FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

Tatamata1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tatamata1946 » 08 jan 2023, 22:43

Ma da nisu Mirzu zaposlili ni upola ne bi bilo ove frke. Najbolje bi bilo da Mirza da otkaz i smiri situaciju. Ayla ce tesko dati otkaz jer sigurno ima dobru platu. Nju jedino da Mirvic smjeni.
To je najjednostavniji izlaz iz ove situacije. Mislim da nikom ne bi nedostajale ove dvije osobe a smirila bi se situacija

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 22:46

Antikloc je napisao/la:
08 jan 2023, 22:42
obrijanopile je napisao/la:
08 jan 2023, 22:02
NazorUso je napisao/la:
08 jan 2023, 21:31

Pa sefe kad je tako, odete ti, noke, zuti, fks74, ayla, mirza, dalara, faco...i preuzmete tribinu. Otjerate tu "neozbiljnu grupu" i pocnete furati svoju pricu !
Hocete li podrzati i PRODAJU ZGRADE U TITOVOJ ???

B O J K O T !!!
Je li vi stvarno mislite da su ovde sve budale? Je li stvarno mislite da su svi idioti? Kada ste skontali da raja nije bas toliko ovca počeli ste sa glupostima o prodaji zgrade. Ko ce ba prodati zgradu? Na koji način? Ovde ne očito nešto drugo na tapetu. Neko želi da se na mala vrta ubaci u klub i to za sicu, a ima nekoliko vas koji u tome im zustro pomažete. Radite klasični botovski, iznesete laz onda vas većina se toga uhvati samo o tome piste. Ti i takvi kao ti radite direktno protiv FK Sarajeva... Recite koliko uzimate za ovo sto radite. Vama nije cilj Ajla ni Mirza vi želite da otjerate Ismira i tako da klub dovedete pred gašenje i uradite sve ovo sto sad kacite nekom drugom... To je istina, dosta je i vaših spletkarenja....
Vecinski vlasnik upravljackih prava je Vincent Tan. Tjeranje Ismira ni na koji nacin ne utjece na rad i djelovanje F.K. Sarajeva
Sto onda ne pokrenuste bojkot i protiv Mirvica ako on ne utice na rad i djelovanje kluba? Zbog necije zelje da lakse preko Ismira dodje na platni spisak kluba? Jel to zelja pokretaca bojkota? Ispravi me molim te ako sam skroz promasio razlog zasto i od Mirvica nije trazena momentalna ostavka

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 08 jan 2023, 22:47

Hajdeee je napisao/la:
08 jan 2023, 22:40
Prodas zgradu u Titovoj, i kupis jos 8-9 kontejnera, i 10 sadnica u Butmiru.
Naravno, sve kroz narudzbe, poslove i fakture, pojedinci dobri par miliona.
Hiljadu puta vidjen scenarij u ovoj napacenoj zemlji.
:clap: :clap:
A iza svog ovog planiranog kriminala stoji Mirvic. Mirvic je tumor, i to maligni.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 22:49

Antikloc je napisao/la:
08 jan 2023, 22:47
Hajdeee je napisao/la:
A iza svog ovog planiranog kriminala stoji Mirvic. Mirvic je tumor, i to maligni.
I opet ne tjerate taj tumor vec ljude koje je taj tumor postavio :crazy: Posto znas sigurno vise od mene o razlozima bojkota molim te, prosvijetli me

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 08 jan 2023, 22:49

H8Z7 je napisao/la:
08 jan 2023, 22:22
08 jan 2023, 22:14
H8Z7 je napisao/la:
08 jan 2023, 22:05
Dobro ba ljudi dosta više šta se koji više svađate ko hoće neka bojkotuje ko neće neka ide na utakmice i gotova stvar. Kako vam nije dosadno i mrsko se raspravljati o tome više slijedi nam ključna polusezona hoćemo li ili nećemo izboriti Europu a vi se raspravljate bezveze.

Možda se Renan sutra pojavi nije objavio story ima 24h :mrgreen:
Brate,kako ti nije jasno imas ekipu kojoj je cilj da napravi negativnu atmosferu I da se FK Sarajevo ne plasira u Evropu. U trenutku kada Borac napuštaju skoro svi igrači, kada realno Zeljo nece moći ispuniti sve ono što im je zadano, odjednom se pravi negativna atmosfera kod nas. Je li misliš da je to slučajno? Sta mislis da Sarajevo kao klub ne može doći u situaciju da se ugasi? Misliš da se Mirvic nece povuci ako se sad ne plasiramo u Evropu? E, onda ćemo mi doći u goru situaciju nego što je sad Zeljo. Zeljo ima pomoćni stadion koji će prodati i izvuci se, mi to nemamo. Mi ćemo završiti u kantonalnoj ligi, jer ovo što sad sve tjeraju nemaju plan. Nikakav... Odmah da se zna, boli me briga za Ajlu, neka odmah ode, Mirza isto tako. Ali nisu oni ti koji su cilj, cilj je Ismir a sa njim i stabilnost Sarajeva....
Brate napisao si situaciju realno kao što većina nas i misli i zna. Ovaj bojkot će ostavriti samo kontraefekt a kako će situacija teći to će biti otprilike ovako Horde će bojkotovat kad vide da nema fajde slabi rezultati i sve doći će na derbi dati će podršku i mi tu uzimamo, onda će biti jao što smo uopšte išli u bojkot ali biti će kasno kad ćemo već posustat u borbi za titulu. Ako dođu ovi igrači što se piše na forumu onda će kontra biti a nadam se da će se i na kraju tako završiti tj. našim izlaskom u Europu ako Bog da.

Autizam je stvarno teska bolest. Nadam se da ces pronaci pomoc koja ti je potrebna 🤲🤲

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 08 jan 2023, 22:51

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
08 jan 2023, 22:49
Antikloc je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:
I opet ne tjerate taj tumor vec ljude koje je taj tumor postavio :crazy: Posto znas sigurno vise od mene o razlozima bojkota molim te, prosvijetli me
Ide se korak po korak.
Kada vec nisi bio veceras na skupu, saznati ces u narednom periodu, kada to bude vrijeme.
Puno vise toga se desavalo do sada. Puno toga se desava. I puno toga ce se desavati. Kako od strane "administracije" jer ovo nije uprava kluba, tako i od strane navijaca.
- FKS -

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 08 jan 2023, 22:54

08 jan 2023, 22:14
H8Z7 je napisao/la:
08 jan 2023, 22:05
Dobro ba ljudi dosta više šta se koji više svađate ko hoće neka bojkotuje ko neće neka ide na utakmice i gotova stvar. Kako vam nije dosadno i mrsko se raspravljati o tome više slijedi nam ključna polusezona hoćemo li ili nećemo izboriti Europu a vi se raspravljate bezveze.

Možda se Renan sutra pojavi nije objavio story ima 24h :mrgreen:
Brate,kako ti nije jasno imas ekipu kojoj je cilj da napravi negativnu atmosferu I da se FK Sarajevo ne plasira u Evropu...odjednom se pravi negativna atmosfera kod nas. Je li misliš da je to slučajno? Sta mislis da Sarajevo kao klub ne može doći u situaciju da se ugasi? Misliš da se Mirvic nece povuci ako se sad ne plasiramo u Evropu?
izdvojio sam dijelove buraz iz posta
nema pite da se mogu sloziti s ovim
prva recenica - pa yebemu mayku nisu valjda navijaci napravili ovu negativnu atmosferu i kako ODJEDNOM zar moze biti ista pozitivno osim one prve dvije utakmice u citavoj polusezoni
jesu li navijaci ili ti ga ta ekipa vukli potez za potezom ili odgovorni u klubu koje je neko postavio
jesu li navijaci dovodili igrace pa raskidali ugovore
jesu li navijaci krivi sto nas tamburaju ekipe koje se bore za opstanak sto imamo negativnu gol razliku
jesu li navijaci ispali od treceligasa u kupu
drug moj ovo traje mjesecima ne odjednom

pisao sam kada je Mirvic dosao da nisam bas siguran da on zna gdje je dosao i kako sve ovdje funkcionise
hoce li mu pisljivih 450 hiljada eura od europe biti razlog napustanja i problem
a vamo obecavati izgradnje kula i gradova od 100 miliona
uzmes primjer Hadzica
otjeran zbog "nekih" radnji a ti ga vratis
jesu li tu navijaci pogrijesili
dovedes fakticki zabranjenog za trenera a smijem se zakleti da nisu njega doveli da do ovog ne bi doslo
znaci ne mozes naci dvojicu boljih od njih
vjerujemo u 100 miliona i arene makete i pm a ne mozes da ispunis ciljeve prosjecnom balkanskom treneru Prosineckom
dvije sezone zaredom bez evrope bi bio jasan pokazatelj da nema pojma sta radi

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 22:56

Hajdeee je napisao/la:
08 jan 2023, 22:51
Antikloc je napisao/la:

Ide se korak po korak.
Kada vec nisi bio veceras na skupu, saznati ces u narednom periodu, kada to bude vrijeme.
Puno vise toga se desavalo do sada. Puno toga se desava. I puno toga ce se desavati. Kako od strane "administracije" jer ovo nije uprava kluba, tako i od strane navijaca.
Znaci prvo tjerate ljude koje je Mirvic postavio, pa cete onda sljedece koje postavi i tako sve u krug? Niste se sjetili da ih tjerate sve u kompletu ili da otjerate odmah Mirvica cime bi i ovi nabrojani otisli? Vidi se da vas neki mudri ljudi vode u bojkotu

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 08 jan 2023, 22:57

Antikloc je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:
Nemoj mene pitati,ja sam star covjek i vec 20 godina nisam aktivni clan HZ,nije mi ni sin vise aktivni clan. No u dusi sam uvijek HZ.
Ta,djeca ,momci iz grupe su jedina pozitivna pojava u danasnjem Sarajevu. Jedini organizirani otpor ovim kriminalcima koji su dosli u klub. Zato imaju moju neogranicenu podrsku. Vjerujem da znaju sta rade i da ce vuci ispravne poteze. Ja cu sve sa sastanka i u vezi svega saznati iz prve ruke. A tebe ako toliko zanima,mogao si otici na sastanak,bio je otvoren za sve !!

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 23:03

Antikloc je napisao/la:
08 jan 2023, 22:57
Antikloc je napisao/la:

Nemoj mene pitati,ja sam star covjek i vec 20 godina nisam aktivni clan HZ,nije mi ni sin vise aktivni clan. No u dusi sam uvijek HZ.
Ta,djeca ,momci iz grupe su jedina pozitivna pojava u danasnjem Sarajevu. Jedini organizirani otpor ovim kriminalcima koji su dosli u klub. Zato imaju moju neogranicenu podrsku. Vjerujem da znaju sta rade i da ce vuci ispravne poteze. Ja cu sve sa sastanka i u vezi svega saznati iz prve ruke. A tebe ako toliko zanima,mogao si otici na sastanak,bio je otvoren za sve !!
Po cemu znas da su u klubu krimanalci, a na tribini postenjacine? Ove s tribine znas licno, a iz kluba imas mahalske? Logicki zakljucujes? Molim i tebe, a i sve ostale koji imaju dokaze da su nam u klubu kriminalci prijave to nadleznim organima. Necemo ulazit u to kakvim su se sve likovima parole dizale, zastave nosile i slicno, to svako ko je imalo pratio HZ zna. Mene samo zanimaju da mi neko rastumaci neke nelogicne stvari, naravno ako i vi ikako kontate za koga, protiv koga, zasto i na koji nacin se borite.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 08 jan 2023, 23:06

08 jan 2023, 22:56
Hajdeee je napisao/la:

Ide se korak po korak.
Znaci prvo tjerate ljude koje je Mirvic postavio, pa cete onda sljedece koje postavi i tako sve u krug? Niste se sjetili da ih tjerate sve u kompletu ili da otjerate odmah Mirvica cime bi i ovi nabrojani otisli? Vidi se da vas neki mudri ljudi vode u bojkotu
Logicki pristup stvari ti nije jaca strana.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 08 jan 2023, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 08 jan 2023, 23:08

08 jan 2023, 23:03
Antikloc je napisao/la:

Po cemu znas da su u klubu krimanalci, a na tribini postenjacine? Ove s tribine znas licno, a iz kluba imas mahalske? Logicki zakljucujes? Molim i tebe, a i sve ostale koji imaju dokaze da su nam u klubu kriminalci prijave to nadleznim organima. Necemo ulazit u to kakvim su se sve likovima parole dizale, zastave nosile i slicno, to svako ko je imalo pratio HZ zna. Mene samo zanimaju da mi neko rastumaci neke nelogicne stvari, naravno ako i vi ikako kontate za koga, protiv koga, zasto i na koji nacin se borite.
Bio je sastanak u Kinu Bosna danas u 18:00 h na kojem si imao priliku da postavis ovo pitanje, ali cini mi se da vise volis te stvari ispitivati na forumima.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 23:08

Hajdeee je napisao/la:
08 jan 2023, 23:06
Hajdeee je napisao/la:

Ide se korak po korak.
Pa evo logicar objasni mi :urnebes:

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 08 jan 2023, 23:10

Istocnjak treba da te stid. Čuj platni spisak. A to da su momci na sjeveru smiješni i da ih nema dvjesto ti je isto smiješno. Koliko se sjećam zadnje dvije na Koševu oko 2000 ljudi. A to da pamtite sjever od prije ima nas koji smo gradili taj sjever i nismo ga napustili, kao neki koji se samo sjećaju. Samo pljujete. Bojkot je i ćao, idi ako ti se ide. Ne brani ti niko. Đabe se natežeš, nebitan si. Selam
🇵🇸

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 08 jan 2023, 23:11

08 jan 2023, 23:08
Hajdeee je napisao/la:
08 jan 2023, 23:06

Pa evo logicar objasni mi :urnebes:
Bio je sastanak u Kinu Bosna danas u 18:00 h na kojem si imao priliku da postavis ovo pitanje, ali cini mi se da vise volis te stvari ispitivati na forumima.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 08 jan 2023, 23:14

@Istocnjak, zasto nisi dosao na sastanak?

Zasto nagadjas, zasto si ostrascen u odbrani ovih imbecila u upravi? Da si bio na sastanku, mnogo toga bi ti bilo jasnije.

Vidio bi koliko tu ima ljudi svih generacija. I nove ekipe koja sada vodi sjever, ali i momaka koji su iznjeli pricu "sa zapada" i izgurali statut kluba...kao i starije ekipe od njih.

Opustena komunikacija, razgovor, postavljene pitanja, dijalog.

Sta pravis od svega toga kao skup Al kaide ili IRA.
- FKS -

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 23:15

curvanord je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:

Pa ako si ti bio objasni mi. Valjda vam je cilj i nama kojima su oci zatvorene da nam ih otvorite. To bi valjda htio svako kome je u interesu boljitak kluba, da sto vise ljudi ukljuci se u borbu i da zajedno gamad istjeramo. To ako se neko planira ubacit u klub, da koji dinar sebi cvakne, da izmanipulise masom ljudi, onda ce se tako ponasati i takve argumente kao svi vi imati. Ja lijepo pitam "zasto se i Mirvic ne tjera?", a niko mi odgovor ne daje. Nadam se samo da su vama makar odmah to za Mirvica objasnili, a da to objasnjenje ima smisla, jer ako nisu ozbiljno se svi trebamo zabrinuti...

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 08 jan 2023, 23:16

Sve mi se čini da i ovaj istocnjak sjedi kod Hurema. Eto ti prilike da se jedini čuješ na Koševu. Gledaj uživo kako rastemo veći od Dinama.
🇵🇸

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 08 jan 2023, 23:17

08 jan 2023, 23:15
curvanord je napisao/la:

Pa ako si ti bio objasni mi. Valjda vam je cilj i nama kojima su oci zatvorene da nam ih otvorite. To bi valjda htio svako kome je u interesu boljitak kluba, da sto vise ljudi ukljuci se u borbu i da zajedno gamad istjeramo. To ako se neko planira ubacit u klub, da koji dinar sebi cvakne, da izmanipulise masom ljudi, onda ce se tako ponasati i takve argumente kao svi vi imati. Ja lijepo pitam "zasto se i Mirvic ne tjera?", a niko mi odgovor ne daje. Nadam se samo da su vama makar odmah to za Mirvica objasnili, a da to objasnjenje ima smisla, jer ako nisu ozbiljno se svi trebamo zabrinuti...

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 23:19

Hajdeee je napisao/la:
08 jan 2023, 23:14
@Istocnjak, zasto nisi dosao na sastanak?

Zasto nagadjas, zasto si ostrascen u odbrani ovih imbecila u upravi? Da si bio na sastanku, mnogo toga bi ti bilo jasnije.

Vidio bi koliko tu ima ljudi svih generacija. I nove ekipe koja sada vodi sjever, ali i momaka koji su iznjeli pricu "sa zapada" i izgurali statut kluba...kao i starije ekipe od njih.

Opustena komunikacija, razgovor, postavljene pitanja, dijalog.

Sta pravis od svega toga kao skup Al kaide ili IRA.
Zato sto mi djeluje kao skup Al Kaide. Po vama ako je neko danas imao smrtni slucaj pa nije mogao doci na sastanak ne smije ni znat sta se desavalo na sastanku. Ne branim ja upravu, yebem im mrtve za svaki postupak isto kao i vi, samo sto mi je ovo izuzimanje Mirvica nenormalno sumnjivo. Govorite da nije nikakav investitor, a protiv njega nista. Ja vas bas zbog toga i pitam za neke informacije jer nisam prisustvovao sastanku iz mozda nekih svojih privatnih razloga, a dobijam odgovor "trebao si biti na sastanku". Kako da nekom dajem podrsku sto napada nekoga nekim pricama koje su za mene puke insinuacije jer nijedan jedini dokaz za te stvari nemam?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], miguelramos i 13 gostiju.