FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

Hajdeee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hajdeee » 08 jan 2023, 23:20

Sve je objasnjeno, sve je jasno. Opet ti kazem, citaj fino, idw se korak po korak. Niko ne zeli zlo klubu. Svi zelimo da se klub dozove, da se i investitor pokusa dozvati, i da se konkretno nabrojani ljudi koji nanose ogromni stetu klubu zamjene!!!!

Sta nije jasno!?!?!

Ko bolan zeli uci u klub? Skupu se obratio i HK covjek, preozbiljan i kao advokat i kao zaljubljenik u klub, koji je svojevoljno dao ostavku u strukturama kluba.

Toliko o tome sto se neko od navijaca pokusava ugurati u klub. Nonsens gluposti.
- FKS -

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 08 jan 2023, 23:21

Zašto bi se Mirvić tjerao? Haj ti nama objasni kako si došao do tog zaključka? Što je postavio ova **** oko kluba? Samo treba da skloni 3 glave i sve je riješio. Ako je to za skidanje glave, nakon svega dobrog što je napravio onda imaš problem.
🇵🇸

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 08 jan 2023, 23:21

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
08 jan 2023, 23:19
Hajdeee je napisao/la:
08 jan 2023, 23:14
@Istocnjak, zasto nisi dosao na sastanak?

Zasto nagadjas, zasto si ostrascen u odbrani ovih imbecila u upravi? Da si bio na sastanku, mnogo toga bi ti bilo jasnije.

Vidio bi koliko tu ima ljudi svih generacija. I nove ekipe koja sada vodi sjever, ali i momaka koji su iznjeli pricu "sa zapada" i izgurali statut kluba...kao i starije ekipe od njih.

Opustena komunikacija, razgovor, postavljene pitanja, dijalog.

Sta pravis od svega toga kao skup Al kaide ili IRA.
Zato sto mi djeluje kao skup Al Kaide. Po vama ako je neko danas imao smrtni slucaj pa nije mogao doci na sastanak ne smije ni znat sta se desavalo na sastanku. Ne branim ja upravu, yebem im mrtve za svaki postupak isto kao i vi, samo sto mi je ovo izuzimanje Mirvica nenormalno sumnjivo. Govorite da nije nikakav investitor, a protiv njega nista. Ja vas bas zbog toga i pitam za neke informacije jer nisam prisustvovao sastanku iz mozda nekih svojih privatnih razloga, a dobijam odgovor "trebao si biti na sastanku". Kako da nekom dajem podrsku sto napada nekoga nekim pricama koje su za mene puke insinuacije jer nijedan jedini dokaz za te stvari nemam?
Bio je sastanak u Kinu Bosna danas u 18:00 h na kojem si imao priliku da postavis ovo pitanje, ali cini mi se da vise volis te stvari ispitivati na forumima.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 08 jan 2023, 23:22

Hajdeee je napisao/la:
08 jan 2023, 23:20
Sve je objasnjeno, sve je jasno. Opet ti kazem, citaj fino, idw se korak po korak. Niko ne zeli zlo klubu. Svi zelimo da se klub dozove, da se i investitor pokusa dozvati, i da se konkretno nabrojani ljudi koji nanose ogromni stetu klubu zamjene!!!!

Sta nije jasno!?!?!

Ko bolan zeli uci u klub? Skupu se obratio i HK covjek, preozbiljan i kao advokat i kao zaljubljenik u klub, koji je svojevoljno dao ostavku u strukturama kluba.

Toliko o tome sto se neko od navijaca pokusava ugurati u klub. Nonsens gluposti.
Pametnom i išaret dosta.
🇵🇸

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 23:23

Torino je napisao/la:
08 jan 2023, 23:10
Istocnjak treba da te stid. Čuj platni spisak. A to da su momci na sjeveru smiješni i da ih nema dvjesto ti je isto smiješno. Koliko se sjećam zadnje dvije na Koševu oko 2000 ljudi. A to da pamtite sjever od prije ima nas koji smo gradili taj sjever i nismo ga napustili, kao neki koji se samo sjećaju. Samo pljujete. Bojkot je i ćao, idi ako ti se ide. Ne brani ti niko. Đabe se natežeš, nebitan si. Selam
Pa druze ne mozes mi rec da je sjever nesto pun zadnjih godina. Na derbiju zadnjem na Kosevu ko na utakmicama protiv tipa Borca prije par godina. Derbi prije toga necu ni spominjati. O malim utakmicama, osim prve dvije na Kosevu kad je vladala euforija, necu ni rijec spomenut jer i sam znas pogotovo ako si redovan kakvo je stanje

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 08 jan 2023, 23:24

08 jan 2023, 23:23
Torino je napisao/la:
Istocnjak treba da te stid. Čuj platni spisak. A to da su momci na sjeveru smiješni i da ih nema dvjesto ti je isto smiješno. Koliko se sjećam zadnje dvije na Koševu oko 2000 ljudi. A to da pamtite sjever od prije ima nas koji smo gradili taj sjever i nismo ga napustili, kao neki koji se samo sjećaju. Samo pljujete. Bojkot je i ćao, idi ako ti se ide. Ne brani ti niko. Đabe se natežeš, nebitan si. Selam
Pa druze ne mozes mi rec da je sjever nesto pun zadnjih godina. Na derbiju zadnjem na Kosevu ko na utakmicama protiv tipa Borca prije par godina. Derbi prije toga necu ni spominjati. O malim utakmicama, osim prve dvije na Kosevu kad je vladala euforija, necu ni rijec spomenut jer i sam znas pogotovo ako si redovan kakvo je stanje
Bio je sastanak u Kinu Bosna danas u 18:00 h na kojem si imao priliku da postavis ovo pitanje, ali cini mi se da vise volis te stvari ispitivati na forumima.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 08 jan 2023, 23:25

BegovicRamiz je napisao/la:
08 jan 2023, 22:54
obrijanopile je napisao/la:
08 jan 2023, 22:14
H8Z7 je napisao/la:
08 jan 2023, 22:05
Dobro ba ljudi dosta više šta se koji više svađate ko hoće neka bojkotuje ko neće neka ide na utakmice i gotova stvar. Kako vam nije dosadno i mrsko se raspravljati o tome više slijedi nam ključna polusezona hoćemo li ili nećemo izboriti Europu a vi se raspravljate bezveze.

Možda se Renan sutra pojavi nije objavio story ima 24h :mrgreen:
Brate,kako ti nije jasno imas ekipu kojoj je cilj da napravi negativnu atmosferu I da se FK Sarajevo ne plasira u Evropu...odjednom se pravi negativna atmosfera kod nas. Je li misliš da je to slučajno? Sta mislis da Sarajevo kao klub ne može doći u situaciju da se ugasi? Misliš da se Mirvic nece povuci ako se sad ne plasiramo u Evropu?
izdvojio sam dijelove buraz iz posta
nema pite da se mogu sloziti s ovim
prva recenica - pa yebemu mayku nisu valjda navijaci napravili ovu negativnu atmosferu i kako ODJEDNOM zar moze biti ista pozitivno osim one prve dvije utakmice u citavoj polusezoni
jesu li navijaci ili ti ga ta ekipa vukli potez za potezom ili odgovorni u klubu koje je neko postavio
jesu li navijaci dovodili igrace pa raskidali ugovore
jesu li navijaci krivi sto nas tamburaju ekipe koje se bore za opstanak sto imamo negativnu gol razliku
jesu li navijaci ispali od treceligasa u kupu
drug moj ovo traje mjesecima ne odjednom

pisao sam kada je Mirvic dosao da nisam bas siguran da on zna gdje je dosao i kako sve ovdje funkcionise
hoce li mu pisljivih 450 hiljada eura od europe biti razlog napustanja i problem
a vamo obecavati izgradnje kula i gradova od 100 miliona
uzmes primjer Hadzica
otjeran zbog "nekih" radnji a ti ga vratis
jesu li tu navijaci pogrijesili
dovedes fakticki zabranjenog za trenera a smijem se zakleti da nisu njega doveli da do ovog ne bi doslo
znaci ne mozes naci dvojicu boljih od njih
vjerujemo u 100 miliona i arene makete i pm a ne mozes da ispunis ciljeve prosjecnom balkanskom treneru Prosineckom
dvije sezone zaredom bez evrope bi bio jasan pokazatelj da nema pojma sta radi
Drug, mozes potražiti moje postove i vidjeti šta sam ja pisao za dovodjenje Hadžića i Dudica. Kao i sto sad sam ubjedjen da ima ljudi u klubu kao i oko kluba kojima je cilj da se ne ode u Evropu. Sjeti se kada su na početku sezone dolaziti igrači da je se ovde svršava.o, na pojedine. Realno u početku je ro bilo, hvala Bogu, super, a onda se sve srušilo kao kula od karata. Sto? Sta je moglo biti? Ja ne znam, ali je se nesto desilo 100%.
Sto se tice obećanja, ja ne znam da li si shvatio kako bi išao taj ulog od 100 miliona. Ne bi se te pare uložile samo u stadion, i te pare ne bi ulozio Mirvic. To bi uradili investitori, isto kao sto je investirano u BBi i SCC (puno vise nego 100 milion). E, vidi sad sta mislis da li je moguće da neko to namjerno bojkotuju? Stadion Asim Ferhatovi i njegova okolina su veoma zanimljiva lokacija. Svašta nešto se onde moze napraviti, kao što su investitori to i vidjeli. A u ovom Gradu imas dosta ljudi kojima je ta lokacija zapala za oko, sto neko od takvih ne bi nesto prljavo pokušao. Ne znam da li je to tako, karikiram. Onde sw moze napraviti hotel, trzni centar, parking, svašta nešto izgraditi.
E, sad tim famoznim investitorima, koje je i Ajla spominjala i Mirvic, isplati se i u tu investiciju ubaciti i stadion, pa investicija ne bi bila 100 miliona već, lupam, 120 miliona. Zar to nije moguće?
Sto se tice Mirvica, očito je da je on, po meni, pogubljen u svemu ovome i da se ne snalazi najbolje. Poslije razgovora sa Topicem , kada su pregovarali da Marko bude SD, sto bi bio odličan potez, znao sam da nije bas za ovog posla, a ima zelju to se vidi. Ali sta da se sad uradi? Otjerati i Mirvica, a nemaš nekoga ko bi realno uzeo ovakav klub koji nema, sem imena, nista. Tana Sarajevo više ne zanima, to je valjda svima jasno. Mi nismo samoodrziv klub, i teško da ćemo ikada biti.
Meni je, sve, ovo jako sumnjivo, daj Bože da grijesim...
Evo i oni tebe selame!

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 23:26

Torino je napisao/la:
08 jan 2023, 23:21
Zašto bi se Mirvić tjerao? Haj ti nama objasni kako si došao do tog zaključka? Što je postavio ova **** oko kluba? Samo treba da skloni 3 glave i sve je riješio. Ako je to za skidanje glave, nakon svega dobrog što je napravio onda imaš problem.
Pa jel kukate zbog zgrade kluba? Jel stvarno mislite da se tako nesto u klubu moze i pomislit bez Mirvicevog znanja? Postavio je te ljude, dao je pare za njih i ima ih pravo stavljati, a ako on pare nije dao (ima i takvih prica) koji ce nam racku u klubu da odlucuje za bilo sta?

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 08 jan 2023, 23:27

08 jan 2023, 23:26
Torino je napisao/la:
08 jan 2023, 23:21
Pa jel kukate zbog zgrade kluba? Jel stvarno mislite da se tako nesto u klubu moze i pomislit bez Mirvicevog znanja? Postavio je te ljude, dao je pare za njih i ima ih pravo stavljati, a ako on pare nije dao (ima i takvih prica) koji ce nam racku u klubu da odlucuje za bilo sta?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 08 jan 2023, 23:28

Torino je napisao/la:
Pa doci ce masnog 10 000 i pun sjever, sta se brines.
Bolje 10 000 navijaca koji su za masnog, nego "200 narkomana s platnog spiska"...

Podrska onima koji idu i u Begamo i u Banovice, orilo gorilo !!! BOJKOT !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 08 jan 2023, 23:31

Tema je gore ispetljana i ključa atmosfera nego situacija 43' na istočnom frontu. Smirite se ba šta vam je znate li normalno diskutovati ili ne? Psujete, vrijeđate, totalne nonsense pišete šta vam je? Niti su Ayla, Mirza, Hadžija, Mirva Sarajevo niti će Sarajevo biti oni istina je da ako Mirva ode biti će itekako turbolentno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 23:37

NazorUso je napisao/la:
08 jan 2023, 23:28
Torino je napisao/la:
Bolje 10 000 navijaca koji su za masnog, nego "200 narkomana s platnog spiska"...

O cemu ti? Sto se vracas na tu retardiranu izjavu? Gdje sam ju ja spomenuo? Ja ti govorim da je sjever slab zadnjih godina, a tebi je to tesko priznat ili sta?

Za podrsku se slazemo, podrska svima koji idu i u Bergamo i u Banovice i kad se za duplu krunu borimo i kad nam evropa visi u zraku, a na klupi nam mrska osoba. Sarajevo je iznad rezultata i osoba koje su na klupi ili u upravi!

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 08 jan 2023, 23:40

08 jan 2023, 23:37
NazorUso je napisao/la:
08 jan 2023, 23:28

O cemu ti? Sto se vracas na tu retardiranu izjavu? Gdje sam ju ja spomenuo? Ja ti govorim da je sjever slab zadnjih godina, a tebi je to tesko priznat ili sta?

Za podrsku se slazemo, podrska svima koji idu i u Bergamo i u Banovice i kad se za duplu krunu borimo i kad nam evropa visi u zraku, a na klupi nam mrska osoba. Sarajevo je iznad rezultata i osoba koje su na klupi ili u upravi!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jan 2023, 23:41

@Istocnjak puno sere. Ne zna jel dos'o ili pos'o.
Njegov zadnji post prije današnjeg dana na temi FKS je od 12.12.2022
Pametnom dosta. Ne treba ulaziti sa njim u nikakav dialog.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 jan 2023, 23:43

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
08 jan 2023, 21:54
fera je napisao/la:
08 jan 2023, 20:54
Ne znam po meni bojkot nije opcija koju bi ja predlozio ili odabrao... Nekako ne pravi to u ovom trenutku kad bi posjeta svakako bila slaba neku razliku niti salje bas tako jaku poruku kao sto se misli.
Da mi pricamo o situaciji gdje bi posjeta spala s nekih deset hiljada na hiljadu pa hajd ali ovako gdje je ralnost da ce umjestu tih hiljadu ili dvije doci 500 ljudi nije to bas neka razlika....
Vrijeme ce pokazatiz mada iz prethodnih iskustava bi rekao bolje da nikad nista nismo cackali...
Najbolji period smo imali kad su Sabrina i ekipa radili u tisini, i sad bi volio da nista ne znam a da uzmemo duplu...
Jos prvu polusezonu uopste nismo na Kosevu bili sem par prvih tekmi koje su izbliejdile od tog 2 prijateljske. Onda sumornza zenica i nastavljamo sumorno.. nikakvu razliku necemo napraviti hem sto necemo meda
Moci i evropu zaboravi
Europu sam zaboravio cim sam cuo koga ce postaviti za trenera.
Bez obzira na nacin na koji je prosli put napustio klub, ako skroz zanemarimo to, mi sto se trenera tice samo nazadujemo... Ne mogu ja vjerovati u necije dobre namjere i price, planove niti bilo sta kad on meni dovede Mirzu Varesanovica za trenera a pogledas na kalendar 2023. godina.
Jos sad i s druge strane dolazi bojkot, zao mi je kluba bas nadati se boljim danima.
Znam da navijaci ne rade nista iz zle namjere ali nekada treba biti svjestan koliko toga ne znamo a kad je nas klub u pitanju ljepse je neke stvari ne znati...
S druge strane dovodjenje Varesanovica je zabrinjavajuce kako god pogledam na to. Evo ako nisu znali sta je bilo i na koji nacin je otisao, zasto i kako to ne znaju ako imalo prate klub u koji ulazu i od kojeg zive. Tesko da im bar Hajrudin u povjerenju to nije sapnuo... Nekako mi je to bas prevelik nivo nezainteresovanosti za ovako ozbiljnu stvar i pare koje se vrte tu. Da ne spominjem da bi vec do sad i kod nas trebalo biti normalno malo da se baci neki background check kad nekog dovodis u klub. Da pricamo o bilo kojoj drugoj garnituri ljudi koji su prosli kroz klub bio bi 100% siguran da je namjerna provokacija jedino za ove koliko toliko mogu povjerovati da je propust jer jedino u cemu su se do sad pokazali je kolicina napravljenih propusta.
Ako je namjerno tu je vec klub taoc nekih prepucavanja sto samo za sobom vuce onda i ovu odluku o bojkotu.
Evo sad posto niko nece da bude prvi ja cu spomenuti da je Mirza dosta dobar posao odradio sa mladim igracima sako sto se sada opet vracamo na onaj dio gore gdje sam spominjao koja je godina na kalendaru.
Ne bi me iznenadilo da ovaj i napravi rezultat jer ce imati finu ekipu na raspolaganju i onda Ajla izleti s pricom gdje ste sad pljuvaci, vjerovali oni u njega od pocetka ko fol a doveli ga da zajebaju raju.
Tesko da ce ovo na dobro izaci, prvi ja da ulazem i vodim klub ne bi slusao navijace i njihova misljenja i zelje ali s druge strane bi ih postovao bar u toj mjeri da im ne dovedem Mirzu za trenera :mrgreen:
You are someone else I am still right here

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 23:43

ElCartel11 je napisao/la:
08 jan 2023, 23:41
Pametnom dosta.
Slabo sam aktivan na forumu, nisam ovisan o njemu kao neki koji 24/7 vise na njemu, a ni nemam vremena toliko. Pisem samo kad mi nesto bas zapadne za oko. Valjda se i to smije :D

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 08 jan 2023, 23:43

Pametnom dosta. Ne treba ulaziti sa njim u nikakav dialog.
Klocina neka klasicna

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jan 2023, 23:44

08 jan 2023, 23:43
Pametnom dosta.
Slabo sam aktivan na forumu, nisam ovisan o njemu kao neki koji 24/7 vise na njemu, a ni nemam vremena toliko. Pisem samo kad mi nesto bas zapadne za oko. Valjda se i to smije :D
Pa si bas danas eto puno aktivan. Daj ba mani me se suplje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 08 jan 2023, 23:46

Navijači trebaju više biti navijači. Kakve više teorije zavjere, i nekakve mahalske gluposti. Majke mi moje, volio bi da sa Mirzom izborimo Europu makar nemao hljeba jesti, samo zbog ovih debila. Umjesto sto organizujete besmislene sastanke sa idiotskim zaključcima, fino se organizujte pa pokušajte privući raju na sjever, malo animirati ljude. Da bude ko nekad i kvantitetom i kvalitetom. Od rata nikad gori sjever, nikad gore pjesme, nikad manje raje, ništa jedno veliko ništa. Ovo vidi ko god ide na Koševo, sviđalo se ne sviđalo, ali je tako. Nek mi oproste pravi navijači, ali vise ne mogu da čitam ovu količinu gluposti. Eto sad hoće da prodaju zgradu i da se rastale. Inače jednu velelijepu zgradu, arhitektonsko čudo od 1000m2 na 30 duluma. Dajte ba

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 23:46

08 jan 2023, 23:44
08 jan 2023, 23:43
Pametnom dosta.
Pa si bas danas eto puno aktivan. Daj ba mani me se suplje.
Vikend, nedjelja, uhvatilo se vremena :urnebes: Al hajde, ako ti kazes da supljiram i ako ostali kazu da sam bot, to sam jbg :rol:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Vanja8 i 36 gostiju.