Ja sve kontam ti si onaj donnie brasco tamo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja sve kontam ti si onaj donnie brasco tamo
Nah, imao sam acc od 2012 ali doduše nisam pretjerano aktivan bio, ali eto dohakaše mi jer sam kritikovao rad moderacijerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:29Ja sve kontam ti si onaj donnie brasco tamo![]()
Zar nije brasco imao isti acc i ovdje, ili sam nešto pomiješaorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:29Ja sve kontam ti si onaj donnie brasco tamo![]()
Otključaj pp, Allah ti se smilovao
Šteta što je Robert Krajinović glavni u ovom odronu, a u vrhunskim serijalima prije 10-15 godina je i ko sporedna uloga davao neizmjeran šmek. Bolje se rodit bez kur.ca neg bez srece, a ovaj mali dzinic je ispodprosjecan glumac
Kad sam god nesto kupio na akciji, to je uglavnom bilo nesto sto mi NE TREBA. I uglavnom bi se povlacilo kuci danima, pa se na kraju dio toga bacio.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 14:25pun mi qrac "akcijskih" cijena po marketima, rijetko se sta prodaje po "originalnoj" cijeni
nekad je rijetkost bilo procitati AKCIJA sad im je sve na AKCIJI![]()
Meni je šteta što je u nas nepisano pravilo da ne možeš direktno napraviti parodiju na nekog političara, ubio se za Bakira, i po izgledu i po glumiBosniaBoston je napisao/la: ↑07 jan 2023, 14:35Šteta što je Robert Krajinović glavni u ovom odronu, a u vrhunskim serijalima prije 10-15 godina je i ko sporedna uloga davao neizmjeran šmek. Bolje se rodit bez kur.ca neg bez srece, a ovaj mali dzinic je ispodprosjecan glumac
Nije nista smijesno, pogotovo sad kad ovi teroristi pucaju po djeci sto nose badnjak!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 184 gosta.