Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Markinjosa na posudbu ako dođe Mudryk, a nadam se da će doći, vrhunski talenat, pa i 100 miliona ako je neka je, red bi bio da i mi počnemo keširati za igrače, ne dajemo mi iz svog džepa
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa ako si pratio izjave Srne i njihovog vlasnika, jasno ti je da ga nece dati ispod 90-100 miliona €. Nasmijali su se ljudi na nasu prvu ponudu. Jedini scenarij u kojem ce ovi popustit je da ovaj pocne minirat ekipu ili pokusa eskivirat igranje. A ako je takav karakter, onda ga ja ne bih ni volio u Arsenalu. Nije 2010 pa da dobijes vrhunskog mladog igraca za 40-50 miliona.
Momak dolazi kao jedan od glavnih igraca stalnog ucesnika CL, sto mi nismo vec godinama. O kakvim ti Aston Villama pricas?
Mudryk moze pokrit lijevu stranu, na svim ostalim pozicijama je znatno slabiji, a u samom centru napada ga jos nisam vidio. Ako dodje, primarna pozicija ce mu biti na lijevoj strani, ono sto igra trenutno igrac s najvecim plafonom u nasoj ekipi. Desno, nema apsolutno nikakve sanse da zamijeni jednog od najvecih engleskih talenata ove decenije. Engleska javnost bi ga vjesala nakon svakog loseg poteza, i njega i Artetu. U samom centru napada ce i Nketiah imat prednost, jer ovaj i ne igra devetku.
Momka od 19-20 godina ne dovodis za rotaciju, pogotovo ga ne placas 100 miliona, ako ga ne planiras gurnut u vatru odmah. Klupiranje bilo kojeg od trojca Mudryk, Saka, Gabi bi bilo kobno za dalji razvoj.
Fokus se ovdje treba uglavnom bacit na dovodjenje WC veznog igraca, jer nit ce Xhaka igrat ovako konstantno, nit ce Partey bit zdrav. Jedno ili drugo bi nas moglo kostat ozbiljne borbe do kraja, jer nemamo zamjenu ni za jednog ni za drugog. Ako vec zele istovarit kofer para u januaru, Declan je mnogo bolja i logicnija opcija od Ukrajinca, koji je paklen igrac, da ne bude zabune, ali ni blizu nekog prioriteta u ovom roku, pogotovo ako se Jesus vrati vec sredinom februara. Prije bih zaganjao i Vlahovica, jer je kompatibilniji igrac sa Sakom i Gabijem. Mudryka bih iskesirao iskljucivo ako ce se probat sa Gabijem kao devetkom.

Momak dolazi kao jedan od glavnih igraca stalnog ucesnika CL, sto mi nismo vec godinama. O kakvim ti Aston Villama pricas?

Mudryk moze pokrit lijevu stranu, na svim ostalim pozicijama je znatno slabiji, a u samom centru napada ga jos nisam vidio. Ako dodje, primarna pozicija ce mu biti na lijevoj strani, ono sto igra trenutno igrac s najvecim plafonom u nasoj ekipi. Desno, nema apsolutno nikakve sanse da zamijeni jednog od najvecih engleskih talenata ove decenije. Engleska javnost bi ga vjesala nakon svakog loseg poteza, i njega i Artetu. U samom centru napada ce i Nketiah imat prednost, jer ovaj i ne igra devetku.
Momka od 19-20 godina ne dovodis za rotaciju, pogotovo ga ne placas 100 miliona, ako ga ne planiras gurnut u vatru odmah. Klupiranje bilo kojeg od trojca Mudryk, Saka, Gabi bi bilo kobno za dalji razvoj.
Fokus se ovdje treba uglavnom bacit na dovodjenje WC veznog igraca, jer nit ce Xhaka igrat ovako konstantno, nit ce Partey bit zdrav. Jedno ili drugo bi nas moglo kostat ozbiljne borbe do kraja, jer nemamo zamjenu ni za jednog ni za drugog. Ako vec zele istovarit kofer para u januaru, Declan je mnogo bolja i logicnija opcija od Ukrajinca, koji je paklen igrac, da ne bude zabune, ali ni blizu nekog prioriteta u ovom roku, pogotovo ako se Jesus vrati vec sredinom februara. Prije bih zaganjao i Vlahovica, jer je kompatibilniji igrac sa Sakom i Gabijem. Mudryka bih iskesirao iskljucivo ako ce se probat sa Gabijem kao devetkom.
Pa ne mora to baš tako značiti. Kako tjeraš nekoga da ide preko svog maksimuma? Vrlo jednostavno, dovedeš mu konkurenciju. Ako imaš samo dva kvalitetna krila, u bilo kojem dijelu sezone se mogu uspavati jer su sigurni u svoje mjesto na terenu ili eventualno upasti u manju krizu ili se ne daj Bože povrijediti i već tu imaš ogroman problem.
Ne bi trebala zaista biti problematika da im se minute ravnomjerno rasporede i da oko 60-e minute praviš izmjenu, uvodiš svježeg igrača, a pri tome ne gubiš apsolutno na kvalitetu. Po meni je to idealna opcija, jer ćeš ih onda imati u svakom momentu 110% fokusirane.
Ne bi trebala zaista biti problematika da im se minute ravnomjerno rasporede i da oko 60-e minute praviš izmjenu, uvodiš svježeg igrača, a pri tome ne gubiš apsolutno na kvalitetu. Po meni je to idealna opcija, jer ćeš ih onda imati u svakom momentu 110% fokusirane.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Iduce sezone ce se igrati LP, tako da treba sirine u ekipi. Ne moze startnih 11 iznijeti sve meceve. Jos ce biti sigurno i povreda.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- AshburtonG
- Kontakt:
Nisi me razumio. Niko ne spori kvalitet momka, ali mislim da nije prioritet dovest konkurenciju igracu koji je trenutno vjerovatno i najveci asset ekipe uz Saku. Ne dovodis konkurenciju najboljim igracima, dok si u veznom redu na povredu od raspada sistema. Pogotovo ne izvalit 100 miliona, sto automatski znaci da ce ti budzet dobrano bit smanjen u sljedecem prelaznom roku. Krila mogu pokrit Nelson, Vieira, ESR i Marquinhos, a moze se i Pepe vratit s posudbe da pojaca dubinu. A u sredini imas talibana i Lokongu. Obojica su kriminalne opcije.bega_afc je napisao/la: ↑06 jan 2023, 16:20Pa ne mora to baš tako značiti. Kako tjeraš nekoga da ide preko svog maksimuma? Vrlo jednostavno, dovedeš mu konkurenciju. Ako imaš samo dva kvalitetna krila, u bilo kojem dijelu sezone se mogu uspavati jer su sigurni u svoje mjesto na terenu ili eventualno upasti u manju krizu ili se ne daj Bože povrijediti i već tu imaš ogroman problem.
Da mi imamo 300 miliona na raspolaganju, pa da dovedemo Ricea, Mudryka i Gvardiola u jednom roku, apsolutno ne bih nista rekao.
S druge strane, imamo i premladu ekipu. Bilo bi dobro dovesti nekog iskusnog igraca sa sampionskim pedigreom. Ja bih Kanteu dao ugovor kakav hoce i upario ga sa Parteyom. To bi vec bila WC sredina terena. Medjutim, pusti snovi...
Ovo je cisto pokazivanje misica jer uopste i nije bilo okupljanja oko sudije. Momci su samo digli ruke, a ako je to kaznjivo nemam rijeci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne vjerujem da bi Mudrik uopšte bio opcija do ljeta, da nije ovakva situacija kakva jeste. Mislim da se cilja na ligu, osjete da imaju priliku sa trenutnim odnosom snaga i idu all in.AshburtonG je napisao/la: ↑06 jan 2023, 17:18Nisi me razumio. Niko ne spori kvalitet momka, ali mislim da nije prioritet dovest konkurenciju igracu koji je trenutno vjerovatno i najveci asset ekipe uz Saku. Ne dovodis konkurenciju najboljim igracima, dok si u veznom redu na povredu od raspada sistema. Pogotovo ne izvalit 100 miliona, sto automatski znaci da ce ti budzet dobrano bit smanjen u sljedecem prelaznom roku. Krila mogu pokrit Nelson, Vieira, ESR i Marquinhos, a moze se i Pepe vratit s posudbe da pojaca dubinu. A u sredini imas talibana i Lokongu. Obojica su kriminalne opcije.
Da mi imamo 300 miliona na raspolaganju, pa da dovedemo Ricea, Mudryka i Gvardiola u jednom roku, apsolutno ne bih nista rekao.
S druge strane, imamo i premladu ekipu. Bilo bi dobro dovesti nekog iskusnog igraca sa sampionskim pedigreom. Ja bih Kanteu dao ugovor kakav hoce i upario ga sa Parteyom. To bi vec bila WC sredina terena. Medjutim, pusti snovi...
Iskreno, kad pogledaš nabrojane, Pepe je bivši igrač što se tiče Arsenala, Markinjos je premlad, Viera nije krilo, Nelson za ekipu sredine tabele, dok ne znamo stvarnu situaciju sa ESRom, koji opet nije klasično krilo.
Što se tiče veznog igrača, tu se slažemo apsolutno. Odbijam zaista povjerovati da nećemo tu dobiti pojačanje do kraja roka. Nema šanse da Parti izgura do kraja sezone bez nekog odsustva od 4-5 utakmica.

Uz ovo, U21 igrač sa najviše golova/asistencija u 2022, ukupno 20. Iza njega Musiala iz Bajerna sa 18, Rodrigo iz Reala sa 15.
Martineli na petom mjestu u obe kategorije.

Alo se prodje Oxford, idemo na Chelsea/City
I to u gostima.

I na sve to, utakmica krajem januara, poslije tekme sa Junajtedom. Može se vrlo lahko desiti da igramo sa Sitijem dva puta u 15 dana u gostima, taman da pokažemo ko je gazda ove sezone.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mali Patino je zvjerka.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
Ovaj decko Mudrik umjesto koga ce uletit u prvu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije jos ni dosao a po svemu sudeci i nece,a i ako dodje ne moze uletiti u prvu postavu sli moze de konstantno rotirati i tjerati ostatak napada da daju jos vise od trenutnog jer je malac strasan potencijal

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Imal koga
Pa odmori barem jedno krilo sa Markinjosom..
Ovaj som ESR ne može ni protiv oxforda startati..povrijeđen skoro godinu
Ovaj som ESR ne može ni protiv oxforda startati..povrijeđen skoro godinu
E jbg kako se Saka prelose tretira
Kako Saka lagano igra 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lokonga je beskoristan igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.