Za kolegu NazorUso, ja sam evo od danas zvanično na forumu. Pratim ga već par godina i pokušavao sam da se prijavim ali nije išlo iz nekog razloga sve do sada. Neko sam ko je pomagao upravu kojoj je bila ekipa sa Nihadom Baljkom, bio u ekipi koja je u toku noći pravila web stranicu ili landing page jer nam je trebala za potpis prvog Ugovora sa Nikeom jer mi smo veliki klub a nismo imali stranicu. Pomagao na svoj način upravama do Sabrine i znao šta se dešava. Vi koji pišete protiv Mirvića ili imate slike sa prekriženim likom niste svjesni šta bi se desilo da on ode ili lakše, šta bi se desilo da nije došao. Bili bi u puno većim problemima nego komšije. Možemo ih voljeti ili ne, ali njihov inat nikad nećemo imati. A oni na inatu hype prave. Nisam ljubitelj ni pristupa direktorice i mislim da joj je najveća greška što se nije pripremila za prvi intervju, jer da jeste ne bi bilo pod ovolikim povećalom. Može se nama sviđati ili ne, možemo je voljeti ili ne ali možda super radi svoj posao, ko i u firmi ne držite niko ako nisi dobar. I ne stoji konstatacija da direktor ne može biti neko ko nije iz fudbala, nigdje veze pa nije se Hadžibegić ili Vukičević bavio pravnim poslovima i administracijom u životu. Ovdje na forumu ima puno vas koji govore šta sve treba, eto direktorica je rekla da će uskoro biti puno poziva sa pripravnike pa prijavite se i pomognete. Takoder vi koji mislite da je lako dovesti sponzora i za to ima rješenje istog nađete ili izlobirate i odete u klub. Sigurno vas niko neće odbiti čak šta više vjerujem da ćete dobiti odriješene ruke da ih još dovedete. Bojkot svako ima pravo na svoje mišljenje ali činjenica je da kada se spomenuo Robert je odmah bilo pijanac, ovo ili ono. I tako bi bilo skoro za svakoga. Da smo izabrali Husrefa opet bi bilo pola, pola i tako u krug. Nama je trebao biti Ljupko Petrović trener, sa najvećim pedigreom pa su mišljenja bila podijeljena do pojave slike. Uz to sve ljudi mi u državi ne možemo mcdonalds zadržati a kamoli nagovoriti ozbiljne igrače, trenere ili sponzore da dođe u ovaj cirkus. Znači nije se rodio ko je pitarima ugodio. Horde imaju svoje mišljenje i treba poštovati ali isto tako mi navijamo za Sarajevo i neću dozvoliti da bilo koja uprava svojim radom ili odnosom na instagramu utiče na to da li ću ja doći gledati svoje Sarajevo ili ne. Oprostite na dužem postu.