FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

H8Z7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la H8Z7 » 08 jan 2023, 23:47

kenoHZ je napisao/la:
08 jan 2023, 23:46
Navijači trebaju više biti navijači. Kakve više teorije zavjere, i nekakve mahalske gluposti. Majke mi moje, volio bi da sa Mirzom izborimo Europu makar nemao hljeba jesti, samo zbog ovih debila. Umjesto sto organizujete besmislene sastanke sa idiotskim zaključcima, fino se organizujte pa pokušajte privući raju na sjever, malo animirati ljude. Da bude ko nekad i kvantitetom i kvalitetom. Od rata nikad gori sjever, nikad gore pjesme, nikad manje raje, ništa jedno veliko ništa. Ovo vidi ko god ide na Koševo, sviđalo se ne sviđalo, ali je tako. Nek mi oproste pravi navijači, ali vise ne mogu da čitam ovu količinu gluposti. Eto sad hoće da prodaju zgradu i da se rastale. Inače jednu velelijepu zgradu, arhitektonsko čudo od 1000m2 na 30 duluma. Dajte ba
Druže sad si gotovo, sad kad navale na tebe gotovo je.
Inače potpisujem sve rečeno :salut:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 08 jan 2023, 23:50

obrijanopile je napisao/la:
08 jan 2023, 23:25
BegovicRamiz je napisao/la:
08 jan 2023, 22:54
obrijanopile je napisao/la:
08 jan 2023, 22:14

Brate,kako ti nije jasno imas ekipu kojoj je cilj da napravi negativnu atmosferu I da se FK Sarajevo ne plasira u Evropu...odjednom se pravi negativna atmosfera kod nas. Je li misliš da je to slučajno? Sta mislis da Sarajevo kao klub ne može doći u situaciju da se ugasi? Misliš da se Mirvic nece povuci ako se sad ne plasiramo u Evropu?
izdvojio sam dijelove buraz iz posta
nema pite da se mogu sloziti s ovim
prva recenica - pa yebemu mayku nisu valjda navijaci napravili ovu negativnu atmosferu i kako ODJEDNOM zar moze biti ista pozitivno osim one prve dvije utakmice u citavoj polusezoni
jesu li navijaci ili ti ga ta ekipa vukli potez za potezom ili odgovorni u klubu koje je neko postavio
jesu li navijaci dovodili igrace pa raskidali ugovore
jesu li navijaci krivi sto nas tamburaju ekipe koje se bore za opstanak sto imamo negativnu gol razliku
jesu li navijaci ispali od treceligasa u kupu
drug moj ovo traje mjesecima ne odjednom

pisao sam kada je Mirvic dosao da nisam bas siguran da on zna gdje je dosao i kako sve ovdje funkcionise
hoce li mu pisljivih 450 hiljada eura od europe biti razlog napustanja i problem
a vamo obecavati izgradnje kula i gradova od 100 miliona
uzmes primjer Hadzica
otjeran zbog "nekih" radnji a ti ga vratis
jesu li tu navijaci pogrijesili
dovedes fakticki zabranjenog za trenera a smijem se zakleti da nisu njega doveli da do ovog ne bi doslo
znaci ne mozes naci dvojicu boljih od njih
vjerujemo u 100 miliona i arene makete i pm a ne mozes da ispunis ciljeve prosjecnom balkanskom treneru Prosineckom
dvije sezone zaredom bez evrope bi bio jasan pokazatelj da nema pojma sta radi
Drug, mozes potražiti moje postove i vidjeti šta sam ja pisao za dovodjenje Hadžića i Dudica. Kao i sto sad sam ubjedjen da ima ljudi u klubu kao i oko kluba kojima je cilj da se ne ode u Evropu. Sjeti se kada su na početku sezone dolaziti igrači da je se ovde svršava.o, na pojedine. Realno u početku je ro bilo, hvala Bogu, super, a onda se sve srušilo kao kula od karata. Sto? Sta je moglo biti? Ja ne znam, ali je se nesto desilo 100%.
Sto se tice obećanja, ja ne znam da li si shvatio kako bi išao taj ulog od 100 miliona. Ne bi se te pare uložile samo u stadion, i te pare ne bi ulozio Mirvic. To bi uradili investitori, isto kao sto je investirano u BBi i SCC (puno vise nego 100 milion). E, vidi sad sta mislis da li je moguće da neko to namjerno bojkotuju? Stadion Asim Ferhatovi i njegova okolina su veoma zanimljiva lokacija. Svašta nešto se onde moze napraviti, kao što su investitori to i vidjeli. A u ovom Gradu imas dosta ljudi kojima je ta lokacija zapala za oko, sto neko od takvih ne bi nesto prljavo pokušao. Ne znam da li je to tako, karikiram. Onde sw moze napraviti hotel, trzni centar, parking, svašta nešto izgraditi.
E, sad tim famoznim investitorima, koje je i Ajla spominjala i Mirvic, isplati se i u tu investiciju ubaciti i stadion, pa investicija ne bi bila 100 miliona već, lupam, 120 miliona. Zar to nije moguće?
Sto se tice Mirvica, očito je da je on, po meni, pogubljen u svemu ovome i da se ne snalazi najbolje. Poslije razgovora sa Topicem , kada su pregovarali da Marko bude SD, sto bi bio odličan potez, znao sam da nije bas za ovog posla, a ima zelju to se vidi. Ali sta da se sad uradi? Otjerati i Mirvica, a nemaš nekoga ko bi realno uzeo ovakav klub koji nema, sem imena, nista. Tana Sarajevo više ne zanima, to je valjda svima jasno. Mi nismo samoodrziv klub, i teško da ćemo ikada biti.
Meni je, sve, ovo jako sumnjivo, daj Bože da grijesim...
moguce to sto kazes oko lokacije stadiona
moguce je da grijesim al ja u to ne vjerujem ni 1%
realnije je bilo uloziti u onoj varijanti s opcinom cini mi se na 30 godina plus 15 godina
koliko sam skonto moralo se do odredjenog perioda uloziti odredjene investicije i dovesti do kategorije 4 i onda bi presao u nase upravljanje
lakse je bilo tu poceti i zbog procedure i zbog manjeg pocetnog ulaganja
mogao je recimo dio tog ulaganja biti novi teren
i on je taj medju glavnim faktorima za one kategorije
ne znam sta jos treba da li je tu ukljuceno broj natkrivenih mjesta one zone za novinare itd
za 45 godina ko ziv ko mrtav al bi imao uslove prije svega fudbalske pa i navijacke
prihodovalo bi se tu i kad bi se osposobili ostali objekti
kod nas preko 10 godina traze lokaciju i prave makete za nacionalni stadion koji mora biti u interesu svih
izgradnja nece poceti ni za 10 godina ako ikad i pocne
samo zamislis koliko bi to sve trajalo a realno njima je u interesu da nikne koji red zgrada nego stadion
slazem se 100% sa predzadnjom recenicom
vidjecemo sve u kojem ce pravcu ici

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 08 jan 2023, 23:50

kenoHZ je napisao/la:
Navijači trebaju više biti navijači. Kakve više teorije zavjere, i nekakve mahalske gluposti. Majke mi moje, volio bi da sa Mirzom izborimo Europu makar nemao hljeba jesti, samo zbog ovih debila. Umjesto sto organizujete besmislene sastanke sa idiotskim zaključcima, fino se organizujte pa pokušajte privući raju na sjever, malo animirati ljude. Da bude ko nekad i kvantitetom i kvalitetom. Od rata nikad gori sjever, nikad gore pjesme, nikad manje raje, ništa jedno veliko ništa. Ovo vidi ko god ide na Koševo, sviđalo se ne sviđalo, ali je tako. Nek mi oproste pravi navijači, ali vise ne mogu da čitam ovu količinu gluposti. Eto sad hoće da prodaju zgradu i da se rastale. Inače jednu velelijepu zgradu, arhitektonsko čudo od 1000m2 na 30 duluma. Dajte ba
Vjerovatno znas gdje su prostorije navijaca, sutra dodji daj ideju pokreni nesto pomozi svi ce ti biti zahvalni. Najlakse roamane na forumu pisati.

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 08 jan 2023, 23:53

kenoHZ je napisao/la:
yebo li ti mirza tromajku
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 08 jan 2023, 23:53

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
08 jan 2023, 23:26
Torino je napisao/la:
08 jan 2023, 23:21
Zašto bi se Mirvić tjerao? Haj ti nama objasni kako si došao do tog zaključka? Što je postavio ova **** oko kluba? Samo treba da skloni 3 glave i sve je riješio. Ako je to za skidanje glave, nakon svega dobrog što je napravio onda imaš problem.
Pa jel kukate zbog zgrade kluba? Jel stvarno mislite da se tako nesto u klubu moze i pomislit bez Mirvicevog znanja? Postavio je te ljude, dao je pare za njih i ima ih pravo stavljati, a ako on pare nije dao (ima i takvih prica) koji ce nam racku u klubu da odlucuje za bilo sta?
Haj da malo spustimo loptu. Svi smo mi ovdje bolesnici Fudbalskog Kluba Sarajevo.
Vidi sad ovo.
Bio sam menađer u jednom restoranu koji se prodao jednom tajkunu. Dolaze njegovi menađeri i cijene dižu za po 3-4 KM. Ljudi nestaju i nema ih više nikako. Restoran isto radi samo sada zarađuje više novca. Pokazuju Vlasniku da su odlični menađeri, a u restoranu sam ja jedini zavaljen. Vlasnik nema pojma šta se dešava iza njegovih leđa, sve dok nisu ponovo digli cijene i otjerali mušterije. Sad su vraćene cijene, ali mušterije imaju gađenje prema objektu. Naravno da su menađeri nabijeni nogom, jer su kupili plodove tuđeg rada.

Tako nešto očekujem i od Mirve. Kad nestanu ljudi, da će skloniti sve da ih vrati.

Druga stvar, zamisli situaciju igramo kući tekmu odma za par dana furamo za Grčku i u povratku s vraćamo u Banja Luku. Sve radi kluba.
Skupljamo pare kuckamo se, ganjamo vize da idemo gledati Sarajevo u Škotskoj. Dok drugi idu na more.
Zapostavlja se posao, Fax, škola radi tekmi, dok drugi lagano od kuće prate. More stvari, bruku ljudi, bruku priča različitih šta su sve izgubili zbog Sarajeva i dođe ti neka Ajla koja je juče počela pratiti fudbal i za godinu napravi more nekakvih gluposti koje srozaju naš klub. Dođe ti neki talđija koji se ugradi u ugovor igrača obeća mu 5000 platu, dobijat će 3000 igrač, on i direktorica po 1000 i tako 5-6 igrača. Dokazano. I na kraju šlag na tortu dolazi ti mahalac kojeg niko živ ne voli, kojeg smo se jedva kutarisali. Koji je izvrijeđao i klub i navijače. Sve ima svoje granice..

Mislim da će Ismir poslije ovoga doći napokon na sastanak sa našim ljudima, da mu se sve to prezentuje.
🇵🇸

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 23:54

kenoHZ je napisao/la:
Kako te nije stid klocino jedna to rec. Pljuvat ove momke koji jedini imaju oci otvorene, koji vide gdje nas vode. Relativno skoro registrovani botu prije 6.1. u decembru si pisao!!!

Kao sto ti vec neko rece, nayebao si ga sad kad te u masinu uhvate :urnebes:

Sto se tice posta :bow: :clap:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 08 jan 2023, 23:55

curvanord je napisao/la:
08 jan 2023, 23:50
kenoHZ je napisao/la:
Vjerovatno znas gdje su prostorije navijaca, sutra dodji daj ideju pokreni nesto pomozi svi ce ti biti zahvalni. Najlakse roamane na forumu pisati.
Decko se registrovao kad se dalaraaaa poceo pljuvati i svesrdno ga branio.
Pametnom dosta...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Sahbazkirija
Kontakt:

Post Postao/la Sahbazkirija » 08 jan 2023, 23:55

👀🍿
...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 jan 2023, 23:55

Ode ova diskusija u skroz drugu krajnost. Brate ko hoce da bojkotuje, neka bojkotuje, ko hoce da ide neka ide. Ja nisam za bojkot, a svako ima pravo na svoje misljenje. Dajte da se okrenemo prakticnim stvarima, nedostaju nam jos lijevi bek i minum jedan stoper.

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 08 jan 2023, 23:59

Torino je napisao/la:
08 jan 2023, 23:53
Torino je napisao/la:
Zašto bi se Mirvić tjerao? Haj ti nama objasni kako si došao do tog zaključka? Što je postavio ova **** oko kluba? Samo treba da skloni 3 glave i sve je riješio. Ako je to za skidanje glave, nakon svega dobrog što je napravio onda imaš problem.
Pa jel kukate zbog zgrade kluba? Jel stvarno mislite da se tako nesto u klubu moze i pomislit bez Mirvicevog znanja? Postavio je te ljude, dao je pare za njih i ima ih pravo stavljati, a ako on pare nije dao (ima i takvih prica) koji ce nam racku u klubu da odlucuje za bilo sta?
Haj da malo spustimo loptu. Svi smo mi ovdje bolesnici Fudbalskog Kluba Sarajevo.
Vidi sad ovo.
Bio sam menađer u jednom restoranu koji se prodao jednom tajkunu. Dolaze njegovi menađeri i cijene dižu za po 3-4 KM. Ljudi nestaju i nema ih više nikako. Restoran isto radi samo sada zarađuje više novca. Pokazuju Vlasniku da su odlični menađeri, a u restoranu sam ja jedini zavaljen. Vlasnik nema pojma šta se dešava iza njegovih leđa, sve dok nisu ponovo digli cijene i otjerali mušterije. Sad su vraćene cijene, ali mušterije imaju gađenje prema objektu. Naravno da su menađeri nabijeni nogom, jer su kupili plodove tuđeg rada.

Tako nešto očekujem i od Mirve. Kad nestanu ljudi, da će skloniti sve da ih vrati.

Druga stvar, zamisli situaciju igramo kući tekmu odma za par dana furamo za Grčku i u povratku s vraćamo u Banja Luku. Sve radi kluba.
Skupljamo pare kuckamo se, ganjamo vize da idemo gledati Sarajevo u Škotskoj. Dok drugi idu na more.
Zapostavlja se posao, Fax, škola radi tekmi, dok drugi lagano od kuće prate.
More stvari, bruku ljudi, bruku priča različitih šta su sve izgubili zbog Sarajeva i dođe ti neka Ajla koja je juče počela pratiti fudbal i za godinu napravi more nekakvih gluposti koje srozaju naš klub. Dođe ti neki talđija koji se ugradi u ugovor igrača obeća mu 5000 platu, dobijat će 3000 igrač, on i direktorica po 1000 i tako 5-6 igrača. Dokazano. I na kraju šlag na tortu dolazi ti mahalac kojeg niko živ ne voli, kojeg smo se jedva kutarisali. Koji je izvrijeđao i klub i navijače. Sve ima svoje granice..

Mislim da će Ismir poslije ovoga doći napokon na sastanak sa našim ljudima, da mu se sve to prezentuje.
E ovo je FK Sarajevo. Odlično objašnjeno i svaka čast brate na svemu što si do sada napisao.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 09 jan 2023, 00:00

Torino je napisao/la:
Torino je napisao/la:
Vidi sad ovo.

Zapostavlja se posao, Fax, škola radi tekmi, dok drugi lagano od kuće prate. More stvari, bruku ljudi, bruku priča različitih šta su sve izgubili zbog Sarajeva i dođe ti neka Ajla koja je juče počela pratiti fudbal i za godinu napravi more nekakvih gluposti koje srozaju naš klub. Dođe ti neki talđija koji se ugradi u ugovor igrača obeća mu 5000 platu, dobijat će 3000 igrač, on i direktorica po 1000 i tako 5-6 igrača. Dokazano. I na kraju šlag na tortu dolazi ti mahalac kojeg niko živ ne voli, kojeg smo se jedva kutarisali. Koji je izvrijeđao i klub i navijače. Sve ima svoje granice..

Sve okej, samo smatram da dizanje cijena hrane i prodavanje klupske imovine nije bas slicna stvar. Sve udure, postujem sto si makar na normalan nacin poceo pisati u odnosu na ostale s foruma. Napisano u drugom pasusu sve znam, ima nas jos koji smo mnogo govana pojeli da bismo klub pratili, zato mi ovaj bojkot i bode oci. Nisam ni ja ni za koga od ovih ljudi, al za mene bojkot nije opcija zato se cijelo vrijeme s vama i raspravljam. Nije problem uc u borbu da ljudi koje niko ne gotivi odu, za mene, a vjerujem i za jos ljudi, je problem nacin borbe

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 09 jan 2023, 00:00

NazorUso je napisao/la:
08 jan 2023, 23:55
curvanord je napisao/la:
08 jan 2023, 23:50
kenoHZ je napisao/la:
Decko se registrovao kad se dalaraaaa poceo pljuvati i svesrdno ga branio.
Pametnom dosta...
Onda mora da je neka buljugic - varesanovic stakorska konekcija

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jan 2023, 00:03

nokee je napisao/la:
08 jan 2023, 20:49
Sta uradise sa imenovanjem Mirze :facepalm:

Ubjedjen sam da se znalo da ce ovakvu lavinu nezadovoljstva pokrenuti, nebi ga postavili za trenera. Jer kako god okrenes nikome ne ide ovo u prilog!
Je li se zezaš? Hahaha! Nije se znalo šta će biti i kakve reakcije imenovanjem Mirze? Pa nije jedino ako se FKS prati od davne 2021. godine..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sahbazkirija
Kontakt:

Post Postao/la Sahbazkirija » 09 jan 2023, 00:05

Izgubio sam kontrolu!
...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.

Herson

Post Postao/la Herson » 09 jan 2023, 00:06

Ko ide na Kosevo vidi da je manje raje na svim tribinama, a ne samo na sjeveru kako vi to ovdje gurate u prvi plan. Sta je sa zapadom i istokom? Pa i tamo je neuopredivo manje ljudi nego sto je bilo prije desetak godina, treba realno pricati. Navijacke baze svih klubova se smanjuju, nije to samo slucaj kod Sarajeva, koliko ljudi je batalilo ovaj nas fudbal, koliko ljudi je otislo vani, a sta tek reci o novim generacijama.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 jan 2023, 00:10

pupahava je napisao/la:
kenoHZ je napisao/la:
yebo li ti mirza tromajku
:rol: :rol:
Sa ovakvim botinama se i ne moze drukcije
NEMA NAZAD

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 jan 2023, 00:10

Herson je napisao/la:
09 jan 2023, 00:06
Ko ide na Kosevo vidi da je manje raje na svim tribinama, a ne samo na sjeveru kako vi to ovdje gurate u prvi plan. Sta je sa zapadom i istokom? Pa i tamo je neuopredivo manje ljudi nego sto je bilo prije desetak godina, treba realno pricati. Navijacke baze svih klubova se smanjuju, nije to samo slucaj kod Sarajeva, koliko ljudi je batalilo ovaj nas fudbal, koliko ljudi je otislo vani, a sta tek reci o novim generacijama.
Ma dobro, gura se jer je navijačka grupa u pitanju, pa se zato i spominje. Ali i to ima veze s odlascima u inostranstvo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 09 jan 2023, 00:11

Treba zakljuciti temu na par dana da malo glave svi ohladimo
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 jan 2023, 00:16

Kakav poremecaj licnosti moras imat da.ti je nick na forumu "kenoHZ " a da danima vec hraces po istim tim Hordama. Svi se prave pametni, poistovjecuju se sa Hordama, pisu HZ gdje god stignu, na fejsbuku i instagramu dijele slike sjevera, pisu i citiraju parole koje su procitali na sjeveru, pjevaju pjesme koje su nastale na sjeveru... I onda dodju na forum.i zbog necijeg sitnog sicara pljuju po tom sjeveru. A na sjeveru nisu samo narkomani i djeca, ima i skolovanih i kulturnih momaka, vise nego sto mislite. U UNFKS nisu samo momci sa.sjevera, nego svi koji se smatraju dijelom grupe i podrzavaju rad grupe. Na sastanak nisu bili pozvani samo momci sa sjevera nego svi navijaci FKS. Odluka nije donesena prisiljavanjem nego diskusijom i razgovorom. I niko nikog ni na sta ne tjera. Al treba naglasit jedno. Historia est magistra vitae. Mnogo puta do sad su Horde tjerale i prozivale razne individue, mnogo borbi je bilo za klub, i NIKAD nije otjerana osoba koja je klubu zeljela dobro, nikad klub nije nazadovao nakon sto su navijaci nekog prozvali i otjerali. Uprava je bilo raznih, 90% su ih bili kriminalci i lazovi, onih 10% samo nesposobni, al navijaci su uvijek bili tu i zeljeli samo najbolje klubu. To ko ne vidi ili ko do sad nije naucio, nece nikad.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 09 jan 2023, 00:17

napoleon72 je napisao/la:
09 jan 2023, 00:16
Kakav poremecaj licnosti moras imat da.ti je nick na forumu "kenoHZ " a da danima vec hraces po istim tim Hordama. Svi se prave pametni, poistovjecuju se sa Hordama, pisu HZ gdje god stignu, na fejsbuku i instagramu dijele slike sjevera, pisu i citiraju parole koje su procitali na sjeveru, pjevaju pjesme koje su nastale na sjeveru... I onda dodju na forum.i zbog necijeg sitnog sicara pljuju po tom sjeveru. A na sjeveru nisu samo narkomani i djeca, ima i skolovanih i kulturnih momaka, vise nego sto mislite. U UNFKS nisu samo momci sa.sjevera, nego svi koji se smatraju dijelom grupe i podrzavaju rad grupe. Na sastanak nisu bili pozvani samo momci sa sjevera nego svi navijaci FKS. Odluka nije donesena prisiljavanjem nego diskusijom i razgovorom. I niko nikog ni na sta ne tjera. Al treba naglasit jedno. Historia est magistra vitae. Mnogo puta do sad su Horde tjerale i prozivale razne individue, mnogo borbi je bilo za klub, i NIKAD nije otjerana osoba koja je klubu zeljela dobro, nikad klub nije nazadovao nakon sto su navijaci nekog prozvali i otjerali. Uprava je bilo raznih, 90% su ih bili kriminalci i lazovi, onih 10% samo nesposobni, al navijaci su uvijek bili tu i zeljeli samo najbolje klubu. To ko ne vidi ili ko do sad nije naucio, nece nikad.
:!:
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, N3R3D, napoleon72, ristagrad, Tatamata1946, Velaxsa i 59 gostiju.