IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑08 jan 2023, 23:26
Torino je napisao/la: ↑08 jan 2023, 23:21
Zašto bi se Mirvić tjerao? Haj ti nama objasni kako si došao do tog zaključka? Što je postavio ova **** oko kluba? Samo treba da skloni 3 glave i sve je riješio. Ako je to za skidanje glave, nakon svega dobrog što je napravio onda imaš problem.
Pa jel kukate zbog zgrade kluba? Jel stvarno mislite da se tako nesto u klubu moze i pomislit bez Mirvicevog znanja? Postavio je te ljude, dao je pare za njih i ima ih pravo stavljati, a ako on pare nije dao (ima i takvih prica) koji ce nam racku u klubu da odlucuje za bilo sta?
Haj da malo spustimo loptu. Svi smo mi ovdje bolesnici Fudbalskog Kluba Sarajevo.
Vidi sad ovo.
Bio sam menađer u jednom restoranu koji se prodao jednom tajkunu. Dolaze njegovi menađeri i cijene dižu za po 3-4 KM. Ljudi nestaju i nema ih više nikako. Restoran isto radi samo sada zarađuje više novca. Pokazuju Vlasniku da su odlični menađeri, a u restoranu sam ja jedini zavaljen. Vlasnik nema pojma šta se dešava iza njegovih leđa, sve dok nisu ponovo digli cijene i otjerali mušterije. Sad su vraćene cijene, ali mušterije imaju gađenje prema objektu. Naravno da su menađeri nabijeni nogom, jer su kupili plodove tuđeg rada.
Tako nešto očekujem i od Mirve. Kad nestanu ljudi, da će skloniti sve da ih vrati.
Druga stvar, zamisli situaciju igramo kući tekmu odma za par dana furamo za Grčku i u povratku s vraćamo u Banja Luku. Sve radi kluba.
Skupljamo pare kuckamo se, ganjamo vize da idemo gledati Sarajevo u Škotskoj. Dok drugi idu na more.
Zapostavlja se posao, Fax, škola radi tekmi, dok drugi lagano od kuće prate. More stvari, bruku ljudi, bruku priča različitih šta su sve izgubili zbog Sarajeva i dođe ti neka Ajla koja je juče počela pratiti fudbal i za godinu napravi more nekakvih gluposti koje srozaju naš klub. Dođe ti neki talđija koji se ugradi u ugovor igrača obeća mu 5000 platu, dobijat će 3000 igrač, on i direktorica po 1000 i tako 5-6 igrača. Dokazano. I na kraju šlag na tortu dolazi ti mahalac kojeg niko živ ne voli, kojeg smo se jedva kutarisali. Koji je izvrijeđao i klub i navijače. Sve ima svoje granice..
Mislim da će Ismir poslije ovoga doći napokon na sastanak sa našim ljudima, da mu se sve to prezentuje.