FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li gdje kakav dobar stoper i lijevi bek da ih zaganjamo, tu smo deficitarni
-
- Kontakt:
Sarajevo te amo 
Pomak ti je Ajla , Mirza i Hadzic u 2023 godini ? pa ti ljudi se ne stavljaju kad si bez marke i kad nemas drugu opciju, a ne u ovoj situaciji .Kimun je napisao/la: ↑09 jan 2023, 09:18Ma bojkotujte qrcu mom. Ne vjerujem kakvi pacijenti. Sad kad treba da zagalamite najglasnije, vi cete sutiti cccc. Predlazem da neko dodje sa bagerom na stadion i sve sravni sa zemljom. Koji qrac uopste postojimo, kad je ista situacija evo 25 godina, nikakvog pomaka u vasim glavama. Niko vam ne valja niti ce vam valjati. Fuj
- Shategabri
- Kontakt:
A da su džabe?
Bojim se da takvo što baš i nema, pogotovo ne u zimskom prelaznom roku.
Ima nekih mačaka u vreći, dođe pa uglavnom bude neka flopina.
Koševo Zapad
Bezmozgovići su imenovali jedinog trenera kojeg NISU SMJELI. Produkt toga je sve ovo danas.
Debili.
Debili.
Drugim rijecima Mirvic ga je imenovao. Sto se ne ide protiv njega ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Da vidimo, izlazi se u javnost kako su igračima srezana primanja za 50 %(zbog kazne, kokuzluka ili čega već).guadalupe je napisao/la: ↑09 jan 2023, 09:33Pomak ti je Ajla , Mirza i Hadzic u 2023 godini ? pa ti ljudi se ne stavljaju kad si bez marke i kad nemas drugu opciju, a ne u ovoj situaciji .Kimun je napisao/la: ↑09 jan 2023, 09:18Ma bojkotujte qrcu mom. Ne vjerujem kakvi pacijenti. Sad kad treba da zagalamite najglasnije, vi cete sutiti cccc. Predlazem da neko dodje sa bagerom na stadion i sve sravni sa zemljom. Koji qrac uopste postojimo, kad je ista situacija evo 25 godina, nikakvog pomaka u vasim glavama. Niko vam ne valja niti ce vam valjati. Fuj
Da su pametni, svi su se trebali javiti u sindikat. Dobijaju 100%.
Drugo, isto to su izgleda kao uradili za upravu, e sad da li oni zaslužuju i tih 50%, to je neka treća stvar.
U svemu tome su, pazi sad, krivi navijači što bi bojkotovali zbog nesposobne uprave.
Hajmo mi podržati, pa šta ako brod tone, budimo kao oni muzičari na Titaniku.
Koševo Zapad
Ja da se pitam tjerali bismo i njega, ali ne pitam (možda i srećom)

- napoleon72
- Kontakt:
Za Mirvica jos mozes reci da je napravio naivnu gresku. Nek smijeni ovo dvoje i pocnimo novu pricu.
A bude li se i on inatio i provodio, arrivederci. Bilo je Sarajeva i prije njega, bice i poslije njega.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Aylu sto drzi ovoliko jedini razlog je da je guzi mozda. A mirzu dovesti za trenera moze samo glupan i budalanapoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 09:40Za Mirvica jos mozes reci da je napravio naivnu gresku. Nek smijeni ovo dvoje i pocnimo novu pricu.
A bude li se i on inatio i provodio, arrivederci. Bilo je Sarajeva i prije njega, bice i poslije njega.
Kud se ne sjetih, yebo me ćaća glupa, da bojkotujem ARBiH, jer je klempavi Alija predsjednik?? Đe odoh u dobrovoljce, kad vidjeh da Tatjana Ljujić Mijatović ima debele noge i diplomu iz hortikulture?? Kako mi napamet ne pade da zovnem debelog Rasima na sastanak, jer su mi komandant i komandir predratni vozač viljuškara i pijačar?? Ne skontah da bi mog'o djetetu leđa okrenut' kad je vrištalo noćima radi grčeva. Da onomad znadoh da sam ga mogao napustiti kad je keca u školi dobio... Koja kratka pamet i odsustvo zdravog razuma!
Da se sjetih bojkota, rata ne bi ni bilo, Tanja bi bila Naomi, komandanti bili bi nobelovci, djeca bi se rađala sa završenim fakultetom i stalnim zaposlenjem.
Na utakmice idem radi sebe, a ne radi Ajle, Mirze, Ismira, Hordi Zla, navijača, forumaša... Isto kao što sam bio dobrovoljac radi sebe, a ne Alije, roditelj radi sebe, a ne familije i komšiluka, koliko-toliko školovan radi sebe, a ne direktora firme i radnih kolega...
Moja ljubav je nesebična i ničim uslovljena i ne treba mi ništa zauzvrat. FKS je djelić mog životnog mozaika kojeg sam isključivo ja sklapao i bojio. Meni se sviđa, jer ga posmatram i doživljavam sa duhovne strane. Vizuelno mi ne predstavlja ništa. Onog momenta kad ga budem doživljavao kroz stadion, direktora, lokaciju, boju, grb, navijače, igrače... nema više mene u njemu, a nit njega u meni.
Da se sjetih bojkota, rata ne bi ni bilo, Tanja bi bila Naomi, komandanti bili bi nobelovci, djeca bi se rađala sa završenim fakultetom i stalnim zaposlenjem.
Na utakmice idem radi sebe, a ne radi Ajle, Mirze, Ismira, Hordi Zla, navijača, forumaša... Isto kao što sam bio dobrovoljac radi sebe, a ne Alije, roditelj radi sebe, a ne familije i komšiluka, koliko-toliko školovan radi sebe, a ne direktora firme i radnih kolega...
Moja ljubav je nesebična i ničim uslovljena i ne treba mi ništa zauzvrat. FKS je djelić mog životnog mozaika kojeg sam isključivo ja sklapao i bojio. Meni se sviđa, jer ga posmatram i doživljavam sa duhovne strane. Vizuelno mi ne predstavlja ništa. Onog momenta kad ga budem doživljavao kroz stadion, direktora, lokaciju, boju, grb, navijače, igrače... nema više mene u njemu, a nit njega u meni.
Jao boze. Čovjek ulaze svoje pare i ovdje priča nek ove ili one otpusti i bit će sve ok. Klubom on upravlja i to ce biti dok on hoće, i da skupite 10- 15 miliona, on opet nije dužan da proda uloge ako neće. Njegova volja.
Imalo se prilike uzeti klub, ko se isprsio? A ja Sušić Hadzibegic i ostali ma hajte...
Imalo se prilike uzeti klub, ko se isprsio? A ja Sušić Hadzibegic i ostali ma hajte...
Baš tako, njegova volja. Baš kao što je i moja volja da ne odem na utakmicu sve dok su u klubu ovi paraziti.SejoSexon je napisao/la: ↑09 jan 2023, 10:16Jao boze. Čovjek ulaze svoje pare i ovdje priča nek ove ili one otpusti i bit će sve ok. Klubom on upravlja i to ce biti dok on hoće, i da skupite 10- 15 miliona, on opet nije dužan da proda uloge ako neće. Njegova volja.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
E vidiš, i ja ulažem svoje.SejoSexon je napisao/la: ↑09 jan 2023, 10:16Jao boze. Čovjek ulaze svoje pare i ovdje priča nek ove ili one otpusti i bit će sve ok. Klubom on upravlja i to ce biti dok on hoće, i da skupite 10- 15 miliona, on opet nije dužan da proda uloge ako neće. Njegova volja.
Članarina, godišnja, svi troškovi koji idu za odlazak na utakmica.
Ignorisanje glasa navijača meni je jasan sigunal kako se radi u klubu.
Moja procjena je da se ta investicija trenutno ne isplati.
Halalio sam im naplaćenu godišnju bez da su me informisali o selidbi u Zenicu, al ovo neću.
Koševo Zapad
- hordasDoboj
- Kontakt:
BOJKOT!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kako nisu ocekivali? Pa onda su totalno nesposobni za svoju funkciju. Da je imenovan bilo ko, tipa Husref, opet bi nas bilo i za i protiv, ali ne bi bila ovakva halabuka. Ovi idioti su imenovali jedinog lika kojeg ne voli apsolutno niko, mozda Dalara jedini, ali ni to nije sigurno.nokee je napisao/la: ↑09 jan 2023, 07:38Prvo ako citiras, bezveze je citirati dio posta. Al hajd
Evo ti nam objasni sta je njima (Ajli, Ismiru, Hadziji) donjelo dobro imenovanje Mirze? Ja ti garantujem da nisu ocekivali ovakav revolt..
Dakle, ako nisu ocekivali, onda su totalni diletanti ili ih boli apsolutno qrac. Ajla nije pratila fudbal, ona sigurno pojma i nema, samo je glupa. Hadzija je znao sigurno kakav "ugled" ima Mirza kod nas navijaca. Nije ni Ismir pod kamenom da nije do njega doslo kakva je situacija.
Ili neznanje ili drskost, nema opravdanja kako god okrenes. Kazes ne donosi im nista dobro ovo, pa sta dobro donosi Ajli da zove navijace i forumase na sukob, sta joj dobro donose sva brukanja od carapa do raznih izvala?? Nista! Zena je tuka i treba je udaljiti od kluba..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Samo se sjetim prve dvije tekme kuci protiv Sloge i Posusja. Kakva euforija i posjeta . Odlazite ublehe !!!
SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jan 2023, 10:55
Vrijeme je da budemo svi kao jedan! Ne dajte da nas dijele već hajmo u totalni bojkot dok smećari ne odu iz kluba. Grobarima kluba je haram dati marku jer to ide u njihove džepove...