FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma moze Mirvic npr. sutra otjerati Aylu i Mirzu i mirna Bosna. Pa da idemo kupovati clanske ko prosle godine.
Jos bi bilo lakse kad bi Mirza i Ayla sami napustili da olaksaju Mirvicu
Jos bi bilo lakse kad bi Mirza i Ayla sami napustili da olaksaju Mirvicu
-
- Kontakt:
Postujem stav grupe.Realno Ismir sam sebi kriv i sad ce dobro osjetiti po djepu.Umjesto da kaze onoj da smiri malo sa glupim izjavama i postavi neko ok ime za trenera da smiri strasti on stavio jedino ime koje moze izazvati ovoliku buru.Pa da je Husrefa stavio misljenja bi bila 50-50,znaci BILO KO drugi vjerujem da bi imao podrsku.Dodao ulje na vatru u trenutku kada su svi ionako isfrustrirani poslije svega...
Zao mi sto se citavu polusezonu nece cuti pjesma ali tako je kako je.Od mene bojkot shopa i clanski ali bez Koseva ne mogu.Ne mogu ja gledati utakmice sa Koseva preko TV ma nema sanse.Valjda necemo puno cekati do bolji vremena...
Zao mi sto se citavu polusezonu nece cuti pjesma ali tako je kako je.Od mene bojkot shopa i clanski ali bez Koseva ne mogu.Ne mogu ja gledati utakmice sa Koseva preko TV ma nema sanse.Valjda necemo puno cekati do bolji vremena...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 jan 2023, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Sve si upravu ja sve gledam kroz prizmu interesa kluba,trenutno mislim da su svi trebali loptu spustiti i na neki mirbiji nacin pokusat otjerati ove uhljupe iz kluba tipa celavi,ajlah i zalizanu mozda grijesim ali vidjecemo svenapoleon72 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 21:00Al evidentno je da nesta ne funkcionise. Prosla sezona bez Evrope, ova na pragu toga, brukanje i ponizenja na terenu, sumnjivi transferi i raskidi ugovora, prazna tabla za sponzore, pogresne objave sastava, stadiona na drustvenim mrezama, slika, vracanje u klub osoba koje su dale doprinos u raspadu sistema u proslosti, i slag na tortu, vrlo los trener kojeg apsolutno niko od navijaca ne podrzava, i koji je uz to neslavno napustio klupu prije desetak godina. I ovi najveci optimisti nikako ne mogu reci da su zadovoljni izborom.
Znaci, imas dva nacina borbe. Bojkot, da im makar.malo udaris na finansije i posaljes poruku da to nije Sarajevo koje navijaci zele. Ili dolazak na utakmice i finansijska podrska klubu (ponavljam, makar.mala), i skandiranja i nanosenje nekog.psiholoskog terora. Do sad je kroz klub proslo stotine igraca i trenera, apsolutno niko nije odstupio radi skandiranja i prozivki. Dok se ne krene radit konkretno, nece ni odstupit. Svako ko je do sad otjeran iz fotelje, otjeran je na druge nacine, iza zavjese, pritiscima van stadiona.
-
- Kontakt:

Kinez je zlatan kad dodje Mujo,Huso ili Baljak i slicni vjeruj ti meni sve je bolje nego bosnjo lopov da te vodi al vidjece se to uskoro onda cemo imat dusu. Cijeli zivot neki bojkoti isto razmazena djecaNAPADAJ je napisao/la: ↑08 jan 2023, 21:11Ja se ne bi mijenjao sa vama kad bi 17045 morao svako zvati
Koliko god mi izgledali jadni furamo svoj film i imamo svoj gust. Vi ste se ba prodali kapitalizmu i tek sad ce te osjetiti gdje ste i sta ste. Mozete biti grupna faza lige sampiona necete imati dusu, necete imati ponos jer ce to biti licni uspjeh nekog kineza
Suma sumaru ne tjeraš onoga ko je postavio istu tu Ajlu,Mirzu,Emira,dodje otprilike kao kad dodjes u granap pa napadnes onu radnicu sto joj je gazda podigao cijene artikala.
I to opet govori dosta, u smislu toga da je i te iste navijace strah sta bi bilo kada bi Mirvic se povukao, odnosno glupo da kažem strah vec jednostavno i oni su sabrali dva i dva da bi time vjerovatno bili u još goroj situacii(ne samo rezultatski),a navijaci nemaju neku alternativu u tom smislu,pogotovo kad vidimo sa kakvim problemima kuburi vecina klubova u ligi.
I evo realno cu reci u ovom odnosu da je Mirvic vratio Husrefa drukcije bilo bi sve.(ne prizivam ga ja vec sam siguran da bojkota nebi bilo).
I to opet govori dosta, u smislu toga da je i te iste navijace strah sta bi bilo kada bi Mirvic se povukao, odnosno glupo da kažem strah vec jednostavno i oni su sabrali dva i dva da bi time vjerovatno bili u još goroj situacii(ne samo rezultatski),a navijaci nemaju neku alternativu u tom smislu,pogotovo kad vidimo sa kakvim problemima kuburi vecina klubova u ligi.
I evo realno cu reci u ovom odnosu da je Mirvic vratio Husrefa drukcije bilo bi sve.(ne prizivam ga ja vec sam siguran da bojkota nebi bilo).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bojkot!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mrs **** ti sestruNAPADAJ je napisao/la: ↑08 jan 2023, 21:11Ja se ne bi mijenjao sa vama kad bi 17045 morao svako zvati
Koliko god mi izgledali jadni furamo svoj film i imamo svoj gust. Vi ste se ba prodali kapitalizmu i tek sad ce te osjetiti gdje ste i sta ste. Mozete biti grupna faza lige sampiona necete imati dusu, necete imati ponos jer ce to biti licni uspjeh nekog kineza
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Ma tesko brate... Kad je raja na stadionu, ne mozes ti 90 min psovat i prozivat. To bi bilo malo na pocetku, malo na kraju tekme i to je to. Ne mozes se ni na igracima istresat 90 minuta, nisu svi krivi sto ne znaju ili sto su zavaljeni s losim odlukama trenera. Na kraju koja psovka, koja uvreda, svi kucama a njima ostade par hiljada KM. Ovako niko nije tu, pare ne ostavlja, mediji ce samo zbog praznog sjevera/stadiona svakako stvarat svoju vrstu pritiska i pisat clanke, a grupa ce se svakako borit na druge nacine i tjerat bandu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 21:12Sve si upravu ja sve gledam kroz prizmu interesa kluba,trenutno mislim da su svi trebali loptu spustiti i na neki mirbiji nacin pokusat otjerati ove uhljupe iz kluba tipa celavi,ajlah i zalizanu mozda grijesim ali vidjecemo svenapoleon72 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 21:00Al evidentno je da nesta ne funkcionise. Prosla sezona bez Evrope, ova na pragu toga, brukanje i ponizenja na terenu, sumnjivi transferi i raskidi ugovora, prazna tabla za sponzore, pogresne objave sastava, stadiona na drustvenim mrezama, slika, vracanje u klub osoba koje su dale doprinos u raspadu sistema u proslosti, i slag na tortu, vrlo los trener kojeg apsolutno niko od navijaca ne podrzava, i koji je uz to neslavno napustio klupu prije desetak godina. I ovi najveci optimisti nikako ne mogu reci da su zadovoljni izborom.
Znaci, imas dva nacina borbe. Bojkot, da im makar.malo udaris na finansije i posaljes poruku da to nije Sarajevo koje navijaci zele. Ili dolazak na utakmice i finansijska podrska klubu (ponavljam, makar.mala), i skandiranja i nanosenje nekog.psiholoskog terora. Do sad je kroz klub proslo stotine igraca i trenera, apsolutno niko nije odstupio radi skandiranja i prozivki. Dok se ne krene radit konkretno, nece ni odstupit. Svako ko je do sad otjeran iz fotelje, otjeran je na druge nacine, iza zavjese, pritiscima van stadiona.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Mozda Mirza i ayla budu gospoda i daju ostavke
- skullcrusher
- Kontakt:
Sta tebe boli k, idi moli ljude da zovu da se ne ugasite hajde hajdeNAPADAJ je napisao/la: ↑08 jan 2023, 21:11Ja se ne bi mijenjao sa vama kad bi 17045 morao svako zvati
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- BegovicRamiz
- Kontakt:
niko da spomene da se zeli prodati i zgrada koja 1/1 pripada klubu
bicu uz grupu tu sam proveo preko 20 godina i tu pripadam
bilo je pitanje sta ako krenu dobri rezultati
steta je sto niste vidjeli reakciju
iskreno nisam ocekivao ovoliko raje odlicna brojka
rok je postavljen
situacija nije samo njih troje mnogo je gore al nije za foruma
jel nam sutra prozivka
posto nema nikakvih informacija na zvanicnoj
steta je sto niste vidjeli reakciju

rok je postavljen
jel nam sutra prozivka
Niko nije veci od Sarajeva
Ako mirvic ne dodje pameti i ne otpusti ove ublehe i njega cemo otjerati
Podrska upravi znaci odlazak sa koseva, prodaja zgrade u titovoj, gubitak identiteta i definitivni kraj kluba kakvog poznajemo
Ako mirvic ne dodje pameti i ne otpusti ove ublehe i njega cemo otjerati
Podrska upravi znaci odlazak sa koseva, prodaja zgrade u titovoj, gubitak identiteta i definitivni kraj kluba kakvog poznajemo
Do smrti odani!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nije moguće da 1000 glava koji imaju u uvid svo stanje oko kluba tvrdi da je ovo pogrešan pravac, da ovako ne ide, al zato 20 ubleha, neznalica na čelu sa Mirvićem, Ajlom i ostalom mahalom tvrdi da je ovo top idealno, nikad se bolje nije radilo, sve prošle uprave su bile škart i loše, a ovima treba dati podršku i pored svih greški koje su napravili u par mjeseci.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Mirza pokazi da voliš Sarajevo i daj otkaz veceras
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Varešanović će prozivku igrača obaviti 9. januara. U Međugorju će ekipa boraviti od 18. do 28. januara, a potom od 31. januara do 13. februara u Antaliji. Ekipa će odigrati dvije prijateljske utakmice u Međugorju, tri u Antaliji, dok je generalna proba 22. februara u Sarajevu.BegovicRamiz je napisao/la: ↑08 jan 2023, 21:23niko da spomene da se zeli prodati i zgrada koja 1/1 pripada klubu
steta je sto niste vidjeli reakciju![]()
rok je postavljen
jel nam sutra prozivka
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa prodaju zgradu cim je prodaju uzet ce pare i otici ce... Jasno je to kao dan... Steta sto nema ljudi koji ce stati tome u kraj da se ne dese neke nepredvidljive situacije tipa bez koseva i titove. Bb
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Uložilo bi se u TC. Ali hajde, sve je problem i sve je frka..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa sefe kad je tako, odete ti, noke, zuti, fks74, ayla, mirza, dalara, faco...i preuzmete tribinu. Otjerate tu "neozbiljnu grupu" i pocnete furati svoju pricu !IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:53Sta ste ba vi druze?Torino je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:39Vala baš da vidimo. Što investitor ne zatvori fan Shop ako može sve pokriti? Što ne podjeli raji duxe i td... Osjetit će on fin udarac, kad sve baciš na papir. Još će imati pored sebe ljude koji kera ne mogu dovesti u klub da mu kost uzmu.Aduka87 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:08Vala nakon par dobrih rezultata eto ti opet ljudi na utakmice, zivi bili pa vidjeli, sto se tice bojkota clanskih, tekmi i fan shopa, da nemamo investitora mozda bi se prepali ljudi iz kluba, napustili bi, jer se tu uzmu dobri novci al ne previse, ovako Mirvic moze sve to pokrit.
Što se tiče ovog papka što nas naziva bezubim, tema bezubih ti je sprat niže.
Ko je bio vidio je da Hz nisu djeca kako ih neko predstavlja. Vidimo se, ako Bog da uskoro na našem Koševu bez ovih ubleha, što misle da je klub za koje su neki živote dali, njihova igračka.
Sarajevo to smo mi! Mi koji smo ga pratili od svoji para od selendre, do Škotske, Švedske, Bjelorusije...a ne oni što marku svoju ne daju klubu. Kamo li da plate iz svog đepa put. Sve refundiraju, a kunu se u ljubav.
Baklje pale sve ozbiljne grupe, mi nismo pozorišna publika. Mi smo oni koji dajemo vjetar u leđa kad je Sarajevo stisnuto u svom šesnestercu, mi smo aplauz nekon blamaže, mi smo strah u očima drugih navijača, mi smo oni zbog kojih mnogi pišu sa lažnih profila, mi smo oni koji smišljaju najljepše pjesme o svom klubu, mi smo oni koje naši igrači vole, oni kojima prvim priđu poslije svake utakmice, mi smo oni čije bakljade prepričavaju u karantenu. Mi smo 12ti igrač!Vi na zadnjem derbiju na Kosevu prekidate utakmicu par puta i pomazete time konama da se dozovu iako su pred totalnim nokautom. Vi stvarno sebi mislite da ste neki prebitan faktor? Kakva ozbiljna grupa na sjeveru vas nema 200 bolan! Kakav strah bolan ste vi i kome? Udjete na grbavici na teren ostavljate drugove na terenu da im strumfovi po glavama skacu! Niste vi ni H od pravih Hordi druze, ni d od dvanaestog igraca!
Hocete li podrzati i PRODAJU ZGRADE U TITOVOJ ???
B O J K O T !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: fks74, forgempp, MaroonWhite1946, napoleon72, Noke995 i 30 gostiju.