Buraz zivis u utopiji. Nemas drzavu, ti bi da imas uredjen sistem. A usput se raspitaj malo sta rade navijaci po Francuskoj, Njemackoj, Belgiji itd. Eto samo je ovdje huliganizam. U Francuskoj prije pola godine nisu smjeli utakmice odrzat radi divljanja navijaca. To je taj zapad o kojem pricamo?Arnelv52 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 12:58I to treba da bude grad u kojem će neko da odgaja svoje dijete? Je l' vi shvatate da ima puno ljudi, a još više koji su otišli, koji žele da im grad izgleda kao prosječan europski grad, da ima škole koje izgledaju kao prosječne europske škole, da možeš prošetati gradom kao prosječnim europskim gradom i da mu sportski i kulturni dogadjaji dodju kao i svaki drugi kulturni i sportski dogadjaji u tim prosječnim europskim gradovima?Torino je napisao/la: ↑08 jan 2023, 01:51Bojkot nam je sutra. Dok Ajla ne ode. Upadalo se, napadala su je raja. Kad je zvala da joj dođu mangupi, otišli su ljudi, pa je plakala. Pa je pijana presretnuta i plakala kako ima problema sa mužem, pa se izvinjavala, pa opet srala... radilo se svašta da ode da do ovog ne bi došlo, ali mi nečemo da dajemo podršku klubu dok ona, Hadžija i masni ne odu. Bar ona za početak. Bit će vas 50ak koji će dolaziti i to je to. Svako ima pravo na svoje mišljenje i da radi šta misli da je ispravno, ali bit će bojkot koliko vidim iz razgovora sa navjačima.
Hadžija se presreto, pa je muco u Metropolisu. Ogradio se dobro u ugovore, dobro pljačkaju Mirvića.
Mirvić odbija razgovore sa nama, ima predstavu u glavi kakvu su mu plasirali.
Ogradili su se nekim likovima iz raznih kriminalnih organizacija, tjerale su se Horde sa raznim mutnim glavama, trpile torture, od guranja pištolja u usta do odlazaka na vrata pojedinim momcima i opet smo izlazili kao pobjednici. Šta kontaju sa tim, da će nekog zastrašiti, šta li? Naša ljubav ne poznaje granice.
Sve su šanse da nas neće biti na tekmama, a bit će valjda tih Mirzinih 10 000 što ga podržavaju, pa da i to vidimo.
Selam do nekih boljih vremena, kada će naše Sarajevo voditi zdravi ljudi, a ne talđije, influenserke, mahalci i druge ublehe, a mi ćemo se boriti van stadiona, nek gledaju svoj projekat na praznom Koševu.
Manite se više i Beograda i Istanbula i Moskve i svih tih vukojebina.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Pa ja koliko sam shvatio kroz ova zvanicna saopštenja grupe da je bojkot od onog trenutka kad nisu povukli odluku o imenovanju Mirze sa trenera.

E sad kako god okreneš oni nemogu sad ni reci nema bojkota a vec su tad rekli sta ce biti,malo bi ispalo kontradiktorno.A sastanak ko sastanak predpostavljam moze biti u vidu toga da iznesu argumente zašto je to tako i tako,ali kroz ovo gore rekao bi da je odluka vec tad donesena(bar tako piše).
S tim sto po meni dan nakon imenovanja Mirze se trebalo izaci i reci od danas smo u bojkotu ,nagovjestili smo vas sta ce biti niste ispostovali naš zahtjev mi smo u bojkotu od danas i to je to.
Meni licno ostaje dilema iz ovog gore saopštenja pa do sadasnjih najava,da se izabrao neki drugi trener da nebi bilo bojkota? Pa mi se to malo kosi u razmisljaju i stvara mi konfuziju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajdeee je napisao/la: ↑08 jan 2023, 12:01Braćo Hordaši, navijači sa istočne i zapadne tribine, simpatizeri kluba i svi ostali kojima je bordo boja u srcu,
Pozivamo vas na sastanak koji će se održati u nedjelju, 08.01. sa početkom u 18h u velikoj sali Kina Bosna.
Tema sastanka će biti aktuelna situacija u i oko kluba.
Molimo vas da se odazovete što većem broju kako biste se upoznali sa svim smjernicama dalje borbe protiv nekompetentnih ljudi koji se trenutno nalaze na pozicijama u klubu, a koji svojim postupcima blate renome našeg voljenog kluba.
Kino Bosna, nedjelja, 08.01. u 18h.
SARAJEVO – TO SMO MI!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+1Torino je napisao/la: ↑08 jan 2023, 01:51Bojkot nam je sutra. Dok Ajla ne ode. Upadalo se, napadala su je raja. Kad je zvala da joj dođu mangupi, otišli su ljudi, pa je plakala. Pa je pijana presretnuta i plakala kako ima problema sa mužem, pa se izvinjavala, pa opet srala... radilo se svašta da ode da do ovog ne bi došlo, ali mi nečemo da dajemo podršku klubu dok ona, Hadžija i masni ne odu. Bar ona za početak. Bit će vas 50ak koji će dolaziti i to je to. Svako ima pravo na svoje mišljenje i da radi šta misli da je ispravno, ali bit će bojkot koliko vidim iz razgovora sa navjačima.
Hadžija se presreto, pa je muco u Metropolisu. Ogradio se dobro u ugovore, dobro pljačkaju Mirvića.
Mirvić odbija razgovore sa nama, ima predstavu u glavi kakvu su mu plasirali.
Ogradili su se nekim likovima iz raznih kriminalnih organizacija, tjerale su se Horde sa raznim mutnim glavama, trpile torture, od guranja pištolja u usta do odlazaka na vrata pojedinim momcima i opet smo izlazili kao pobjednici. Šta kontaju sa tim, da će nekog zastrašiti, šta li? Naša ljubav ne poznaje granice.
Sve su šanse da nas neće biti na tekmama, a bit će valjda tih Mirzinih 10 000 što ga podržavaju, pa da i to vidimo.
Selam do nekih boljih vremena, kada će naše Sarajevo voditi zdravi ljudi, a ne talđije, influenserke, mahalci i druge ublehe, a mi ćemo se boriti van stadiona, nek gledaju svoj projekat na praznom Koševu.
Podrska Hordama
Mi za ovaj klub zivimo, oni zive od njega, gamad.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Kaze jedna poslovica ‘kontriraj da bi bio primjecen’

Za neke ne bi ni znali da su na forumu bez ovog kontriranja, valjda ljudi imaju potrebu da budu primjeceni na ovaj nacin sta li jbg.
- robertkosar
- Kontakt:
Kakv bojkot ja idem na tekme!! Bojkotujte Varesanovic ali ne FK Saarajevo!! I ja nisam bio za Kesoljuba Musemica ali sam dolazio na kosevo. Puna podrska Mirvicu.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Dobar prgav nisam ga nikad volio protiv nas gledati… ne znam koja je pozicija ali mislim da je djokanova.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Malo je jadno da je izgovor protiv bojkota, nisu ni Ajla ni Mirza Sarajevo, ja volim Sarajevo ne njih...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
A isti dodju i arlaucu s istoka i psuju djecu igracima. To je ta podrska...
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑08 jan 2023, 12:42nokee je napisao/la: ↑08 jan 2023, 12:32Ne treba nikoga ubjedjivati sta ce uraditi, bojkotovati ili ne.
Druga stvar, ja licno mislim da je istina negdje na sredini. Ajla treba da ide, stvorila se negativna atmosfera i to jedino moze da se okrene njenim odlaskom sa pozicije. Nista sta sad uradi ne pije vode i to treba da joj je jasno. Da ne ulazim u detalje, ima idiotluka koji joj se zamjeraju a ima i stvarnih gluposti koje je uradila. Nije ni bitno, jasno je da treba da ide.
Treca stvar su Horde. Sam sam bio clan i jbg dok nisu djeca dosla bio na istoj tribini, ali.. Zasto bi vise iko dosao na sastanak s njima? Jel to ako se klub oglasi i kaze molimo navijace da se pirotehnika ne koristi na utakmicama, da time samo stetu klubu pravimo, i svi se na molbu prave spanci, jel to postivanje institucije kluba i covjeka koji je kupio upravljacka prava?? Ja mislim da stvarno nije. I ocigledno je bilo da je pustio da rade sta hoce ali u smislu vasa se vise ne pita kod mene.. Iz pomenutih razloga!
S obzirom da je vec odluceno koliko vidim da se ide u bojkot, ne znam koja je vise potreba sastanka? Da ubjedjuju bracu s ostalih tribina da urade isto, jel to? Nema onda potrebe da se prisustvuje tome..
Ja vise nikad bojkot necu podrzati jer nije nacin da se rijese problemi, stvarno nije! Za mjesec Ajla da ostavku i idemo prekid bojkota? Djeca nam se smiju, vjerujte!![]()
![]()
![]()
Posto vidim pokusaj odredjivanja koja na kojoj strani. Biram zlatnu sredinu. Slazem se s kolegama iznad.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ja sam da ih otjeramo,ocima negumo Ajlu,Zalizanog ali sta dobijamo ako ode Mirvic? Dobijamo zivotarenje,prosijacenje a mi kao navijaci nismo u stanju kao kone skupit milione ma ni 20 hiljada,zato treba racionalno gledat. Rezultatima,sportskim segmentom nisam zadovoljan sta vise odron je veliki sve u sportskom segmentu

Znaci sasvim je ok oglusavati se na sve molbe iz kluba, cak i kad su bili idealno odnosi navijaci-uprava, da se pirotehnika ne koristi..? I opravdanje za to je da jedan raskid ugovora kosta ko panjenje baklji. Kakvo divno razmisljanje. Opravdaj sve nase ruzne postupke a blati sve njihove.Hajdeee je napisao/la: ↑08 jan 2023, 12:49Jedan sa namjerom potpisani ugovor sa igracem za kojeg se zna da je samo u prolazu, i kojem ce se platit raskid ugovora, a takvih je bilo desetine i desetine, je jednak kaznama koje se plate za baklje. A kome idu pare u dzep od takvih "duplih pasova", a na stetu kluba?![]()
Tako da ti je to jeftin pokusaj spina.
Ti ne znas sta znaci rijec spin ocito!
Gdje su im ti milioni, koje su kako kazes navijaci Zelje doniieli u klub? Odakle ti znas da navijaci Sarajeva ne bi skupili ni 20 hiliada? Ne vidim razlog da ti kao navijac Sarajeva ovdje diskreditujes i omalovazavas navijace Sarajeva takvim budalastinama. Cuj nismo u stanju skupiti ni 20 hiljada, nadji majstore analizu i prihode kluba od navijaca u prosloj godini, clanske, sezonske, fan shop, karte i ostalo, pa ces vidjet da smo itekako u stanju pomoci klubu. Treba naglasiti da opstanak kluba nije bio upitan i da je to sve prikupljeno bez nekog velikog hajpa i pritiska. Ne mogu da vjerujem da jedan navijac Sarajeva moze izjaviti ovako nesto.
-
- Kontakt:
Nemam ja sta koga diskerditovat,predugo pratim tim i poznajem nas,kad smo kupovali uloge kluba koliko legendi,navijaca je uzelo uloge?, Merdanivic je mislim tad najvise uzeo,jer mi smo na jeziku samo jaki nista vise,to smo dolazali bezbroj puta. Znam u kakv9m blatu smo bili i u kakvoj situaciji gdje se niko u klubu nije smio pojaviti zbog dugova orema dobavljacima,trenerima,igracima itd itd Zukicu smo bili duzni bruku para itd. Kod kona ne vidimo te pare jer s ako malo akcija te da za licencu poguraju,za tribine,sponzori postaju itd mada nisu bitni nego navodim primjer sta nas moze snaciHerson je napisao/la: ↑08 jan 2023, 14:01Gdje su im ti milioni, koje su kako kazes navijaci Zelje doniieli u klub? Odakle ti znas da navijaci Sarajeva ne bi skupili ni 20 hiliada? Ne vidim razlog da ti kao navijac Sarajeva ovdje diskreditujes i omalovazavas navijace Sarajeva takvim budalastinama. Cuj nismo u stanju skupiti ni 20 hiljada, nadji majstore analizu i prihode kluba od navijaca u prosloj godini, clanske, sezonske, fan shop, karte i ostalo, pa ces vidjet da smo itekako u stanju pomoci klubu. Treba naglasiti da opstanak kluba nije bio upitan i da je to sve prikupljeno bez nekog velikog hajpa i pritiska. Ne mogu da vjerujem da jedan navijac Sarajeva moze izjaviti ovako nesto.
Štoper je on, a ipak se zove VojnovićLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 jan 2023, 13:27
Dobar prgav nisam ga nikad volio protiv nas gledati… ne znam koja je pozicija ali mislim da je djokanova.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Evo gaaaaaaaaaarobertkosar je napisao/la: ↑08 jan 2023, 13:21Kakv bojkot ja idem na tekme!! Bojkotujte Varesanovic ali ne FK Saarajevo!! I ja nisam bio za Kesoljuba Musemica ali sam dolazio na kosevo. Puna podrska Mirvicu.![]()
![]()
Hahahahha

Kako je u slobodi inace?
NEMA NAZAD
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Kod nas je klub bio pred bankrotom prije Tana i uprava htjela navijacima prodat dionice kluba da ga spasimo, nismo se nesto isprsili bili koliko se sjecam. Previse su pojedinci koji se nazivaju navijacima sebi umislili da su bitni za funkcionisanje kluba, da su oni klub ili sta vec.Herson je napisao/la: ↑08 jan 2023, 14:01Gdje su im ti milioni, koje su kako kazes navijaci Zelje doniieli u klub? Odakle ti znas da navijaci Sarajeva ne bi skupili ni 20 hiliada? Ne vidim razlog da ti kao navijac Sarajeva ovdje diskreditujes i omalovazavas navijace Sarajeva takvim budalastinama. Cuj nismo u stanju skupiti ni 20 hiljada, nadji majstore analizu i prihode kluba od navijaca u prosloj godini, clanske, sezonske, fan shop, karte i ostalo, pa ces vidjet da smo itekako u stanju pomoci klubu. Treba naglasiti da opstanak kluba nije bio upitan i da je to sve prikupljeno bez nekog velikog hajpa i pritiska. Ne mogu da vjerujem da jedan navijac Sarajeva moze izjaviti ovako nesto.
Jest, mislim da moze pokriti i zadnjeg veznog, dobar igrac, jak.H8Z7 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 14:14Štoper je on, a ipak se zove VojnovićLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 jan 2023, 13:27
Dobar prgav nisam ga nikad volio protiv nas gledati… ne znam koja je pozicija ali mislim da je djokanova.moja greška
Lukic je dobar napadac, ali to vec koliko je realno ne znam. Uglavnom trebao bi se sad sportski direktor razletit tamo i zvat redom par njihovih najboljih igraca i nudit im dobre uslove. Ako nista malo destabilizirat im ekipu, i to je sastavni dio sporta. Ali ko ce to kod nas uraditi, ajla?
Ko god sa foruma bude na sastanku, molim da kasnije ovdje sve na tenane objasni kako je bilo, kakva je bila priča i koji su krajnji zaključci