FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
68
25%

Ukupno glasova: 268

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 08 jan 2023, 11:34

fks74 je napisao/la:
08 jan 2023, 11:27
joker90 je napisao/la:
08 jan 2023, 11:09
fks74 je napisao/la:
07 jan 2023, 22:22
Starija raja dolazi i dolazit će na utakmice zajedno sa svojim potomcima a ovi novi navijači će dolaziti ako budu imali kakvu korist od toga. Ovi novi ne dolaze zato što iskreno vole klub, nego što im se neko sviđa, dali trener ili neko iz uprave ne znam. Tako oni i prestanu dolaziti ako im se ne sviđa trener ili neki igrač.
Na koliko si tekmi otisao ove sezone? Idi citaj onaj post od Torina 10x dok ti ne uđe u staru glavu.
Ja ako neću na utakmicu i hoću da bojkotujem jednostavno ne odem , ja ne ubjeđujem druge okolo da to isto čine. Ima vas nekoliko kojima godinama ništa ne štima u klubu ili ste izgubili neku korist ili ste štrumfovi treće nema.
Na koliko si otisao utakmica ove sezone, iskreno??
Bahati, bahati Željkan!
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jan 2023, 11:36

BegovicRamiz je napisao/la:
07 jan 2023, 14:17
nema potrebe da se medjusobno ubjedjujemo zasto bojkotovati il zasto ne
svako ima svoje razloge
hoces bojkotovati bujrum
neces bojkotovati bujrum
grupa ce odluciti za sebe ko zeli moze se pridruziti ko ne zeli i ne mora
ende
E najpametniji vala post unazad par stranica,polomiše se i jedni i drugi da ovim drugom udju u glavu i zašto treba i zašto ne,isto da ce neko nekom kuci doci i voditi ga hajd samnom na tekmu,il ce ti isto neko zabraniti ako ti neces da ides.

Ima svako valjda svoj stav i pravo na odluke i mišljenje ,nemojte se truditi nekome u glavu da udjete i da nemecete supstveno misljenje da i onaj drugi mora tako,mislim glupo je ,ok jednom ponoviti reci svoje misljenje tako i tako ici cu ili necu ici,ali 101x napisati i onog drugog vrijedjat sto drugacije razmislja malo je bolesno,ok ti ces ici idi,isto ko onaj sto nece da ide nemoj brate,niko ne živi niciji zivot na kraju krajeva.

Bit ce odluka,ko hoce da poslusa stav poslusat ce,ko nece bože moj nece niko nikog puškom tjerat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 jan 2023, 11:45

joker90 je napisao/la:
08 jan 2023, 11:34
fks74 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
08 jan 2023, 11:09

Na koliko si tekmi otisao ove sezone? Idi citaj onaj post od Torina 10x dok ti ne uđe u staru glavu.
Ja ako neću na utakmicu i hoću da bojkotujem jednostavno ne odem , ja ne ubjeđujem druge okolo da to isto čine. Ima vas nekoliko kojima godinama ništa ne štima u klubu ili ste izgubili neku korist ili ste štrumfovi treće nema.
Dok sam bio mlađi skoro na svakoj sam bio, sada sam raspolovio. S obzirom da sam udaljen preko 150km od mene dosta. I ono što budem idem kao iskreni navijač koji voli klub i koji poštuje sve uposlenike koji su trenutno tu.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jan 2023, 11:47

ZutiFKS je napisao/la:
08 jan 2023, 11:26
Bojkotirat će samo oni koji zapravo i ne vole Klub. Jadno, da jadnije ne može biti. Fuj.

Puna podrška Ismiru, Mirzi, Ayli i svim pravim navijačima.
E žuti, bices plavi, hoces Mubere mi moje
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 08 jan 2023, 11:48

Eto još jedna nečija laž ili nelogičnost. Ismir je kao istražio ugovor o koncesiji kluba i to je štetan ugovor po klub, a eventualni ugovori koje Emir Hadžić dogovorio, napravio (iako sve ugovore potpisiva direktorica), gdje se kao ugradio, to Mirvić dopušta i to nije štetno po klub. Dakle ili jedna ili druga teorija pada u vodu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jan 2023, 11:48

Ma ti pratis FKS ko mi ovdje Arsenal, Chelsea i ove strane klubove, ali zato momacki filozofiras.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 08 jan 2023, 11:51

fks74 je napisao/la:
08 jan 2023, 11:45
joker90 je napisao/la:
08 jan 2023, 11:34
fks74 je napisao/la:

Dok sam bio mlađi skoro na svakoj sam bio, sada sam raspolovio. S obzirom da sam udaljen preko 150km od mene dosta. I ono što budem idem kao iskreni navijač koji voli klub i koji poštuje sve uposlenike koji su trenutno tu.
I ti pametujes nama nesto.
To isto da ja pricam o Romi.

Nebitan si ba.
- FKS -

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 jan 2023, 11:52

joker90 je napisao/la:
08 jan 2023, 11:48
Ma ti pratis FKS ko mi ovdje Arsenal, Chelsea i ove strane klubove, ali zato momacki filozofiras.
Ok i vi sada kada budete bojkotovali nećete nikada mene stići sa posjetama. 😁😁

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 11:55

Torino je napisao/la:
08 jan 2023, 01:51
Bojkot nam je sutra. Dok Ajla ne ode. Upadalo se, napadala su je raja. Kad je zvala da joj dođu mangupi, otišli su ljudi, pa je plakala. Pa je pijana presretnuta i plakala kako ima problema sa mužem, pa se izvinjavala, pa opet srala... radilo se svašta da ode da do ovog ne bi došlo, ali mi nečemo da dajemo podršku klubu dok ona, Hadžija i masni ne odu. Bar ona za početak. Bit će vas 50ak koji će dolaziti i to je to. Svako ima pravo na svoje mišljenje i da radi šta misli da je ispravno, ali bit će bojkot koliko vidim iz razgovora sa navjačima.

Hadžija se presreto, pa je muco u Metropolisu. Ogradio se dobro u ugovore, dobro pljačkaju Mirvića.

Mirvić odbija razgovore sa nama, ima predstavu u glavi kakvu su mu plasirali.

Ogradili su se nekim likovima iz raznih kriminalnih organizacija, tjerale su se Horde sa raznim mutnim glavama, trpile torture, od guranja pištolja u usta do odlazaka na vrata pojedinim momcima i opet smo izlazili kao pobjednici. Šta kontaju sa tim, da će nekog zastrašiti, šta li? Naša ljubav ne poznaje granice.

Sve su šanse da nas neće biti na tekmama, a bit će valjda tih Mirzinih 10 000 što ga podržavaju, pa da i to vidimo.

Selam do nekih boljih vremena, kada će naše Sarajevo voditi zdravi ljudi, a ne talđije, influenserke, mahalci i druge ublehe, a mi ćemo se boriti van stadiona, nek gledaju svoj projekat na praznom Koševu.
Trebaju otic, 100% se slazem, al sta se bojkotom postiže? Na sjeveru je u prosjeku 200 ljudi i Horde stvarno misle da neku moc imaju? Pa nismo mi Hajduk pa da za 3 dana skupimo 10 000 clanova. U kojem filmu zivite? Mislite da ce ikog na svijetu **** zabolit jer od 1500, koliko bude na utakmici inace, 1000 nije doslo? Shvatite da dok nas ne bude 10 000 clanova do kraja februara i dok prosjek na utakmicama ne bude 6000-7000+ nikakvu moc nemamo. Eh to sto pojedinci sebi vole utripovati u glavu da su stvarno bitni za postojanje kluba to je njihov problem

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 jan 2023, 12:01

Prva stvar, i bez zvanicnog bojkota gubis dobar dio navijaca. Budimo realni, dosta raje na Kosevu su navijaci rezultata a ne kluba, sjetite se posjete kad je Sablic bio trener, bilo je tekmi gdje 1000 ljudi nisi mogao skupit. Plus si pljunuo u facu navijacima sa Mirzom, ima ljudi koji, zamislite, imaju obraz i nece da ih neko pravi budalama. Pa imas ljudi koji nisu na sjeveru al su bili, znaju da grupa ima samo najbolje namjere i podrzat ce svaku odluku. I na kraju imas sjever koji nece dolazit. Od nekih 2000 ljudi koji u prosjeku dolaze, barem 1200-1300 nece dolazit.
Grupa ce svakako borbu nastavit na druge nacine. Nikad niko nije napustio fotelju samo radi skandiranja i prozivki s tribina. Iza zavjese se borba pojacava na druge nacine. Torino vam je to fino objasnio.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 08 jan 2023, 12:01

Braćo Hordaši, navijači sa istočne i zapadne tribine, simpatizeri kluba i svi ostali kojima je bordo boja u srcu,

Pozivamo vas na sastanak koji će se održati u nedjelju, 08.01. sa početkom u 18h u velikoj sali Kina Bosna.
Tema sastanka će biti aktuelna situacija u i oko kluba.
Molimo vas da se odazovete što većem broju kako biste se upoznali sa svim smjernicama dalje borbe protiv nekompetentnih ljudi koji se trenutno nalaze na pozicijama u klubu, a koji svojim postupcima blate renome našeg voljenog kluba.

Kino Bosna, nedjelja, 08.01. u 18h.
SARAJEVO – TO SMO MI!
- FKS -

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 12:04

napoleon72 je napisao/la:
08 jan 2023, 12:01
Prva stvar, i bez zvanicnog bojkota gubis dobar dio navijaca. Budimo realni, dosta raje na Kosevu su navijaci rezultata a ne kluba, sjetite se posjete kad je Sablic bio trener, bilo je tekmi gdje 1000 ljudi nisi mogao skupit. Plus si pljunuo u facu navijacima sa Mirzom, ima ljudi koji, zamislite, imaju obraz i nece da ih neko pravi budalama. Pa imas ljudi koji nisu na sjeveru al su bili, znaju da grupa ima samo najbolje namjere i podrzat ce svaku odluku. I na kraju imas sjever koji nece dolazit. Od nekih 2000 ljudi koji u prosjeku dolaze, barem 1200-1300 nece dolazit.
Grupa ce svakako borbu nastavit na druge nacine. Nikad niko nije napustio fotelju samo radi skandiranja i prozivki s tribina. Iza zavjese se borba pojacava na druge nacine. Torino vam je to fino objasnio.
Znaci pratimo klub zbog rezultata i onog ko sjedi na klupi? Aferim Pitari :clap:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 jan 2023, 12:09

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
08 jan 2023, 12:04
Znaci pratimo klub zbog rezultata i onog ko sjedi na klupi? Aferim Pitari :clap:
Ne svi, al ima ih dosta. Bas ti koji su prosle sezone bili protiv Slobode ili Veleza u zadnjem kolu jesenjeg dijela su "pravi". Pa od moje raje, nekad nas na tekmu ide 10, nekad nas dvojica. Protiv Atalante na 0:5 ti ode 15000 ljudi s tribine. Normalno da je dobar dio navijaci rezultata.
Sto nisi imao slicnu posjetu protiv GOSKa 1:1 i protiv Zvijezde kad se titula slavila?
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 jan 2023, 12:14

Mi zbog jedne kurve da bojkotujemo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 12:14

08 jan 2023, 12:09
IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
08 jan 2023, 12:04
Ne svi, al ima ih dosta. Bas ti koji su prosle sezone bili protiv Slobode ili Veleza u zadnjem kolu jesenjeg dijela su "pravi". Pa od moje raje, nekad nas na tekmu ide 10, nekad nas dvojica. Protiv Atalante na 0:5 ti ode 15000 ljudi s tribine. Normalno da je dobar dio navijaci rezultata.
Sto nisi imao slicnu posjetu protiv GOSKa 1:1 i protiv Zvijezde kad se titula slavila?
Okej to, al sto onda ovi "pravi" sad bojkotuju? Zar se ne drzimo one "ljubav za tebe mjere nema", ili sto Horde imaju onu "... nasa zelja je uvijek bila da Sarajevo ima podrsku gdje god da igra bez obzira na poziciju na tabeli i ko ga vodio..." (ovo sam mozda i ofulao citat, uglavnom tako nesto ide na zvanicnoj stranici Hordi mislim da ima)? I da li bi bas "svi" usli u bojkot jer "imaju obraza" ili sto je sjever to "naredio" pa ko ovce "naredjenje" prate?

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 jan 2023, 12:32

Ne treba nikoga ubjedjivati sta ce uraditi, bojkotovati ili ne.
Druga stvar, ja licno mislim da je istina negdje na sredini. Ajla treba da ide, stvorila se negativna atmosfera i to jedino moze da se okrene njenim odlaskom sa pozicije. Nista sta sad uradi ne pije vode i to treba da joj je jasno. Da ne ulazim u detalje, ima idiotluka koji joj se zamjeraju a ima i stvarnih gluposti koje je uradila. Nije ni bitno, jasno je da treba da ide.
Treca stvar su Horde. Sam sam bio clan i jbg dok nisu djeca dosla bio na istoj tribini, ali.. Zasto bi vise iko dosao na sastanak s njima? Jel to ako se klub oglasi i kaze molimo navijace da se pirotehnika ne koristi na utakmicama, da time samo stetu klubu pravimo, i svi se na molbu prave spanci, jel to postivanje institucije kluba i covjeka koji je kupio upravljacka prava?? Ja mislim da stvarno nije. I ocigledno je bilo da je pustio da rade sta hoce ali u smislu vasa se vise ne pita kod mene.. Iz pomenutih razloga!

S obzirom da je vec odluceno koliko vidim da se ide u bojkot, ne znam koja je vise potreba sastanka? Da ubjedjuju bracu s ostalih tribina da urade isto, jel to? Nema onda potrebe da se prisustvuje tome..
Ja vise nikad bojkot necu podrzati jer nije nacin da se rijese problemi, stvarno nije! Za mjesec Ajla da ostavku i idemo prekid bojkota? Djeca nam se smiju, vjerujte!

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 08 jan 2023, 12:42

nokee je napisao/la:
08 jan 2023, 12:32
Ne treba nikoga ubjedjivati sta ce uraditi, bojkotovati ili ne.
Druga stvar, ja licno mislim da je istina negdje na sredini. Ajla treba da ide, stvorila se negativna atmosfera i to jedino moze da se okrene njenim odlaskom sa pozicije. Nista sta sad uradi ne pije vode i to treba da joj je jasno. Da ne ulazim u detalje, ima idiotluka koji joj se zamjeraju a ima i stvarnih gluposti koje je uradila. Nije ni bitno, jasno je da treba da ide.
Treca stvar su Horde. Sam sam bio clan i jbg dok nisu djeca dosla bio na istoj tribini, ali.. Zasto bi vise iko dosao na sastanak s njima? Jel to ako se klub oglasi i kaze molimo navijace da se pirotehnika ne koristi na utakmicama, da time samo stetu klubu pravimo, i svi se na molbu prave spanci, jel to postivanje institucije kluba i covjeka koji je kupio upravljacka prava?? Ja mislim da stvarno nije. I ocigledno je bilo da je pustio da rade sta hoce ali u smislu vasa se vise ne pita kod mene.. Iz pomenutih razloga!

S obzirom da je vec odluceno koliko vidim da se ide u bojkot, ne znam koja je vise potreba sastanka? Da ubjedjuju bracu s ostalih tribina da urade isto, jel to? Nema onda potrebe da se prisustvuje tome..
Ja vise nikad bojkot necu podrzati jer nije nacin da se rijese problemi, stvarno nije! Za mjesec Ajla da ostavku i idemo prekid bojkota? Djeca nam se smiju, vjerujte!
:clap: :clap: :bow:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 08 jan 2023, 12:49

Jedan sa namjerom potpisani ugovor sa igracem za kojeg se zna da je samo u prolazu, i kojem ce se platit raskid ugovora, a takvih je bilo desetine i desetine, je jednak kaznama koje se plate za baklje. A kome idu pare u dzep od takvih "duplih pasova", a na stetu kluba? :kafa:

Tako da ti je to jeftin pokusaj spina.
- FKS -

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 08 jan 2023, 12:58

Torino je napisao/la:
08 jan 2023, 01:51
Bojkot nam je sutra. Dok Ajla ne ode. Upadalo se, napadala su je raja. Kad je zvala da joj dođu mangupi, otišli su ljudi, pa je plakala. Pa je pijana presretnuta i plakala kako ima problema sa mužem, pa se izvinjavala, pa opet srala... radilo se svašta da ode da do ovog ne bi došlo, ali mi nečemo da dajemo podršku klubu dok ona, Hadžija i masni ne odu. Bar ona za početak. Bit će vas 50ak koji će dolaziti i to je to. Svako ima pravo na svoje mišljenje i da radi šta misli da je ispravno, ali bit će bojkot koliko vidim iz razgovora sa navjačima.

Hadžija se presreto, pa je muco u Metropolisu. Ogradio se dobro u ugovore, dobro pljačkaju Mirvića.

Mirvić odbija razgovore sa nama, ima predstavu u glavi kakvu su mu plasirali.

Ogradili su se nekim likovima iz raznih kriminalnih organizacija, tjerale su se Horde sa raznim mutnim glavama, trpile torture, od guranja pištolja u usta do odlazaka na vrata pojedinim momcima i opet smo izlazili kao pobjednici. Šta kontaju sa tim, da će nekog zastrašiti, šta li? Naša ljubav ne poznaje granice.

Sve su šanse da nas neće biti na tekmama, a bit će valjda tih Mirzinih 10 000 što ga podržavaju, pa da i to vidimo.

Selam do nekih boljih vremena, kada će naše Sarajevo voditi zdravi ljudi, a ne talđije, influenserke, mahalci i druge ublehe, a mi ćemo se boriti van stadiona, nek gledaju svoj projekat na praznom Koševu.
I to treba da bude grad u kojem će neko da odgaja svoje dijete? Je l' vi shvatate da ima puno ljudi, a još više koji su otišli, koji žele da im grad izgleda kao prosječan europski grad, da ima škole koje izgledaju kao prosječne europske škole, da možeš prošetati gradom kao prosječnim europskim gradom i da mu sportski i kulturni dogadjaji dodju kao i svaki drugi kulturni i sportski dogadjaji u tim prosječnim europskim gradovima?

Manite se više i Beograda i Istanbula i Moskve i svih tih vukojebina.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 jan 2023, 12:58

MIRVICU VRIJEME JE

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.