nokee je napisao/la: ↑08 jan 2023, 21:33
Maroon99 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 21:23
Niko nije veci od Sarajeva
Ako mirvic ne dodje pameti i ne otpusti ove ublehe i njega cemo otjerati
Podrska upravi znaci odlazak sa koseva, prodaja zgrade u titovoj, gubitak identiteta i definitivni kraj kluba kakvog poznajemo
Sve ok brate, postujem odluku grupe, iako bez koseva ne mogu, i imam svoj stav o tome.
Zanima me sta podrazumjeva ovo gdje kazes odlazak sa koseva, gubitak indetiteta itd.? O cemu je rijec? Posto svi znamo kako nas ova opstina "pazi i mazi" pa me bas zanima o cemu je tu rijec?
Identitet - kad kazes Kosevo prva misao je FK Sarajevo
Opstina vec mjesecima pokusava da napravi dogovor sa nasom upravom u vezi stadiona i tih silnih ulaganja medjutim niko iz kluba ne odgovara opstini, ignorisu pozive prave se ludi
Cilj ovih ljudi je da konacno odemo sa naseg stadiona da se preselimo u butmir, ne samo stadion vec i prostorije kluba
Kakvo ulaganje u TC kad uopste nismo vlasnici te zemlje i sve da je i kupimo ili dobijemo na poklon ili koncesiju to zemljiste je vocnjak prve klase znaci umjesto ovih brazilaca crnogoraca vijetnamaca nama trebaju diplomirani agronomi da sadimo jabuke kruske sljive jer na toj zemlji se mogu postaviti samo kontenjeri odredjenih dimenzija
Mogli bi kupiti one stare grasove trafike sto lice na sebilj pa kancelarije u tome praviti svaka instagramusa i tiktokerka da ima svoju da nicu po butmiru ko gljive poslije kise