FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 09 jan 2023, 07:38

joker90 je napisao/la:
09 jan 2023, 00:03
nokee je napisao/la:
08 jan 2023, 20:49
Sta uradise sa imenovanjem Mirze :facepalm:

Ubjedjen sam da se znalo da ce ovakvu lavinu nezadovoljstva pokrenuti, nebi ga postavili za trenera. Jer kako god okrenes nikome ne ide ovo u prilog!
Je li se zezaš? Hahaha! Nije se znalo šta će biti i kakve reakcije imenovanjem Mirze? Pa nije jedino ako se FKS prati od davne 2021. godine..
Prvo ako citiras, bezveze je citirati dio posta. Al hajd
Evo ti nam objasni sta je njima (Ajli, Ismiru, Hadziji) donjelo dobro imenovanje Mirze? Ja ti garantujem da nisu ocekivali ovakav revolt..

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 09 jan 2023, 07:45

Ne razumijem ove sto toliko brane Aylu i ostale i satrase se kako bojkot nije dobar.Grupa je odlucila tako i niko nikoga ne primorava na isto,znaci ko zeli moze na tekme ici,kupovati clansku itd.
Ova sada garnitura je stetna po FKS,naravno da Mirvic daje pare pita se itd,jedino sto grupi preostaje je bojkot,hoce li uroditi to necemu vidjet ce se uskoro.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 jan 2023, 08:00

nokee je napisao/la:
09 jan 2023, 07:38
joker90 je napisao/la:
nokee je napisao/la:
08 jan 2023, 20:49
Sta uradise sa imenovanjem Mirze :facepalm:

Ubjedjen sam da se znalo da ce ovakvu lavinu nezadovoljstva pokrenuti, nebi ga postavili za trenera. Jer kako god okrenes nikome ne ide ovo u prilog!
Je li se zezaš? Hahaha! Nije se znalo šta će biti i kakve reakcije imenovanjem Mirze? Pa nije jedino ako se FKS prati od davne 2021. godine..
Evo ti nam objasni sta je njima (Ajli, Ismiru, Hadziji) donjelo dobro imenovanje Mirze? Ja ti garantujem da nisu ocekivali ovakav revolt..
Kako bolan nisu ocekivali? Pa ta Aylah se qrci da cita forume i poziva "anonimne mangupe" na sake u klub, mislis da nigdje nije mogla procitat koliko ljudi je zapravo protiv Mirze? Poznaju li ijednog navijaca Sarajeva osim ovih bivsih igraca, kvazilegendi i ublehasa poput Runde? Imaju li google, sto nisu ukucali Mirza Varesanovic pa vidjeli podatke s transfermarketa, koliko dugo je bez kluba, kakav omjer ima u klubovima kojim je radio...? Nisu mogli naci clanke iz 2011. i izjave doticnog, sliku parole sa sjevera (Cao, cao, vozdrica)? I na kraju, nisu vidjeli kad se doticni mlatio na zapadu s navijacima i 1000 ljudi koji Dalu psuju zalizanog oca na utakmicama? Nisu znali...
Zar neko i dalje iskreno misli da Aylah i Hadzija klubu zele dobro? Ona deklarisani navijac naseg najveceg rivala i mutna osoba jos prije dolaska u klub (afera ZOI84), on barem 6-7 igraca doveo radi svog tala i svog dzepa.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 09 jan 2023, 08:07

Na kraju ce bojkotovati samo oni koji su isli u Zenicu svaku utakmicu a ovi koji su se zazeljeli Koseva i koji vjeruju u evropu ce doci protiv Zrinjskog. U slucaju losih rezultata prikljucice se bojkotu isto kao sto su prestali ici u Zenicu nakon Tuzle.
Najbolje bi bilo da Mirvic porazgovara sa navijacima i otjera Aylu koju moze lako zamijeniti i mirna Bosna

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 jan 2023, 08:08

napoleon72 je napisao/la:
09 jan 2023, 08:00
nokee je napisao/la:
09 jan 2023, 07:38
joker90 je napisao/la:

Kako bolan nisu ocekivali? Pa ta Aylah se qrci da cita forume i poziva "anonimne mangupe" na sake u klub, mislis da nigdje nije mogla procitat koliko ljudi je zapravo protiv Mirze? Poznaju li ijednog navijaca Sarajeva osim ovih bivsih igraca, kvazilegendi i ublehasa poput Runde? Imaju li google, sto nisu ukucali Mirza Varesanovic pa vidjeli podatke s transfermarketa, koliko dugo je bez kluba, kakav omjer ima u klubovima kojim je radio...? Nisu mogli naci clanke iz 2011. i izjave doticnog, sliku parole sa sjevera (Cao, cao, vozdrica)? I na kraju, nisu vidjeli kad se doticni mlatio na zapadu s navijacima i 1000 ljudi koji Dalu psuju zalizanog oca na utakmicama? Nisu znali...
Zar neko i dalje iskreno misli da Aylah i Hadzija klubu zele dobro? Ona deklarisani navijac naseg najveceg rivala i mutna osoba jos prije dolaska u klub (afera ZOI84), on barem 6-7 igraca doveo radi svog tala i svog dzepa.
Prva stvar nisam napisao da nisu znali situaciju oko Mirze nego da nisu ocekivali bas toliki revolt. Qurac mi puca i za jedno i za drugo, samo kazem kako jest. A ti malo bolje procitaj post prije nego se odlucis da odgovaras.
Druga stvar, ako vec ne zele klubu dobro kao sto pises, a ako lijepo procitas nisam napisao sta je imenovanje klubu donjelo dobro nego "sta je imenovanje Mirze njima donjelo dobro", onda sigurno sebi zele dobro jel. Pa sta je njima dobro donjelo imenovanje Mirze.?

I kad vec imas prekrizenu glavu i ocito bi da rezes granu na kojoj sjedis, dedera nam objasni sta kad je odrezemo, eto ukratko neki scenarij... Samo bez sarkazma tipa ko Celik cemo biti, naci ce Mirvic drugog itd, nego onako konstruktivno i decidno po tvom misljenju..

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 jan 2023, 08:13

ako moze da se banuje plava fekalija sa teme, kao da vec nemamo previse neprijatelja u klubu.
NEMA NAZAD

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 09 jan 2023, 08:18

Ovdje se stvorila percepcija kao da će horde nekog s palijama čekati ispred kapije ako se usudi doći na utakmicu. :shock:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 jan 2023, 08:19

Mirvic je debil teski. Ovu kuravelu nabije nogom i rijesit ce odmah 50% problema. Ne kontam sta je drzi i stvara svima problem, sebi, njoj, nama, klubu. Zena ima totalno disfunkcijonalan zivot jer je problematicna. Svugdje je imala problema i stvarala probleme. Sama stvara probleme od nicega. Jbga to su osobe koje nisu mentalno stabilne.
Ako mu je do koke, to se lako nadje ako imas cash. Valjda to zna, ako ne zna nek mu neko objasni kako to ide ili nacrta. Interesantno je da su ogromni problemi nastali od kad su zene postavljene na te vodece funkcije, to u firmama nekako i prolazi, ne uvijek, ali u klubovima to je u 90% pisi propalo. I ove zene sto vode u vecim klubovima imaju jake ljude iza sebe, kod nas se dalo da one vode, a ni jedna NE ZNA!!! Svi smo svjedoci toga!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 jan 2023, 08:28

Mirvic guzi kurvu
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 09 jan 2023, 08:29

Stvarno ne znam cemu tenzije ovolike, niko se ne tjera da bojkotuje, bilo bi lijepo da svi stanemo uz grupu i budemo zajedno u ovome, ali naravno necemo jer dosta je onih kojih i ne idu na utakmice ali ce sada u inat ici, jer je ono kod nas glavno sta ce on nama pricat sta cemo raditi, vidi mu glave ha hu.

Horde su odlucile da je to najpametniji nacin da se otjeraju, da se udare po djepu, jer njima nista ne znaci da se skandira protiv njih citavu utakmicu, sto je i Ajla sama rekla "dodjite , psujte,radite sta hocete , ali samo dodjite". I naravno nakon par tekmi bi nahuskali policiju kao sto je to bilo na Zapadu, da se momci odvaljuju od bubrega svaku utakmicu i da im se pisu krivicne zbog banalnih razloga.

Ovdje ce u velikoj mjeri za Istok i Zapad uticati rezultat, kiksamo li koju tekmu svi ce biti uz Horde, dobijemo li vecina ih nece podrzavati , ali jedno je sigurno da momci zele najbolje klubu i da znaju sta rade i da ce istrajati do kraja u ovome, sretno nam braco svima.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 09 jan 2023, 08:31

U klubu je totalni kokuzluk i besparica. Bjeda i jad. Nemamo ni za kifle,prosjaci se po ustanovama. A pojedinci pricaju o 'investitorima' i davanju para.
Mirvic je kloshar,on nikad nije dao marke u klub,niti ce dati,moze samo uzeti.
Zasto HZ nece da idu u sukob s njim,to je njihova stvar i ne zanima me.
No,naivno je i misliti da su ovi ljudi koje oni prozivaju : Mirza,Ajla,Celavi bez Mirvinog odobrenja i zelje tu gdje jesu, to je sve jedna te ista kriminalna skupina ,kojoj je cilj pljackanje FKS.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 09 jan 2023, 08:33

Jedini spas je da sto prije Mirvic bar ili Mirzu ili Ajlu sto prije otjera. Mirza ce letjeti i onako tamo april nekad kad izgubimo sve sanse za evropu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 09 jan 2023, 08:41

slika

Hajro podnosi izvještaj i plan budućim investitorima.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 09 jan 2023, 08:43

Razumijem revolt najvatrenijih navijaca,rezultati se traze a rezultata nema,do sad su navijaci bili slika kluba a od skoro navijaci kao i da nisu dio kluba.

ali ne shvatam zar nije moglo drugacije to,eno machester cijeli protestvuje protiv vlasnika pa ne ide,bbb protiv mamica pa ne ide,dugo su vremena bili i naviaci protiv wengerove politike,pa eno protestvuju interovi protiv svojih sefova,ali ne ide to tako,niti ce oni sta dobiti tim a nit mi

samo im je olaksano,nece biti zvizduka ni prozivki,sad dovesti dva tri pojacanja dobra da iznesu polusezonu napraviti rezultat i u miru ce raditi a navijaci ce sami makar simpatizeri dolaziti shodno rezultatu,,dobar igrac ce igrat a bilo navijaca a ne bilo.

nedolazak na 10 utakmica u prosjeku 3k navijaca je 300 hiljada km otprilike,to je skoro u pola godine,to obiljan investitor nece ni osjetiti,to jedna utakmica sa Mamicevim posusjem i Tanovim kladionicama vraca na nulu.

I dalje sam misljenja da je samo trebalo postaviti uslove Evropa ili da se maknu iz kluba,
ne znam nisam pametan,kako sad ocekivat od klubskog projekta Dala da daje sve za klub a svi mu tjeramo oca,ma nisam pametan ,mozda i previse serem,ne znam sta da mislim
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 09 jan 2023, 08:46

Antikloc je napisao/la:
09 jan 2023, 08:31
U klubu je totalni kokuzluk i besparica. Bjeda i jad. Nemamo ni za kifle,prosjaci se po ustanovama. A pojedinci pricaju o 'investitorima' i davanju para.
No,naivno je i misliti da su ovi ljudi koje oni prozivaju : Mirza,Ajla,Celavi bez Mirvinog odobrenja i zelje tu gdje jesu, to je sve jedna te ista kriminalna skupina ,kojoj je cilj pljackanje FKS.
sine kakvo pljackanje kluba koji je bio u dugovanjima ,kakvo pljackanje kluba koji sebe ne bi mogao finansirati ni u federalnoj :tokralju:
kakav god da je protiv Mirvica ne smijes progovoriti,barem dok ne budes imao 10 investitora da se otimaju za tebe

u ostalom Varesanovic da ima imalo srca bordo bijele boje dao bi sam ostavku i rekao ne zelim da budem problem
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 jan 2023, 08:58

donDondon je napisao/la:
09 jan 2023, 08:46
Antikloc je napisao/la:
sine kakvo pljackanje kluba koji je bio u dugovanjima ,kakvo pljackanje kluba koji sebe ne bi mogao finansirati ni u federalnoj :tokralju:
kakav god da je protiv Mirvica ne smijes progovoriti,barem dok ne budes imao 10 investitora da se otimaju za tebe

u ostalom Varesanovic da ima imalo srca bordo bijele boje dao bi sam ostavku i rekao ne zelim da budem problem
Lik je klasicni debil,vidis da pojma nema,ima on od Mirvica vise para hahah svega ni ako ima stoju u dzepu pljuni me

OzmoodPinglewood
Kontakt:

Post Postao/la OzmoodPinglewood » 09 jan 2023, 09:01

Nama ne trebaju neprijatelji, kakvih mi imamo u svojim (forumskim) redovima...
SARAJEVO SIAMO NOI

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 jan 2023, 09:06

Antikloc je napisao/la:

Daj ba maknite ovog "privrednika" sa pdfa. Pa hajd sto orgija u svakom postu al vise iznosenje lazi, neistina, budalastina.. Mislim kontam forum je, moze pisati ko sta hoce, al ovo smece granici sa zdravim razumom..

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 09 jan 2023, 09:10

Senner je napisao/la:
09 jan 2023, 08:41
slika

Hajro podnosi izvještaj i plan budućim investitorima.
Izbrisi sliku sta covjeka na tapetu stavljas, nije ni htio izaci covjek niti je protiv ikoga ista govorio, izasao jer su ga zamolil i rekao da nece da se mjesa ni u kakve odluke on je samo tu jer je dio nas.

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 09 jan 2023, 09:18

Ma bojkotujte qrcu mom. Ne vjerujem kakvi pacijenti. Sad kad treba da zagalamite najglasnije, vi cete sutiti cccc. Predlazem da neko dodje sa bagerom na stadion i sve sravni sa zemljom. Koji qrac uopste postojimo, kad je ista situacija evo 25 godina, nikakvog pomaka u vasim glavama. Niko vam ne valja niti ce vam valjati. Fuj

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Djulboni, NazorUso, Sazg, Tatamata1946 i 96 gostiju.