FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 08 jan 2023, 21:33

Maroon99 je napisao/la:
08 jan 2023, 21:23
Niko nije veci od Sarajeva
Ako mirvic ne dodje pameti i ne otpusti ove ublehe i njega cemo otjerati
Podrska upravi znaci odlazak sa koseva, prodaja zgrade u titovoj, gubitak identiteta i definitivni kraj kluba kakvog poznajemo
Sve ok brate, postujem odluku grupe, iako bez koseva ne mogu, i imam svoj stav o tome.
Zanima me sta podrazumjeva ovo gdje kazes odlazak sa koseva, gubitak indetiteta itd.? O cemu je rijec? Posto svi znamo kako nas ova opstina "pazi i mazi" pa me bas zanima o cemu je tu rijec?

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 08 jan 2023, 21:37

Ja predlazem da iza istoka napravimo fan zonu kad su utakmice da cugamo i gledamo na velikom ekranu. Malo navijamo, malo prozivamo Mirzu, malo se zezamo...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jan 2023, 21:39

Ovo je bojkot HZ, netjeraju ljudi ostale navijače u bojkot. Znaci vi i dalje mozete komotno ici na istok/zapad njih to ne zanima. Jeste da bi i oni vise voljeli, da smo zajedno u ovome svi, ali ne mozes ti nekome dokazivati nesto kad je on uvjeren u svoje. I bezveze bi to bilo raditi samo bi se dodatne tenzije desavale.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 08 jan 2023, 21:39

nokee je napisao/la:
08 jan 2023, 21:33
Maroon99 je napisao/la:
Podrska upravi znaci odlazak sa koseva, prodaja zgrade u titovoj, gubitak identiteta i definitivni kraj kluba kakvog poznajemo
Sve ok brate, postujem odluku grupe, iako bez koseva ne mogu, i imam svoj stav o tome.
Zanima me sta podrazumjeva ovo gdje kazes odlazak sa koseva, gubitak indetiteta itd.? O cemu je rijec? Posto svi znamo kako nas ova opstina "pazi i mazi" pa me bas zanima o cemu je tu rijec?
Ajla i co hoce da prodaju zgradu u Titovoj i da sve prebace u Butmir, hoce da se ide sa Koseva , radi se sta se hoce marke za stadion se nema i ono je laž za 100 miliona. Ako tebi nije identitet kluba Kosevo i Titova , sta je onda ?

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 08 jan 2023, 21:40

MortemHz je napisao/la:
08 jan 2023, 21:26
BegovicRamiz je napisao/la:
niko da spomene da se zeli prodati i zgrada koja 1/1 pripada klubu
bicu uz grupu tu sam proveo preko 20 godina i tu pripadam
bilo je pitanje sta ako krenu dobri rezultati
steta je sto niste vidjeli reakciju :damn:
iskreno nisam ocekivao ovoliko raje odlicna brojka
rok je postavljen
situacija nije samo njih troje mnogo je gore al nije za foruma

jel nam sutra prozivka
posto nema nikakvih informacija na zvanicnoj
Varešanović će prozivku igrača obaviti 9. januara. U Međugorju će ekipa boraviti od 18. do 28. januara, a potom od 31. januara do 13. februara u Antaliji. Ekipa će odigrati dvije prijateljske utakmice u Međugorju, tri u Antaliji, dok je generalna proba 22. februara u Sarajevu.
hvala Morto
listam fb od postavljanja Mirze nema nigdje osim na yt u izlaganju je to rekao
nebi im ruka otpala da podsjete da sutra krecemo sa pripremama za narednu polusezonu

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 jan 2023, 21:42

guadalupe je napisao/la:
08 jan 2023, 19:52
johntravolta123 je napisao/la:
08 jan 2023, 19:43
Imaju li informacije sa sastanka...
Ima, milina je bilo slusati ove ljude kojima je Sarajevo u krvi i sto nas ima Masala :thumbup:
:bih:
NEMA NAZAD

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 08 jan 2023, 21:42

nokee je napisao/la:
Maroon99 je napisao/la:
Identitet - kad kazes Kosevo prva misao je FK Sarajevo
Opstina vec mjesecima pokusava da napravi dogovor sa nasom upravom u vezi stadiona i tih silnih ulaganja medjutim niko iz kluba ne odgovara opstini, ignorisu pozive prave se ludi
Cilj ovih ljudi je da konacno odemo sa naseg stadiona da se preselimo u butmir, ne samo stadion vec i prostorije kluba
Kakvo ulaganje u TC kad uopste nismo vlasnici te zemlje i sve da je i kupimo ili dobijemo na poklon ili koncesiju to zemljiste je vocnjak prve klase znaci umjesto ovih brazilaca crnogoraca vijetnamaca nama trebaju diplomirani agronomi da sadimo jabuke kruske sljive jer na toj zemlji se mogu postaviti samo kontenjeri odredjenih dimenzija
Mogli bi kupiti one stare grasove trafike sto lice na sebilj pa kancelarije u tome praviti svaka instagramusa i tiktokerka da ima svoju da nicu po butmiru ko gljive poslije kise
Do smrti odani!

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 21:42

NazorUso je napisao/la:
08 jan 2023, 21:31
IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
08 jan 2023, 20:53
Torino je napisao/la:
08 jan 2023, 20:39

Vala baš da vidimo. Što investitor ne zatvori fan Shop ako može sve pokriti? Što ne podjeli raji duxe i td... Osjetit će on fin udarac, kad sve baciš na papir. Još će imati pored sebe ljude koji kera ne mogu dovesti u klub da mu kost uzmu.

Što se tiče ovog papka što nas naziva bezubim, tema bezubih ti je sprat niže.

Ko je bio vidio je da Hz nisu djeca kako ih neko predstavlja. Vidimo se, ako Bog da uskoro na našem Koševu bez ovih ubleha, što misle da je klub za koje su neki živote dali, njihova igračka.

Sarajevo to smo mi! Mi koji smo ga pratili od svoji para od selendre, do Škotske, Švedske, Bjelorusije...a ne oni što marku svoju ne daju klubu. Kamo li da plate iz svog đepa put. Sve refundiraju, a kunu se u ljubav.

Baklje pale sve ozbiljne grupe, mi nismo pozorišna publika. Mi smo oni koji dajemo vjetar u leđa kad je Sarajevo stisnuto u svom šesnestercu, mi smo aplauz nekon blamaže, mi smo strah u očima drugih navijača, mi smo oni zbog kojih mnogi pišu sa lažnih profila, mi smo oni koji smišljaju najljepše pjesme o svom klubu, mi smo oni koje naši igrači vole, oni kojima prvim priđu poslije svake utakmice, mi smo oni čije bakljade prepričavaju u karantenu. Mi smo 12ti igrač!
Sta ste ba vi druze? :urnebes: Vi na zadnjem derbiju na Kosevu prekidate utakmicu par puta i pomazete time konama da se dozovu iako su pred totalnim nokautom. Vi stvarno sebi mislite da ste neki prebitan faktor? Kakva ozbiljna grupa na sjeveru vas nema 200 bolan! Kakav strah bolan ste vi i kome? Udjete na grbavici na teren ostavljate drugove na terenu da im strumfovi po glavama skacu! Niste vi ni H od pravih Hordi druze, ni d od dvanaestog igraca!
Pa sefe kad je tako, odete ti, noke, zuti, fks74, ayla, mirza, dalara, faco...i preuzmete tribinu. Otjerate tu "neozbiljnu grupu" i pocnete furati svoju pricu !
Hocete li podrzati i PRODAJU ZGRADE U TITOVOJ ???

B O J K O T !!!
Nisam ni ocekivao da ces rec da su tvoje svete vodje nesto pogrijesile ili da je druga strana bar u necemu u pravu. Previse vi sebi dajete za pravo druze moj. Zasto bi iko od nas preuzimao tribinu? Ljudi koji su do sad isli, a protiv bojkota su oni ce ic uvijek, a oni koji su rezultatski ili na baterije kao vi oni ce bojkotovat, birat utakmice, trazit izgovore da ne trose pare na klub itd, sve uredno. Ako je u pitanju da se proda zgrada kluba, a da se srede Kosevo, da napravimo svoj stadion, sredimo kamp ili sta vec apsolutno. To sto vi "navijaci" trazite u svemu negativnost to je vac problem.

Samo istrajnost u bojkotu, nemojte da vam se ponovi 2018ta, izvuce se Atalanta a bojkot se brze bolje prekide

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 08 jan 2023, 21:43

Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jan 2023, 21:43

08 jan 2023, 21:40
MortemHz je napisao/la:
08 jan 2023, 21:26
niko da spomene da se zeli prodati i zgrada koja 1/1 pripada klubu
bicu uz grupu tu sam proveo preko 20 godina i tu pripadam
bilo je pitanje sta ako krenu dobri rezultati
steta je sto niste vidjeli reakciju :damn:
iskreno nisam ocekivao ovoliko raje odlicna brojka
rok je postavljen
situacija nije samo njih troje mnogo je gore al nije za foruma

jel nam sutra prozivka
posto nema nikakvih informacija na zvanicnoj
Varešanović će prozivku igrača obaviti 9. januara. U Međugorju će ekipa boraviti od 18. do 28. januara, a potom od 31. januara do 13. februara u Antaliji. Ekipa će odigrati dvije prijateljske utakmice u Međugorju, tri u Antaliji, dok je generalna proba 22. februara u Sarajevu.
hvala Morto
listam fb od postavljanja Mirze nema nigdje osim na yt u izlaganju je to rekao
nebi im ruka otpala da podsjete da sutra krecemo sa pripremama za narednu polusezonu
A i ti puno tražiš od ovih ljudi, budi malo realniji :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 jan 2023, 21:45

Ako se planira prodaja zgrade onda se treba ici i protiv Mirvica?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 jan 2023, 21:52

Maroon99 je napisao/la:
08 jan 2023, 21:42
nokee je napisao/la:
Maroon99 je napisao/la:
Identitet - kad kazes Kosevo prva misao je FK Sarajevo
Opstina vec mjesecima pokusava da napravi dogovor sa nasom upravom u vezi stadiona i tih silnih ulaganja medjutim niko iz kluba ne odgovara opstini, ignorisu pozive prave se ludi
Cilj ovih ljudi je da konacno odemo sa naseg stadiona da se preselimo u butmir, ne samo stadion vec i prostorije kluba
Kakvo ulaganje u TC kad uopste nismo vlasnici te zemlje i sve da je i kupimo ili dobijemo na poklon ili koncesiju to zemljiste je vocnjak prve klase znaci umjesto ovih brazilaca crnogoraca vijetnamaca nama trebaju diplomirani agronomi da sadimo jabuke kruske sljive jer na toj zemlji se mogu postaviti samo kontenjeri odredjenih dimenzija
Mogli bi kupiti one stare grasove trafike sto lice na sebilj pa kancelarije u tome praviti svaka instagramusa i tiktokerka da ima svoju da nicu po butmiru ko gljive poslije kise
To me zanimalo.

Ne mirise ova situacija nikako na dobro. Ne mozes se ti izvuci iz situacije gdje te neko kupi, i ima pravo da povlaci poteze, sta god mi mislili o tim potezima. Znaci mala bi se j... al da joj ne udje. Ne ide s nama nikako, kako god okrenes. Evo bez investitora, gomilanje dugova, sa investitorom daj da ulaze pare a da mi odobravamo ili ne odobravamo njegove poteze. Evo ne znam, nisam pametan..

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 21:52

FCUM je napisao/la:
08 jan 2023, 21:45
Ako se planira prodaja zgrade onda se treba ici i protiv Mirvica?
Ako planiraju da te pare zavrse u privatnim dzepovima svakako da treba, al sta da ocekujes od ovih ljudi koji tjeraju ljude koji su postavljeni od strane nekoga, a ne tjeraju tog nekoga. Oni stvarno misle da se te stvari sve ticu Emira, Mirze i Ajle, a da Mirvic nista ne zna. Kao sto neko rece, ovo je isto kao da u trgovini psujes mrtve radnici jer je gazda povecao cijene artiklima. Da li momci koji su pokrenuli ovo ne mogu da shvate ovo ili protiv Mirvica ne ustaju ne bi li mu se slucajno kako dodvorili pa upali na platnu listu, da im se plati koji rucak i slicno? Ja ne znam pa bih molio za odgovor

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 08 jan 2023, 21:54

fera je napisao/la:
08 jan 2023, 20:54
Ne znam po meni bojkot nije opcija koju bi ja predlozio ili odabrao... Nekako ne pravi to u ovom trenutku kad bi posjeta svakako bila slaba neku razliku niti salje bas tako jaku poruku kao sto se misli.
Da mi pricamo o situaciji gdje bi posjeta spala s nekih deset hiljada na hiljadu pa hajd ali ovako gdje je ralnost da ce umjestu tih hiljadu ili dvije doci 500 ljudi nije to bas neka razlika....
Vrijeme ce pokazatiz mada iz prethodnih iskustava bi rekao bolje da nikad nista nismo cackali...
Najbolji period smo imali kad su Sabrina i ekipa radili u tisini, i sad bi volio da nista ne znam a da uzmemo duplu...
Jos prvu polusezonu uopste nismo na Kosevu bili sem par prvih tekmi koje su izbliejdile od tog 2 prijateljske. Onda sumornza zenica i nastavljamo sumorno.. nikakvu razliku necemo napraviti hem sto necemo meda
Moci i evropu zaboravi
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 jan 2023, 21:58

Nikako ne shvatam zar nema niko od navijača koji je "dobar" sa Mirvicem. Ne da mu bira igrače i sl nego savjet tipa nemoj zalizanog ( u belaju smo sa njim) i slicno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 08 jan 2023, 21:59

Nadam se da neće doći do toga da nebitne osobe koje će u klubu biti (nadam se) još par mjeseci, prodaju zgradu koja se veže za klub oduvijek.

Iskreno mislim da Ajla, Mirza i Emir neće izdržati psihički pritisak i da će brzo napustiti klub. Valjda će nam to biti i posljednja opomena i zadnja prava prilika da pravi ljudi preuzmu funkcije u klubu.

Strašno koliko se ljudi ovdje lažno predstavlja kao navijači FK Sarajevo, a u stvarnosti zastupaju tuđe interese.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 jan 2023, 22:00

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
08 jan 2023, 21:59
Nadam se da neće doći do toga da nebitne osobe koje će u klubu biti (nadam se) još par mjeseci, prodaju zgradu koja se veže za klub oduvijek.

Iskreno mislim da Ajla, Mirza i Emir neće izdržati psihički pritisak i da će brzo napustiti klub. Valjda će nam to biti i posljednja opomena i zadnja prava prilika da pravi ljudi preuzmu funkcije u klubu.

Strašno koliko se ljudi ovdje lažno predstavlja kao navijači FK Sarajevo, a u stvarnosti zastupaju tuđe interese.
A šta fali da se proda zgrada i npr investira u Butmir? Šta tu loše ima?
Ili samo pljujemo jer se pljuje, pa hajmo sve pljuvati?
Sad ću i ja biti prozvan botom..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 08 jan 2023, 22:01

FCUM je napisao/la:
08 jan 2023, 21:58
Nikako ne shvatam zar nema niko od navijača koji je "dobar" sa Mirvicem. Ne da mu bira igrače i sl nego savjet tipa nemoj zalizanog ( u belaju smo sa njim) i slicno
Kako ćeš mu reći kad na 2-3 sastanka nije došao, otkaže u zadnji trenutak. Lajk i Ismir ostane još koji dan.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 08 jan 2023, 22:02

NazorUso je napisao/la:
08 jan 2023, 21:31
IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
08 jan 2023, 20:53
Torino je napisao/la:
08 jan 2023, 20:39

Vala baš da vidimo. Što investitor ne zatvori fan Shop ako može sve pokriti? Što ne podjeli raji duxe i td... Osjetit će on fin udarac, kad sve baciš na papir. Još će imati pored sebe ljude koji kera ne mogu dovesti u klub da mu kost uzmu.

Što se tiče ovog papka što nas naziva bezubim, tema bezubih ti je sprat niže.

Ko je bio vidio je da Hz nisu djeca kako ih neko predstavlja. Vidimo se, ako Bog da uskoro na našem Koševu bez ovih ubleha, što misle da je klub za koje su neki živote dali, njihova igračka.

Sarajevo to smo mi! Mi koji smo ga pratili od svoji para od selendre, do Škotske, Švedske, Bjelorusije...a ne oni što marku svoju ne daju klubu. Kamo li da plate iz svog đepa put. Sve refundiraju, a kunu se u ljubav.

Baklje pale sve ozbiljne grupe, mi nismo pozorišna publika. Mi smo oni koji dajemo vjetar u leđa kad je Sarajevo stisnuto u svom šesnestercu, mi smo aplauz nekon blamaže, mi smo strah u očima drugih navijača, mi smo oni zbog kojih mnogi pišu sa lažnih profila, mi smo oni koji smišljaju najljepše pjesme o svom klubu, mi smo oni koje naši igrači vole, oni kojima prvim priđu poslije svake utakmice, mi smo oni čije bakljade prepričavaju u karantenu. Mi smo 12ti igrač!
Sta ste ba vi druze? :urnebes: Vi na zadnjem derbiju na Kosevu prekidate utakmicu par puta i pomazete time konama da se dozovu iako su pred totalnim nokautom. Vi stvarno sebi mislite da ste neki prebitan faktor? Kakva ozbiljna grupa na sjeveru vas nema 200 bolan! Kakav strah bolan ste vi i kome? Udjete na grbavici na teren ostavljate drugove na terenu da im strumfovi po glavama skacu! Niste vi ni H od pravih Hordi druze, ni d od dvanaestog igraca!
Pa sefe kad je tako, odete ti, noke, zuti, fks74, ayla, mirza, dalara, faco...i preuzmete tribinu. Otjerate tu "neozbiljnu grupu" i pocnete furati svoju pricu !
Hocete li podrzati i PRODAJU ZGRADE U TITOVOJ ???

B O J K O T !!!
Je li vi stvarno mislite da su ovde sve budale? Je li stvarno mislite da su svi idioti? Kada ste skontali da raja nije bas toliko ovca počeli ste sa glupostima o prodaji zgrade. Ko ce ba prodati zgradu? Na koji način? Ovde ne očito nešto drugo na tapetu. Neko želi da se na mala vrta ubaci u klub i to za sicu, a ima nekoliko vas koji u tome im zustro pomažete. Radite klasični botovski, iznesete laz onda vas većina se toga uhvati samo o tome piste. Ti i takvi kao ti radite direktno protiv FK Sarajeva... Recite koliko uzimate za ovo sto radite. Vama nije cilj Ajla ni Mirza vi želite da otjerate Ismira i tako da klub dovedete pred gašenje i uradite sve ovo sto sad kacite nekom drugom... To je istina, dosta je i vaših spletkarenja....
Evo i oni tebe selame!

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 08 jan 2023, 22:02

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 jan 2023, 22:00
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
08 jan 2023, 21:59

A šta fali da se proda zgrada i npr investira u Butmir? Šta tu loše ima?
Ili samo pljujemo jer se pljuje, pa hajmo sve pljuvati?
Sad ću i ja biti prozvan botom..
Nadam se da se šališ... Boze sacuvaj
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.