Jest.
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Momak je defanzivni vezni, igra nesto na fazon Matića.
Huseinbašić Pjanić Tahirović bi trebao biti naš vezni red u budućnosti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Provocira i trolla namjerno, napisano 100x na temi koja je pozicija dosad.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jan 2023, 22:58Momak je defanzivni vezni, igra nesto na fazon Matića.
Mislim da bi to idealno funkcionisalo, Pjanic da ipak u iskusnim godinama ima 2 igraca koja ce fakticki trcati za njega, jedan ofanzivno orijentisan, drugi defanzivno, a imat ce sjajnog mentora.
Po prvi put imamo ekipu gdje imamo vise od 1-2 igraca sa motorima u guzici (Tahirovic, Huseinbasic, Demirovic, Dedic).
Samo da debituju Benjo i Denis.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 08 jan 2023, 23:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kakav Pjanic i buducnost role mojDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jan 2023, 22:58Momak je defanzivni vezni, igra nesto na fazon Matića.

Ma Faruk picka od trenera vidjet cete kad pozove Besica, I Jajala da igraju (trebaju mu iskusni igraci)
Nema od ovih mladi nista, dzaba se nadamo
Nema od ovih mladi nista, dzaba se nadamo
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Joj samo da ih pozove i ubaci u igru, pa makar i minut. Ubi me ova strepnja, pogotovo za Tahirovica. Ovi ostali nece sigurno igrat za Holandiju i Njemacku
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
beka23 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 23:02Kakav Pjanic i buducnost role mojDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jan 2023, 22:58Momak je defanzivni vezni, igra nesto na fazon Matića.
Huseinbašić Pjanić Tahirović bi trebao biti naš vezni red u budućnosti.Jedino Buducnost iz Banovica

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Hadžija već čuo za Tahirovića? 

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- ElCartel11
- Kontakt:
Defanzivni second striker.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hadzija otkrio Tahirovica
Vec smo poceli napredovati otkako je preuzeo repku 

Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Trazio bih da me neko ustine jer mozda sanjam, cuj bih i moderni krilo

I btw. Kako nije sramota redakcije ovog portala pisat onakve clickbait naslove, niste valjda na to spali pizzda mu materina

naprijed rejal
Ova izjava se ne da proguglat?
a i priča o promjeni državljanstva ne pije vode, kad nije igrao za Švede.
Sumnjivo
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li negdje uopste provjerena info da je pokrenuo proceduru za dobivanje naseg pasosa/sportskog drzavljanstva, ili sta mu vec treba?
Osim one ekskluzive sto je Klix objavio, nista slicno nisam procitao. Volio bih vjerovati da je vec "nas" ali znamo kako to u nas ide i kako se znaju brzo zakomplikovati stvari.
Osim one ekskluzive sto je Klix objavio, nista slicno nisam procitao. Volio bih vjerovati da je vec "nas" ali znamo kako to u nas ide i kako se znaju brzo zakomplikovati stvari.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Momak ima naš pasoš već, ne znam za proceduru oko tog sportskog državljanstva, ali nema prepreka s obzirom da nikad nije imao nijedan nastupan za neku Švedsku selekciju
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
S obzirom da ima nas pasos isto, sve sto treba je samo uputit mu poziv i to je to.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Moje je da podržim akciju Saveza u realizaciji plana dovođenja svih naših mladih igrača koji su i rođeni u inostranstvu, od Tahirovića i Huseinbašića, da neke ne zaboravim. Tako da ću maksimalno iskoristiti tu priliku ako mogućnosti dozvole da oni dođu što prije u A reprezentaciju, a paralelno opsesija mi je da napravim što bolji rezultat sa reprezentacijom koja je već osvojila ove sezone dosta dobar rezultat i ako bude sreće da se kvalifikujemo za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, pojasnio je Hadžibegić.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Mozda je zato Hadzibegic u pressingu izjavio da "je to mozda do sada vec i zavrseno" kada je pricao o Tahirovicu i promjeni sportskog drzavljanstva.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 09:27Momak ima naš pasoš već, ne znam za proceduru oko tog sportskog državljanstva, ali nema prepreka s obzirom da nikad nije imao nijedan nastupan za neku Švedsku selekciju
@igrajlopte 🐦
Zato sto je to Hadzibegic izjavio u Pressingu, tamo pred kraj emisije. A ovaj momak je samo prenio izjavu (na engleski) od mene.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 09 jan 2023, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦