A šta ako Mirvić digne ruke? Eto, nema bojkota i sve super. A to što ćemo biti u još većem raspadu..Torino je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:39Vala baš da vidimo. Što investitor ne zatvori fan Shop ako može sve pokriti? Što ne podjeli raji duxe i td... Osjetit će on fin udarac, kad sve baciš na papir. Još će imati pored sebe ljude koji kera ne mogu dovesti u klub da mu kost uzmu.Aduka87 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:08Vala nakon par dobrih rezultata eto ti opet ljudi na utakmice, zivi bili pa vidjeli, sto se tice bojkota clanskih, tekmi i fan shopa, da nemamo investitora mozda bi se prepali ljudi iz kluba, napustili bi, jer se tu uzmu dobri novci al ne previse, ovako Mirvic moze sve to pokrit.
Što se tiče ovog papka što nas naziva bezubim, tema bezubih ti je sprat niže.
Ko je bio vidio je da Hz nisu djeca kako ih neko predstavlja. Vidimo se, ako Bog da uskoro na našem Koševu bez ovih ubleha, što misle da je klub za koje su neki živote dali, njihova igračka.
Sarajevo to smo mi! Mi koji smo ga pratili od svoji para od selendre, do Škotske, Švedske, Bjelorusije...a ne oni što marku svoju ne daju klubu. Kamo li da plate iz svog đepa put. Sve refundiraju, a kunu se u ljubav.
Baklje pale sve ozbiljne grupe, mi nismo pozorišna publika. Mi smo oni koji dajemo vjetar u leđa kad je Sarajevo stisnuto u svom šesnestercu, mi smo aplauz nekon blamaže, mi smo strah u očima drugih navijača, mi smo oni zbog kojih mnogi pišu sa lažnih profila, mi smo oni koji smišljaju najljepše pjesme o svom klubu, mi smo oni koje naši igrači vole, oni kojima prvim priđu poslije svake utakmice, mi smo oni čije bakljade prepričavaju u karantenu. Mi smo 12ti igrač!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- skullcrusher
- Kontakt:
Pa šta jel se treba pustiti da se dovede u klub svaki moguci jad i raspad i da mi sve trpimo u strahu da nam Mirvic ne odeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:43A šta ako Mirvić digne ruke? Eto, nema bojkota i sve super. A to što ćemo biti u još većem raspadu..Torino je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:39Vala baš da vidimo. Što investitor ne zatvori fan Shop ako može sve pokriti? Što ne podjeli raji duxe i td... Osjetit će on fin udarac, kad sve baciš na papir. Još će imati pored sebe ljude koji kera ne mogu dovesti u klub da mu kost uzmu.Aduka87 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:08Vala nakon par dobrih rezultata eto ti opet ljudi na utakmice, zivi bili pa vidjeli, sto se tice bojkota clanskih, tekmi i fan shopa, da nemamo investitora mozda bi se prepali ljudi iz kluba, napustili bi, jer se tu uzmu dobri novci al ne previse, ovako Mirvic moze sve to pokrit.
Ko je bio vidio je da Hz nisu djeca kako ih neko predstavlja. Vidimo se, ako Bog da uskoro na našem Koševu bez ovih ubleha, što misle da je klub za koje su neki živote dali, njihova igračka.
Sarajevo to smo mi! Mi koji smo ga pratili od svoji para od selendre, do Škotske, Švedske, Bjelorusije...a ne oni što marku svoju ne daju klubu. Kamo li da plate iz svog đepa put. Sve refundiraju, a kunu se u ljubav.
Baklje pale sve ozbiljne grupe, mi nismo pozorišna publika. Mi smo oni koji dajemo vjetar u leđa kad je Sarajevo stisnuto u svom šesnestercu, mi smo aplauz nekon blamaže, mi smo strah u očima drugih navijača, mi smo oni zbog kojih mnogi pišu sa lažnih profila, mi smo oni koji smišljaju najljepše pjesme o svom klubu, mi smo oni koje naši igrači vole, oni kojima prvim priđu poslije svake utakmice, mi smo oni čije bakljade prepričavaju u karantenu. Mi smo 12ti igrač!
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Par pitanja za bojkotase.
Hoce li "navijaci" ispostavat odluku o bojkotu i ako krenu dobri rezultati ili ce se brze bolje vratiti uz neku poruku tipa "nije bitno ko je trener, a ko predsjednik mi smo uvijek uz svoje Sarajevo"?
Ako i uspijete bojkotom otjerati glavuse, koga planirate na tim pozicijama? Svoje ljude neke koji vama odgovaraju ili cete ponovo Ismirov izbor pljuvati i tjerati?
Na kraju najvaznije pitanje za "navijace".
Ako vec po svaku cijenu tjerate ljude koje je postavio investitor i koje na kraju krajeva on placa, zasto se svi ne skupimo i ne otkupimo dionice svog kluba? Da u tom slucaju stvarno upravljamo klubom pa da nikad vise bojkota i ovakvih podjela ne bude.
Hoce li "navijaci" ispostavat odluku o bojkotu i ako krenu dobri rezultati ili ce se brze bolje vratiti uz neku poruku tipa "nije bitno ko je trener, a ko predsjednik mi smo uvijek uz svoje Sarajevo"?
Ako i uspijete bojkotom otjerati glavuse, koga planirate na tim pozicijama? Svoje ljude neke koji vama odgovaraju ili cete ponovo Ismirov izbor pljuvati i tjerati?
Na kraju najvaznije pitanje za "navijace".
Ako vec po svaku cijenu tjerate ljude koje je postavio investitor i koje na kraju krajeva on placa, zasto se svi ne skupimo i ne otkupimo dionice svog kluba? Da u tom slucaju stvarno upravljamo klubom pa da nikad vise bojkota i ovakvih podjela ne bude.
Zadnja izmjena: IstocnjakSaKoseva, dana/u 08 jan 2023, 20:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- napoleon72
- Kontakt:
Jos su proizvodi iz fanshopa poskupili i opet se kupovali vise nego ikad. Nikad vise dresova nije kupljeno, vise clanskih, sezonskih Itd. 7000 clanskih je 140000 KM, oko 1000 sezonskih je u prosjeku 80000 KM, 500 dresova je 50000 KM, 500 dukserica je 30000 KM itd. Svaku utakmicu 1000 ljudi koji kupe kartu (bez sezonskih) donose u prosjeku 7000 KM. Okej, nisu to neke pare u poredjenju s onim sto se ulaze, al na duze staze se osjeti. Jos sto neko kaze, i sponzori ce se zapitat sto taj klub niko ne gleda i da li se isplati sponzorisat klub kojeg niko ne gleda. Opcina ce se jos vise oglusit na sve apele jer, kome da dajemo pare? Jednom je onaj iz Zeljine uprave rekao, stadion bez navijaca je samo hrpa betona.Torino je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:39Vala baš da vidimo. Što investitor ne zatvori fan Shop ako može sve pokriti? Što ne podjeli raji duxe i td... Osjetit će on fin udarac, kad sve baciš na papir. Još će imati pored sebe ljude koji kera ne mogu dovesti u klub da mu kost uzmu.Aduka87 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:08Vala nakon par dobrih rezultata eto ti opet ljudi na utakmice, zivi bili pa vidjeli, sto se tice bojkota clanskih, tekmi i fan shopa, da nemamo investitora mozda bi se prepali ljudi iz kluba, napustili bi, jer se tu uzmu dobri novci al ne previse, ovako Mirvic moze sve to pokrit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne treba pustiti ni biti u strahu, nego je to legitimno pitanje za budućnost kluba. Ja smatram da je ljepše da svi zajednički pokažemo da nismo zadovoljni što su oni tu, a to je da odemo na tribine uz prikladna skandiranja.skullcrusher je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:47Pa šta jel se treba pustiti da se dovede u klub svaki moguci jad i raspad i da mi sve trpimo u strahu da nam Mirvic ne odeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:43A šta ako Mirvić digne ruke? Eto, nema bojkota i sve super. A to što ćemo biti u još većem raspadu..Torino je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:39
Vala baš da vidimo. Što investitor ne zatvori fan Shop ako može sve pokriti? Što ne podjeli raji duxe i td... Osjetit će on fin udarac, kad sve baciš na papir. Još će imati pored sebe ljude koji kera ne mogu dovesti u klub da mu kost uzmu.
Ali OK, grupa je odlučila nešto drugo i to je to. Niti mogu uticati, niti želim.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bojkot je besmislen jer su mišljenja podjeljena. Bojkot je besmislen jer se u ovoj situaciji ništa, ama baš ništa neće promjeniti. Čovjek je uložio pare i drži sve konce u rukama. Ja stvarno ne kontam kako neko misli da moze takvog čovjeka ucjenjivati i govoriti mu sta i kako treba da radi. Treba tražiti zajedničku riječ i rješenje problema između tribine i uprave. Razgovorom, ne bojkotima i besmislenim obljepljivanjem grada i sličnim akcijama. Ofiramo se i duša me boli zbog toga.
Sta uradise sa imenovanjem Mirze 
Ubjedjen sam da se znalo da ce ovakvu lavinu nezadovoljstva pokrenuti, nebi ga postavili za trenera. Jer kako god okrenes nikome ne ide ovo u prilog!
Ja cu na utakmice ici sigurno, samo jer se ne slazem sa nacinom rijesavanja problema i ne vidim da ce to bojkot rijesiti i sta se tacno dobija sa istim. Smijesno je pomisliti da ce ovo uzdrmati finansije kluba..

Ubjedjen sam da se znalo da ce ovakvu lavinu nezadovoljstva pokrenuti, nebi ga postavili za trenera. Jer kako god okrenes nikome ne ide ovo u prilog!
Ja cu na utakmice ici sigurno, samo jer se ne slazem sa nacinom rijesavanja problema i ne vidim da ce to bojkot rijesiti i sta se tacno dobija sa istim. Smijesno je pomisliti da ce ovo uzdrmati finansije kluba..
To im i jeste cilj, otvoriće humanitarni broj.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:43A šta ako Mirvić digne ruke? Eto, nema bojkota i sve super. A to što ćemo biti u još većem raspadu..Torino je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:39Vala baš da vidimo. Što investitor ne zatvori fan Shop ako može sve pokriti? Što ne podjeli raji duxe i td... Osjetit će on fin udarac, kad sve baciš na papir. Još će imati pored sebe ljude koji kera ne mogu dovesti u klub da mu kost uzmu.Aduka87 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:08Vala nakon par dobrih rezultata eto ti opet ljudi na utakmice, zivi bili pa vidjeli, sto se tice bojkota clanskih, tekmi i fan shopa, da nemamo investitora mozda bi se prepali ljudi iz kluba, napustili bi, jer se tu uzmu dobri novci al ne previse, ovako Mirvic moze sve to pokrit.
Tan je vlasnik i gazda. Tan je alfa i omega. Mirvic je ****,ubleha. Kad Mirva nas lijepi odhebe a odhebace,dovesti ce Tan drugog levata. Ili ce nekome prodati klub. Samo se nadam ,da ce konacno naci nekog ambicioznog i poslovno korektnog,da i nas sunce ogrije poslije deset godina patnje !!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:43A šta ako Mirvić digne ruke? Eto, nema bojkota i sve super. A to što ćemo biti u još većem raspadu..Torino je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:39Vala baš da vidimo. Što investitor ne zatvori fan Shop ako može sve pokriti? Što ne podjeli raji duxe i td... Osjetit će on fin udarac, kad sve baciš na papir. Još će imati pored sebe ljude koji kera ne mogu dovesti u klub da mu kost uzmu.Aduka87 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:08Vala nakon par dobrih rezultata eto ti opet ljudi na utakmice, zivi bili pa vidjeli, sto se tice bojkota clanskih, tekmi i fan shopa, da nemamo investitora mozda bi se prepali ljudi iz kluba, napustili bi, jer se tu uzmu dobri novci al ne previse, ovako Mirvic moze sve to pokrit.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Sta ste ba vi druze?Torino je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:39Vala baš da vidimo. Što investitor ne zatvori fan Shop ako može sve pokriti? Što ne podjeli raji duxe i td... Osjetit će on fin udarac, kad sve baciš na papir. Još će imati pored sebe ljude koji kera ne mogu dovesti u klub da mu kost uzmu.Aduka87 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:08Vala nakon par dobrih rezultata eto ti opet ljudi na utakmice, zivi bili pa vidjeli, sto se tice bojkota clanskih, tekmi i fan shopa, da nemamo investitora mozda bi se prepali ljudi iz kluba, napustili bi, jer se tu uzmu dobri novci al ne previse, ovako Mirvic moze sve to pokrit.

Ne znam po meni bojkot nije opcija koju bi ja predlozio ili odabrao... Nekako ne pravi to u ovom trenutku kad bi posjeta svakako bila slaba neku razliku niti salje bas tako jaku poruku kao sto se misli.
Da mi pricamo o situaciji gdje bi posjeta spala s nekih deset hiljada na hiljadu pa hajd ali ovako gdje je ralnost da ce umjestu tih hiljadu ili dvije doci 500 ljudi nije to bas neka razlika....
Vrijeme ce pokazatiz mada iz prethodnih iskustava bi rekao bolje da nikad nista nismo cackali...
Najbolji period smo imali kad su Sabrina i ekipa radili u tisini, i sad bi volio da nista ne znam a da uzmemo duplu...
Da mi pricamo o situaciji gdje bi posjeta spala s nekih deset hiljada na hiljadu pa hajd ali ovako gdje je ralnost da ce umjestu tih hiljadu ili dvije doci 500 ljudi nije to bas neka razlika....
Vrijeme ce pokazatiz mada iz prethodnih iskustava bi rekao bolje da nikad nista nismo cackali...
Najbolji period smo imali kad su Sabrina i ekipa radili u tisini, i sad bi volio da nista ne znam a da uzmemo duplu...
You are someone else I am still right here
Ja nekad imam osjecaj neki da se vrate na stanje bez investitora samo da odahnu. A sta bi bilo poslije toga, pojma nemaju niti ih zanima pretjerano, samo nek se neko tjera.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:48Ne treba pustiti ni biti u strahu, nego je to legitimno pitanje za budućnost kluba. Ja smatram da je ljepše da svi zajednički pokažemo da nismo zadovoljni što su oni tu, a to je da odemo na tribine uz prikladna skandiranja.skullcrusher je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:47Pa šta jel se treba pustiti da se dovede u klub svaki moguci jad i raspad i da mi sve trpimo u strahu da nam Mirvic ne odeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:43
A šta ako Mirvić digne ruke? Eto, nema bojkota i sve super. A to što ćemo biti u još većem raspadu..
Ali OK, grupa je odlučila nešto drugo i to je to. Niti mogu uticati, niti želim.
Da mi je neko rekao da cemo biti u ovakvoj situaciji, samar bi mu opalio. Imas investitora, imas pare najvece u ligi i opet nekakva neslaganja, losa atmasfera qurci palci. Nikad mi izgleda na zelenu granu..
Vise koristi nego stete njihovim bojkotom. Ja znam ko ne bojkotuje a vas 200-300 doci cete vi opet 
F.K. SARAJEVO
Ovo mi liči na one preko, jedni za misketa a drugi za morža. Na kraju im klub u 15 mil. duga propade i sada moli neke Mirviće da ih kupi i na kraju humanitarni broj.
Gdje su ovi mangupi veceras, sto ne dodjoste i braniste tezu protiv bojkota, nazivanje nekog narkomanima i sl.
Pickcie
Pickcie
Najjaci su ovi kao sta ce se postici bojkotom kme,kme otice Mirvic.
Sta vas briga rekli ste idete na tekme na zapad,kospe ovo ono pustite druge da probaju nesto promjeniti jer je ocito da u klubu nikad gora garnitura nije bila.
Hoce li uspjeti vidjet cemo a do tada treba dati podrsku ljudima.
Sta vas briga rekli ste idete na tekme na zapad,kospe ovo ono pustite druge da probaju nesto promjeniti jer je ocito da u klubu nikad gora garnitura nije bila.
Hoce li uspjeti vidjet cemo a do tada treba dati podrsku ljudima.
- napoleon72
- Kontakt:
Al evidentno je da nesta ne funkcionise. Prosla sezona bez Evrope, ova na pragu toga, brukanje i ponizenja na terenu, sumnjivi transferi i raskidi ugovora, prazna tabla za sponzore, pogresne objave sastava, stadiona na drustvenim mrezama, slika, vracanje u klub osoba koje su dale doprinos u raspadu sistema u proslosti, i slag na tortu, vrlo los trener kojeg apsolutno niko od navijaca ne podrzava, i koji je uz to neslavno napustio klupu prije desetak godina. I ovi najveci optimisti nikako ne mogu reci da su zadovoljni izborom.
Znaci, imas dva nacina borbe. Bojkot, da im makar.malo udaris na finansije i posaljes poruku da to nije Sarajevo koje navijaci zele. Ili dolazak na utakmice i finansijska podrska klubu (ponavljam, makar.mala), i skandiranja i nanosenje nekog.psiholoskog terora. Do sad je kroz klub proslo stotine igraca i trenera, apsolutno niko nije odstupio radi skandiranja i prozivki. Dok se ne krene radit konkretno, nece ni odstupit. Svako ko je do sad otjeran iz fotelje, otjeran je na druge nacine, iza zavjese, pritiscima van stadiona.
Znaci, imas dva nacina borbe. Bojkot, da im makar.malo udaris na finansije i posaljes poruku da to nije Sarajevo koje navijaci zele. Ili dolazak na utakmice i finansijska podrska klubu (ponavljam, makar.mala), i skandiranja i nanosenje nekog.psiholoskog terora. Do sad je kroz klub proslo stotine igraca i trenera, apsolutno niko nije odstupio radi skandiranja i prozivki. Dok se ne krene radit konkretno, nece ni odstupit. Svako ko je do sad otjeran iz fotelje, otjeran je na druge nacine, iza zavjese, pritiscima van stadiona.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Mirzi i ajli jos bolje sto je bojkot. Nema psovki,pritiska ma ljepota.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ocajan odavir Mirvica za sportski segment,ocajni rezultati ali i ocajna odluka da se bojkotuje tacno nekad pomislim da svi radimo protiv kluba
Vi druze niste ni H od Hordi koje ja pamtim. Vasi postupci su u najmanju ruku razocaravajuci, i ne vidite sumu od drveta.Torino je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:39Vala baš da vidimo. Što investitor ne zatvori fan Shop ako može sve pokriti? Što ne podjeli raji duxe i td... Osjetit će on fin udarac, kad sve baciš na papir. Još će imati pored sebe ljude koji kera ne mogu dovesti u klub da mu kost uzmu.Aduka87 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:08Vala nakon par dobrih rezultata eto ti opet ljudi na utakmice, zivi bili pa vidjeli, sto se tice bojkota clanskih, tekmi i fan shopa, da nemamo investitora mozda bi se prepali ljudi iz kluba, napustili bi, jer se tu uzmu dobri novci al ne previse, ovako Mirvic moze sve to pokrit.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, nedimmmm1337 i 37 gostiju.