Prvo ako citiras, bezveze je citirati dio posta. Al hajd
Evo ti nam objasni sta je njima (Ajli, Ismiru, Hadziji) donjelo dobro imenovanje Mirze? Ja ti garantujem da nisu ocekivali ovakav revolt..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prvo ako citiras, bezveze je citirati dio posta. Al hajd
Kako bolan nisu ocekivali? Pa ta Aylah se qrci da cita forume i poziva "anonimne mangupe" na sake u klub, mislis da nigdje nije mogla procitat koliko ljudi je zapravo protiv Mirze? Poznaju li ijednog navijaca Sarajeva osim ovih bivsih igraca, kvazilegendi i ublehasa poput Runde? Imaju li google, sto nisu ukucali Mirza Varesanovic pa vidjeli podatke s transfermarketa, koliko dugo je bez kluba, kakav omjer ima u klubovima kojim je radio...? Nisu mogli naci clanke iz 2011. i izjave doticnog, sliku parole sa sjevera (Cao, cao, vozdrica)? I na kraju, nisu vidjeli kad se doticni mlatio na zapadu s navijacima i 1000 ljudi koji Dalu psuju zalizanog oca na utakmicama? Nisu znali...nokee je napisao/la: ↑09 jan 2023, 07:38Prvo ako citiras, bezveze je citirati dio posta. Al hajd
Evo ti nam objasni sta je njima (Ajli, Ismiru, Hadziji) donjelo dobro imenovanje Mirze? Ja ti garantujem da nisu ocekivali ovakav revolt..
Prva stvar nisam napisao da nisu znali situaciju oko Mirze nego da nisu ocekivali bas toliki revolt. Qurac mi puca i za jedno i za drugo, samo kazem kako jest. A ti malo bolje procitaj post prije nego se odlucis da odgovaras.napoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 08:00Kako bolan nisu ocekivali? Pa ta Aylah se qrci da cita forume i poziva "anonimne mangupe" na sake u klub, mislis da nigdje nije mogla procitat koliko ljudi je zapravo protiv Mirze? Poznaju li ijednog navijaca Sarajeva osim ovih bivsih igraca, kvazilegendi i ublehasa poput Runde? Imaju li google, sto nisu ukucali Mirza Varesanovic pa vidjeli podatke s transfermarketa, koliko dugo je bez kluba, kakav omjer ima u klubovima kojim je radio...? Nisu mogli naci clanke iz 2011. i izjave doticnog, sliku parole sa sjevera (Cao, cao, vozdrica)? I na kraju, nisu vidjeli kad se doticni mlatio na zapadu s navijacima i 1000 ljudi koji Dalu psuju zalizanog oca na utakmicama? Nisu znali...
Zar neko i dalje iskreno misli da Aylah i Hadzija klubu zele dobro? Ona deklarisani navijac naseg najveceg rivala i mutna osoba jos prije dolaska u klub (afera ZOI84), on barem 6-7 igraca doveo radi svog tala i svog dzepa.
sine kakvo pljackanje kluba koji je bio u dugovanjima ,kakvo pljackanje kluba koji sebe ne bi mogao finansirati ni u federalnojAntikloc je napisao/la: ↑09 jan 2023, 08:31U klubu je totalni kokuzluk i besparica. Bjeda i jad. Nemamo ni za kifle,prosjaci se po ustanovama. A pojedinci pricaju o 'investitorima' i davanju para.
Mirvic je kloshar,on nikad nije dao marke u klub,niti ce dati,moze samo uzeti.
Zasto HZ nece da idu u sukob s njim,to je njihova stvar i ne zanima me.
No,naivno je i misliti da su ovi ljudi koje oni prozivaju : Mirza,Ajla,Celavi bez Mirvinog odobrenja i zelje tu gdje jesu, to je sve jedna te ista kriminalna skupina ,kojoj je cilj pljackanje FKS.
Lik je klasicni debil,vidis da pojma nema,ima on od Mirvica vise para hahah svega ni ako ima stoju u dzepu pljuni medonDondon je napisao/la: ↑09 jan 2023, 08:46sine kakvo pljackanje kluba koji je bio u dugovanjima ,kakvo pljackanje kluba koji sebe ne bi mogao finansirati ni u federalnojAntikloc je napisao/la: ↑09 jan 2023, 08:31U klubu je totalni kokuzluk i besparica. Bjeda i jad. Nemamo ni za kifle,prosjaci se po ustanovama. A pojedinci pricaju o 'investitorima' i davanju para.
No,naivno je i misliti da su ovi ljudi koje oni prozivaju : Mirza,Ajla,Celavi bez Mirvinog odobrenja i zelje tu gdje jesu, to je sve jedna te ista kriminalna skupina ,kojoj je cilj pljackanje FKS.
kakav god da je protiv Mirvica ne smijes progovoriti,barem dok ne budes imao 10 investitora da se otimaju za tebe
u ostalom Varesanovic da ima imalo srca bordo bijele boje dao bi sam ostavku i rekao ne zelim da budem problem
Antikloc je napisao/la: ↑09 jan 2023, 08:31U klubu je totalni kokuzluk i besparica. Bjeda i jad. Nemamo ni za kifle,prosjaci se po ustanovama. A pojedinci pricaju o 'investitorima' i davanju para.
Izbrisi sliku sta covjeka na tapetu stavljas, nije ni htio izaci covjek niti je protiv ikoga ista govorio, izasao jer su ga zamolil i rekao da nece da se mjesa ni u kakve odluke on je samo tu jer je dio nas.