English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: English Premier League
Kakva akcija 

- Marsal
- Kontakt:
Bogtejebo lik koji je prvi počeo trollat i kršit temu pita se ima li smisla išta pisat na njojgaston je napisao/la: ↑08 jan 2023, 18:09Pa ne pisi vise suneta tiAlanSmith14 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 17:44Često se pitam ima li smisla pisati bilo šta na ovoj temi.
Ljudi jednostavno ili loše trolaju ili ne dobaciju dalje od suda. Zaključak izvesti je iz napisanog = nemoguća misija.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Svi?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Uživajte u vašem rahatluku, dubokoumnim promišljanjima i željama za nečijim stradanjem. Moj posljednji post na ovoj temi. Pozdrav.Marsal je napisao/la: ↑08 jan 2023, 18:11Bogtejebo lik koji je prvi počeo trollat i kršit temu pita se ima li smisla išta pisat na njojgaston je napisao/la: ↑08 jan 2023, 18:09Pa ne pisi vise suneta tiAlanSmith14 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 17:44Često se pitam ima li smisla pisati bilo šta na ovoj temi.
Ljudi jednostavno ili loše trolaju ili ne dobaciju dalje od suda. Zaključak izvesti je iz napisanog = nemoguća misija.![]()
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Marsal
- Kontakt:
Zbogom, nadam se da više posta u životu nećeš napisat jer si obična ohrdina od forumaša koja je prva počela trollat pa kad se nakon trpljenja počelo uzvraćat istom mjerom ponašaš se ko uvrijeđena mlada. De ba lave, ako su u tvom selu glupi ljudi pa da nasjednu, ovdje sigurno nisu. I da, želim ti stradanje - po tvom ličnom izboru jer si isto smetlje kao i emir.AlanSmith14 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 18:16Uživajte u vašem rahatluku, dubokoumnim promišljanjima i željama za nečijim stradanjem. Moj posljednji post na ovoj temi. Pozdrav.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa sta fali. Da se i u ligi i u kupu Topnici oproste od trofeja utakmicama bas protiv Citya. I u ligi ce ih razbucati 2x.

Smith bas korektan forumas. Ne razumijem sto ga tjeraju.
Btw. Plavci su me razocarali. Bas tanka ekipa, bezvoljna skroz.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Totenhem postaje filijala PSG-a
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Izvrstan Havertz
Pametno Potter zatvara utakmicu. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Steta sto nije prikazana akcija od pocetka. Kyle je istu poceo.
4-IN-A-ROW
Bukvalno je lik jedqn od najvecih gamadi foruma,seronja i troll obicni i onda njemu kao nisu jasni neki ljudi.gaston je napisao/la: ↑08 jan 2023, 18:09Pa ne pisi vise suneta tiAlanSmith14 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 17:44Često se pitam ima li smisla pisati bilo šta na ovoj temi.
Ljudi jednostavno ili loše trolaju ili ne dobaciju dalje od suda. Zaključak izvesti je iz napisanog = nemoguća misija.
Yebo majku pitam se dal boli kad si glup ili je to samo onako.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa evo upravo ti spominješ cijenu i iz tog konteksta gledaš na transfer. Lukaku baš zbog toga nije puno koštao Utd. Bio je tu dvije sezone, dao je 40ak golova, plaćen je 84 mil, a otišo za 60+. Gledajući ove aspekte on nije promašaj i analogiju pravim prema ostalim skupocjenim transferima koji nisu ni upola ovoga ostvarili u pojedinim klubovima bez obzira koja su pozicija.Brokula je napisao/la: ↑08 jan 2023, 17:31Kako nije promasaj obzirom na cijenu? Sta ocekujes od igraca od 100 miliona? Da bude OK? Daj baPoligon10 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 17:08Lukaku u Manchester nije promašaj. Davno sam to pisao kad se omalovažavao ovdje. On je prilično isporučio svoje. Ne može se reći ni da je pogodak, jer nije, ali solidan posao od njega u tom.periodu. Ne da mi se sad vaditi statistika, ali mislim da je ok. Čak sa finansijske strane, Utd je transferom u Inter u minusu nekih 15ak mil na njemu. Za razliku od Pogbe, on je uspješan transfer.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
fudbaleri igledaju sve manji u odnosu na ove led reklame pored terena, ukinuti jos par prvih redova tribina zarad vecih reklama
ocekujem uskoro da nadju nacin i da prikazu sponzore na samom travnjaku, nekim projektorima sto da ne
Don't believe the hype.