ce ti se samo reci gdje grijesis ... ne razumijem je li to toliko tesko ispostovati momke i saslusati
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Pa nece frajer, boli ga **** za klub i navijace slagao je vise puta da ce doci na sastanak i nije dosao. Glavni cilj je oparit se i pobjeci, a to vjerovatno rade sa ovim sumnjivim igracima i to ce uraditi sa zgradom, zivi bili pa vidjeli.skullcrusher je napisao/la: ↑09 jan 2023, 13:06Mirvicu samo pristani na sastanak sve ce ti se samo reci gdje grijesis ... ne razumijem je li to toliko tesko ispostovati momke i saslusati
- f0rest1946
- Kontakt:
U koliko sati je prozivka?
Ma kad se vidjelo da se Mirvic sprijateljio sa Vicom tad je sve bilo jasno
FC United Of Manchester !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sumnjivi igrači Oliveira, Kyeremeh, Duraković, možda i Ziljkić? Ne slažem se. Možda i ne budu ovi, ali uglavnom jako dobri igrači za naše lige se spominju. Ja baš mislim da on ima ogromnu želju da napravi nešto, bez zlih namjera, ali da se u početku s pogrešnim ljudima udružio i da mu prikazuju pogrešnu sliku.
Zar nije mogao Kapetanović sjesti sa njim i reći mu samo da sasluša momke? Evo možda griješim pa je on probao, ovaj odbio pa dao otkaz.
Zar nije mogao Kapetanović sjesti sa njim i reći mu samo da sasluša momke? Evo možda griješim pa je on probao, ovaj odbio pa dao otkaz.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic, WeekendOffender i 23 gosta.