FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 09 jan 2023, 00:19

napoleon72 je napisao/la:
09 jan 2023, 00:16
Kakav poremecaj licnosti moras imat da.ti je nick na forumu "kenoHZ " a da danima vec hraces po istim tim Hordama. Svi se prave pametni, poistovjecuju se sa Hordama, pisu HZ gdje god stignu, na fejsbuku i instagramu dijele slike sjevera, pisu i citiraju parole koje su procitali na sjeveru, pjevaju pjesme koje su nastale na sjeveru... I onda dodju na forum.i zbog necijeg sitnog sicara pljuju po tom sjeveru. A na sjeveru nisu samo narkomani i djeca, ima i skolovanih i kulturnih momaka, vise nego sto mislite. U UNFKS nisu samo momci sa.sjevera, nego svi koji se smatraju dijelom grupe i podrzavaju rad grupe. Na sastanak nisu bili pozvani samo momci sa sjevera nego svi navijaci FKS. Odluka nije donesena prisiljavanjem nego diskusijom i razgovorom. I niko nikog ni na sta ne tjera. Al treba naglasit jedno. Historia est magistra vitae. Mnogo puta do sad su Horde tjerale i prozivale razne individue, mnogo borbi je bilo za klub, i NIKAD nije otjerana osoba koja je klubu zeljela dobro, nikad klub nije nazadovao nakon sto su navijaci nekog prozvali i otjerali. Uprava je bilo raznih, 90% su ih bili kriminalci i lazovi, onih 10% samo nesposobni, al navijaci su uvijek bili tu i zeljeli samo najbolje klubu. To ko ne vidi ili ko do sad nije naucio, nece nikad.
:clap:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 jan 2023, 00:21

joker90 je napisao/la:
09 jan 2023, 00:03
nokee je napisao/la:
08 jan 2023, 20:49
Sta uradise sa imenovanjem Mirze :facepalm:

Ubjedjen sam da se znalo da ce ovakvu lavinu nezadovoljstva pokrenuti, nebi ga postavili za trenera. Jer kako god okrenes nikome ne ide ovo u prilog!
Je li se zezaš? Hahaha! Nije se znalo šta će biti i kakve reakcije imenovanjem Mirze? Pa nije jedino ako se FKS prati od davne 2021. godine..
Joj Kene giganta hahahaha. :urnebes: Isto da sad dovedu Melunovica i daju mu kapitensku, ili dovedu Pelaka i daju mu neku poziciju u klubu, a neko se zapita sto ga raja ne prihvata i sto mu ne bismo pruzili sansu. :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 09 jan 2023, 00:25

NazorUso je napisao/la:
08 jan 2023, 23:55
curvanord je napisao/la:
08 jan 2023, 23:50
kenoHZ je napisao/la:
08 jan 2023, 23:46
Navijači trebaju više biti navijači. Kakve više teorije zavjere, i nekakve mahalske gluposti. Majke mi moje, volio bi da sa Mirzom izborimo Europu makar nemao hljeba jesti, samo zbog ovih debila. Umjesto sto organizujete besmislene sastanke sa idiotskim zaključcima, fino se organizujte pa pokušajte privući raju na sjever, malo animirati ljude. Da bude ko nekad i kvantitetom i kvalitetom. Od rata nikad gori sjever, nikad gore pjesme, nikad manje raje, ništa jedno veliko ništa. Ovo vidi ko god ide na Koševo, sviđalo se ne sviđalo, ali je tako. Nek mi oproste pravi navijači, ali vise ne mogu da čitam ovu količinu gluposti. Eto sad hoće da prodaju zgradu i da se rastale. Inače jednu velelijepu zgradu, arhitektonsko čudo od 1000m2 na 30 duluma. Dajte ba
Vjerovatno znas gdje su prostorije navijaca, sutra dodji daj ideju pokreni nesto pomozi svi ce ti biti zahvalni. Najlakse roamane na forumu pisati.
Decko se registrovao kad se dalaraaaa poceo pljuvati i svesrdno ga branio.
Pametnom dosta...
Buraz, za početak boli me **** za igrače dođu odu a mi ostajemo. Sa druge strane, svi mi imamo nekoga koga volimo koga ne. Ja naprimjer volim našu djecu, i sta sad? I sta pametnom dosta? Ako 10 ljudi pljuje nekoga, jel moram i ja? Druže moj, ako si većina ne znači da si upravu. I kakve veze ima kad sam počeo pisati? Da nisam zajebao profil, pisalo bi ti da sam počeo nekad prije 7 8 godina, i sta bi to promjenilo?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 jan 2023, 00:30

Ma nema sumnje da Horde hoće dobro klubu. Ali po meni bojkot nije način. Opet kažem, njihova odluka i to je to, nisam član Hordi pa da mogu srati.
Samo jedna stvar, daj ba da se sjedne s Ismirom i neki kompromis napravi. Ayla i ove pm nek lete, jer stvarno, ruku na srce, niti je to kvalitet, a možda se šta i mulja. Mirza nema šanse da ode, neozbiljno je sada da se trener razriješi funkcije, a pripreme kreću. Lijepo kompromis, Mirza mora javno da se izvine za sve debilane koje je izjavio, a ostanak u klubu mu ovisi od rezultata. To i to uradi - ostaje. Ne uradi - hvala lijepo, doviđenja.
Jer sad kad bi sjeo Mirvić i skroz popustio Hordama, onda bi bio cirkus, jer suludo je sad novog trenera tražiti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jan 2023, 00:34

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
09 jan 2023, 00:30
Ma nema sumnje da Horde hoće dobro klubu. Ali po meni bojkot nije način. Opet kažem, njihova odluka i to je to, nisam član Hordi pa da mogu srati.
Samo jedna stvar, daj ba da se sjedne s Ismirom i neki kompromis napravi. Ayla i ove pm nek lete, jer stvarno, ruku na srce, niti je to kvalitet, a možda se šta i mulja. Mirza nema šanse da ode, neozbiljno je sada da se trener razriješi funkcije, a pripreme kreću. Lijepo kompromis, Mirza mora javno da se izvine za sve debilane koje je izjavio, a ostanak u klubu mu ovisi od rezultata. To i to uradi - ostaje. Ne uradi - hvala lijepo, doviđenja.
Jer sad kad bi sjeo Mirvić i skroz popustio Hordama, onda bi bio cirkus, jer suludo je sad novog trenera tražiti.
Pa kako ce se sjesti sa Ismirom ako je ispalio vise puta navijace za dogovorene sastanke?
Bahati, bahati Željkan!
1946

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 09 jan 2023, 00:38

pokusalo se 3 put sa sastankom
3 puta odgadja
nece/ne moze sta je razlog pitanje je
mozda je vrijeme da se oglasi u vezi toga il nemamo slike sa sastanka

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 jan 2023, 00:38

FCUM je napisao/la:
08 jan 2023, 21:19
NAPADAJ je napisao/la:
08 jan 2023, 21:11
Ja se ne bi mijenjao sa vama kad bi 17045 morao svako zvati
Koliko god mi izgledali jadni furamo svoj film i imamo svoj gust. Vi ste se ba prodali kapitalizmu i tek sad ce te osjetiti gdje ste i sta ste. Mozete biti grupna faza lige sampiona necete imati dusu, necete imati ponos jer ce to biti licni uspjeh nekog kineza
Mrs **** ti sestru
Ahahahahaha Cuj ovoga delegata i romanticara iz perioda renesanse kad su sorcevi izgledali ko tange i kad se sutala bubamara...
Koji su to morzevi sve do jednog diplomirali na propagandi,kao i u politici ista g.ovna
Na kraju ce bojkot znaciti jedino to da ce sjever biti prazan,ali samo do nekog perioda..

Ne mislim da ce to nekoga natjerati na bilo sta. Bilo je tu boljih rjesenja..
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 09 jan 2023, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 jan 2023, 00:40

joker90 je napisao/la:
09 jan 2023, 00:34
Pa kako ce se sjesti sa Ismirom ako je ispalio vise puta navijace za dogovorene sastanke?
Moja greška u tekstu što nisam i to naveo. Ismir mora sjesti i napraviti kompromis. Nije OK s njegove strane za ispaljivanje, mora preći preko svog ega i dogovoriti se s ljudima. Jer nam sad treba jedinstvo i podrška s tribine ko nikad do sad.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 jan 2023, 00:40

Meni nije JASNO sta se bojkotuje..

MIRZA jer je rekao da ce dat odkaz u ponedeljak kasnije rekao nisam rekao koji..

Mirza koji se potukao sa nekim tipom koji mu je psovao djetu sve sto ima, a taj isti Mirza (otac tog djeta je djete FK SARAJEVA, a DEDO tog djetat je djete kluba i legenda kluba).

Dali HZ bojkotuju MIRVICA al nemaju muda to javno da kazu jer znaju on ako bi se povuko da bi klub dozivio SUDBINU NK CELIK.. i onda bojkotuju AJLU HADZIJU, ako MIRVIC SMATRA DA JE AJLA HADZIJA PETI DEVETI DOBRI I ON IIH ZELI NEMOGU HORDE NA OSNOVU (mi mislimo) da ona mirza nece uspjet izborit evropu.. sto je MIRVICU bio cilj prije prvog kola..

Ovo sto HZ RADE JE POGRESNO i nema nista dobro po klub, jer ocito LJUDI U SARAJEVU zive jos u titinom dobu, prodaj njivu a sutradan je posi i koristi ko svoje a kad vlasnik dodje zabodimu noz u trbuh..

Hocemo da se j e bemo al sa nam neudje

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 09 jan 2023, 00:41

Tri puta nije dosao na dogovoreni sastanak. Nakon zadnjeg odgadjanja sastanka, sutradan je postavio Mirzu za trenera.

Znaci bukvalno pisanje po navijacima, barem bi bilo korektno uspostaviti direktnu komunikaciju sa ljudima koji zive i ginu za ovaj klub.

Evo mu prilike Br. 2.
Novi nacin uspostave mira. Na razgovor bi se odazvalo, naravno.
Barem neke od ove tri spodobe da ih se kotarise. Da se uspostavi normalni nacin funkcionisanja kluba
I HZ i UNFKS krecu u organizovanu akciju ucalanjivanja u klub, organizacije pracenja kluba, organizacije velike podrske.

Potez je sada u rukama IM.
- FKS -

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 09 jan 2023, 00:43

Ostaje nejasno zašto bi neko ko želi dobro ovom klubu toliko gurao inat sa Ajlom i sa Mirzom. Očito da se ovo neće dobro završiti, a još ima vremena da se Ismir predomisli, ako ima gram mozga.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 jan 2023, 00:46

Hajdeee je napisao/la:
09 jan 2023, 00:41
Tri puta nije dosao na dogovoreni sastanak. Nakon zadnjeg odgadjanja sastanka, sutradan je postavio Mirzu za trenera.

Znaci bukvalno pisanje po navijacima, barem bi bilo korektno uspostaviti direktnu komunikaciju sa ljudima koji zive i ginu za ovaj klub.

Evo mu prilike Br. 2.
Barem neke od ove tri spodobe da ih se kotarise. Da se uspostavi normalni nacin funkcionisanja kluba
I HZ i UNFKS krecu u organizovanu akciju ucalanjivanja u klub, organizacije pracenja kluba, organizacije velike podrske.

Nek se Emira riješi. Sad u ovom trenutku nek se i Ayla izvine, i Mirza pogotovo. Mislim da bi to barem nas vratilo u koliko toliko normalniju situaciju, da bar bojkota nema.
Pa dalje kako bude tekla situacija.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 09 jan 2023, 00:48

Iskreno ko zna sta se muti ovdje... mislim da nisu cista posla ali od onakvog proljeća spasti na ovo, nesto se bas sjeb u klubu ocigledno
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 09 jan 2023, 01:06

09 jan 2023, 00:46
Hajdeee je napisao/la:

Evo mu prilike Br. 2.

Nek se Emira riješi. Sad u ovom trenutku nek se i Ayla izvine, i Mirza pogotovo. Mislim da bi to barem nas vratilo u koliko toliko normalniju situaciju, da bar bojkota nema.

Brate, lik je Anelu vratio iz SFK u FKS.
A ona je bila otjerana, ili pomaknuta, zbog utaje novca i 'prodaje' exkluzivnih info novinarima, za lovu. Znaci laz.

Sada je jako slicno sa Hadzicem. Kao on je otjeram zbog ocajne transfer politike, i jos ocajnijih rezultata, a zapravo direktno pregovara sa menadzerima igraca koji trebaju doci u klub. Znaci, opet laz.

Treca laz, su ova tri dogovorena sastanka sa UNFKS koje nije ispostovao, a nakon zadnjeg kojeg nije dosao, sutra dan postavlja Mirzu tu gdje postavlja.

Znaci, pisanje po navijacima nivo pro.

Ima tu jos stvari... Neke i nisu za javnost. Barem za sada.
- FKS -

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 jan 2023, 01:09

Hajdeee je napisao/la:
09 jan 2023, 01:06
Hajdeee je napisao/la:

Evo mu prilike Br. 2.

A ona je bila otjerana, ili pomaknuta, zbog utaje novca i 'prodaje' exkluzivnih info novinarima, za lovu. Znaci laz.

Sada je jako slicno sa Hadzicem. Kao on je otjeram zbog ocajne transfer politike, i jos ocajnijih rezultata, a zapravo direktno pregovara sa menadzerima igraca koji trebaju doci u klub. Znaci, opet laz.

Treca laz, su ova tri dogovorena sastanka sa UNFKS koje nije ispostovao, a nakon zadnjeg kojeg nije dosao, sutra dan postavlja Mirzu tu gdje postavlja.

Samo da hoće sjesti riješilo bi se sigurno. Opet kažem ne treba biti ni kako su Horde naumile, niti Mirvić. Kompromis bi se lako našao, ubijeđen sam u to.

Dema7
Kontakt:

Post Postao/la Dema7 » 09 jan 2023, 01:25

Ne razumijem pojedine navijače nikako svi mi volimo otići na utakmice pogotovo poslije zimske pauze kad se poželimo koševa i tekmi, ali ljudi dragi jel vi znate koliko dugo mi imamo investitore??? Nije to godina dvije… i šta smo uradili do sada nismo se pomjerili nit smo igrali grupe nekog europskog takmicenja nit smo dominanti u našoj ligi(sem one duple krune) mi skoro svake godine moramo osvojiti titulu u našoj ligi biti poput Svinsjkog…. I sad dođe nam ova budala od direktorice okalja nam klub na Max nas navijače pisa skoro svaki dan. Onda sprdanje sa nama Emira samo premjeste on još uvijek u klubu dovodi igrače. Mirza je kap koja je prelila času kao nisu znali da je Mirza u lošim odnosima sa nama eto ko nam vodi klub.
Ismira boli k za nas navijače koliko god on imao dobar nijet čovjek je okružen ljudima koji ne žele dobro FKS mi navijači ne možemo loše misliti našem klubu. Trebamo se svi ujediniti i istrajati u ovom bojkotu otjerati ublehase sa praznim tribinama vraćanjem članskih ne ići Fan shop jednostavno da nemaju marku od nas. Ismir ima šansu još uvijek da popravi sve tako sto popriča sa navijačima mada mislim da od toga nema ništa. Al mi ćemo istrajati i pobjediti neće oni biti jedini koje smo pobjedili sjetimo se uprave na celu sa Dinom S. Da ne pričam o Akademiji, stadionu, prodavanje zgrade u Titovoj, premještanje u Butmir, razne malverzacije Itd Itd. Ko god ne ispoštuje navijače taj ne želi dobro našem klubu sve dok se naši uslovi ne ispune nećemo dati da nam se s klubom sprdaju DOSTA VISE!!! Ako je vama sve ovo okej onda vi put koševa i pratite kako nas na našem stadionu dobijaju neke Sloge, Posusje, Igmani Itd. Sa covjekom na klupi koji godinama ne radi nit zna da je trener i on se sam sjebo kad su ga pozvali da bude trener dobro razmislite! Mi smoooo tuuuuu i j……..

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 09 jan 2023, 06:30

Zamisli ovako Mirvic isamara Dala na sred tekme 😂

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 09 jan 2023, 06:43

Vidim jos niko nije spomenuo nacin na koji se zalizani izabrao
Prema statutu FKS upravni odbor glasanjem imenuje ŠSS. Ovaj put upravni odbor niko nije pitao, vec su samo proglasili mirzu za sefa, dakle protivno statutu naseg kluba imenovan je zalizani. Imenovali su ga aylah i hadzic
Tada je HK podnio ostavku
Do smrti odani!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 09 jan 2023, 06:55

Trebalo se onda protiv Mirvica ici. Ni Hadzic ni Ayla ne rade nista bez njegovog dopustenja.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 jan 2023, 07:35

Hajdeee je napisao/la:
09 jan 2023, 01:06
Hajdeee je napisao/la:

Evo mu prilike Br. 2.
I HZ i UNFKS krecu u organizovanu akciju ucalanjivanja u klub, organizacije pracenja kluba, organizacije velike podrske
.

Ovo je korektno i posteno.

A sto se tice pisanja po navijacima, misljenja sam da je htio malo da ih spusti na zemlju, jer ipak je on taj koji daje pare. Sve stoji, ljubav, sve za klub itd ali braco od ljubavi se ne zivi. Steaua je bila prvak Evrope pa se ugasila! Jedno sam kroz zivot naucio, istina je skoro pa uvijek negdje u sredini. Nije nicije maslo za ramazana, a kad dodje do konflikta svi sebe peru i svi su cvijece a od drugih se prave babaroge.. Evo sad je bacena prica prodaje zgrade da bi se medju rajom stvorio dodatni jaz, a ta prica ne mora nuzno uopste biti losa za klub.. Itd itd

Edit. Jos jedna stvar, i Horde trebaju da znaju jedno a to je da snose odgovornost za eventualne stete koje moze prouzrokovati njihovo buduce eventualno destruktivno djelovanje. Tipa napustanje investitora zbog ogromnih pritisaka, dovodjenje u situaciju ponora itd.. Najlakse je pozvati na bojkot i raditi sve kontra kluba, a jel to jedini nacin i jel ispravan za tvoj klub? Pitanje je!
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 09 jan 2023, 07:42, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.